Dodaj do ulubionych

facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie

03.11.11, 19:34
musi miec natomiast w sobie to "cos",co ma kapitan Wrona!
a jak to jest z kobietami?
Obserwuj wątek
    • zeberdee24 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 19:44
      Kobieta musi być atrakcyjna - jak jest brzydka to może nawet wylądować szybowcem na marsie a i tak znacząco nie poprawi swoich notowań.
      • tmp0001 wystarczy, że jest atrakcyjny finansowo 06.11.11, 22:01
        zgadza sie
    • oxy_gen_86 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 19:45
      Nie wiem co kapitan Wrona w sobie ma... ale pod resztą zdecydowanie się podpisuję!
      Poza tym jak zawsze mówię, że facet musi być zaradny i opiekuńczy. Ładna to powinna być kobieta:)

Zresztą mnie nigdy nie podobali się typowi przystojniacy, pociągają mnie inteligentni przeciętniacy, a jeśli są przy okazji jeszcze okularnikami to ja już w ogóle jestem ugotowana;)
      • absolutnie_jezyna Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 20:33
        Zgadzam się z przedmówczynią. Facet musi być zaradny, nie we wszystkim oczywiście, ale mieć takie obeznanie z przedmiotami/urządzeniami/usterkami, nie ma nic lepszego niż skupiony na jakiejś pracy mężczyzna, jest wtedy nieziemsko seksowny, nawet jeśli to pozornie banalna czynność. Odrobina opiekuńczości jest wskazana, świadczy o tej bardziej ludzkiej stronie mężczyzny:)

Kobieta nie musi być superładna, ale powinna być zadbana i umieć pokazać się w różnych rolach, strojach, być taka wielowymiarowa czasami. Żeby facet nie pomyślał, że 'już tak będzie zawsze' :)
        • wersja_robocza Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 00:22
          Tak.Kobieta jako trofeum. Ładna broszka.
      • josef_to_ja Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 22:55
        Czyli ja bym Cię pociągał i ugotował :)
        • allerune Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 17:20
          napisała inteligentny, troll z definicji jest głupi... więc byś jej nie pociągał
      • lepian4 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 16:16
        Wszyscy sie nie nim dzis zachwycaja. Kolezanki padlyby z zazdrosci...
      • liisa.valo Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 14.11.11, 20:15
        Kurde, nie, ja się nie zgadzam. Facet musi być atrakcyjny. I nie chodzi o to, żeby był klasycznie piękny, ale atrakcyjny być musi. Na niedomytego paszczaka z tzw. obrzękiem tłuszczowym w pasie nie spojrzę. Nawet jeżeli na Placu Konstytucji wywinie kaskaderskie lądowanie samolotem bez podwozia.
    • oxy_gen_86 Aaaaaa 03.11.11, 20:39
      i pewnie zabrzmi to jak zamach na własną płeć ale uważam - a propo powyższej wypowiedzi - że kobieta powinna być nawet taką ozdobą mężczyzny. Dla równowagi facet powinien być dla niej oparciem (nie tylko jak będzie się potykać w szpilkach;P). No i w ogóle powinni być dla siebie i w sobie...:)
      • to.niemozliwe Re: Aaaaaa 04.11.11, 20:52
        I feminy przepuscily ten moherowy manifest....? :-D
    • voldenuit1 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 21:09
      Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, ale dla mnie atrakcyjni są atrakcyjni:(((
      Niekoniecznie "przystojni", brzydale też bywają atrakcyjni, a plastikowi przystojniacy mi się nie podobają. Atrakcyjność fizyczna to też np. głos, sposób poruszania się, nie tylko wygląd.
      • spawacz.drewna Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 23:18
        podobno mam zajebisty glos

zadzwonic do Ciebie bejbe?

:)
    • jake210 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 23:14
      Nie musi byc atrakcyjny, ale musi miec to "cos" ...
      Naukowcy w USA przeprowadzili badania nad zachowaniem kobiet z ktorych wynika, ze statystycznie niski mezczyzna nie ma szans w porownaniu z wysokim, chyba ze zarabia rocznie powyzej 300tys dolarow. Tyle w temacie atrakcyjnosci i tego "czegos" ;)
      • spawacz.drewna Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 23:17
        jezusku, jutro skladam podanie o wize
      • inka650 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 21:46
        No raczej niski jest na przegranej pozycji. Na wygląd też patrzymy, kasa też ważna. Ale to zależy od kobiety jak bardzo
    • maly.jasio kobieta musi byc atrakcyjna fizycznie 04.11.11, 00:02
      a do tego miec to "cos"

to tyle odpowiedzi.

pech, pravda ? :)
      • rabat73 Re: kobieta musi byc atrakcyjna fizycznie 09.11.11, 18:43
        co tojest to "coś" ? Tak tylko pytam, jako facet
    • ronald.tusk Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie musi 04.11.11, 06:26
      być przystojny, zadbany, bez brzucha, umięśniony, tylko później w czasie seksu okazuje się, że taka jedna z drugą "intelektualistka" liże ci sześciopak tak, że jej oderwać nie możesz... A może panie zwyczajnie boją się takich prawdziwych macho, mimo że chciały by mieć u boku takiego osobnika?
      • spawacz.drewna Re: Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie 04.11.11, 10:05
        jezu,od jutra chodze na silke
        • moonogamistka Re: Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie 04.11.11, 18:39
          a nie chodzisz? o!!!
          • ronald.tusk Ja mam w domu... 04.11.11, 21:11
            Nie chciało mi się wychodzić ;-)
          • spawacz.drewna Re: Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie 05.11.11, 19:50
            moj brat chodzi
      • liisa.valo Re: Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie 15.11.11, 10:56
        Dziękuję Panu za odpowiedź. Ja już myślałam, że jestem jakaś nienormalna. Może z tym umięśnieniem się nie zgadzam, bo akurat wielkiego znaczenia to nie ma.
    • moonogamistka Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 18:36
      Nie przesadzajmy. Odpychajacy byc nie moze. Ale intelekt i to cos..gora.
      A kobieta musi byc mlodsza i miec fajne cycki;-))
    • ferro2 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 18:41

az tak atrakcyjny fizycznie nie musi byc, ma sie mnie podobac a nie innym , mam sie z nim nie nudzic, ma miec to cos. Ma mnie kochac i szanowac:))

Przegrać to nie znaczy nie mieć racji.
    • jaro-12 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 06.11.11, 09:58
      to coś, to chyba wielkość pena..................
    • zalosny.jestes Rozumiem, że wystarczy nie sprawdzić korków 06.11.11, 10:45
      a później bezpiecznie usiąść i już jesteś bohaterem?
      • ferro2 Re: Rozumiem, że wystarczy nie sprawdzić korków 06.11.11, 10:57

za duzo by bylo tych bohaterow.

Przegrać to nie znaczy nie mieć racji.
    • ladymama2828 no nie musi 06.11.11, 21:52
      Facet musi być zaradny, niezależny, musi być inteligentny i mieć w sobie to coś:)
      Ja osobiście zwracam uwagę na oczy i dłonie. Okularnicy też mają przewagę:)

A kobieta musi być ładna, zadbana, kobieca (nie znaczy 90-60-90), ale dobrze jak jest zgrabna, ma ładny biust, zęby i uśmiech. Mężczyźni-inteligentni szukają z reguły partnerki do rozmów więc słodkie, chichoczące idiotki odpadają. Myślę, że meżczyzną imponują kobiety samodzielne i niezależne, które znają swoją wartość i wiedzą czego chcę od życia:)
      • zalosny.jestes Gruby portfel... 06.11.11, 22:04
        To niestety rzecz, która otwiera drzwi do każdego kobiecego serca...
    • ona85ona85 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 08.11.11, 00:53
      Mężczyzna... Jeśli ma w sobie takie ciekawe połączenie inteligencji, poczucia humoru i dynamizmu, jakąś iskrę, i jest zadbany, robi wrażenie. Sama uroda, same pieniądze i sama pozycja społeczna nic nie znaczą i nic nie dają, sorry, chłopaki.

Kobieta... Ja chciałabym być ozdobą mężczyzny, jak ktoś wyżej ładnie napisał. Czemu nie? Choć równie mocno chciałabym, żeby on był dumny z mojej inteligencji, ambicji, i żeby sprawiało mu przyjemność, że jestem czuła, ciepła i bardzo rodzinna. To takie ideały, do których dążę jako kobieta. Ale generalnie kobieta powinna starać się być atrakcyjna. Szczupła, zadbana, wiadomo.
      • tanebo Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 08.11.11, 19:53
        Piękne. Do wyrycia na jakimś klifie.
        • sikor0 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 15:39
          Nie nie musi, wcale. Wystarczy że ma kasę :)

laski lecą głównie na kasę www.plotek.pl/plotek/51,79592,10614126.html?i=4

• czesiozpoczty Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 17:52
          Może to trochę brutalnie powiedziane, że "laski lecą tylko na kasę", ale coś w tym jest ;)
          Już od lat, może nawet tysięcy lat, najlepszą partią jest: zamożny, silny władca stada :)
    • lled Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 22:37
      facet nie musi byc atrakcyjny. zaplacisz i robisz co chcesz z panienka
      • zona-ex Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 22:48
        Atrakcyjny to nie znaczy że prosto od kosmetyczki i fryzjera. Facet musi być przystojny, bo niski brzuchaty karakan nawet z grubym portfelem i opiekuńczy jak matka Teresa nie wzbudzi we mnie iskry. A tego ,,cosia,, sie nie da określić. To się ma lub nie. To jest właśnie to, co sprawia, że masz kosmate myśli.
        • zalosny.jestes A tam opowiadasz...karta bez limitu na 5 alei 09.11.11, 23:01
          i już mokra jesteś, mimo że jej posiadać wygląda jak Dany DeVito
          • zona-ex Re: A tam opowiadasz...karta bez limitu na 5 alei 09.11.11, 23:04
            Nie... żebym była mokra, to on sie jeszcze musi wykazać :)
          • zona-ex Re: A tam opowiadasz...karta bez limitu na 5 alei 09.11.11, 23:10
            Chyba , Chłopie, masz kompleksy, odrzuciła Cię które z braku kasy? :) mnie akurat kasa nie kręci. I mógłby się gośc cały owinąc banknotami, to jakby był do bani, to bym go nie rozpakowywała :)
            • zalosny.jestes Byłaś tam, spróbowałaś takich zakupów? 09.11.11, 23:17
              Nie? No to możesz się tylko domyślać.
              • zona-ex Re: Byłaś tam, spróbowałaś takich zakupów? 09.11.11, 23:20
                Że co??? Ja sie nie muszę domyślać, ja wszystko wiem :)
                • vidmo76 Re: Byłaś tam, spróbowałaś takich zakupów? 10.11.11, 10:35
                  Czy człowiek który spędził noc w lesie, będzie bał się ciemności?
    • koham.mihnika.copyright a kobiety atrakcyjne jak stewardessy Virgin 14.11.11, 13:32

• zalosny.jestes No nie! Kobieta musi być atrakcyjna! 15.11.11, 09:28
        Siła kobiety tkwi w młodości, siła faceta w pozycji, zarobkach, potencjale. Wszelkie pretensje co do tego stanu rzeczy proszę zgłaszać u swojego Najwyższego.
    • liisa.valo Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 14.11.11, 13:36
      Jako kobieta zapytać: a co ma kapitan Wrona?
    • algaria Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 14.11.11, 16:28
      To zależy do czego ta kobieta - tzn jak chce ją traktować mężczyzna
      Do łóżka to musi mieć cycki
      Do kuchni to musi umieć gotować
      Jako żona musi być tolerancyjna inteligentna zaradna
      Jako kochanka atrakcyjna
      A jeśli chodzi o partnerkę według konesera nie kolekcjonera musi mieć tego wszystkiego po trochu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka