Dodaj do ulubionych

Mąż mojej kuzynki

13.04.12, 22:02
Witam.
Mam problem mam 23 lata mąż mojej kuzynki jest odemnie starszy o 12 lat i jest problem bo od pewnego czasu zaczyna mnie podrywac robi wszystko zebym na niego zwrocila uwage.
Problem w tym że odobiscie on mi tez sie podoba i gdy go widuje strasznie mnie fascynuje to ze mnie podrywa. Niewiem czy moge odwzajemnic jego uczucia i niewiem czy calkowicie o to mu chodzi .
Pomóżcie, napiszcie czy moge odwzajemnic jego uczucia
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Mąż mojej kuzynki 13.04.12, 22:11
      ja to bym chyba najpierw sprawdziła, ile kuzynka ma w bicepsie. bo jak więcej niż ty, to mogą być pewne problemy natury wagowej.
      ew. możesz dorobić masę i wtedy atakuj.
      • mijo81 Re: Mąż mojej kuzynki 13.04.12, 22:13
        Nie zniechęcaj jej, może dostanie po gębie ale wspomnienia pozostaną
    • headvig Re: Mąż mojej kuzynki 13.04.12, 22:27
      slonecznik1236 napisał(a):

> Witam.
      > Mam problem mam 23 lata mąż mojej kuzynki jest odemnie starszy o 12 lat i jest
      > problem bo od pewnego czasu zaczyna mnie podrywac robi wszystko zebym na niego
      > zwrocila uwage.
      > Problem w tym że odobiscie on mi tez sie podoba i gdy go widuje strasznie mnie
      > fascynuje to ze mnie podrywa. Niewiem czy moge odwzajemnic jego uczucia i niewi
      > em czy calkowicie o to mu chodzi .
      > Pomóżcie, napiszcie czy moge odwzajemnic jego uczucia

Nie możesz, bo on nie ma uczuć tylko penis. No chyba że ci właśnie o ten penis chodzi.

A problemów to jak na 23 lata masz strasznie dużo.
      • lepian4 Re: Mąż mojej kuzynki 24.04.12, 17:27
        Misia w jezyku polskim tez sie deklinuje!
    • stedo Re: Mąż mojej kuzynki 13.04.12, 22:52
      Zapytaj kuzynkę.
    • facettt wsio haraszo 14.04.12, 11:36
      tylko po co mieszasz do tego uczucia?

nie mozna tak racjonalnie ?

go west vel go ost (zaleznie od tego co Ci bardziej pasuje)
    • lospecchio Re: Mąż mojej kuzynki 14.04.12, 22:53
      > Mam problem mam 23 lata mąż mojej kuzynki jest odemnie starszy o 12 lat i jest problem bo od pewnego czasu zaczyna mnie podrywac robi wszystko zebym na niego
      > zwrocila uwage.

A to się kuzyneczka uciesz, jak się o tym dowie.

Chodziłaś na lekcje religii w szkole? Znasz Dekalog? Przykazanie IX mówi - "Nie pożądaj męża kuzynki swej".

• rybka.11 Re: Mąż mojej kuzynki 15.04.12, 10:05

Szkoda życia, naprawdę ;)
    • nextvivi Re: Mąż mojej kuzynki 15.04.12, 10:49
      Tylko uważaj bo jak Cię za kudły wyczochra ta kuzynka to możesz stracić sporo włosów i już nie będziesz taka atrakcyjna. Znajdź lepiej fajnego innego wolnego mężczyznę, niż ten chcący się dowartościować dupek.
    • stolowkowy Re: Mąż mojej kuzynki 15.04.12, 16:30
      a co ci zalezy, to nei mydlo!
    • puch_puch Re: Mąż mojej kuzynki 15.04.12, 17:21
      nie dawaj za darmoche
      bądź zawodowcem
    • policzdo3 Re: Mąż mojej kuzynki 15.04.12, 21:52
      Uczuć raczej nie odwzajemnisz bo ich nie ma tylko chęć żeby Cię przeleciec. Więc co najwyżej możesz rozkraczyc nogi. I tak serio to zawsze się zastanawiam jaki defekt i moralnosc maja kobiety takie jak Ty, ze nie potrafią znaleźć normalnego faceta tylko muszą się dowarotosciowac flirtujac z zonatym facetem..
      • rekreativa Re: Mąż mojej kuzynki 24.04.12, 17:54
        Taka jesteś młoda, a już się za cudzych mężów chcesz brać? W dodatku nieco już wyleniałych?
        Daj se spokój. Rozejrzyj się dookoła, na pewno jest tam jakiś fajny chłopiec w Twoim wieku, tylko może dotąd nie zwróciłaś uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka