Dodaj do ulubionych

Witold wszytkim

21.01.12, 02:20
Czesław wszystkim. to moj pierwszy watek, prosze o wyrozumialosc ale tez pelny krytycyzm i bez milych owijakow pseudo , tez, rownież, bardzo prosze..
wyleczyłem sie juz ze wszystkich psychiatrycznych bzdur i podbzdur, wytestowalem parę ich leków. zabrało mi to z dziesięc lat zycia.. i niby mam sie za madrego i po przejsciach jakim sie wiekszosci nie snilo, nie w tym jednak rzecz,....
kocham kobiete , ktora wielokrotnie przytlaczalem, niszczylem, wyzywalem, kazalem znikac...
ale po wyprobowaniu kilkuset innych tylko dla jej usmiechu chce mi sie zyc...
ale z innej moze beczki pytanie dla was szanowni psychologie rozkmnijajacy:
ona miala ich czterech osmiu dwudziestu, ty miales rowniez kilkadziesiat
jest jakas szansa to przetrawic, wybaczyc
i dlaczego moich sto wywanych lasek mnie jakos mniej boli, niz jej jeden?
jutro tu wróce wyjasnic moze bardziej - w kazdym razie ona mysli ze tylko terapeuta, bo przeciez sie kochamy, a ja mysle odrobine inaczej....

ps. ostatecznie ten watek moze brzmiec - jak wybaczyc sobie innych , kiedy rozstaliscie zeby ich miec, uczciwei w sumie zdrady nie ma, takze, malzenstwa-
ps jezeli ktos zna dobrze to forum i ma odnosniki do tym podobnych dyskusji to poprosze iz gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • koham.mihnika.copyright Ctrl+Alt+Del 21.01.12, 02:28
      zacznij od nowa, tamto zamiec pod dywan.
      Przeszlosci nie zmienisz, zyj terazniejszoscia.
      • talk_jockey Re: Ctrl+Alt+Del 21.01.12, 02:45
        no niby ze tak- ale jezeli krew odplywa i robisz sie blady albo naplywa nagle i wtedy agresywny - emocje poza mna, poza ma wola, poza akceptacja

a naprawde ja kocham i przy innej moge co najwyzej udwac
        • koham.mihnika.copyright wizyta u lekarza 21.01.12, 09:59
          Rispolept albo cos podobnego.
    • six_a Re: Witold wszytkim 21.01.12, 09:18
      kelner, więcej leków dla tego pana.
    • moniapoz Re: Witold wszytkim 21.01.12, 14:43
      > w kazdym razie ona mysli ze tylko terapeuta, bo przeciez sie kochamy, a ja mysle odrobine inaczej....

napisałeś tak chaotycznie, że nie do końca wiem o co dokładnie chodzi, ale wydaje się, że Ona
      ma rację - terapeuta jak najbardziej. ja żyję chwilą tu i teraz więc zupełną abstrakcją jest dla mnie zamartwianie się byłymi partnerami, ale jeżeli Cię to męczy to co Ci szkodzi spróbować wygadać się terapeucie ?

podziwiam Twoją kobietę - jeżeli faktycznie ją przytłaczałeś, niszczyłeś, wyzywałeś, a ona nadal z Tobą...... chyba lubi toksycznych facetów lub po prostu ślepo kocha.

------
      Tylko tu i teraz ja wybieram. Tylko tu i teraz jestem.
      Tylko tu i teraz całym sercem więcej szans nie będzie.
    • dangerous.mistress Re: Witold wszytkim 21.01.12, 14:46
      No cóż, po tych stu wyrwanych laskach, to radziłabym iść do dermatologa wenerologa..
    • facettt Do wyboru - do coloru 21.01.12, 15:11
      Tworki - pod Warszawa
      Morawica - pod Kilecami
      Kobierzyn - pod Krakowem

Ja bym wybral Morawice, bo w pobliskim lesie jest duzo grzybow i jagod.
      • dangerous.mistress Re: Do wyboru - do coloru 21.01.12, 15:35
        A skąd Ty taki obeznany, z autopsji?? :)
        • azeta4 Re: Do wyboru - do coloru 21.01.12, 15:57
          Osobiscie polecam Ci ciezka prace fizyczna (asfaltowanie drog, rozbijanie mlotem kamieni itp.) za wynagrodzenie nie przekraczjace 1000 ZLP.Tak przez co najmniej 2 lata.Po tym okresie albo zostaniesz normalnym Meszczyzna (podkreslam z duzym M ) albo upadniesz, ale na tym ludzkosc chyba nic nie straci.Powodzenia.
          P.S. Skoncz z braniem LSD, kokainy itp
        • facettt Re: Do wyboru - do coloru 21.01.12, 15:59
          dangerous.mistress napisała:

> A skąd Ty taki obeznany, z autopsji?? :)

no z autopsji :)
          w kazdej z tych miescin po pare wiosen mieszkalem, to i zna sie i okolice :)
      • sibeliuss Re: Do wyboru - do coloru 23.01.12, 08:31
        facettt napisał:

> Tworki - pod Warszawa
        > Morawica - pod Kilecami
        > Kobierzyn - pod Krakowem
        >
        > Ja bym wybral Morawice, bo w pobliskim lesie jest duzo grzybow i jagod.

Abramowice (Lublin)
        Świecie (Toruń)
        Bielice (Koszalin)
        Drewnica (Warszawa)
        Woskowice (Opole)
        ...
    • triss_merigold6 Pal zioło, uspokaja. n/t 21.01.12, 16:27
    • talk_jockey Re: Witold wszytkim 21.01.12, 16:45
      zastanawiam się, ojcowie i nauczyciele: "co to jest piekło?". I myślę, że to jest żal, iż nie można już więcej kochać.

— Fiodor Dostojewski /Bracia Karamazow/

dla polecajacych psychiatrie odpowiadam ze pewnie nie wiedza z czym to sie je i wiaze

inteligentnej Pani potwierdzam, tak, moja ukochana jest aniolem- a moze chce czegos prawdziwego zamiast wyrachowanego ukladu w zyciu, bez milosci

co do ziola(lubie), ale wczoraj w nocy bylem tylko troche pijany;) ziolo mnie nie uspokaja bynajmniej
      gdybym byl pod wplywem substance , to pewnie nadal pisalbym moje chaotyczne wypracowanie, nadajac mu powoli forme noweli.

dziekuje za odpowiedzi wszystkim bez wyjatku, zaraz sobie was poczytam i pewnie niektore niki szybko polubie)

czytalem pol dnia dzis i dalej czytam o medytacji tylko nie wiem cholera co jest kompetentne w tym natloku nowej dla mnie wiedzy

toksyczny facet ktory chcialby sie uniesc ponad , pozdrawia serdecznie
    • talk_jockey Re: Witold wszytkim 22.01.12, 10:30
      cutatem tym chcialbym dyskusje - ktorej co prawda nie bylo zakonczyc

...żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Jonathan Carroll /Poza ciszą/

ps. moniapoz i trissmerigold prosze napiszcie o autorze swym ukochanym, a moze na priv o sobie - to nie kwestia uwodzenia , ale takie intekigentne sie wydajecie ze chcialbym was znac i wysylac pocztowki z kostaryki:)
      • katinka6 Re: Wszytkim 22.01.12, 14:40
        talk_jockey napisał:

> cutatem tym chcialbym dyskusje - ktorej co prawda nie bylo zakonczyc
        >
        > ...żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu
        > lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytnie
        > jsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć na
        > s, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przy
        > najmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...
        >
        > Jonathan Carroll /Poza ciszą/

A poza tym, to umiera, tylko potrzeba czasu. Zostaje wyłącznie sentyment.
        >
        > ps. moniapoz i trissmerigold prosze napiszcie o autorze swym ukochanym, a moze
        > na priv o sobie - to nie kwestia uwodzenia , ale takie intekigentne sie wydajec
        > ie ze chcialbym was znac i wysylac pocztowki z kostaryki:)
      • katinka6 Re: Zapomniała 22.01.12, 14:54
        To, co napisałam powyżej, było, oczywiście, na pocieszenie dla ciebie:]
      • moniapoz Re: Witold wszytkim 22.01.12, 16:04
        > ps. moniapoz i trissmerigold prosze napiszcie o autorze swym ukochanym, a moze
        > na priv o sobie - to nie kwestia uwodzenia , ale takie intekigentne sie wydajec
        > ie ze chcialbym was znac i wysylac pocztowki z kostaryki:)

szukasz terapeutki ? ;) niestety ja się tym nie zajmuję i polecam Ci profesjonalistów, bardziej Ci pomogą :)
        cytat bardzo ładny - nie do końca prawdziwy ale w coś wierzyć trzeba :)

------
        Tylko tu i teraz ja wybieram. Tylko tu i teraz jestem.
        Tylko tu i teraz całym sercem więcej szans nie będzie.
    • katinka6 Re: Witold 22.01.12, 14:39
      jest taka fantastyczna piosenka zespołu Kasabian "Godbye kiss" - inspiracja? Twoje posty ją przypominają:) Zresztą, nieważne - posłuchaj, polecam!.

• talk_jockey Re: Witold 22.01.12, 16:41
        dziekuje za utwor
        przyznam ze nie znalem choc muzyke tonami wchlaniam:)
        `you’re broken and I’m pissed` :)

ze swojej strony polecam q ramach rewanzu
        pixies - here comes your man

dlaczego ten utwor to nie pytaj mnie , bede sie nad tym zastanawial, wpadl mi do glowy ,

uklony
        • to.niemozliwe Re: Witold 23.01.12, 05:30
          Poczytaj sobie forum o borderline albo chad.
    • mariuszg2 Re: Witold wszytkim 23.01.12, 10:52
      Absolutnie fantastyczny wątek!... Witold... Litwa, victoria pod Grunwaldem.... wspólczesny egzystencjonalizm....uczy nas pokory wobec tego co niewidzialne, niepojete i tajemne...choc bywa ze odpowiedz moze byc blisko.... bardzo blisko...w zasiegu reki... ale slepcy z nas... jak Jurand ze spychowa.... w swojej pysze, egozmie .... wilowymiarowosc natury i jej drugie dno....dryfujacy ogret po wzburzonym oceanie.... pytanie kiedy pojdzie na dno....niczym tytanic... twoj watek jest jak orkiestra ktora bedzie grac do konca.... pieknie ale bez sensu....
      i lepiej by bylo dla ciebie, zeby 100 lasek i ta jedna utonely na zawsze...... pustke two wypelnie wtedy 101 dalmatynczykow....
      • talk_jockey Re: Witold wszytkim 23.01.12, 14:54
        ;)
        jak nie wyjdzie z dalmatynczykami to ` pojdziemy tam, zabawa bedzie na sto dwa`
        • mariuszg2 Re: Witold wszytkim 23.01.12, 15:12
          o to i szarik będzie!...faktycznie może byc emocjonujaco
        • kalllka Re: Witold wszytkim 23.01.12, 17:44
          skrobio)

przyjrzawszy sie Twoim dylematom (proponowanym przez Cie skrotem- zmmruzywszy oko) znalazlam rozwiazanie:
          'czem predzej sie wybierajcie i wydlupcie drzazdze ( czyli zastrzal z serca)
          • mariuszg2 Re: Witold wszytkim 23.01.12, 18:01
            koledowac malemu
            • kalllka Re: Witold wszytkim 23.01.12, 18:04
              za maly jestes, ze nie uzywasz cycatow?
              • mariuszg2 Re: Witold wszytkim 23.01.12, 18:07
                nio
                • kalllka Re: Witold wszytkim 23.01.12, 18:09
                  aha
                  • mariuszg2 Re: Witold wszytkim 23.01.12, 18:12

rozwiniesz?
                    • kalllka Re: Witold wszytkim 23.01.12, 18:35

dostepowosc jest akceptowana
                      • mariuszg2 Re: Witold wszytkim 23.01.12, 18:44
                        dla mła?
                        • kalllka Re: Witold wszytkim 23.01.12, 18:57
                          dla tla tez.
                          (jeslis swiadom uwarunkowan, przede wszystkim wlasnych)
                          • mariuszg2 Re: Witold wszytkim 23.01.12, 19:09
                            to wielki zaszczyt dla mnie i honor, który jest w tej mierze zacheta co i napawa mnie niesmialoscia i bojaznia wrecz...

nie jestem swiadom do konca...i juz nie bede...i jednoczesnie z drugiej strony pragne ostrzedz przed konsekwencjami gdyz zobowiazuje mnie ku temu moj kodeks ryzerski. a wiedz o szlachetna iz ja sam nie znam siebie tak jak bym chcial wiec do konca skalkulowac sie nie da co sie moze wydarzyc gdy mla(tla) ten tego ten jakby skorzysta z dostepnosci gdyz jak mawial isaak njuton cialo oddzialywane przez inna cialo oddzialuje na cialo oddzialujace tyle ze vice versa.....

krotko mowiac kazdy kij ma dwa konce....wiec moze umyslnego Pani wpierwej poslij z tajemnym poselstwem ab schadzke umowic w miejscu skrytym dla oczu zawistnych gdzie posrod pochukiwania puszczyka, tzepotu ptaka zblokanego posrod listowia o sercu przerazonym aura ponura w poswiacie zimowego polksiezyca....

jam ci glowa goraca i serce wyrywne...nad zmyslami zapanowac niemozen... i kodeksyw pi..du do lodowaqtej wody rwacego strumienia ..ku morzu...oceanom i glebiom nieznanym...gdzie ni czarta ni zbawienia w odmetach ... psie krwie...
                            • talk_jockey Re: Witold wszytkim 23.01.12, 20:29
                              niezly czacik
                              jestes facet jakby to nazwac??
                              niepokojacy?

nie wiem dlaczego z kapitanem Palemonem ale mi sie skojarzyles :)

z dedykacja dla rycerza w odmetach:

ebooks.gutenberg.us/Wordtheque/pl/aaadfk.txt
                              • mariuszg2 Re: Witold wszytkim 24.01.12, 09:00
                                :))))

ot protoplasta Dżaka Sparoła :)))
                            • kalllka Re: Witold wszytkim 23.01.12, 21:34
                              tlem byc dla piekla (rzekl skrobia)
                              w chorobie i dla zdrowia
                              byc tlen co rozpieszcza
                              powietrze, a zageszcza
                              zycie ku wiecznej chwale,, (nie ulatniajac sie farfallem)
                            • kalllka Re: Witold wszytkim 23.01.12, 21:49
                              i jeszcze jedno, a propos tla i Jego Konsekwencji,

piec c.o (na wezownicy) przecieka, a kapie ( wg inzynier pozyczajacy moje okular) liquidem.

• talk_jockey Re: Witold wszytkim 23.01.12, 21:54
                                Na wysokiej górze
                                rosło drzewo duże,
                                nazywało się:
                                apli papli blite blau,
                                a kto tego nie wypowie,
                                ten nie będzie z nami grał!

wiem ze to nie ma rozmowa - kapie liquidem jutro powtorze ze sto razy jednak, bardzo nieczesto mi sie taki niekontrolowany bez mala w ogole wybuch przytrafia smiechu, lepsze od pispoleptu z cala pewnoscia
                                • kalllka Re: tort wszytkim 23.01.12, 22:39
                                  a na niskim debie
                                  siedza dwa golebie
                                  jeden wdowie
                                  drugi:Powie
                                  gruchnie wiesc na czesc ( i gebie:)
                                  stoluzpowylamywanymi

• mariuszg2 Re: Witold wszytkim 24.01.12, 09:03
                                i zimno bedzie i mokro i parkiet zaleje, zamrozi i speka...udreka cie czeka oj udreka!
                                • kalllka Re: Witold wszytkim 16.01.13, 20:34
                                  rok juz minal prawie
                                  gdzie jestes oldzie ( waclawie)
      • lospecchio Witoldzie! 23.01.12, 15:32
        mariuszg2 napisał:

> Absolutnie fantastyczny wątek!... Witold... Litwa, victoria pod Grunwaldem....
        > wspólczesny egzystencjonalizm....uczy nas pokory wobec tego co niewidzialne, ni
        > epojete i tajemne...choc bywa ze odpowiedz moze byc blisko.... bardzo blisko...
        > w zasiegu reki... ale slepcy z nas... jak Jurand ze spychowa.... w swojej pysze
        > , egozmie .... wilowymiarowosc natury i jej drugie dno....

Witoldzie, założycielu wątku, jak rozgryziesz ten natchniony post zacnego forumowicza, Mariusza, nasuwający skojarzenia z mistycznymi tekstami Wiliama Blake'a to znajdziesz właściwe rozwiązanie swojego problemu, to pewne.

Jeszcze jedno , Witoldzie! Chłopie! Pracuj no nad sobą, udoskonalaj siebie, swego ducha (a nie tylko żyj zasadą jakim mnie Panie stworzyłeś takim mnie masz)
        albo zmień obiekt uczuć na inną uśmiechniętą pannę, daj jej Boże cierpliwość i siły do Ciebie.

• talk_jockey Re: Witoldzie! 23.01.12, 20:35
          skad przyszlo Tobie do glowy ze witold me imie?
          nad soba dziennie pracowac musze inaczej zaszczytny klub samobojcow odwiedzilbym dawno juz...
          a co do poetyckiego rozwarstwienia natchnionego tegoz poety wyzej wymieninego to napisze tylko zem pod wrazeniem nielichym

paszport dalbym mu gdybym sultanat swoj posiadal, znaczy wize.

a takie teksty zmien na inna to swiadcza ze kompletnie mnie o Pani nie zrozumialas
          • lospecchio Re: Witoldzie! 23.01.12, 23:40
            Wykoncypowałam, żeś się Pan w nagówku zalożycielskiego postu przedstawił się wszytskim forumowiczon, widać źle koncypowałam. ;)

Ale do rzeczy. Doskonale Pana zrozumiałam, doznaleś Cię rzeczy wyjątkowej w życiu, której nie wszytscy mają szczęście doświadczyć, oto spotkałeś Pan najprawdziwszą miłość swego życia, te jedną jedyną...

Ale cóż, czasem podjecie drastycznych kroków , tu: rozstanie, jest jedynym najlepszym rozwiązaniem dla obojga, co zazwyczaj widać dopiero po jakimś czasie ...

> nad soba dziennie pracowac musze inaczej zaszczytny klub samobojcow odwiedzilby
            > m dawno juz...

Będą z Pana ludzie!

• poprioniony Re: Witold wszytkim 17.01.13, 01:55
      > ps. ostatecznie ten watek moze brzmiec

Ostatecznie ten watek moze brzmiec "pokaze wam, ze mam 15 lat"

PS. O ile mniej badziewia by bylo na tym forum gdyby rodzice kontrolowali
      swoje komputery.
    • wielkafuria Re: Witold wszytkim 17.01.13, 23:17
      ja jakoś nic nie zrozumiałam, ale to dlatego że dzisiaj kawy nie pilam...
      skąd pomysl że znajdziesz tu psychologow? no moze jeden sie jakis znajdzie, ale nie oczekuj cudów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka