Dodaj do ulubionych

Fundamenty pod maraton

IP: 62.233.218.* 09.07.10, 22:29
na to właśnie czekałam:)okazuje się że prawie od razu mogę wskoczyć na drugi stopień!Dziękuję bardzo za te wskazówki. Ja już się zapisałam na maraton czekam tylko na potwierdzenie. A Wy polskobiegacze?pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • mewsmewsmews Re: Fundamenty pod maraton 23.07.10, 16:57
      ja niedługo też się zapisuję. i kawałek agory również. nie ma lekko: upał - nie upał, trenować trzeba. z pozdrowieniami dla wszystkich maratońsko i niemaratońsko trenujących, małgorzata smolińska, POLSKA BIEGA
    • Gość: Gość Re: Fundamenty pod maraton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 21:04
      Wg mnie 2h nie wystarczą na maraton. Na maratonie po 35km padnie jak kawka. Trzeba kilka razy oswoić się z większym dystansem - wg mnie minimum 33km
      • mewsmewsmews Re: Fundamenty pod maraton 03.08.10, 17:51
        ok, ok, przyjdzie i czas na cztery godziny biegania! to dopiero fun-
        da-men-ty! :)
        pozdrowienia dla wszystkich, dla których dwugodzinne bieganie to
        jeszcze zupełny kosmos!!! :))
        mews/smoła, POLSKA BIEGA
    • Gość: wojtek ch` Re: Fundamenty pod maraton IP: *.chello.pl 07.08.10, 19:31
      Witam
      czy ten plan bedzie dobry dla osoby ktora chce wystartowac w półmaratonie? biegam juz bez problemu 50 min. czy robiac ten plan nie zajade sie? prosze o pomoc i podpowiedz. pozdrawiam
    • Gość: nrobert21 Re: Fundamenty pod maraton IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.11, 18:43
      Co to znaczy "wolny bieg" w jakim tempie? (10km/h - wolne tempo?)
    • Gość: Gość: tob Re: Fundamenty pod maraton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 12:12
      Witam,
      rok i 2 lata wcześniej trenowałem wg trochę innego planu P. Wojtka (też 16 tyg) i treningi były - obiektywnie - cięższe (m.in. dłuższe interwały, siła biegowa). Czy obecny wariant zapewnia ten sam poziom kondycyjny czy mam pozostać na "swoim" starym planie? Chcę złamać w tym roku 3.20/3.15 h. (ostatnio 3.26 h. w moim 3. maratonie)
      Z biegowymi pozdrowieniami
      tob
    • Gość: em Re: Fundamenty pod maraton IP: *.MCB.Berkeley.EDU 23.05.11, 22:19
      dzieki wielkie za ten artykul; jak dla mnie wszystko sie ladnie sprawdzilo - biegam juz 2 godziny (i czuje sie genialnie) - pierwszy polmaraton na koniec lipca! ;-)
    • Gość: mariusz46 Re: Fundamenty pod maraton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 11:49
      w wieku 18 i 19lat zaliczyłem 2 maratony pokoju w warszawie.praktycznie z marszu,bez treningu.ogolnie grałem wpiłke,biegałem.1-y ukonczyłem na 1790 miejscu,2-gi w 1984 roku na 803.teraz mam zamiar rowniez pobiec we wrzesniu w warszawie.mam 46 lat i od tygodnia trenuje,z nadzieja,że dam radę.pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka