30.05.04, 18:51
Wiem ,Wiem wątek stary jak swiat ale ciekawi mnie wasze zdanie . Czy
dziewictwo u 21 letniej dziewczyny to plus ?Zawsze myslałam , że tak poniewaz
wydaje mi sie , że faceci lubia niewiniatka ale teraz to juz sama nie wiem :)
Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
Obserwuj wątek
    • Gość: AnaMarija Re: Dziewica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 19:21
      "W Guamie są mężczyźni których pracą jest rozdziewiczanie młodych kobiet.
      Jeżdżą po kraju i za odpowiednią opłatą uprawiają seks z nimi seks. Kobiety są
      zadowolone gdyż tamtejsze prawo zabrania dziewicom wychodzić za mąż."
      Dobrze, że żyjemy w Polsce :)

• Gość: nieszaraniemysz Re: Dziewica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:48
      no tyle odpowiedzi, co facetow, ale smiem twierdzic, ze raczej to bez
      znaczenia, jesli masz zdrowe podejscie do seksu, wyobraznie i brak uprzedzen. w
      dziewicach mezczyzn wkurza to, ze trzeba je uczyc od podstaw, a oni by chcieli
      tylko braaaaaac !!! ;)))
      pole do popisu dla polemistow... hehe, pozdrawiam :)
    • Gość: sextet Re: Dziewica IP: 81.219.117.* 01.06.04, 06:50
      Nie powinnaś mieć żadnych kompleksów, uprzedzeń czy poczucia straty czegoś
      jeszcze nie do końca odkrytego. Tutaj jest twoja wyższość nad innymi kobietami
      i mogę Cię zapewnić ,iż wiele z nich naprawdę Ci zazdrości, chociaż się do tego
      nie przyzna. Jestem mężczyzną i wiem. "Musisz" uwierzyć. To nieprawda że każdy
      facet jest wygodny i chciałby mieć "podane już i bez konieczności uczenia"-
      BZDURA!!! prawdziwy mężczyzna wie ,że to piękne kształtować intymną stronę
      kobiety, rozbudzać ją "ze snu", kształtować na całe życie. Ile trzeba
      cierpliwości, delikatności ,taktu ....magii -mniam. Faktycznie ,to nie dla
      facetów nastawionych na "branie". Zrób to z kimś do kogo coś czujesz, a
      ważniejsze- kto coś czuje do Ciebie! ......i nie śpiesz się - nic na siłę.
      Pozdrawiam serdecznie!
      • otalia Re: Dziewica 01.06.04, 17:01
        jaka poezja, szkoda, ze rzeczywistość bywa inna od wyobrażeń.Wielu mężczyzn
        musi uczyć się tego "pięknego kształtowania intymnej strony kobiety" , więc po
        co zwodzić dziewczynę, ze wszystko od razu będzzie pieknie, sam zapewne wiesz,
        ze potrzeba porozumienia pomiędzy ludźmi, odnalezienia własnych upodobań.
        Bzdurne stwierdzenie o wyższości dziewicy od kobiet "doświadczonych".
        Pozdrawiam.
      • malutenka Re: Dziewica 08.06.04, 20:20
        Wiesz co taki facet jak TY to prawdziwa przyjemność, ponieważ masz poukładane w
        głowie, moze to zalezy od wieku, ale jestes dla mnie 100% mezczyzna po Twojej
        wypowiedzi. Powiem tylko tyle jestes skarbem, chciałabym porozmawiac kiedys z
        Tobą bo traktujesz kobiety jak ludzi, a nie rzeczy.
        Pozdrawiam
    • Gość: Y Re: Dziewica IP: 62.233.175.* 01.06.04, 08:18
      No i bardzo dobrze myslisz a jezeli ON mysli inaczej to zmien na leposzy
      model ;-) P.Z.D.R.
    • Gość: notor Re: Dziewica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 13:12
      Lepsza dziewica niż dziwka! Pośrednich stanów nie zanotowano. Albo-albo. Wolę
      dziewicę niż przechodzonego szmatławca.
      • Gość: candy Re: Dziewica IP: *.chello.pl 01.06.04, 17:48
        Czym ty się dziewczyno przejmujesz? W dzisiejszych czasach, kiedy to byle 15-
        stka uprawia seks takie jak ty to rarytas. Ja miałam 23 lata jak "pozbyłam się
        tego balastu", miałam koleżanki, które sie z tym nie spieszyły i choć były
        bardzo atrakcyjne, po prostu się szanowały. Wiesz to jest tak: jak nie masz
        chłopaka, jesteś sama to przecież nie puścisz się z pierwszym lepszym gdzieś na
        imprezie, prawda? Tak robią tylko te łatwe! A więc szanuj się dziewczyno i
        życzę ci abyś zrobiła to ze stałym, kochającym ciebie chłopakiem. Powodzenia!
        • ramoneska2 Re: Dziewica 01.06.04, 19:13
          Dzieki serdeczne za opinie własnie to chciałam ''usłyszeć''.
          Sextet mam nadzieje , że wiekszośc mężczyzn mysli podobnie:)
          Dzieki Wam moje poczucie własnej wartości jest zdecydowanie większe!!
          Jeszcze raz dziekuje !
          • Gość: sextet Re: Dziewica IP: 81.219.117.* 01.06.04, 22:31
            ramoneska, miło mi!- lecz weż poprawkę na to że należę do "wymierającego
            gatunku".
            p.s. czy Twój nick nie wynika z miłości do moto? -tak z
            ciekawości.Pozdrowienia!.
    • sociopata spadaj nimfomanko na forum dla akwizytorek 02.06.04, 02:46

• Gość: sally Re: spadaj nimfomanko na forum dla akwizytorek IP: *.chello.pl 02.06.04, 10:06
        Socjopata - idź się leczyć!!! Nie kto inny, ale to TY powinieneś stąd spadać i
        to w te pędy do psychiatry!
    • chooligan palców nie masz? 02.06.04, 10:12
      • ramoneska2 Sextet:) 02.06.04, 16:28
        Nie z miłości raczej nie prędzej z sympatii:):)
        Pozdrawiam !!
    • Gość: mmm Re: Dziewica IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 03.06.04, 18:57
      moim zdaniem ani plus ani minus. jezeli myslisz samodzielnie i sama decydujesz
      kiedy i z kim to jest plus bez wzgledu czy masz 21 czy 51 lat:) chociaz wielu
      panow lubi dziewice - czuja sie dowartosciowani ze sa "pierwsi" (ale nie radze
      ci zebys glownie na tym bazowala - bo moze byc tak, ze bedzie cie twoj pierwszy
      lubil ale tylko do pierwszego razu i ty go dowartosciujesz a on cie zdoluje)
    • mickey.mouse Re: Dziewica 08.06.04, 20:28
      Owszem, mezczyzni lubia dziewice, lecz sie ich boja. Ich, a wlasciwie ich leku
      przed seksem i nieoswojenia z nim.
      • ramoneska2 Re: Dziewica 09.06.04, 08:23
        Z leku przed seksem ! może i niektóre sie boja ale ja do nich nie należę:)
        Chciałabym miec To juz za soba( nie moge sie doczekać) tylko nie puszcze sie (
        za przeproszeniem ) z byle kim :( Jak już mam sie kochac to z tym jedynym
        chyba :)tylko nie wiem ile jeszcze mam na Niego czekać i czy wogóle sie
        doczekam :(
        Pozdrawiam i dziekuje za komentarze :)

• chooligan Re: Dziewica 09.06.04, 08:37
          A ile chcesz ze bzyknięcie?
          • ramoneska2 Re: Dziewica 09.06.04, 13:13
            Jezli okazałbyś sie tym właściwym oddałabym ci sie za darmo :)
            • chooligan Re: Dziewica 09.06.04, 13:34
              Byłoby super. Wprawdzie miałem 3 dziewice ale każda miała jakiś tam defekt.
              Jedna była rozprawiczona palcem (więc mój siusiak był jej pierwszym) czyli taka
              sobie dziewica, druga pozostała dziewicą i tylko dawała drugą dziurkę + lodzik,
              trzecią bolało i chyba cos ściemnała bo nie było sladu krwi. Może w końcu trafi
              mi sie 100% dziewica. Pozdrawiam gorąco!!!!!!!!!!!
    • Gość: poziomka Re: Dziewica IP: 217.153.49.* 09.06.04, 13:45
      Przywiązywanie nadmiernej uwagi do tego stanu wydaje mi się lekko chore. I
      chodzi tu zarówno o szczycenie się tym faktem jak i pogardzanie kobietami które
      są jeszcze dziewicami.
      Co do upodobań facetów to chyba był już ten watek na forum. Zdaje się,że
      większość wypowiedzi męskiej części forumowiczów zmierzały do konluzji,e wolą
      oni nie dziewice bo jest z nimi mniejszy kłopot.
    • gomory Re: Dziewica 09.06.04, 16:37
      To kwestia osobnicza. Ja zawsze twierdzilem ze nie chce dziewicy, bo to tylko
      klopotliwe w seksie itd. Ostatecznie moja obecna malzonka okazala sie dziewica,
      i jakos to "przeszedlem", wiec twierdzenia swoje a zycie swoje.
      Gdybym szukal dziewczyny do seksu to oczywiscie nie traktowalbym tego jako
      zalety, tylko jako dosc powazna wade. Gdybym szukal dziewczyny na stale to
      raczej w wieku zblizonym do mnie (+10 l. w stosunku do Twojego), i tez
      automatycznie skreslalbym dziewice. Bo w takim wieku to juz jest pewien sygnal
      o jakichs lekach czy problemach emocjonalnych. Ale gdybym byl Twoim
      rownolatkiem,to tej blonki nie traktowalbym jako czegos uniemozliwiajacego
      wspolnego odkrywania urokow doznan erotycznych. Nawet bylbym pewnie na swoj
      sposob dumny, ze sypiam z dziewczyna co do ktorej nikt inny nie moze
      sobie "roscic pretensji". Jednakze jako starszy wiem, ze predzej czy pozniej
      kiedys tam zacznie Ci sie kolatac po glowie mysl "ALE JAK TO JEST Z INNYM"? Na
      taka okolicznosc warto miec wyrozumialego meza ;).
      • matrek Re: Dziewica 04.07.04, 10:34
        ;)
    • krzykowal Re: Dziewica 04.07.04, 13:51
      Wpierw sobie odpowiedz na pytanie - czy dla Ciebie to jest ważne czy nie. Wtedy
      będziesz wiedziała jakiego faceta szukasz. Dla jednych kobiet ważniejsze jest by
      zachować ciało dla tego kogo się kocha (i wcale nie musi być to ten jedyny i
      ostatni), dla innych - by zaspokoić swoje potrzeby albo dać swoisty "prezent"
      facetowi, żeby ją zaakceptował.
      Ja cenię kobiety, które szanują siebie same. A kobieta, która się szanuje nie
      ląduje w łóżku tylko dlatego, że ma 21 czy 24 lata. Dla mnie dziewica to byłby
      prawdziwy skarb - można taką kobietę wprowadzić w arkana sztuki miłości,
      zwłaszcza z dojrzałym facetem może to być dla obu stron doskonały układ. Panów,
      którzy piszą, że chcą kobiet, które wiedzą o co chodzi zupełnie nie rozumiem.
      Jeśli kobieta jest emocjonalna i namiętnie się całuje to prawdziwą przyjemnością
      jest patrzeć jak z miesiąca na miesiąc staje się właśnie przy nas kobietą. Jeśli
      się to zrobi umiejętnie to taka para będzie robiła w łóżku takie rzeczy, że
      wstyd pisać - i do tego wszystko po kolei, cierpliwie i spokojnie.
      Problem może się rzeczywiście pojawić jeden - każda kobieta po jakimś czasie
      zada sobie pytanie "a jak to jest z innym". Jeśli czujesz, że dasz radę pokusie
      to zapewniam, że dla wielu facetów będziesz jak marzenie i jak dobrze trafisz to
      przeżyjesz z nimi dużo więcej, bardziej namiętnie niż niejedna para, która
      "wszyskto wie" i zaczyna ze sobą sypiać.

Czego Ci życzę i pozdrawiam :)
      Krzysiek
      • Gość: autorka Re: Dziewica IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.07.04, 17:04
        Sama nie wiem czy moje dziewictwo to przejaw szacunku dla samej siebie czy
        raczej brak odpowiedniego mężczyzny . Jednak po większym zastanowieniu mysle ,
        że zarówno jedno jak i drugie. Dziekuje wszystkim za opinie , jedne były
        bardzo miłe inne troche mniej :) ale wiem juz , że dziewictwo to w sumie dobra
        rzecz. Pewnie , że fajnie byłoby mieć już To za sobą ale widocznie nie było mi
        to dane . Zależy mi na zachowaniu czystości przynajmniej do narzeczeństwa -
        wcześniej nic z tego , jak kocha to poczeka :). Może niektórych dziwi , że
        odmawiam sobie dobrowolnie takich przyjemności ale cóż tak czuje i nic tego nie
        zmieni - i masz racje Krzysiu dla mojego męża napewno bede jak marzenie :)
        poniewaz jestem prawie pewna , że opre sie pokusie :) Mój obecny "partner"
        również ma to przed sobą i widze przed nami świetlista przyszłość ;)

Pozdrawiam !!!!!
        • konopielka80 Re: Dziewica 06.07.04, 19:02
          Ramoneska, nie wiem czym Ty się kobieto przejmujesz. Ja straciłam dziwictwo w
          wieku 22 lat i nie żałuję. Warto czekać. Warto !
          • Gość: autorka Re: Dziewica IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.07.04, 16:29
            wiem, wiem warto czekac :) ale dobrze jest wiedziec jak długo . Jakbym miała
            pewność , żę TO nastapi za rok czy dwa łatwiej by mi było czekać :) a jak
            nigdy nie znajde tego jedynego ? zaczynam sie stresować :( to dziewictwo
            pomału zaczyna mi ciążyc ...
    • Gość: mariusz Re: Dziewica IP: *.ipt.aol.com 11.07.04, 20:44
      Nie jest to na pewno minus. Szanujesz sie a to wazne. W dzisiejszych czas coraz
      trudniej o to. Zrób to z kims kogo kochasz i kto bedzie kochał Ciebie.

Ja byłem prawiczkiem do 22 roku zycia, a mam 24. Po prostu poznałem wartosciową
      kobietę, bardzo sie pokochalismy i to zrobilismy. Miała straszne opory do
      prawiczków z tego co pamietam (zanim sie z parowalismy), jednak kiedy zobaczyła
      jaki jestm w łózku zminiła zdanie ;)

Dziewctwo nie znaczy o braku wiedzy i praktyki w tym temacie -piszę to z punktu
      widzenia mężczyzny.

Gorące pozdrowienia (twoje zdrówko-bo popijam boredoux)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka