11.03.12, 13:04
Czy to normalne, że meżczyzna ma wytrysk przed stosunkiem? Tłumaczy się, ze to normalna reakcja organizmu na długie pieszczoty ,...ale ja myśle, że tak nie powinno być.
Obserwuj wątek
    • tehuana Re: zapytanie 11.03.12, 13:07
      Zmien na lepszy model. Wykretow nie sluchaj.
    • koham.mihnika.copyright Re: zapytanie 11.03.12, 13:16
      najzupelniej normalne, tylko uparci czekaja troche dluzej. Przestrzegam przed takimi, co wytrzymaja ponad 3 minuty w rzeczy samej. To prowadzi do chorob, slepoty i w ostatecznosci szalenstwem. Na szafce radze polozyc ksiazeczke do nabozenstwa.
    • lolcia-olcia Re: zapytanie 11.03.12, 16:23
      bo to trenować trzeba
    • six_a Re: zapytanie 11.03.12, 16:25
      tak, znaczy nie, więc należy tego zakazać.
    • aroden nie mysl za duzo 11.03.12, 16:26
      gwiazdka-4 napisała:

> Czy to normalne, że meżczyzna ma wytrysk przed stosunkiem? Tłumaczy się, ze to
      > normalna reakcja organizmu na długie pieszczoty ,...ale ja myśle, że tak nie po
      > winno być.

nie mysl za duzo, bo muzdzek ci sie zlasuje :)
    • aweishaupt Re: zapytanie 11.03.12, 17:47
      Tak, jak najbardziej normalne, a dzieci się robi za pomocą łyżeczki.
      • iwona334 Re: zapytanie 11.03.12, 18:16
        aweishaupt napisał:
        Tak, jak najbardziej normalne, a dzieci się robi za pomocą łyżeczki.

Za pomoca lyzeczki - to sie je wyskrobuje...
        • aweishaupt Re: zapytanie 11.03.12, 18:34
          Dzięki za instrukcję, będę widział co robić.
        • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 13:17
          Nie wyskrobuje się dzieci, a płody.
    • khadroma Re: zapytanie 11.03.12, 18:19
      > Czy to normalne, że meżczyzna ma wytrysk przed stosunkiem?

Nie. Większość ma po.

łumaczy się, ze to
      > normalna reakcja organizmu na długie pieszczoty

To może nie pieść go tak długo..
    • maly.jasio to jeszcze nie jest najgorzej... 11.03.12, 19:01
      gwiazdka-4 napisała:

> Czy to normalne, że meżczyzna ma wytrysk przed stosunkiem?

- to jeszcze nic. - najgorzej to maja ci, ktorzy maja go zamiast...

ale ja myśle, że tak nie powinno być.

- ja tez tak mysle...
    • i.am.girl Re: zapytanie 12.03.12, 12:25
      Że co ma wytrysk bez orgazmu? Patrz jakie 'wynalazki' z tych naszych mężczyzn :)
      • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 12:40
        wręcz przeciwnie, orgazm bez wytrysku
        • i.am.girl Re: zapytanie 12.03.12, 13:10
          Hehe żartujesz sobie? :) A na życzenie tak można? :D
          • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 13:13
            nie słyszałaś, że przy sporej intensywności współżycia pochwa potrafi wytworzyć takie ciśnienie, że sperma trafia z powrotem do jąder?
            • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 13:18
              Nie słyszałem, gdyż sperma by się w jądrach nie zmiesciła. Do jej produkcji służy prostata.
              • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 13:24
                żeby sie zmieściła, trzeba jeść dużo ziemniaków gdyż one rozpychaja nie tylko brzuch ale i jądra, dodatkowo skrobia w połączeniu z ciepłą wodą (obecną w jądrach) potrafi zamienić się w spermę i oszukać prostatę tak aby ta produkowała plemniki ze skrobii.
                • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 13:32
                  > żeby sie zmieściła, trzeba jeść dużo ziemniaków gdyż one rozpychaja nie tylko
                  > brzuch ale i jądra,

Jest tylko jedno działanie uboczne, ziemniaki wypełniają również czaszkę wypierając jej dotychczasowa zawartość. :)
                  • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 13:38
                    ale to działanie uboczne da się przerobić na pozytywy, rozpychanie czaszki to także wzrost produkcji miodu w uszach, a ten z kolei można dodawać do posiłków
                    • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 13:44
                      > ale to działanie uboczne da się przerobić na pozytywy, rozpychanie czaszki to t
                      > akże wzrost produkcji miodu w uszach, a ten z kolei można dodawać do posiłków

Do wegańskich nie wolno. W końcu weganie twierdzą, że mleko, jaja i miód to też mięso.
                      • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 13:51
                        no bez jaj, im chodzi o przekleństwa że to niby mięso i żeby szczawiu nie jeść z łodyżkami bo za tłusty
                        • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 13:58
                          > no bez jaj, im chodzi o przekleństwa

Jak w każdej religii. Kapłani przeważnie lubią przeklinać wszystko i wszystkich.
                          • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 14:03
                            a od kiedy sekciarze to religia:P
                            • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 14:09
                              Sekty oparte są na religii, taka jest zasada.
                              • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 14:17
                                ale jaka to religia zjadaczy szczawiu?
                                • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 14:26
                                  WŁaściwie taka sama, jak ta modlących się do papieża, czy też w kierunku Mekki. Czym się szczaw od Watykanu różni?
                                  • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 14:31
                                    kolorem? no i nazwą oczywiście (dla ułatwienia podpowiem - watykan ma więcej liter:)
                                    • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 14:37
                                      > dla ułatwienia podpowiem - watykan ma więcej li
                                      > ter:)

Bzdura:
                                      szczaw alpejski (Rumex alpinus L.)
                                      szczaw błotny (Rumex palustris Sm.,syn. R. paluster Sm.)
                                      szczaw domowy (Rumex longifolius DC., syn. R. domesticus Hartm.)
                                      szczaw gajowy (Rumex sanguineus L.)
                                      szczaw górski (Rumex alpestris Jacq., syn. R. arifolius All.)
                                      szczaw kędzierzawy (Rumex crispus L.)
                                      szczaw lancetowaty (Rumex hydrolapathum Huds.)
                                      szczaw nadmorski (Rumex maritimus L., syn. R. maritima L.)
                                      szczaw ogrodowy (Rumex rugosus Campd.) – efemerofit
                                      szczaw omszony (Rumex confertus Willd.)
                                      szczaw polny (Rumex acetosella L.)
                                      szczaw rozpierzchły (Rumex thyrsiflorus Fingerh.)
                                      szczaw różnolistny (Rumex ×heterophyllus Schultz, syn. R. aquaticus ×hydrolapathum)
                                      szczaw skupiony (Rumex conglomeratus Murray)
                                      szczaw tarczolistny (Rumex scutatus L.)
                                      szczaw tępolistny (Rumex obtusifolius L., syn. R. silvestris Wallr.)
                                      szczaw trójkątnodziałkowy (Rumex triangulivalvis (Danser) Rech. f.) – efemerofit
                                      szczaw ukraiński (Rumex ucrainicus Besser ex Spreng.)
                                      szczaw wąskolistny (Rumex stenophyllus Ledeb.) – efemerofit
                                      szczaw wodny (Rumex aquaticus L.)
                                      szczaw zwyczajny (Rumex acetosa L.)
                                      szczaw żółty (Rumex patientia L.
                                      Rumex bucephalophorus L. – efemerofit
                                      Rumex obovatus Danser – efemerofit
                                      Rumex patientia L. – efemerofit
                                      Rumex pulcher L. – efemerofit
                                      • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 14:44
                                        ee to jakieś niemiarodajne źródło -nie ma szczawiu zajęczego:P
                                        • ultimate.strike Re: zapytanie 12.03.12, 17:51
                                          Weganin podczas jedzenia szczawiu sam sobie może zajęczeć.
    • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 12:39
      taa, nieraz tak bywa się jak się go w ustach za długo międli zamiast się stosunkować,
      normalka, nie słuchaj zazdrośnic
      • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 13:19
        a niektórym zwyrodnialcom tylko o takie międlenie się rozchodzi
        wcale nie myślą się stosunkować,
        co na to pan byś zaradził?
        • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 13:28
          sugerowałbym paniom, niechętnym międleniu żeby albo zaoszczyły pilnikiem kły, albo poprosiły znajomych dentystów o nie szlifowanie plomb - powinno pomóc,
          Jest jeszcze patent z watą nasączoną octem lub wódką z pieprzem pod językiem ale to dla superwoman tylko
          • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 13:34
            eee ale mi rady ordynus wymyślił,
            pilnikiem to se podostrze pazury i razie poczeby wpije w tyłek takiemu międlonemu
            a późni zdezynsektuje wódko ooo!
            • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 13:41
              ja podpowiadam jak zapobiegać a nie jak międlić i pazury wykorzystać, a wódko pazury zdezyns...czy tyłek? bo nie domyślam się:P
              • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 13:57
                wiesz, że zapobiegać się nie uda:P
                siur, że tyłek a najlepiej jeszcze tym niebieskim umazać
                • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 14:01
                  można jeszcze chirurgicznie zaszyć usta to może się uda?
                  eeeeeee..smerfojagodami??
                  • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 14:08
                    no gdzie, a jak się wtedy wyszminkuje?
                    a z całowaniem co? z jedzeniem? to jednak przyjemności
                    zreszto po międleniu czekolada pomaga na niesmak:P
                    nie, wychłostać jeżynami:)
                    • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 14:13

> no gdzie, a jak się wtedy wyszminkuje? - za 2 dychy więcej wargi mogą pozostać na wierzchu, zayszwają od środka i można się malować
                      > a z całowaniem co?- j.w. z jedzeniem? - jemy płynne dania przez rurkę no albo karmienie dojelitowe
                      jesteś straszną pesymistką??
                      sok z jeżyn to czerwony jest, może o denaturacie myślałaś?
                      • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 14:18
                        coś mię się wydaje, że pan za dużo z jaką gadająco babo przebywasz i stąd te zapędy,
                        nie refluksuję na żadne zeszycie mej paszczy,
                        denatura skażona jest to odpada,
                        spoko ja mam fioletowe obrodzone w obfitość kolców:P
                        • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 14:24
                          masz coś do mamusi?:P
                          i znowu się okazało, ze jak człowiek chce dobrą radą służyć to tylko sie to przeciwko niemu obraca
                          i co że skażona? du.pie to przeszkadza?
                          spoko ja mam fioletowe obrodzone w obfitość kolców:P - podniebienie czy co?
                          • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 14:39
                            mówiłam Ci o mamusie nie zazdraszczam,
                            przeszkadza gdyż musi być gładka jak niemowlaka,
                            o tak uważaj bo jeszcze sycze i jadem pluję:P
                            • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 14:51
                              taak? a kiedy mowiłaś?
                              w jakim celu taka gładka?
                              to za takie zachowania musi być kara - deser.pl/deser/51,111857,11249989.html?i=6
                              • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 14:57
                                ano nie wiem, może nie Tobie?
                                żeby majtów koronkowych nie pohaczyć
                                ja jusz otrzymuję kary w postaci klapsów na goły....
                                to myślę wystarczy;)
                                • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 15:02
                                  no chyba nie? albo w innym wcieleniu:P
                                  pstryngi cza koronkowe nosić to mała szansa pohaczenia a na sznurek ząłożyć rurkie od kroplówki to i miesiąc bez prania da radę ponosić:P
                                  i stąd ten fiolet od klapsów? ale kolce od czego?
                                  • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 15:13
                                    a to może z innym:P
                                    sam się cewnikuj ordynusie jedny!
                                    jestem hygjenistkom i zmieniam codziennie jak i piorę w proszku dla niemowląt
                                    nie mogę wszystkiego zdradzić;)
                                    • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 15:22
                                      zapisywać trzeba, żeby się nie myliło potem
                                      a co ma cewnik do sznurka? chyba znowu sie musisz samoukarać:P a ten proszek dla niemowląt to co ? powiększa, pomniejsza? czy usuwa?
                                      to może wyrazy pomocnicze?
                                      • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 15:29
                                        taak książkę skarg i zażaleń zacznę prowadzić,
                                        no sam o rurce od kroplówki mówił to w jakim celu a?
                                        a proszek o nazwie h(j)elp pomaga zachować niemowlęcą pupkę i nic Ci nie powiększy:P
                                        kolec-bolec-stolec
                                        • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 15:35
                                          najlepiej na blogu:P
                                          no rurke bierzesz, naciągasz na sznurek i gitara, taka rurka to mięciutka jest i pozwala na utrzymanie higieny bardziej:P
                                          niemowlęce pupki to chyba dla jakiego pedofila rarytasy? wiesz co? - no dziwię się:PPP
                                          kolec-bolec-stolec - pier do lec
                                          • slottka.ja Re: zapytanie 12.03.12, 15:49
                                            ee myślisz, że kto by to czytał?
                                            że jak, i jeszcze gitara do tego, ze strunami albo i elektryczna znaczy z prądem, a Ty co, oczadział
                                            nie mieszajmy w to księży;)
                                            inne są do tego instrumenta co powiększają jakoś próżnowo czy pod ciśnieniem ale ja tylko na miętoleniu się znam:PPP
                                            wygrał pan bon na 10zł do tesco:)
                                            • s.romeczek Re: zapytanie 12.03.12, 16:02
                                              nie wiem ale warto bo wiadomo by było co komu mówiłaś:P
                                              księża drogo nie wezmą, to może warto? co przepłacać:P
                                              a skąd się znasz na miętoleniu?
                                              o super, kupię sobie kapcie albo albo ptasie mleczko na promocji:P
                                              • slottka.ja Re: zapytanie 13.03.12, 08:49
                                                nie, za leniwa jestem na takie systematyczne pisanie,
                                                księża niedrogo? a jaki kościół masz na myśli?
                                                z podglądactwa sąsiadów oraz z filmów przyrodniczych;)
                                                wiem ka-kałowe:P
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: zapytanie 12.03.12, 14:14
      gwiazdka-4 napisała:

> Czy to normalne, że meżczyzna ma wytrysk przed stosunkiem? Tłumaczy się, ze to
      > normalna reakcja organizmu na długie pieszczoty ,...ale ja myśle, że tak nie po
      > winno być.

Ale czy ten wytrysk przeszkadza w stosunku? I czy "stosunek właściwy" kończy się kolejnym?
      Bo jeśli nie przeszkadza i mężczyzna dochodzi ponownie, to w czym problem?
      Tobie ktoś orgazmów żałuje? Nie miałabyś ochoty na jeden przed i jeden w trakcie?
      • gwiazdka-4 Re: zapytanie 13.03.12, 11:30
        Nie kochaliśmy się jeszcze razem bo znamy się od 2 miesięcy dopiero. Chodzi tu o to, że ma wytrysk mimo, że tego nie chce...
        • sb.slav Re: zapytanie 13.03.12, 20:47
          To mu nie zwalaj konia, tylko się rozłóż nogi, pierwszy raz z facetem czy choooj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka