pendzacy_krolik 03.11.11, 19:34 musi miec natomiast w sobie to "cos",co ma kapitan Wrona! a jak to jest z kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeberdee24 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 19:44 Kobieta musi być atrakcyjna - jak jest brzydka to może nawet wylądować szybowcem na marsie a i tak znacząco nie poprawi swoich notowań. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 19:45 Nie wiem co kapitan Wrona w sobie ma... ale pod resztą zdecydowanie się podpisuję! Poza tym jak zawsze mówię, że facet musi być zaradny i opiekuńczy. Ładna to powinna być kobieta:) Zresztą mnie nigdy nie podobali się typowi przystojniacy, pociągają mnie inteligentni przeciętniacy, a jeśli są przy okazji jeszcze okularnikami to ja już w ogóle jestem ugotowana;) Odpowiedz Link Zgłoś
absolutnie_jezyna Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 20:33 Zgadzam się z przedmówczynią. Facet musi być zaradny, nie we wszystkim oczywiście, ale mieć takie obeznanie z przedmiotami/urządzeniami/usterkami, nie ma nic lepszego niż skupiony na jakiejś pracy mężczyzna, jest wtedy nieziemsko seksowny, nawet jeśli to pozornie banalna czynność. Odrobina opiekuńczości jest wskazana, świadczy o tej bardziej ludzkiej stronie mężczyzny:) Kobieta nie musi być superładna, ale powinna być zadbana i umieć pokazać się w różnych rolach, strojach, być taka wielowymiarowa czasami. Żeby facet nie pomyślał, że 'już tak będzie zawsze' :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 00:22 Tak.Kobieta jako trofeum. Ładna broszka. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 22:55 Czyli ja bym Cię pociągał i ugotował :) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 17:20 napisała inteligentny, troll z definicji jest głupi... więc byś jej nie pociągał Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 16:16 Wszyscy sie nie nim dzis zachwycaja. Kolezanki padlyby z zazdrosci... Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 14.11.11, 20:15 Kurde, nie, ja się nie zgadzam. Facet musi być atrakcyjny. I nie chodzi o to, żeby był klasycznie piękny, ale atrakcyjny być musi. Na niedomytego paszczaka z tzw. obrzękiem tłuszczowym w pasie nie spojrzę. Nawet jeżeli na Placu Konstytucji wywinie kaskaderskie lądowanie samolotem bez podwozia. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Aaaaaa 03.11.11, 20:39 i pewnie zabrzmi to jak zamach na własną płeć ale uważam - a propo powyższej wypowiedzi - że kobieta powinna być nawet taką ozdobą mężczyzny. Dla równowagi facet powinien być dla niej oparciem (nie tylko jak będzie się potykać w szpilkach;P). No i w ogóle powinni być dla siebie i w sobie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Aaaaaa 04.11.11, 20:52 I feminy przepuscily ten moherowy manifest....? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
voldenuit1 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 21:09 Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, ale dla mnie atrakcyjni są atrakcyjni:((( Niekoniecznie "przystojni", brzydale też bywają atrakcyjni, a plastikowi przystojniacy mi się nie podobają. Atrakcyjność fizyczna to też np. głos, sposób poruszania się, nie tylko wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 23:18 podobno mam zajebisty glos zadzwonic do Ciebie bejbe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jake210 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 23:14 Nie musi byc atrakcyjny, ale musi miec to "cos" ... Naukowcy w USA przeprowadzili badania nad zachowaniem kobiet z ktorych wynika, ze statystycznie niski mezczyzna nie ma szans w porownaniu z wysokim, chyba ze zarabia rocznie powyzej 300tys dolarow. Tyle w temacie atrakcyjnosci i tego "czegos" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 03.11.11, 23:17 jezusku, jutro skladam podanie o wize Odpowiedz Link Zgłoś
inka650 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 21:46 No raczej niski jest na przegranej pozycji. Na wygląd też patrzymy, kasa też ważna. Ale to zależy od kobiety jak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio kobieta musi byc atrakcyjna fizycznie 04.11.11, 00:02 a do tego miec to "cos" to tyle odpowiedzi. pech, pravda ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rabat73 Re: kobieta musi byc atrakcyjna fizycznie 09.11.11, 18:43 co tojest to "coś" ? Tak tylko pytam, jako facet Odpowiedz Link Zgłoś
ronald.tusk Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie musi 04.11.11, 06:26 być przystojny, zadbany, bez brzucha, umięśniony, tylko później w czasie seksu okazuje się, że taka jedna z drugą "intelektualistka" liże ci sześciopak tak, że jej oderwać nie możesz... A może panie zwyczajnie boją się takich prawdziwych macho, mimo że chciały by mieć u boku takiego osobnika? Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie 04.11.11, 10:05 jezu,od jutra chodze na silke Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie 04.11.11, 18:39 a nie chodzisz? o!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie 05.11.11, 19:50 moj brat chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Wszystkie panie plotą bzdury jak to facet nie 15.11.11, 10:56 Dziękuję Panu za odpowiedź. Ja już myślałam, że jestem jakaś nienormalna. Może z tym umięśnieniem się nie zgadzam, bo akurat wielkiego znaczenia to nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 18:36 Nie przesadzajmy. Odpychajacy byc nie moze. Ale intelekt i to cos..gora. A kobieta musi byc mlodsza i miec fajne cycki;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 04.11.11, 18:41 az tak atrakcyjny fizycznie nie musi byc, ma sie mnie podobac a nie innym , mam sie z nim nie nudzic, ma miec to cos. Ma mnie kochac i szanowac:)) Przegrać to nie znaczy nie mieć racji. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro-12 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 06.11.11, 09:58 to coś, to chyba wielkość pena.................. Odpowiedz Link Zgłoś
zalosny.jestes Rozumiem, że wystarczy nie sprawdzić korków 06.11.11, 10:45 a później bezpiecznie usiąść i już jesteś bohaterem? Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Rozumiem, że wystarczy nie sprawdzić korków 06.11.11, 10:57 za duzo by bylo tych bohaterow. Przegrać to nie znaczy nie mieć racji. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymama2828 no nie musi 06.11.11, 21:52 Facet musi być zaradny, niezależny, musi być inteligentny i mieć w sobie to coś:) Ja osobiście zwracam uwagę na oczy i dłonie. Okularnicy też mają przewagę:) A kobieta musi być ładna, zadbana, kobieca (nie znaczy 90-60-90), ale dobrze jak jest zgrabna, ma ładny biust, zęby i uśmiech. Mężczyźni-inteligentni szukają z reguły partnerki do rozmów więc słodkie, chichoczące idiotki odpadają. Myślę, że meżczyzną imponują kobiety samodzielne i niezależne, które znają swoją wartość i wiedzą czego chcę od życia:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalosny.jestes Gruby portfel... 06.11.11, 22:04 To niestety rzecz, która otwiera drzwi do każdego kobiecego serca... Odpowiedz Link Zgłoś
ona85ona85 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 08.11.11, 00:53 Mężczyzna... Jeśli ma w sobie takie ciekawe połączenie inteligencji, poczucia humoru i dynamizmu, jakąś iskrę, i jest zadbany, robi wrażenie. Sama uroda, same pieniądze i sama pozycja społeczna nic nie znaczą i nic nie dają, sorry, chłopaki. Kobieta... Ja chciałabym być ozdobą mężczyzny, jak ktoś wyżej ładnie napisał. Czemu nie? Choć równie mocno chciałabym, żeby on był dumny z mojej inteligencji, ambicji, i żeby sprawiało mu przyjemność, że jestem czuła, ciepła i bardzo rodzinna. To takie ideały, do których dążę jako kobieta. Ale generalnie kobieta powinna starać się być atrakcyjna. Szczupła, zadbana, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 08.11.11, 19:53 Piękne. Do wyrycia na jakimś klifie. Odpowiedz Link Zgłoś
sikor0 Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 15:39 Nie nie musi, wcale. Wystarczy że ma kasę :) laski lecą głównie na kasę www.plotek.pl/plotek/51,79592,10614126.html?i=4 Odpowiedz Link Zgłoś
czesiozpoczty Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 17:52 Może to trochę brutalnie powiedziane, że "laski lecą tylko na kasę", ale coś w tym jest ;) Już od lat, może nawet tysięcy lat, najlepszą partią jest: zamożny, silny władca stada :) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 22:37 facet nie musi byc atrakcyjny. zaplacisz i robisz co chcesz z panienka Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 09.11.11, 22:48 Atrakcyjny to nie znaczy że prosto od kosmetyczki i fryzjera. Facet musi być przystojny, bo niski brzuchaty karakan nawet z grubym portfelem i opiekuńczy jak matka Teresa nie wzbudzi we mnie iskry. A tego ,,cosia,, sie nie da określić. To się ma lub nie. To jest właśnie to, co sprawia, że masz kosmate myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
zalosny.jestes A tam opowiadasz...karta bez limitu na 5 alei 09.11.11, 23:01 i już mokra jesteś, mimo że jej posiadać wygląda jak Dany DeVito Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: A tam opowiadasz...karta bez limitu na 5 alei 09.11.11, 23:04 Nie... żebym była mokra, to on sie jeszcze musi wykazać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: A tam opowiadasz...karta bez limitu na 5 alei 09.11.11, 23:10 Chyba , Chłopie, masz kompleksy, odrzuciła Cię które z braku kasy? :) mnie akurat kasa nie kręci. I mógłby się gośc cały owinąc banknotami, to jakby był do bani, to bym go nie rozpakowywała :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalosny.jestes Byłaś tam, spróbowałaś takich zakupów? 09.11.11, 23:17 Nie? No to możesz się tylko domyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Byłaś tam, spróbowałaś takich zakupów? 09.11.11, 23:20 Że co??? Ja sie nie muszę domyślać, ja wszystko wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Byłaś tam, spróbowałaś takich zakupów? 10.11.11, 10:35 Czy człowiek który spędził noc w lesie, będzie bał się ciemności? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright a kobiety atrakcyjne jak stewardessy Virgin 14.11.11, 13:32 Odpowiedz Link Zgłoś
zalosny.jestes No nie! Kobieta musi być atrakcyjna! 15.11.11, 09:28 Siła kobiety tkwi w młodości, siła faceta w pozycji, zarobkach, potencjale. Wszelkie pretensje co do tego stanu rzeczy proszę zgłaszać u swojego Najwyższego. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 14.11.11, 13:36 Jako kobieta zapytać: a co ma kapitan Wrona? Odpowiedz Link Zgłoś
algaria Re: facet nie musi byc atrakcyjny fizycznie 14.11.11, 16:28 To zależy do czego ta kobieta - tzn jak chce ją traktować mężczyzna Do łóżka to musi mieć cycki Do kuchni to musi umieć gotować Jako żona musi być tolerancyjna inteligentna zaradna Jako kochanka atrakcyjna A jeśli chodzi o partnerkę według konesera nie kolekcjonera musi mieć tego wszystkiego po trochu Odpowiedz Link Zgłoś