Dodaj do ulubionych

Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicjatywą

18.11.11, 22:13
Piszę do Was Panowie, bo bardzo zaintrygowała mnie pewna rzecz, a raczej sytuacja.
Jestem kobietą, za którą oglądają się mężczyźni - od niektórych nawet czasem usłyszę jakiś komplement, miłe słowo. Od pewnego czasu spodobał mi się jeden z tych "adoratorów". Przystojny facet, wydawałoby się że pewny siebie. Niejednokrotnie dałam mu do zrozumienia że też mi się podoba, ale nie w słowach, bo nigdy z nim nie zamieniłam nawet słowa. Spotykamy się w różnych miejscach, tak niby przypadkiem od około 1,5 roku. On nawet zna mój harmonogram tygodnia. Potrafi pojawić się w danym miejscu i o danej godzinie bo wie że mnie tam spotka. Ja mam wrażenie że tylko po to by mnie zobaczyć. Panowie powiedzcie dlaczego jesteście tacy nieśmiali, dlaczego nie umiecie znaleźć banalnego sposobu, by zagadać, nie chodzi tu od razu o podryw, zaproszenie na kawę, ale tylko miłą rozmowę, np. wymiana dwóch zdań, bo przecież od czegoś trzeba zacząć? Ja byłam w poważnym związku 2 razy, ale nigdy sama pierwsza nie wychodziłam z inicjatywą, nawet jeśli podobał mi się facet, jakoś tak wydaje mi się że jako pierwszy powinien zacząć mężczyzna. Czy ja dobrze myślę?
Obserwuj wątek
    • porucznik.rzewski Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 18.11.11, 22:27
      Zaraz, chwila. Gdzie bywasz a pokażę Ci, że nieśmiałość to mit:-)
      • ryszard_mis_ochodzki dlaczego panienki generalizują? 21.11.11, 10:48
        jednostkowy przypadek ze jakis koles nie wychodzi z inicjatywa ma cos mówic o wszystkich facetach?

i skad pewnosc ze on wogole zauwazyl te twoje sygnaly? albo zrozumial je w sposob wlasciwy?

i jeszcze powiedz skad wiesz ze on specjalnie pojawia sie w tych wybranych miejscach aby sobie na ciebie popatrzyc, usmiechnac sie i tyle?
        • mali_kali Re: dlaczego panienki generalizują? 21.11.11, 14:12
          > i jeszcze powiedz skad wiesz ze on specjalnie pojawia sie w tych wybranych miej
          > scach aby sobie na ciebie popatrzyc, usmiechnac sie i tyle?

Daj spokoj, gosciu.... Ja cie krece! Nie wierzylem, ze to mozliwe, aby takich rzeczy nie rozumiec, a jednak!
          Wytlumacze: bo ma takie przeczucie, bo tak wyczuwa, bo tak sie jej wydaje. NIE. Nie ma 100% pewnosci i cwaniaczku sprobuj miec 100% pewnosc, gdy sie mowi o uczuciach. Chyba, ze nie masz uczuc...?
          • tmp0001 [...] 21.11.11, 14:45
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • dusia25 Nie karmić trolla 21.11.11, 17:08
              Re: mam żonę ale się nie dogadujemy
              Autor: migunka 23.10.11, 20:59

Nie wiem, z jakimi dojrzałymi obcujesz, bo wiesz dziś usłyszałam od męża komplement, że nie dziwi się że faceci szaleją właśnie za dojrzałymi kobietami, bo to one dopiero są piękne, zadbane, znają swoją wartość, są mądre i tak w ogóle miło mi się zrobiło.

To z jakiegoś innego wątku, więc albo piszesz te głupawe wpisy na zlecenie GW, albo zapytaj męża co sądzi o Twoim adoratorze :)

Tak, czy inaczej - żałosne...
              • voyshick Re: Nie karmić trolla 21.11.11, 20:35
                to nie zaden troll. to ty jeszcze nie wiesz, ze takie watki od "forumowiczow" na pierwszej stronie to zwyczajne zapodanie tematu przez pracownika gazety? :) glownie po to aby podbic ilosc odslon, ewentualnie posmiac sie z naiwnosci ludzkiej :)))
                • jak_to_sie_robi Re: Nie karmić trolla 21.11.11, 23:09
                  Zapewniam, ze nie zawsze...
                  Sam bylem autorem postu, ktory dostal sie na strone glowna gaeta.pl i zapewniam, ze nie doslaje centa od Agory :P
                  ps. Do Agory: chetnie to zmienie ;-)
                  • voyshick Re: Nie karmić trolla 22.11.11, 00:14
                    alez oczywiscie, sa wyjatki od regul. ale jak zapewnie zdazyles przejzec inne wypowiedzi tutaj przedstawione, owa "autorka" pisala juz w innych tematach, niekoniecznie ze soba spojnych ;)
                    • jak_to_sie_robi Re: Nie karmić trolla 22.11.11, 09:30
                      no coś w tym jest....
                      Wkurzające są takie wrzutki :-((
        • klekot52 Re: dlaczego panienki? 21.11.11, 16:53
          Podobam się,przychodzi tam gdzie ja,-jak baba wymyśli ,to nawet Salvador Dali by nie namalował.
      • czymkowski Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 22:12
        Gadasz Pani pierdy że aż słuchać nie idzie ...

Już dawno wiadomo że to facet przejmuje inicjatywę dla śmiałków - nieśmiałków, czy tam gawędziarzy erotycznych polecam ten tekst:

www.oswieconykochanek.pl/blog/ciekawostki/seks-z-nadwaga-czyli-jak-ujarzmic-grubaska/
    • mjr.fisher Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 18.11.11, 22:37
      Może brzydko ci pachnie z buzi...
      • mallwia Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 18.11.11, 22:45
        > Może brzydko ci pachnie z buzi...

ha ha uwielbiam takie odpowiedzi,tylko powinienes napisac brzydko śmierdzi,jedzie z buzi,a może miała gila na nosie jezuuu

www.youtube.com/watch?v=jQH0GPL33uc
    • mallwia Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 18.11.11, 23:13
      tak kobiety lubią jak męźczyźni wychodzą z inicjatywą,ale jeżeli mężczyźnie brakuje odwagi to chyba nie ma w tym nic zdrożnego,oburzającego,że to ty rozpoczniesz znajomość? tym bardziej,że ci sie podoba,moze go oniesmielasz,porazasz swoja urodą,moze za duzo kawalerow sie kolo ciebie kreci i to go odstrasza,jezeli nie sprobujesz to moze bedziesz czekac tak kolejne 1,5 roku,jak dla mnie szkoda czasu

www.youtube.com/watch?v=tDXOCAnwZfQ&feature=related
      • aqwertz Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 22.11.11, 09:20
        Ten facet pewnie ma niezły ubaw obserwując twoje zalotne gesty. Myślę, że on wcale nie jest nieśmiały! Przeciwnie jest na tyle atrakcyjny i pewny siebie, że bawi się tobą.
    • poprioniony Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 18.11.11, 23:57
      > Czy ja dobrze myślę?

Ty myslisz??
    • koham.mihnika.copyright podaj mu reke z milym usmiechem - mysmy juz sie 19.11.11, 00:00
      juz gdzies spotkali? albo - skad my sie znamy.
      Z USMIECHEM od ucha do ucha.
      Co ci za roznica zrobic pierwszy krok?
      • gupek70 Do konca zycia nie zaruchasz 22.11.11, 01:49
        i jedyne co ci pozostaje to trollowanie na gazecie . Widac od razu , ze jestes nolifem , bez jakichkolwiek zdolnosci w nawizaywaniu kontaktow . Podoba mi sie sposob , w jaki sie odkryles haha
    • yzek Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 19.11.11, 10:01
      > Niejednokrotnie dałam mu do zrozumienia że też mi się podoba, ale nie w słowach, bo nigdy z
      > nim nie zamieniłam nawet słowa.

Telepatka?!?! Zgłoś się do tego pana, milion dolarów czeka!
      pl.wikipedia.org/wiki/James_Randi
      > Panowie powiedzcie dlaczego jesteście
      > tacy nieśmiali, dlaczego nie umiecie znaleźć banalnego sposobu, by zagadać, nie
      > chodzi tu od razu o podryw, zaproszenie na kawę, ale tylko miłą rozmowę, np. w
      > ymiana dwóch zdań, bo przecież od czegoś trzeba zacząć?

Haha! odwróć pytanie zmieniając płeć.

> Czy ja dobrze myślę?

Źle myślisz i próbujesz przykryć własną nieśmiałość "kobiecością".

Y.
    • maly.jasio Mężczyzni tez lubią jak kobieta wychodzi z inicjat 19.11.11, 13:19
      Mężczyzni tez lubią jak kobieta wychodzi z inicjatywa !

migunka napisała:
      Panowie powiedzcie dlaczego jesteście tacy nieśmiali, dlaczego nie umiecie znaleźć banalnego sposobu, by zagadać

- bo takich nas Bog stworzyl (w kazdym razie tego konkretnego) :)

Ja byłam w poważnym związku 2 razy, ale nigdy sama pierwsza nie wychodziłam z inicjatywą,

- no sama widzisz do trzech razy sztuka, teraz Ty musisz :)

Czy ja dobrze myślę?

- zle.

czas na zmiane - w pogoni za zyciowa szansa :)
    • silencjariusz Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 19.11.11, 16:10
      "Potrafi pojawić się w danym miejscu i o danej godzinie bo wie że mnie tam spotka. Ja mam wrażenie że tylko po to by mnie zobaczyć."

Masz wrażenie - czyli nie jesteś pewna, że ten pan przychodzi w te same miejsca co Ty by Cię zobaczyć. Może to zwyczajny zbieg okoliczności, że spotykacie się w tych samych miejscach? I to, że Ty jesteś nim zainteresowana wcale nie musi oznaczać, że on jest zainteresowany Tobą. Może żyjesz w świecie własnych wyobrażeń? A może pan woli szare myszki? Nie dowiesz się tego jeśli z nim nie pogadasz. Nie czekaj. Działaj.
    • nom73 Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 19.11.11, 19:17
      migunka napisała:

> ymiana dwóch zdań, bo przecież od czegoś trzeba zacząć? Ja byłam w poważnym zwi
      > ązku 2 razy, ale nigdy sama pierwsza nie wychodziłam z inicjatywą, nawet jeśli
      > podobał mi się facet, jakoś tak wydaje mi się że jako pierwszy powinien zacząć
      > mężczyzna. Czy ja dobrze myślę?

To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze. ;-)
    • triss_merigold6 Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 19.11.11, 23:45
      No risk, no fun. Zagadaj, najwyżej Cię zczyści.
    • wersja_robocza Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 19.11.11, 23:59
      Biernością to jeszcze nikt nic nie zdziałał.
    • spawacz.drewna Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 20.11.11, 00:06
      Ale jak mu dawalas do zrozumienia ze sie mu podobasz? Trzaslas glowa w lewo i prawo, wpatrywalas sie w sina dal za nim, zaprosilas jego i jego 100 kolegow na urodziny do mcdonalds?
      • jednorazowy3 Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 20:58
        Kręciła dupskiem.
    • e-droczek Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 20.11.11, 18:32
      Ciekawi mnie w jaki sposób pokazałaś mu, że Ci się ów dżentelmen podoba? ;)
    • senseiek Adorator w twoich ustach nabiera nowego znaczenia 20.11.11, 19:31
      > Piszę do Was Panowie, bo bardzo zaintrygowała mnie pewna rzecz, a raczej sytuac
      > ja.
      > Jestem kobietą, za którą oglądają się mężczyźni - od niektórych nawet czasem us
      > łyszę jakiś komplement, miłe słowo. Od pewnego czasu spodobał mi się jeden z ty
      > ch "adoratorów".

Adorator w twoich ustach nabiera nowego znaczenia - to faceci z ktorymi nigdy nie rozmawialas.. ;)
    • vag-auto Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 02:04
      Kolejna fantazja kolejnego paszteta który myśli, że komuś się podoba... Żenujące...
    • fizykakwantowa Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 04:13
      jakby za mną włóczył się jakiś od półtora roku, bez słowa, to pomyslałbym raczej, że szpieg, albo zboczeniec. Albo nieudolny prywatny detektyw. Przez półtora ROKU?
      • jednorazowy3 Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 20:59
        Zboczeniec przez półtora roku? Widać, że nie jesteś zboczeńcem.
    • k.osiara Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 10:40
      Zachowując powagę i zupełnie poważnie, to faceci też czasem lubią jak kobiety wychodzą z inicjatywą. Oczywiście z mojej strony, to kobieta nie musi się pierwsza odezwać, ale jak już się poznamy, to fajnie jak ona też czasem zadzwoni, pokaże, że jej zależy i reaguje pozytywnie na nasze pomysły. Kobiety, którym zawsze wszystko nie pasuje i czekają na nie wiadomo co, ale nie powiedzą czego oczekują stają się po prostu mało seksowne, a raczej frustrujące.
    • e-no-kolego Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 10:59
      Ja zwykle, kiedy widuję kogoś regularnie, To po trzecim razie mówię już dzień dobry. Gdy ktoś nie zauważa to albo jest chamem, albo nie zauważa. Idąc dalej, przyjmując zasadę domniemania dobrych intencji wykluczamy brak dobrego wychowania. Pozostaje więc niczym nie obalona teza niezauważania. Może więc jesteś w jakimś swoim "filmie" lekko zasiedziała? ;)
      Proponuję plan b. - "kobiety biorą inicjatywę w swoje piękne łapki...". :)
    • izomorfia3 Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 11:27
      W obecnych czasach nim mezczyzna " zbierze " sie sam w sobie na wydukanie tego co czuje ,badz tez poukladanie swojego ycia i zrobienie miejsca dla nowej kobiety badz tez gdy akurat w danym momencie kobieta ma takiego pecha ,ze trafi na Jego wolna parzestrzen w zyciu -to przewaznie ta juz jest w ramionach innego :)
    • wlatcamuch Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 11:31
      Być może jest gejem, i podobasz mu sie tak po prostu, jako istota ludzka, platonicznie.

Innego wytłumaczenia nie znajduję.

I nie uogólniaj proszę.

Wbiję też szpilkę - mamy 21 wiek, kobiety chcą się emancypować, równouprawniać, czemu więc to my mamy zawsze mieć inicjatywę ?
    • sigurimix Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 12:37
      bo:
      1. sama jesteś sobie winna - że jesteś taka "atrakcyjna" - każdy mysli że jesteś już zajęta (a nie jesteś?) i kolejka czeka jak do rezerwacji i dlatego nie warto do Ciebie podejść bo tylko się człowiek wygłupi....

2. boją się że im odpowiesz : "spadaj koleś" alb coś w tym rodzaju jak to u Was w zwyczaju

3. podziękuj wynalazcom "molestowania" i "stalkingu" itp. głupot bo dzięki nim strach podejść do kobiety...

Teraz już rozumiesz?
      • sigurimix Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 22.11.11, 00:27
        1. sama jesteś sobie "winna" - że jesteś taka atrakcyjna - każdy myśli że jesteś już zajęta (a nie jesteś?) i kolejka czeka jak do rezerwacji i dlatego nie warto do Ciebie podejść bo tylko się człowiek wygłupi....

2. boją się że im odpowiesz : "spadaj koleś" alb coś w tym rodzaju jak to u Was w zwyczaju

3. podziękuj wynalazcom "molestowania" i "stalkingu" itp. głupot bo dzięki nim strach podejść do kobiety...

Teraz już rozumiesz?
    • marcinxxx_3 Skad ta pewnosc? 21.11.11, 12:58
      Ze mu sie podobasz, ze jest zainteresowany i ze np. specjalnie bywa w miejscach, gdzie Ty, aby Cie spotkac?

Jezeli jednak jestes pewna tego to sprawdz jeszcze jedna rzecz czy aby na pewno wie, ze Ci sie podoba? Jesli sie np. tylko usmiechasz do niego to moze mysli, ze jestes sympatyczna. Upewnij sie. Poza tym chyba nie bedzie problemu jesli Ty jakos rozpoczniesz rozmowe. Chyba jego czar nie prysnie jesli to Ty pierwsza go zagadniesz.

Skad sie bierze niesmialosc u obecnych mezczyzn? Hmm wczoraj mozna bylo tu przeczytac watek "to nie sa czasy supermenow" o tym, ze faceci nie potrafia zarobic, zajac sie tym i tamtym i sa do niczego.

Byc moze jest tylko sympatycznym, ale skromnym facetem, ktory nie zarabia ponad 10000 pln miesiecznie i nie potrafi latac odrzutowcem...

Byl tez wczoraj jeszcze watek o tym, ze mezczyzni po 45 roku zycia, smierdza, maja brzuch, lysieja, nie staje im itp. itd...

Wiec jesli jestes fajna i np. przebojowa kobieta to mysli, ze nim sie nie zainteresujesz?

Powodzenia:)
    • dorismar Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 13:09
      migunka napisała:
      \
      dziewczyno pojedz na zachód , tam chłop-prawdziwy europejczyk , a nie dzikus z Polski zawsze wychodzi z kulturalna inicjatywa do kobiety, która mu się podoba, SA bardziej dowartościowani i pewni swoich możliwości.
      > Piszę do Was Panowie, bo bardzo zaintrygowała mnie pewna rzecz, a raczej sytuac
      > ja.
      > Jestem kobietą, za którą oglądają się mężczyźni - od niektórych nawet czasem us
      > łyszę jakiś komplement, miłe słowo. Od pewnego czasu spodobał mi się jeden z ty
      > ch "adoratorów". Przystojny facet, wydawałoby się że pewny siebie. Niejednokrot
      > nie dałam mu do zrozumienia że też mi się podoba, ale nie w słowach, bo nigdy z
      > nim nie zamieniłam nawet słowa. Spotykamy się w różnych miejscach, tak niby pr
      > zypadkiem od około 1,5 roku. On nawet zna mój harmonogram tygodnia. Potrafi poj
      > awić się w danym miejscu i o danej godzinie bo wie że mnie tam spotka. Ja mam w
      > rażenie że tylko po to by mnie zobaczyć. Panowie powiedzcie dlaczego jesteście
      > tacy nieśmiali, dlaczego nie umiecie znaleźć banalnego sposobu, by zagadać, nie
      > chodzi tu od razu o podryw, zaproszenie na kawę, ale tylko miłą rozmowę, np. w
      > ymiana dwóch zdań, bo przecież od czegoś trzeba zacząć? Ja byłam w poważnym zwi
      > ązku 2 razy, ale nigdy sama pierwsza nie wychodziłam z inicjatywą, nawet jeśli
      > podobał mi się facet, jakoś tak wydaje mi się że jako pierwszy powinien zacząć
      > mężczyzna. Czy ja dobrze myślę?
      • turbo-liberal Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 20:56
        Zachodni mężczyźni zdecydowanie są bardziej śmiali i wartościowi. Ciekawe czemu? Niech np zgadnę... może siła nabywcza 3x większa niż moja? Nieeee, to chyba nie to :(
        Mnie np. nie stać na implanty zębów, a potrzebuję 4 sztuki.
        Potrzebuję też regularnie odsyfiać sobie skórę, bo mam niesamowite skłonności do pryszczy (pomaga tylko ciężka chemia albo gabinet ) To jest nowy wydatek co tydzień.
        Nie wyjeżdżam na wakacje nigdzie, więc nici z bajerowania laski nt. wyjazów.

No ale ci mężczyźni z zachodu...!
    • dorismar Re: Kobiety lubią jak mężczyzna wychodzi z inicja 21.11.11, 13:10
      dziewczyno pojedz na zachód , tam chłop-prawdziwy europejczyk , a nie dzikus z Polski zawsze wychodzi z kulturalna inicjatywa do kobiety, która mu się podoba, SA bardziej dowartościowani i pewni swoich możliwości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka