Dodaj do ulubionych

Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ...

29.01.12, 15:03
No właśnie. Nie wyglądam tak źle, ale żeby podobać się kobietom bym musiał mieć niezłą pracę lub własną firmę i do tego auto. Będąc zwykłym pracownikiem biurowym nie mając tych atrybutów i mając wygląd taki jaki mam po prostu nic nie mogę zaoferować kobiecie. Stać mnie na jakiś ciuch, na peeling gęby u dermatologa, stać mnie żeby gdzieś wyjść, żeby wypryskać się niezłym pachnidłem, ale co z tego jak nie mam wyglądu przystojniaka ani nie nadrabiam tzw. zaradnością życiową. Gdybym miał wygląd przystojniaka to przy obecnym stanie finansowo-materialnym mógłbym np. podrywać laski na imprezach, a tak to figa z makiem. Trochę przykre dla mnie, że kobieta mogłaby na mnie lecieć za np. zaradność życiową, a nie dlatego że byłbym dla niej atrakcyjnym fizycznie i seksualnie samcem. Nie każdy jest w stanie stać się rekinem biznesu
Obserwuj wątek
    • granatowa-only Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 29.01.12, 15:12
      Myślisz, że użalając się na tym forum znajdziesz rozwiązanie swoich odwiecznych problemów egzystencjalnych? Zapewniam cię, ze nie........ Rozejrzyj się dookoła, wyjdź do ludzi, nie izoluj się tylko zacznij działać, bo zanim się obejrzysz będziesz zgorzkniałym starcem:(
      • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 29.01.12, 15:24
        Akurat wychodzę do ludzi itp. Prowadzę życie towarzyskie. Mam przyjaciół, kolegów, koleżanki
    • maly.jasio smecisz gorzej, niz baba 29.01.12, 15:28
      i co w zwiazku z tym ?

bo czytalismy te wyzalnie juz kilka razy.
    • amanda-lear Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 17:08
      tego sie czytac nie da...moja empatia na tym cierpi. czy nie znajdzie sie na tych forach jakas samarytanka, ktora w ramach terapii przeleci Józka i bedzie spokoj? Możeinni forumowicze ufunduja jakas nagrode dla tej, ktora sie poswieci?;)))
      Aha. Samarytanka powinna miec okolo 20 lat, byc piekna, byc dziewica ale powinna bardzo chciec zbawic swiat. Moze zaczac od zbawienia jednego bywalca tego forum...Józka:)
      nigdy nie mów: nigdy...
      • josef_to_ja Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 17:18
        Gdzie ja ostatnio pisałem o dziewicach? ;)
        • amanda-lear Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 17:44
          josef_to_ja napisał:

> Gdzie ja ostatnio pisałem o dziewicach? ;)

O Józek obnizyl wymagania... Jak zaczniesz gustowac w starszych to moze cie z jakas kunpela wyswatam;) Dziewczyny mnie lubia to moze sie poswieca bym juz tych glupot czytac nie musiala;)
          • kalllka Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 17:53
            hym amandu,
            nawet Twoje wspolczujace kolezanki musialyby byc pierwej poinformowane, ze poddajesz je testom cierpliwosci ( przeczytanie wszystkich dlugasow jozkaitd- niezbednym) oraz, ze info udostepniasz z drugiej reki (bez zgody wlasciciela udostepnianych "glupot":)
            pozdro
            • amanda-lear Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 18:30
              Kalllus, nie bede ich calkowicie informowac, po co?
              Jak Josek zacznie gustowac w 30+ po przejsciach to jakas go przygarnie i zagospodaruje.
              Pozytek z tego bedzie taki ze Josio przestanie jeczec a my moze w koncu przeczytamy watek pt.
              o rany jaki mialem fajny poranny sexik....czego Joskowi i nam wszystkim go czytajacym szczerze zycze;)
              • josef_to_ja Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 19:38
                Tylko po co ja takiej kobiecie?
                • lepian4 Re: Józek daj ty juz spokoj;) 01.02.12, 10:59
                  Do bawienia jej dzieci!

Tatus cie za mlodu kurna nie uswiadomil?
                  Kup sobie alternatywnie Bravo i daj nam spokoj
                  • josef_to_ja Re: Józek daj ty juz spokoj;) 01.02.12, 17:30
                    Dziękuję za taką rolę :P
          • josef_to_ja Ale po co starszej młodszy? 29.01.12, 17:54
            ?
            • triss_merigold6 Re: Ale po co starszej młodszy? 29.01.12, 18:51
              Jak to po co?
              Na starej p...czy młody ułan ćwiczy. D
              • amanda-lear nie zgadzam sie... 29.01.12, 19:11
                to by wyjasnialo po co mlodszemu starsza, wiec wypowiedz nie na temat;p
              • josef_to_ja Re: Ale po co starszej młodszy? 29.01.12, 19:38
                Kobieta po 30stce ma oczekiwania od partnera
                • amanda-lear Re: Ale po co starszej młodszy? 29.01.12, 19:44

kazda ma oczekiwania, nie ludz sie;)
            • amanda-lear Re: Ale po co starszej młodszy? 29.01.12, 18:53
              Joziu ty naprawde nie wiesz?
              Poczytaj watki z przeszlosci z tego forum i z innych forow tez.
              Ja korepetycji nie udzielam:)
              • josef_to_ja Re: Ale po co starszej młodszy? 29.01.12, 19:39
                Ala ja jestem prawiczkiem. Zalet żadnych seksualnych nie mam
                • amanda-lear Re: Ale po co starszej młodszy? 29.01.12, 19:48
                  masz zalete swiezynki;) ale szczerze powiedziawszy po co ja sobie tu strzepie jezyk?
                  dorosniesz do 30 tek to moze ci sie odmieni.
                  Mam prosbe bys dal nam juz odzyc. widze cie juz na fk na fm i na bswm .
                  Pewnie jakbym troche dalej poszla to tez bys byl z tym twoim problemem tak prostym do rozwiazania przeciez:)
                  • josef_to_ja Re: Ale po co starszej młodszy? 29.01.12, 20:03
                    Nie chciałbym czekać z prawictwem do 30stki. Taki prawiczek 30letni to dopiero musi mieć problemy :(
                    • urko70 Re: Ale po co starszej młodszy? 30.01.12, 12:29
                      josef_to_ja napisał:

> Nie chciałbym czekać z prawictwem do 30stki.

To zacznij lewą.
                    • nieznany_2 Re: Ale po co starszej młodszy? 04.02.12, 10:49
                      jak będziesz siedział tyle na forum to całe życie będziesz prawiczkiem. Do usranej śmierci.
                      • josef_to_ja Re: Ale po co starszej młodszy? 04.02.12, 13:09
                        A myślisz, że ja tylko na forum siedzę i nic nie robię? Mylisz się, nie należę do osób co nie "wychodzą" do ludzi
                        • nieznany_2 Re: Ale po co starszej młodszy? 04.02.12, 14:00
                          pewnie że wychodzisz. bzykasz na prawo i lewo i robisz z siebie na forum biedaka. takie dowartościowanie albo myśl że jakaś forumowiczka złapie się na to biadolenia
                          • josef_to_ja Re: Ale po co starszej młodszy? 04.02.12, 14:10
                            Naprawdę jestem prawiczkiem. Ale to nie znaczy, że towarzyski i imprezowy styl życia jest mi obcy
                            • nieznany_2 Re: Ale po co starszej młodszy? 04.02.12, 17:03
                              wcale bym się nie zdziwiła jak byś był pedalem. w sumie może z facetami byłoby ci lepiej. zastanow się. skoro laskie ciebie nie chcą to może warto spróbować czego innego. chociaż wtedy zaczęłyby się inne tematy forum: "jestem nieszczęśliwy bo żaden facet mnie nie chce....." porażka
                              • josef_to_ja Re: Ale po co starszej młodszy? 05.02.12, 03:03
                                Akurat jestem 100% hetero, a nie wiem czy laski mnie nie chcą, bo nawet nie próbuję do nich podbijać
                                • nieznany_2 Re: Ale po co starszej młodszy? 05.02.12, 18:27
                                  Czy ty rozumiesz tą całą ironię? czy strugasz durnia czy nim jesteś??
      • dangerous.mistress Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 17:30
        Amanda - nie ma takich :)
        • amanda-lear Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 17:41
          Makabra. Zatem przyjdzie nam jeszcze z tysiac watkow przeczytac:(
          • algaria Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 18:03
            Obawiam się że nawet jak jakaś dziewicza lub prawie dziewicza mądra piękna 20latka przeleci Józka to i tak on znajdzie sobie inny powód do jęczenia - ot taka zgorzkniała biadoląca istota się trafiła i co najdziwniejsze w ciele chłopa. Józek skoro Ty tak się zachowujesz w zdrowotności - to jaki ty jesteś w chorobie??? Współczuje każdej Twojej przyszłej kobiecie o ile taka co spełnia wszystkie Twoje wymogi stąpa po tych łez padole - chyba jednak najlepiej zrobisz jak że sobie robota kupisz i go zaprogramujesz pod siebie może wtedy będziesz najszczęśliwszy i przestaniesz tu zadręczać :)
            • josef_to_ja Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 19:40
              Nie wiesz jaki jestem w realu
              • dangerous.mistress Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 20:53
                A jaki jesteś? Chętnie się dowiemy
                • josef_to_ja Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 21:08
                  A to już moja tajemnica :)
                  • dangerous.mistress Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 21:25
                    No to sory, ale w takim wypadku, nie mam jak Ci doradzić, na ślepo nie da rady :)
                    • josef_to_ja Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 21:43
                      A co ma do tego region w którym mieszkam? ;)
                      • dangerous.mistress Re: Józek daj ty juz spokoj;) 29.01.12, 21:53
                        Nie czytasz ze zrozumieniem? Czy sobie żartujesz z blondynki :)
              • urko70 Re: Józek daj ty juz spokoj;) 30.01.12, 12:31
                josef_to_ja napisał:

> Nie wiesz jaki jestem w realu

Sugerujesz, że w rzeczywistości jesteś inny niż prezentujesz się na forum od wielu miesięcy?
                • josef_to_ja Re: Józek daj ty juz spokoj;) 30.01.12, 17:34
                  Mogę się np. zupełnie nie użalać nad sobą
    • stara-a-naiwna Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 29.01.12, 21:08
      jak się ma 16 lat to wygląd wystarcza i nie trzeba mieć zaradności życiowej
      niestety, albo na szczęście w którymś tam z kolei roku życia się zmieniają priorytety i można wyglądać średnio

proponuję poszukać dodatkowej pracy w celu zwiększenia zaradności.

i to nie jest tak, że jak masz średnią prace i średnio wyglądasz to jesteś stracony. Przez Twoją wypowiedź przemawia taki brak pewności siebie i ogólna beznadzieja...

Proponuję się zapisać na kurs tańca - tam zawsze brakuje facetów
      • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 29.01.12, 21:09
        Nie cierpię tańca i muzyki "tanecznej" :D
        A mi starczy moja praca. Uważam że to masochizm pracować np. 10-12 godzin dziennie
        • edytka.a Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 29.01.12, 21:41
          żadna fajna dziewczyna nie będzie cie chciała jak będziesz tak smęcić! musisz mieć więcej optymizmu i radości :) no chyba że masz wielką pompkę ;) bo mój chłopak ma fajną pompkę, no i nie smęci jak ty! nic się nie przejmuj, jak t mówią, każda potwora znajdzie swego amatora, bez urazy :*
          • josef_to_ja Jak mam być potworem to wolę być sam 29.01.12, 21:43
            Mi zależy na wyglądzie faceta atrakcyjnego, a nie potwora co znalazł swojego amatora
            • gocha033 Re: Jak mam być potworem to wolę być sam 29.01.12, 21:46
              josef_to_ja napisał:
              Mi zależy na wyglądzie faceta atrakcyjnego, a nie potwora co znalazł swojego amatora

Moze jednak pogodzisz sie wreszcie z faktem, ze ta opcja jest poza Twoim zasiegiem ?
              • josef_to_ja Re: Jak mam być potworem to wolę być sam 29.01.12, 22:03
                A może wystarczy popracować nad sobą? Jeśli mam należeć do kategorii "brzydki" to wolę być sam.
                • gocha033 Jozek... 29.01.12, 22:13
                  josef_to_ja napisał:
                  A może wystarczy popracować nad sobą?

Jozek, ale jesli nawet , to od tego jest chirurg plastyczny i potem ewentualnie fryzjer...

A nie my. Zlituj sie wasc i zdrowia nam oszczedzc.

• josef_to_ja Re: Jozek... 29.01.12, 22:53
                    Od razu do chirurga mnie wysyłasz?
                    Wiem, te internetowe użalanie się nad sobą to swego rodzaju uzależnienie w moim przypadku jest...
                • edytka.a Re: Jak mam być potworem to wolę być sam 29.01.12, 22:13
                  stawiasz sprawę albo białe albo czarne, nikt nie twierdzi że jesteś "potworem", ale skoro uważasz że mister olimpia też nie jesteś...
                  wygląd /o ile nie jest ktoś szpetny naprawdę/ i kasa, samochody itp. to nie jest najważniejsze, poważnie - jak będziesz już miał te wymarzone rzeczy i poprawisz swój wygląd, nie wiem w jaki sposób, kombinuj;) -to na pewno znajdziesz panny dla których będzie to ważne:)
                  • josef_to_ja Re: Jak mam być potworem to wolę być sam 29.01.12, 22:54
                    Nie twierdzę, że to najważniejsze :) A do samochodu i mega kasy póki co nie dążę
        • stara-a-naiwna Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 29.01.12, 21:57
          Salsa I tqngo też jest tańcem chociaż muzyka wspólcześnie nie jest uważana za taneczną (chociaż salsa jest jak najbardziej do dzisiaj taneczna)

Jak Cisie nie chce kilku popoludni w tygodniu poświęcić i wiecej popracować to proponuję sprzedaj nerkę - zastrzyk gotówki podniesie Twoją atrakcyjność. Albo... Idź pod gimnazjum - tam jest duuuzo dziewczyn (ślicznych i szczuplutkich) dla ktôrych będziesz prawdziwym męskim macho (i przy ich kieszonkowych twoja pensja bedzie jak zaradniść żcyiowa x 100)
          • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 29.01.12, 22:05
            Liczę na to, że z czasem moje życie zawodowe ulegnie poprawie. A spracowani, zniszczeni ludzie, harujący zawsze mnie przerażali
    • senseiek na portalach gieldowych tez mamy takiego oszoloma 30.01.12, 06:59
      na portalach gieldowych tez mamy takiego oszoloma, co sie zwie "miś wesoly"...

tez pisze dzien w dzien, dziesiatki postow, ciagle na ten sam temat, obrzydzajac ludziom forum..

To musi byc ktos z twojej rodziny.. nie ma bata, zebyscie nie byli spokrewnieni..
    • headvig apel do forumek 30.01.12, 07:01
      kurcze no, jeśli tu jest jakaś wolna lub chętna, to niech go w końcu jakaś pani rozdziewiczy, bo to robi się już trudne do zniesienia :)

żal chłopaka i nas samych, ale przynajmniej postęp jest, że z wyglądem nie najgorzej ... ;)
      • josef_to_ja Re: apel do forumek 30.01.12, 17:37
        Taka cnotliwa jesteś i takie rady dajesz? ;)
        • headvig Re: apel do forumek 31.01.12, 06:54
          > Taka cnotliwa jesteś i takie rady dajesz? ;)

a co, nie chciałbyś? poza tym teraz to sobie używam już ;)
          • josef_to_ja Re: apel do forumek 31.01.12, 18:11
            No jesteś mężatką, trudno żebyś nie korzystała z uciech cielesnych :)
    • urko70 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 30.01.12, 12:40
      josef_to_ja napisał:

> No właśnie. Nie wyglądam tak źle, ale żeby podobać się kobietom bym musiał mieć
      > niezłą pracę lub własną firmę i do tego auto.

To wszystko sprzyja przyciągnięciu uwagi i jest to zrozumiałe ale bardzo często wystarczy mieć ciekawą, atrakcyjną osobowość.

> Będąc zwykłym pracownikiem biuro
      > wym nie mając tych atrybutów i mając wygląd taki jaki mam po prostu nic nie mog
      > ę zaoferować kobiecie.

Jeśli sam tak myslisz o sobie to inni tak samo będą Cię postrzegać.

> Stać mnie na jakiś ciuch, na peeling gęby u dermatologa,
      > stać mnie żeby gdzieś wyjść, żeby wypryskać się niezłym pachnidłem, ale co z t
      > ego jak nie mam wyglądu przystojniaka ani nie nadrabiam tzw. zaradnością życiow
      > ą.

A wiesz co ... masz rację, tak przyznałem Ci rację: wyglądasz średnio, nie umiesz zrobic prawka, niczym nie przyciągasz kobiety nie umiesz pozyskać auta (mimo ze jest to znacznie latwiejsze niz kiedyś) także co z tego ze umiesz wcisnąć przycisk na dezodorancie czy innym pachnidle. Zadałeś już sobie pytanie po co kobeita miałą by jakkolwiek wiązać się z Tobą?

> Gdybym miał wygląd przystojniaka to przy obecnym stanie finansowo-materialny
      > m mógłbym np. podrywać laski na imprezach, a tak to figa z makiem. Trochę przyk
      > re dla mnie, że kobieta mogłaby na mnie lecieć za np. zaradność życiową, a nie
      > dlatego że byłbym dla niej atrakcyjnym fizycznie i seksualnie samcem. Nie każdy
      > jest w stanie stać się rekinem biznesu

Oczywiście, ze nei kazdy ale kazdy nawet najbrzydszy moze miec uroczy usmiech, moze uwodizc kobietę słowami, moze przestać ględzić i zacząć pocić sie na treningach etc.
      • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 30.01.12, 17:37
        A ja chcę być facetem fizycznie atrakcyjnym, którego wygląd jest zaletą. A może by kobieta chciała ze mną być bo byłbym czuły, mam poczucie humoru, jestem zadbany, zdolny do kompromisów? Na auto mnie stać. Gorzej ze zrobieniem prawka
        • senseiek To czy facet ma auto czy nie interesuje blachary 31.01.12, 05:51
          To czy facet ma auto czy nie interesuje blachary, a nie normalne kobiety. A przeciez takimi sie brzydzisz. Za grosz w tobie logiki...
          • urko70 Re: To czy facet ma auto czy nie interesuje blach 31.01.12, 08:43
            senseiek napisał:

> To czy facet ma auto czy nie interesuje blachary, a nie normalne kobiety. A prz
            > eciez takimi sie brzydzisz. Za grosz w tobie logiki...

Obecnie auto nie jest wyznacznikiem statusu spolecznego, jest raczej wyznacznikiem zaradności, umiejetnosci i pewnej niezalezności od komunikacji zbiorowej.
            Zupelnie co innego jest mieć auto, a mieć drogie auto którejś z "modnych" marek.
            • josef_to_ja Re: To czy facet ma auto czy nie interesuje blach 31.01.12, 18:12
              Na auto mnie akurat stać.
              • urko70 Re: To czy facet ma auto czy nie interesuje blach 02.02.12, 08:59
                A stać Cię na przeczytanie tego co napisałem i odniesienie tego do postu do którego się odnosiłem?
        • urko70 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 31.01.12, 08:39
          josef_to_ja napisał:

> A ja chcę być facetem fizycznie atrakcyjnym, którego wygląd jest zaletą.

Co zrobiłeś aby takim być?

> A może
          > by kobieta chciała ze mną być bo byłbym czuły, mam poczucie humoru, jestem zad
          > bany, zdolny do kompromisów? Na auto mnie stać. Gorzej ze zrobieniem prawka

Gorzej z tym, że nie umiesz przelamać problemu ze zrobieniem prawka. Jeśli tak banalny problem stanowi zbyt duże wyzwanie to nie dziw się, że niewiasta nie zwraca uwagi.
          • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 31.01.12, 18:14
            Pracowałem nad ciałem, dietą, na stylem, nad cerą. Poświęcam trochę czasu na jakąś tam aktywności fizyczną.

Uwierz, że dla wielu ludzi zdanie prawka jest koszmarnie ciężkie. Ja np. mam kiepski refleks i problemy ze skupieniem się
            • urko70 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 02.02.12, 08:58
              josef_to_ja napisał:

> Pracowałem nad ciałem, dietą, na stylem, nad cerą. Poświęcam trochę czasu na ja
              > kąś tam aktywności fizyczną.

Nie pytałem co robiłeś tylko o zrobiłeś, a "trochę" i "jakąś tam" pokazuje że tak naprawdę NIC nie zrobiłeś.

> Uwierz, że dla wielu ludzi zdanie prawka jest koszmarnie ciężkie. Ja np. mam ki
              > epski refleks i problemy ze skupieniem się

Różni sa ludzie, doskonale o tym wiem, wiem również że prawo jazdy robią kobiety tuż przed sześćdziesiątką. Masz słaby refleks to zacznij w końcu coś trenować, coś co poprawi Twoj refleks.

Jeżeli nic nie będzie robił a tylko kwękał to za kilka lat bedzie za późno dla Ciebie i zestarzejesz się jako gderający zrzędzący stary kawaler.
              Coś mi się zdaje, że takie masz właśnie predyspozycje, że tak właśnie wyglądają osoby które potem stają się starymi pannami i starymi kawalerami.

Masz jeszcze trochę czasu, tylko od Ciebie zalezy czy i jak go wykorzystasz.
              • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 02.02.12, 18:55
                Akurat jeszcze niedawno byłem typem imprezowicza i raczej nie sprawiałem wrażenia przyszłego zrzędzącego kawalera
    • gulcia77 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 30.01.12, 12:48
      Josef!!! Serce ty moje!!! Na miesiąc mnie od sieci oderwało (kolanko zastrajkowało nieodwołalnie) i miałam tak głęboką nadzieję, iż poprawiło się u Ciebie w odwiecznym temacie, a tu, popatrz, starzy znajomi, stare problemy...
      • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 30.01.12, 17:40
        Nareszcie jesteś :)
        A miesiąc to przecież nic
        • gulcia77 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 30.01.12, 18:53
          Baaa, w codziennym życiu to może i nic, ale na ortopedii Buuu :(
          • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 30.01.12, 18:56
            Biedna :(
    • kiszczynska trolll męski!! 02.02.12, 21:08
      troll
    • nieznany_2 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 04.02.12, 10:47
      Józek ale po co kolejny temat o "tym samym"???????? Od 2 lat klepiesz te same głupoty. Może idź do psychologa, bo 2 lata pisania i użalania się nad sobą tutaj nic nie pomogło to po co tracisz czas?? Myślisz że jakaś naiwna forumowiczka nabierze się na tą twoją biedę ???? Jak bym była adminem to po 3 twoim temacie wy******** bym ciebie na zbity pysk. To już nudne w kółko to samo. Zaśmiecasz tylk forum. Idź zrób coś przyzwoitego. Niech ciebie mama nauczy gotować to może podłapiesz na to kogoś.
      • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 04.02.12, 13:06
        A myślisz, że ja nie umiem nic robić? Pracuję, mam swoje pasje itp. Po prostu mam coś w sobie z narcyza i chciałbym się podobać kobietom
        • nieznany_2 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 04.02.12, 13:59
          to po cholerę każdy post jest o tym samym?? chcesz się dowartościować???
          • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 04.02.12, 14:11
            Mam kompleksy i nie jestem kimś do końca szczęśliwym
            • nieznany_2 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 04.02.12, 17:01
              Skoro nie jesteś szczęśliwy bo jesteś prawiczkiem i jeśli to jest twój priorytet życiowy to nie wiem komu bardziej współczuć: biednym psom w schronisku czy tobie głupoty.
              • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 05.02.12, 03:09
                Tu nie chodzi o prawictwo ale o całokształt. Brakuje mi czegoś w życiu. A prawictwo w moim wieku już nie jest zdrowe
                • nieznany_2 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 05.02.12, 18:33
                  no to idź do burdelu i przestań zalewać forum coraz to nowymi ale takimi samymi tematami. po jaką cholerę to robisz???? Na tyle obrzydziłeś mi to forum że chyba więcej tu nie zajrzę. Przez ciebie to forum zeszlo na psy
                • kseniainc Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 06.02.12, 00:15
                  josef idź na księdza;-)
                  • urko70 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 06.02.12, 12:14
                    kseniainc napisała:

> josef idź na księdza;-)

Kwestia czy ksiądz by go chciał. :)
            • ferro2 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 04.02.12, 19:41
              josef_to_ja napisał:

> Mam kompleksy i nie jestem kimś do końca szczęśliwym

I calkiem nie potrzebnie sie martwisz, jestes fajnym , mlodym chlopakiem, nie rozumiem po co takie watki zaczynasz, uwierz, nie jedna dziewczyna chcialaby takiego przyjaciela a potem meza.

Nie jestem idealna ale....idealnie sobie z tym radzę.
              • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 05.02.12, 03:09
                Piszesz tak z sympatii :P
                • ferro2 Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 05.02.12, 17:11
                  josef_to_ja napisał:

> Piszesz tak z sympatii :P

nie, pisze bo duzo juz czytalam Twoich wpisow, nie wiem czemu sie tak sam nakrecasz i tak dolujesz???? troche cierpliwosci w zyciu trzeba miec, to co najlepsze masz przed soba:)))

• josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 04.02.12, 13:07
      No właśnie z tym samorozwojem może być ciężko, bo cierpię chyba na narcyzm i nękają mnie różne obsesje
      • headvig Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 04.02.12, 15:30
        czy to nie jest tak, że jakbyś cierpiał na narcyzm, to uważałbyś, że jesteś najpiękniejszy? :)
        • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 05.02.12, 03:07
          Niekoniecznie :)
    • vag-auto No i co w tym dziwnego? To jest naturalne. 04.02.12, 20:04
      To jest zgodne z Teorią Ewolucji Darwina. Już nie chodzi o tą firmę czy samochód, bo na dobrej posadzie można więcej zarobić niż prowadząc słabą firmą, a jeżdżący samochód można mieć za kilka tys. zł, ale bez zaradności życiowej jesteś po prostu cieniasem. Po co kobiecie facet bez kasy lub/i zaradności życiowej? Pomyśl. Marna posada biurowa nie zapewni godnej przyszłości twoim dzieciom. Ty praktycznie nie możesz nic. Wbrew pozorom, kobiecie nie wystarczy czuła opieka i dobry seks z golcem, chyba że w ramach jednorazowej przygody. Patrząc długoterminowo - niezaradny golec jest bez szans.

Żadna rozsądna kobieta, nawet będąc pijana, nie pozwoli, abyś ją zapłodnił, bo jest duże ryzyko, że wasze dziecko będzie tobie podobnym nieudacznikiem.
      • josef_to_ja Re: No i co w tym dziwnego? To jest naturalne. 05.02.12, 03:02
        A to będąc po 20stce już mam mieć posadę/firmę, bo inaczej jestem nieudacznikiem?
        • ferro2 Re: No i co w tym dziwnego? To jest naturalne. 05.02.12, 17:13
          josef_to_ja napisał:

> A to będąc po 20stce już mam mieć posadę/firmę, bo inaczej jestem nieudacznikie
          > m?

wlasnie jozek, nie sluchaj wypocin vaga, to chore odzywki. On juz wszystkie swoje szanse zyciowe zaprzepascil, teraz sie tylko msci na innych wypisujac te brednie.

• vag-auto Re: No i co w tym dziwnego? To jest naturalne. 05.02.12, 20:01
          Przede wszystkim, w tym wieku powinieneś być kumaty. A nie jesteś, bo nie zrozumiałeś, co napisałem. W tym wieku powinieneś mieć co najmniej perspektywy na dobrą kasę czyli musisz już teraz spełniać choć jeden z poniższych warunków:
          - studiować na dobrej uczelni (stare kierunki na Polibudzie lub Akademia Medyczna),
          - być zaradnym, przedsiębiorczym (nie chodzi o to, żebyś miał już firmę, ale cechy zaradnego faceta są widoczne już od dzieciaka, a ty sam napisałeś, że nie jesteś zaradny życiowo.

Albo fachowiec, albo cwaniak. A jak jedno i drugie, to już bajka. Inaczej masz przechlapane na każdym polu. Nie tylko matrymonialnym.
          • josef_to_ja Re: No i co w tym dziwnego? To jest naturalne. 05.02.12, 20:34
            A skąd wiesz, że nie mam szans na bycie fachowcem w swojej branży? A studia na polibudzie lub uczelni medycznej kończy niewielki procent społeczeństwa
            • vag-auto Re: No i co w tym dziwnego? To jest naturalne. 05.02.12, 21:36
              Dlatego pozostali, oprócz fachowców typu mechanik, elektryk czy glazurnik, klepią biedę.
              • josef_to_ja Re: No i co w tym dziwnego? To jest naturalne. 05.02.12, 22:50
                Ale jakoś bzykają fajne laski i rozmnażają się ku chwale ojczyzny
    • boruta_wwa Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 05.02.12, 10:04
      współczuję takiej beznadziejnej postawy Autorowi wątku jednakże trzeba przyznać, że bzdury wypisuje :-(

B.
      • josef_to_ja Re: Mój wygląd nie jest najgorszy, ale ... 05.02.12, 12:22
        A może moja postawa do sytuacji jest adekwatna?
        • qqbek Józiu... 05.02.12, 21:36
          josef_to_ja napisał:

> A może moja postawa do sytuacji jest adekwatna?

Adekwatny do sytuacji to jest komentarz Amandy.
          Zamiast wyżalać się tu na forum poszukaj.
          20-letniej dziewicy (bo dziewica z dziewicą, to przepis na sukces;), która nie ma FF, której nie będzie przeszkadzała Twoja postawa życiowa...
          ...to, że nie masz samochodu, że nie masz wygórowanych ambicji materialnych, że nie wyglądasz jak filmowy amant... jeszcze nic nie znaczy.
          Gdy poznałem swoją żonę też nie miałem samochodu (od dwóch lat, dopiero 2 lata po jej poznaniu kupiłem kolejny), mieszkałem z matką i pracowałem jako nauczyciel (odkładając "ile wlezie" na własne "m"). Może jedynie co do swojego wyglądu byłem zdecydowanie bardziej pewny niż Ty. Za to byłem już "poobijany" po dwóch poważniejszych i całym szeregu przelotnych związków... ale nie żaliłem się... szukałem.

Może miast księżniczki w klubie poszukaj sobie szarej myszki w bibliotece?
          • lospecchio Re: Józiu... 05.02.12, 21:43
            A moze Jozek nie chce szarej myszki z biblioteki, w dodatku dziewicy, tylko blondwłosego lachona! ;)))
          • josef_to_ja Re: Józiu... 05.02.12, 22:53
            A może ja nie pasuję do szarej myszki i jestem typem imprezowicza? Poza tym zawsze miałem słabość do atrakcyjnych dziewczyn i nawet jak podobała mi się grzeczna szara myszka to raczej była zadbana, o ładnej delikatnej buzi i na brak powodzenia nie narzekała
    • miau_weglowy w modzie na sukces to chociaz 05.02.12, 22:31
      dobrze zarabiali, a ty co, smecisz tasiemcowo i wciaz nic z tego nie wynika ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka