Dodaj do ulubionych

Golenie głowy na łyso

16.06.04, 16:31
Chciałbym się dowiedziec, czy ktos probowal ogolić sobie glowe golarką
elektryczną np.Philips Philishave, bądź jakąś inną? czy taka golarka się do
tego nadaje, czy lepiej kupić sobie maszynke do strzyżenia? a moze po prostu
ogolić głowe brzytwą? jeśli macie w tym jakieś doświadczenia, to piszcie, bo
nie wiem czy jest sens kupowania golarki do brody, która mogłaby posłużyć
również do golenia włosów na głowie...

...Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Olgierd Re: Golenie głowy na łyso IP: *.grassavoye.pl / *.grassavoye.pl 16.06.04, 16:52
      Ja próbowałem - właśnie Philipsem - tragedia. To się do tego nie nadaje, tnie
      nierówno, na dodatek się zepsuła w trakcie. Musiałem dokończyć dzieło zwykłą
      jednorazową żyletką...
      • shreque Re: Golenie głowy na łyso 16.06.04, 17:38
        wow, myslalem, ze poszloby naprawde gladko a tu lipa...
        w takim razie zastanowie sie nad kupieniem maszynki do wlosow lub tez
        przycinarki do brody,co jest bardziej uniwersalnym zakupem...
        • yawokim Re: Golenie głowy na łyso 17.06.04, 18:51
          zrob to u fryzjera- szybciej i lepiej, jak zaczniesz zyletka na bank sie
          pozacinasz
          • Gość: fran Re: Golenie głowy na łyso IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.06.04, 09:06
            na b krótko
            • mruczy Re: Golenie głowy na łyso 18.06.04, 19:49
              fran ma racje - zwykla maszynka do strzyzenia obetniesz sie na jakis 1 mm, ale
              marnie to wyglada, wiec jesli chcesz zupelnie do zera, wystarczy potem
              zastosowac pianke czy zel + zwykla jednorazowa maszynke. I bez obaw - nie
              pozacinasz sie. Glowe golisz tak samo jak zarost na twarzy. Jest tylko jedno
              ale - jesli chcesz byc caly czas idealnie lysy, bedziesz musial taki zabieg
              powtarzac co najmniej co drugi dzien. Jakies 12 godzin po goleniu juz widac
              odrastajace wlosy, a skora na glowie przypomina wtedy w dotyku drobnoziarnisty
              papier scierny, wtedy nawet zwykle wytarcie mokrej glowy recznikiem jest nie
              lada wyczynem:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka