Dodaj do ulubionych

pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!!

IP: *.netcafe.waw.pl 03.06.04, 17:42
no, moi bohaterzy, śmiało, przyznajcie sie co mówicie waszej kobiecie kiedy
chcecie z nią zerwać bo zwyczajnie poznaliście ładniejszą od niej??? orwieram
ranking kitów stulecia!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: prion Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 21:36
      Ja sie nie znam, ale najpierw daje starej fleka w dupe, a pozniej szukam innej.
    • bart68 Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! 03.06.04, 21:37
      Gość portalu: armida napisał(a):

> no, moi bohaterzy, śmiało, przyznajcie sie co mówicie waszej kobiecie kiedy
      > chcecie z nią zerwać bo zwyczajnie poznaliście ładniejszą od niej??? orwieram
      > ranking kitów stulecia!!!!!
      Może Cię rozczaruję, ale nie zdarzało mi się rozstawać z kobietą tylko dlatego,
      że poznałem ładniejszą. Ładniejszych jest na pęczki, wiec powinienem
      przynajmniej raz dziennie zostawiać swoją kobietę. Kiedy rozstawałem się z
      kobietami, powody były znacznie poważniejsze.
      • zdzichu-nr1 Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! 03.06.04, 23:52
        ech armida, a nie przyszło ci do głowy, że można nic nie mówić, tylko tak
        postępować żeby to ona zerwała?
    • Gość: ppp Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 02:12
      Nie masz co otwierac. Jeszcze mi sie nie zdarzylo.
    • Gość: Ulka Re: pytanie do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 08:28
      Przyznajcie się co one Wam mówią.???
      • Gość: prion Re: pytanie do panów IP: *.acn.waw.pl 04.06.04, 08:49
        Ze jestem dla niej za dobry i dlatego musi ode mnie odejsc bo na mnie nie
        zasluguje :-)
        • gonia722 Re: pytanie do panów 06.06.04, 01:36
          Gość portalu: prion napisał(a):

> Ze jestem dla niej za dobry i dlatego musi ode mnie odejsc bo na mnie nie
          > zasluguje :-)

to samo mówią mężczyźni kobietom jak sie chcą od nich uwolnić

ewentualnie czekaja na pretekst (dla niej) a wiec postepuja tak zeby ona
          powiedziała spadaj
          (ten kto to mowi bardziej cieroi:))), zwłaszcza jezeli mu zalezy;)
          za jak mu nie zalezy to mu wszystko jedno, czy to powie, ale jak mowi to
          kobieta on ma swiadomosc tego ze zawsze moze jej powiedziec ze to była jej
          decyzja
          w przypadku gdy to bedzie jego decyzja ona moze mu robic wyrzuty, wieszac sie
          na telefonie, płakac pod oknem i inne wersje;)))
          (powiem, ze czesto robią tez tak zeby odejsc nawet wtedy, gdy sami sa zakochani
          ale cos im nie pasuje w danej kobiecie, wiec wtedy czekaja na pretekst i to
          zeby "inni" zadecydowali o tym:))))

• Gość: fakjuesej Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.04, 13:25
      kulturalnie jest powiedzieć: do widzenia
    • Gość: 100%woman Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:50
      przepraszam że się tu wtrącę,
      prion,nie ma co!! "oryginalny" jesteś :)))))) ale chociaż szczery.... :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka