Dodaj do ulubionych

czy to niewinny flirt?

13.03.12, 08:18
moj przyjaciel wysyla z zagranicy swojej starej dobrej przyjaciolce smsa ze ja KOCHAL KOCHA I BEDZIE KOCHAL..........

o co chodzi? tyle razy ich widzialam razem i ze mna i beze mnie, i jak ona miala faceta i nie miala....czy to jakas podwojna gra?

czy mezczyzni znaja pojecie slowa kocham?
Obserwuj wątek
    • nieruchomy_spin Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 08:28
      my mężczyźni w ogóle nie znamy takich pojęć jak miłość, wierność itp. Słowo kocham pojawia się po obwitym posiłku złożonym z tłustego mięcha albo po piwku przed telewizorem i w zasadzie jest to odruch i nic nie znaczy.
      ;)
      • mam_pokrecony_mozg Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 08:30
        no i to juz cos:-)

dzieki za szczerosc:-)
    • khadroma Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 18:29
      1. A tobie tez takiego wysłał?
      2. Grzebałas mu w komórce?
      • mam_pokrecony_mozg Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 18:32
        tak grzebnelam mu bo dostalam cynk od osoby postronnej.....a co? nie zrobilabys tak samo? udalabys ze sie nic nie dzieje i siedziala z zalozonymi rekami? nie mam 20 lat tylko 34 i chce wiedziec na czym stoje...........nie mam zamiaru tez wykorzystac zdobytej wiedzy przeciwko niemu, to dla mnie i dla dalszego zastanowienia nad dzialaniem.........
        • khadroma Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 18:35
          > tak grzebnelam mu bo dostalam cynk

Ha! Wiedziałam! :D
          A fuj! ;)
    • mariuszg2 Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 18:52
      ejejejej....
      hehe
      ...męczą mnei pytanie "czy mężczyźni znają pojęcie kocham...."...to pytanie można odwrócić i w koncu możan zadac pytanie...czym jest miłość ....
      nienienienienie....

odpowiedź jest banalna...ale mi się nie chce...nienienie
    • facet_on_line Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 19:28
      a Tobie co do tego ? "Sucza" zazdrosć o faceta sie odzywa?
      Ich sprawa czy między nimi iskrzy
    • facet_on_line Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 19:33
      czy ją kocha czy będzie kochał i czy będą się seksić jak przyjedzie
    • cyniczny_facet Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 19:42
      Jak mówi, że kocha to znaczy, że chce sie z nią bzykać.
      • khadroma Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 19:47
        Co jest? Cyniczny_facet, facet_on_line...
        Pewnie za chwile facet_onanista i wątroba_faceta się pojawią. ;)
        • cyniczny_facet Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 19:52
          My po prostu ułatwiamy kobietom życie. W ten sposób łatwiej nas zaklasyfikować. Po co mamy wam dodatkowo mieszać, skoro wy to robicie sobie znacznie lepiej ;)

Pozdrawiam,
          Cyniczny facet
          pecheverte.blogspot.com/
        • facet_on_line Re: oświadczam 13.03.12, 19:54
          khadroma napisała:

> Co jest? Cyniczny_facet, facet_on_line.

nie mam nic wspólnego z tym pierwszym
          • khadroma Re: oświadczam 13.03.12, 19:56
            Jak to, ani jednego elementu? ;)
            • cyniczny_facet Re: oświadczam 13.03.12, 20:00
              Nie ma nic wspólnego ze mną, bo ja się z przegranymi nie zadaję :D Liczy się tylko pierwsze miejsce :D

Pozdrawiam,
              Cyniczny facet
              pecheverte.blogspot.com/
              • facet_on_line Re: oświadczam 13.03.12, 20:02
                > Nie ma nic wspólnego ze mną, bo ja się z przegranymi nie zadaję

przegranymi ?
              • khadroma Re: oświadczam 13.03.12, 20:07
                Liczy się ty
                > lko pierwsze miejsce :D

Tyle, ze zwyciezca zawsze przebywa w kiepskim towarzystwie przegranych. Poza tym nieustannie ryzykuje utrate pozycji. ;)
                • cyniczny_facet Re: oświadczam 13.03.12, 20:35
                  Dam sobie radę. A właściwie to o co chodzi? ;)
            • facet_on_line Re: oświadczam 13.03.12, 20:01
              reflektujesz sprawdzić osobiście ?
              • khadroma Re: oświadczam 13.03.12, 20:11
                Zakładam, ze jednak uzycie słowa "facet" zobowiązuje. ;)
                • facet_on_line Re: oświadczam 13.03.12, 20:14
                  sprawdz a się przekonasz osobiście
                  • khadroma Re: oświadczam 13.03.12, 20:19
                    No juz dobrze. Domyślam sie, ze niezwykle urodziwie i okazale reprezentujesz ten nr 2, czy jak tam z kolegą Cynicznym ustaliliscie.... :)
      • facet_on_line Re: czy to niewinny flirt? 13.03.12, 19:50
        eee tam teraz takie czasy ,że nie musi od razu mówic kocham aby się bzykać
        dorośli ludzie potrafią o pewnych sprawach rozmawiać całkiem bezpośrednio oboje wiedzą o czym mówią i czego chcą.
        • mam_pokrecony_mozg spytalam GO o co chodzi 14.03.12, 08:04
          oczywiscie przy okazji i bez wyrzutow.....przeciez ja znam te dziewczyne, i jej bylych facetow....nigdy nie widzialam ani plomienia ani szczegolnegi zainteresowania ze strony mojego faceta.....byla pierwsza do ktorej mnie zabral bo powiedzial ze ona nie plotkuje i nie tworzy wyimaginowanych historii wiec jest niegrozna w swiecie kobiet (jesli wiecie co mam na mysli) ze nie ocenia bez podstawnie itd itp...

znaj asie ze 13 lat, i ze jest BARDZO DOBRYM CZLOWIEKIEM i ze ja BARDZO LUBI I SZANUJE....
          wiec skad ten nagly SMS? zwlaszcza ze telefonowalismy ze soba w poprzedni dzien, i bylo milo, nawet flirtowalismy ze soba jak malolaty przez skypa...nastepnego dnia jakby znow zatesknil ale nie bylo internetu....i wlasnie tego samego dnia pozno wieczorem jego SMS ni z tad ni z owad....
          na walentynki tez jej wyslal "wszystkiego naj od walentego", ze mna wieczorem telefonowal......
          dziwne to wszystko......
          jaka on jest spytalam....trudna odpowiedzial.....przekochana ale dziwna.....no i tyle w niej pesymizmu (na marginesie w moim facecie tez pelno czarnowidztwa) i dlatego moze tak rzadko sie z nia spotykam (sic? spotykam, cokolwiek to znaczy)

nawet gdyby sie troche napil, i z zalu ze internet nie dziala, to zadna kobieta nie napisala by najlepszemu kumplowie ze go kocha i zawsze bedzie kochac.....on nie dala mu zadnego sygnalu oprocz tego ze odpowiedziala ze tez go zawsze bedzie kochala.....i kontakt sie tu urywa.....to bylo pod koniec stycznia....dzis mamy polowe marca....
          • facet_on_line Re: spytalam GO o co chodzi 14.03.12, 17:18
            proszę○ Cię tylko nie pij od samego rana bo to zle wpływa na mózg
            kompletnie nie rozumiem o co Ci teraz chodzi ?
            • greedex5 Re: spytalam GO o co chodzi 14.03.12, 18:36
              Mnie by to zaniepokoiło gdyby mój facet puszczał takie teksty sms innej. A skąd cynk? Od operatora? Nie, jak rozumiem przyjaciółka komuś się by pochwaliła. Telefonu jednak bym chyba nie tknęła w żadnej sytuacji, po prostu nie wyobrażam sobie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka