Gość: brunetka IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.04, 20:43 ja mysle ze poludniowy typ urody jest bardziej wziety anizlei blondynka o jasnej cerze( zero opalenizny) .panowie co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Re: blond ideal? 19.06.04, 22:46 Gość portalu: brunetka napisał(a): > ja mysle ze poludniowy typ urody jest bardziej wziety anizlei blondynka o > jasnej cerze( zero opalenizny) .panowie co wy na to?? Brunetka? Blondynka? Who cares? Worek na twarz i pchasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: blond ideal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:37 rany, czlowieku!!! jakbys sie wyrwal z epoki kamienia lupanego!!! fajowo :P pozdrawiam! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jullka.a Re: blond ideal? 19.06.04, 23:40 poprioniony napisał: > Gość portalu: brunetka napisał(a): > > > ja mysle ze poludniowy typ urody jest bardziej wziety anizlei blondynka o > > jasnej cerze( zero opalenizny) .panowie co wy na to?? > > Brunetka? Blondynka? Who cares? Worek na twarz i pchasz! tere fere ;-) Wy wszyscy jestescie tacy napuszeni, ale jak przyjdzie co do czego i jestescie w towarzystwie kobiety, to miny Wam rzedna i jestescie bardziej ugrzecznieni niz kodeks mamusi przewiduje :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiący_brunetki Re: blond ideal? IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 19.06.04, 23:59 Brunetki o kręconych włosach, sama piękność, mmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: blond ideal? IP: *.acn.waw.pl 20.06.04, 15:14 > czego i jestescie w towarzystwie kobiety, to miny Wam rzedna i jestescie > bardziej ugrzecznieni niz kodeks mamusi przewiduje :-P Jullka, chodz, zwiedzimy sobie pieterko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: blond ideal? IP: *.acn.waw.pl 20.06.04, 22:21 Kocham Cie! (no jak juz to powiedzialem, to mozesz mi sie teraz oddac) Odpowiedz Link Zgłoś
jullka.a Re: blond ideal? 21.06.04, 10:40 Gość portalu: prion napisał(a): > Kocham Cie! (no jak juz to powiedzialem, to mozesz mi sie teraz oddac) eee tam, jeszcze bys mi nie dal rady i co?! Wpedzialbym Cie tylko w zalamanie nerwowe ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: blond ideal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:27 > Gość portalu: prion napisał(a): > > > Kocham Cie! (no jak juz to powiedzialem, to mozesz mi sie teraz oddac) niejeden mi mowil, ze kocha, a ja jeszcze zadnemu MISIÓW nie oddalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: blond ideal? IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 19:01 Daj spokoj, przeciez wiem, ze jestes kanarem, dostajesz slinotoku sie na widok paru zlotych lapowki, a po godzinach pijesz winko z kartonika z kolegami z ZTM. I jeszcze awanturujesz sie, ze mi na twoj widok nie stanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jullka.a Re: blond ideal? 22.06.04, 10:44 Brawo! Co za dedukcja! Nie dość że jesteś ynteligętny to jeszcze masz kłopoty ze wzwodem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: blond ideal? IP: *.acn.waw.pl 22.06.04, 22:32 > Brawo! Co za dedukcja! Nie dość że jesteś ynteligętny to jeszcze masz kłopoty > ze wzwodem... Naprawde musisz wywlekac na publiczne forum tajemnice naszej malzenskiej alkowy? Skoro widzialas, ze mam problemy z glowa ta duza i ta mala to po co za mnie wychodzilas? Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: blond ideal? 21.06.04, 08:35 Gość portalu: brunetka napisał(a): > ja mysle ze poludniowy typ urody jest bardziej wziety anizlei blondynka o > jasnej cerze( zero opalenizny) .panowie co wy na to?? Co to znaczy "wzięty"? :-) Wziąć to ja sobie mogę piwko z lodówki. :D Masz jakieś kompleksy na punkcie swojej urody i potrzebujesz się podbudować? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajacek Re: blond ideal? 21.06.04, 22:21 W dobie farbowania wlosow i solariow czy to ma znaczenie? Jednego dnia wygladasz jak ruda blada Szwedka, drugiego jestes blondynka, a trzeciego brunetka z Hiszpanii... Kameleon i juz... Jak facet ma sie zdecydowac co preferuje? Nie wazne.. jezeli chodzi o sam wyglad to raczej powinno sie wszystko ladnie komponowac, tzn rysy twarzy, jej ksztalt, kolory cery, wlosow, dlugosc wlosow.. tak samo reszta oczywiscie w zaleznosci od preferencji faceta. Tyle, ze sam wyglad to malo... Pod czupryna tez sie cos musi kryc.. poza tym styl, styl ubierania, styl bycia, higiena itd itd... Dlaczego pytanie jest o taka bzdure jak kolor wlosu czy cery gdy sa to jedne z mniej znaczacych czynnikow przy wyborze partnerki? PaJacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica "blondynka (...) (zero opalenizny)" TENDENCYJNE IP: *.acn.pl 22.06.04, 12:13 mi to wygląda na to, że chcesz ukazać blondynkę z jasną karnacją w jak najgorszym świetle, żeby pisali Ci, że wolą południowy typ urody ;] ktoś tu jest niedowartościowany? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: blond ideal? 23.06.04, 13:03 Uwielbiam naturalne blondynki. Po prostu miodzio Odpowiedz Link Zgłoś