rybka.11 08.10.11, 11:03 ... jeden dzień pobyć facetem :D Jeden dzień tylko "myśleć w męski sposób";) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedwabnymajdanek chciałbym 08.10.11, 12:20 chyba każdy myślał o tym jak to jest być jako osoba przeciwnej płci Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: chciałbym 08.10.11, 15:23 jedwabnymajdanek napisał: > chyba każdy myślał o tym jak to jest być jako osoba przeciwnej płci ___________________________ Ja chciałabym poznać "schematy" myślenia faceta;) O ile takowe istnieją;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: chciałbym 08.10.11, 20:53 rybka.11 napisała: > Ja chciałabym poznać "schematy" myślenia faceta;) O ile takowe istnieją;)) przykładowo: cyc =>noga=>dupa=>wyro albo noga=>dupa=>cyc => wyro albo dupa=>cyc=>noga=>wyro Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek papu, piciu, dupa.. 08.10.11, 20:54 > Ja chciałabym poznać "schematy" myślenia faceta;) O ile takowe istnieją;)) papu, piciu, dupa.. Odpowiedz Link Zgłoś
aside11whisper Re: chciałbym 09.10.11, 21:21 Nigdy, nawet przez moment, nie chciałem być kobietą. Nawet mi to to głowy nie przyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio kobiece cialo - to tak... :) 08.10.11, 12:43 rybka.11 napisała: > ... jeden dzień pobyć facetem :D > Jeden dzień tylko "myśleć w męski sposób";) kobiece cialo - to tak... :) bo pelne jest ukrytych prawd... meska dusza w kobiecym ciele to bylaby dopiero jazda :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: kobiece cialo - to tak... :) 08.10.11, 15:20 maly.jasio napisał: > meska dusza w kobiecym ciele > to bylaby dopiero jazda :) _________________________________ Ja to raczej chciałabym na odwrót - męska dusza w kobiecym ciele;) Może łatwiej by mi było wtedy ZROZUMIEĆ WAS "mężczyznów" ;)) > Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: kobiece cialo - to tak... :) 08.10.11, 18:48 > > meska dusza w kobiecym ciele to bylaby dopiero jazda :) > Ja to raczej chciałabym na odwrót - męska dusza w kobiecym ciele;) Ktos lapie tych inteligętow? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: kobiece cialo - to tak... :) 08.10.11, 19:31 poprioniony napisała: > > > meska dusza w kobiecym ciele to bylaby dopiero jazda :) > > Ja to raczej chciałabym na odwrót - męska dusza w kobiecym ciele;) > > Ktos lapie tych inteligętow? __________________________ Byle "na przekór" ;D "mężczyznowi";))) > Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: kobiece cialo - to tak... :) 10.10.11, 11:39 > meska dusza w kobiecym ciele > to bylaby dopiero jazda :) Oj tak, Jasieńku. Oj tak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Chciałabym...;) 08.10.11, 13:26 Ja też - bo wypadałoby mi wtedy przyp.... lić tym wszystkim którzy mnie zranili - i miałabym na to siłę... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Chciałabym...;) 08.10.11, 15:22 jeriomina napisała: > Ja też - bo wypadałoby mi wtedy przyp.... lić tym wszystkim którzy mnie zranili > - i miałabym na to siłę... ______________________ W kobiecym ciele też masz siłę by to zrobić, fizyczną siłę, no chyba, że chodzi Ci o psychiczną siłę, ale myślę, że to nie kwestia siły tylko... testosteronu, jego nadmiaru;) Zapodaj sobie dawkę testosteronu i... przywal komu trzeba ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Ryba nie podejrzewałam Cię.... 08.10.11, 16:18 ...o taką perwersję ;DDD Zbereźnica:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Ryba nie podejrzewałam Cię.... 08.10.11, 16:38 amanda-lear napisała: > ...o taką perwersję ;DDD Zbereźnica:) _____________________ ;))) to nie o zberezieństwa chodzi;) Tu o coś więcej się rozchodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Ryba nie podejrzewałam Cię.... 09.10.11, 17:06 Nic byś odkrywczego nie zauważyła. Tylko w końcu przyjęłabyś do wiadomości, że życie faceta mniej lub bardziej determinuje nie tylko to co ma w głowie ale również to co ma międzt nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio blad 09.10.11, 20:52 nie to co on ma miedzy nogami, bo to on dobrze wie (co ma). tylko to , co dana kobieta w tym miejscu ma, bo to zawsze jest zagadka :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: blad 09.10.11, 21:08 maly.jasio napisał: > nie to co on ma miedzy nogami, bo to on dobrze wie (co ma). > tylko to , co dana kobieta w tym miejscu ma, bo to zawsze jest zagadka :) ______________ Nieee, no tam to my mamy wszystkie to samo - kwestia tylko "zastosowania";D Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: blad 10.10.11, 00:27 rybka.11 napisała: > Nieee, no tam to my mamy wszystkie to samo niezupelnie :) - kwestia tylko "zastosowania";D - alez jasne, ze chodzi glownie o "zastosowanie" To byl tylko taki skrot myslowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aside11whisper Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 21:23 Najpierw zastanów się co z tobą jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 21:00 Całkiem niedawo też o tym pisałam. Także nie jesteś w tym osamotniona Rybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 21:10 arogancka_agrafka napisała: > Całkiem niedawo też o tym pisałam. > Także nie jesteś w tym osamotniona Rybko :) ________________________ Bo niby facet jest skonstruowany prosto (micha+seks) ;). to jak przychodzi co do czego to trudno za nimi nadążyć>..:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 21:13 rybka.11 napisała: > to trudno za nimi nadążyć>..:) Zziajałaś się Rybko, aż Ci skrzela falują ? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 21:18 arogancka_agrafka napisała: > rybka.11 napisała: > > > to trudno za nimi nadążyć>..:) > > Zziajałaś się Rybko, aż Ci skrzela falują ? ;))))) ________________________ Ja tam się za bardzo nie forsuję w pogoni za nimi;) Jak któremu zależy, to na dłużej sam rozgaszcza się w moim akwarium;) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 21:25 rybka.11 napisała: > w moim akwarium;) Tak to się teraz nazywa ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 21:31 arogancka_agrafka napisała: > rybka.11 napisała: > > > w moim akwarium;) > > Tak to się teraz nazywa ? :D _____________________ Jak na rybkę przystało akwarium swoje posiadam;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Chciałbym...:) 09.10.11, 21:51 rybka.11 napisała: > Jak na rybkę przystało akwarium swoje posiadam;) Ja z kolei boje sie wody, zwlaszcza glebokiej, wiec tylko siadam na brzegu akwarium, mocze w nim nogi (dla relaxu), zarzucam wedke i lowie. A co sie zlapie, to na patelnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 22:01 Ciekawe, ze jakos panowie sie nie garna, zeby sobie pobyc troche "kobieta"...:-D Nie zainteresowani? Juz wiedza to,co im potrzebne, a reszta ich nie intetesuje? Nie pamietam, zeby jakis meski nick popelnil taki watek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Chciałabym...;) 09.10.11, 22:18 jakoś nie czuję takiej potrzeby... Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Chciałabym...;) 10.10.11, 12:34 Pewnie wtedy jak ci węgiel przywożą i nie ma go kto do piwnicy znieść Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Chciałabym...;) 10.10.11, 13:37 s.romeczek napisał: > Pewnie wtedy jak ci węgiel przywożą i nie ma go kto do piwnicy znieść _______________________________ Węgiel to "pestka"..;) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Chciałabym...;) 10.10.11, 19:04 Wyobraz sobie, ze twe zyczenie zostalo spelnione. Caly dzien jestes pantoflem... Dowiesz sie, ze nic nie umiesz... A jesli juz cos potrafisz, to kobiety czynia to znacznie lepiej... Za dawnych czasow zamienilem sie z moja siostra rolami. Po pol godzinie juz sie jej odechcialo. Najbardziej wkurzyly ja sms-y w stylu: "huhuhuhu", " a gdzie jestes", " a czemu nie dzwonisz", " "juz mnie nie lubisz?" Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Chciałabym...;) 13.10.11, 13:14 Ja myslę, że nie ma takiej grnicy. Są kobiety bardziej męskie od mężczyzn i mężczyżni skobieciali.Podobno zreszta naukowo nie można ustalić płci na 100%. Wszystko jest tak troche pośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Chciałabym...;) 13.10.11, 13:37 Ja bez nauki bezblednie okresle plec rozmowcy. Odpowiedz Link Zgłoś