Gość: armida IP: *.netcafe.waw.pl 03.06.04, 17:42 no, moi bohaterzy, śmiało, przyznajcie sie co mówicie waszej kobiecie kiedy chcecie z nią zerwać bo zwyczajnie poznaliście ładniejszą od niej??? orwieram ranking kitów stulecia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prion Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 21:36 Ja sie nie znam, ale najpierw daje starej fleka w dupe, a pozniej szukam innej. Odpowiedz Link Zgłoś
bart68 Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! 03.06.04, 21:37 Gość portalu: armida napisał(a): > no, moi bohaterzy, śmiało, przyznajcie sie co mówicie waszej kobiecie kiedy > chcecie z nią zerwać bo zwyczajnie poznaliście ładniejszą od niej??? orwieram > ranking kitów stulecia!!!!! Może Cię rozczaruję, ale nie zdarzało mi się rozstawać z kobietą tylko dlatego, że poznałem ładniejszą. Ładniejszych jest na pęczki, wiec powinienem przynajmniej raz dziennie zostawiać swoją kobietę. Kiedy rozstawałem się z kobietami, powody były znacznie poważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! 03.06.04, 23:52 ech armida, a nie przyszło ci do głowy, że można nic nie mówić, tylko tak postępować żeby to ona zerwała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 02:12 Nie masz co otwierac. Jeszcze mi sie nie zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: pytanie do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 08:28 Przyznajcie się co one Wam mówią.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: pytanie do panów IP: *.acn.waw.pl 04.06.04, 08:49 Ze jestem dla niej za dobry i dlatego musi ode mnie odejsc bo na mnie nie zasluguje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia722 Re: pytanie do panów 06.06.04, 01:36 Gość portalu: prion napisał(a): > Ze jestem dla niej za dobry i dlatego musi ode mnie odejsc bo na mnie nie > zasluguje :-) to samo mówią mężczyźni kobietom jak sie chcą od nich uwolnić ewentualnie czekaja na pretekst (dla niej) a wiec postepuja tak zeby ona powiedziała spadaj (ten kto to mowi bardziej cieroi:))), zwłaszcza jezeli mu zalezy;) za jak mu nie zalezy to mu wszystko jedno, czy to powie, ale jak mowi to kobieta on ma swiadomosc tego ze zawsze moze jej powiedziec ze to była jej decyzja w przypadku gdy to bedzie jego decyzja ona moze mu robic wyrzuty, wieszac sie na telefonie, płakac pod oknem i inne wersje;))) (powiem, ze czesto robią tez tak zeby odejsc nawet wtedy, gdy sami sa zakochani ale cos im nie pasuje w danej kobiecie, wiec wtedy czekaja na pretekst i to zeby "inni" zadecydowali o tym:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakjuesej Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.04, 13:25 kulturalnie jest powiedzieć: do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100%woman Re: pytanie do baaaaardzo szczerych!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:50 przepraszam że się tu wtrącę, prion,nie ma co!! "oryginalny" jesteś :)))))) ale chociaż szczery.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś