Dodaj do ulubionych

18 maja już za kilka dni

14.05.12, 14:11
a pod tą datą obchodzony jest Dzień Kiltów i Męskich Spódnic. Kto ma zamiar świętować?
Obserwuj wątek
    • headvig Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 14:17
      na ten dzień planuję ogolić nogi i założyć spódnicę, wprawdzie damską. ale zawsze to coś, nie?
      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 14:18
        Widzę, ze się z nami solidaryzujesz. :) My i tak mamy przewagę, nie musimy golić nóg, co znacznie skraca proces wyjścia w spódnicy. :)
        • headvig Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 14:21
          tak rzadko chodzę w kieckach, że normalnie się poświęcę ;) poza tym, na ambicję mi wjechałeś, facet w kiecce a ja nie? co to, to nie :)
          • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 14:26
            I tak w spódnicach chodze częściej niż Ty. :P Bo spódnica to strój tradycyjnie męski.
            • headvig Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 14:32
              ultimate.strike napisał:

> I tak w spódnicach chodze częściej niż Ty. :P Bo spódnica to strój tradycyjnie
              > męski.

w to nie wątpię, bo ja praktycznie wcale... ale chcę to zmienić - zawzięłam się. ostatnio nawet miałam dwa wyskoki w kiecce, też sobie jedną taką fajną kupiłam ;)
              do chodzenia w kieckach chyba trzeba dojrzeć ;)
              • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 14:38
                Przede wszystkim trzeba z drzewa zejść, kiecki w prowadzeniu nadrzewnego trybu życia przeszkadzają. Tak, wiem, że się powtarzam. :)
                • headvig Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 15:12
                  ultimate.strike napisał:

> Przede wszystkim trzeba z drzewa zejść, kiecki w prowadzeniu nadrzewnego trybu
                  > życia przeszkadzają. Tak, wiem, że się powtarzam. :)

na całe szczęście jestem zwierzem lądowym i wyskoki choć są, to bardzo blisko ziemi :)
                  • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 17:36
                    > na całe szczęście jestem zwierzem lądowym i wyskoki choć są, to bardzo blisko z
                    > iemi :)

WIęc nie ma przeszkód, być kiecki nosila. Wcale mnie to nie martwi. :)
                    • ultimate.strike I zapomniałem się pochwalić 14.05.12, 18:46
                      Zostałem projektantem mody :)

Dizajn tych kiltów jest mojego autorstwa, co prawda nie ja je szyję, nie odkryłem w sobie talentu krawieckiego ale powstały wg. mojego projektu i mam prototyp. Bardzo udany prototyp. :) Polecam szczególnie ten ciężki, droższy, jest calkowicie zabezpieoczony przed huraganem do kategorii 4 i idealny na lato, bo przewiew jest znaczny, w lecie jest w nim naprawde chłodno. W zimie nie polecam, można sobie conieco odmrozic, na zimę lepsze są kilty z wełny akrylowej.
                      • six_a Re: I zapomniałem się pochwalić 15.05.12, 09:17
                        nono, zdolnyyyyś.
                        :)
                        • ultimate.strike Re: I zapomniałem się pochwalić 15.05.12, 09:24
                          Niekoniecznie, krawiectwo mi jakoś nie wychodzi, wykonawstwem moich pomysłów musiał zająć sie ktoś inny. :) Za to dostępne sa teraz kilty polskiego pomysłu. :)
                          Mam jeszcze kilka pomysłów z branży kiltowej, które w końcu zrealizuję. Zdolny nie jestem, jestem uparty. :)
                          • six_a Re: I zapomniałem się pochwalić 15.05.12, 10:18
                            ojtam, szyć nie musisz, liczy się pomysł.
                            opatentuj te antyhuragany, potem to kupi jakaś wiesz firma amerykańska produkująca kilty dla astronautów i będziesz bogaaaaaaaaaaaaaaty;)
                            • ultimate.strike Re: I zapomniałem się pochwalić 15.05.12, 10:27
                              Najpierw muszę dokonać testów, czy wytrzymają burze na Jowiszu. :)
                          • lepian4 Re: I zapomniałem się pochwalić 16.05.12, 07:05
                            Zdolny bylbys, gdybys umial wykreaowac te szaty
                            https://picture.yatego.com/images/42e7774e343631.0/Afghanistan_Burka_schleier_Burqua.jpg
                            • ultimate.strike Re: I zapomniałem się pochwalić 16.05.12, 07:26
                              To już było, a jeansowy kilt to nowość, nie tylko w Polsce.
                      • headvig Re: I zapomniałem się pochwalić 15.05.12, 15:33
                        >co prawda nie ja je szyję, nie odkryłem w sobie talentu krawi
                        > eckiego ale powstały wg. mojego projektu i mam prototyp. Bardzo udany prototyp.

nogi też twoje?

>W zimie nie polecam, można sobie conieco odmrozi
                        > c, na zimę lepsze są kilty z wełny akrylowej.

czyli z plastiku :) po dwóch praniach zmechacone i do wyrzucenia.
                        • ultimate.strike Re: I zapomniałem się pochwalić 15.05.12, 16:23
                          > nogi też twoje?

Nie.

> czyli z plastiku :) po dwóch praniach zmechacone i do wyrzucenia.

Najstarszy z obecnie używanych przeze mnie kiltów akrylowych ma już ponad 2 lata, prań nie liczyłem ale sporo ich było, bo przez długi czas był jednym z dwóch moich kiltów wyjściowych, nie widać na nim śladów zużycia. Jak widać, mylisz się co do trwałości tego materiału. Dodam, że wielokrotnie przetrwał mój udział w młynie na metalowych koncertach (a podczas każdego się do młyna pcham), kilka wielodniowych wycieczek w dzicz, wiele razy był zalewany piwem. Jest o wiele trwalszy od porządnych i drogich spodni jeansowych.
    • s.romeczek Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 15:17
      ja bym mógł, ale jak wezmę mini od mamusi to wszystko bedzie widać a wory to nawet po chodniku się będą ciągnąć:P
      • piwi77.0 Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 16:29
        Powinieneś koniecznie poszukać pomocy w gabinecie lekarskim.
        • sibeliuss Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 16:33
          Ale to już po ciągnięciu :)
      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 17:34
        > ja bym mógł, ale jak wezmę mini od mamusi to wszystko bedzie widać a wory to na
        > wet po chodniku się będą ciągnąć:P

Zauważ, ze to nie jest dzień mamusinej minówki ani worków na ziemniaki. Miałeś czas, zeby się przygotować do święta. :)
        • s.romeczek Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:33
          Jak miałem jak się wczoraj dowiedziałem?
          i nie worki na ziemniaki tylko nie zoperowana przepuklina
          • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:41
            > Jak miałem jak się wczoraj dowiedziałem?

Tak bywa, jak się sygnaturek nie czyta. :)

> i nie worki na ziemniaki tylko nie zoperowana przepuklina

Chciałeś chodzić w przepuklinie?
            • s.romeczek Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 12:01
              no wczoraj przeczytałem:)
              niee, w zaprzęgu
              • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 16:46
                > no wczoraj przeczytałem:)

Nie przejmuj się, 30 października będzie bardziej ogólne święto - Dzien Spódnicy, za rok też będzie 18 maja, a do tego np. u mnie każdy dzień jest dniem kiltu, u Ciebie też może być. :)
    • piwi77.0 Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 16:27
      Jestem bardzo tolerancyjny, ale facet w spódnicy wygląda jak stuknięty. Sorry, jeżeli uraziłem czyjeś uczucia.
      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 17:35
        Uraziłeś moje uczucia religijne. :)

> Jestem bardzo tolerancyjny, ale facet w spódnicy wygląda jak stuknięty.

I tu widać całą ta Twoją tolerancję.
        • piwi77.0 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 09:05
          ultimate.strike napisał:

I tu widać całą ta Twoją tolerancję.

Nieprawda! Gdybym był za zakazem noszenia spódnic, wtedy miałbyś rację, ale nie jestem i nie będę. Co innego opinia, tę wolno każdemu mieć, jaka mu się żywnie podoba i nie ma ona nic wspólnego z tolerancją.
          • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 09:13
            To juz zależy od treści opinii i sposobu jej wyrażenia. BTW nie wiem, czy zauważyłeś, że w tym wątku wcale nie pytałem, czy mi wolno. Twoja opinia nie ma tu żadnego znaczenia, za kilka dni minie rok od kiedy kilt stał się dla mnie zwykłym strojem codziennym i takim pozostanie. Watek jest na temat nadchodzącego święta, ma za zadanie przypomnieć o jego istnieniu, bo to dość nowe i jeszcze nie utrwalone święto jest, a przy okazji zbieram opinie na jego temat (nie na temat samego kiltu, pomysł z kiltem trzeba było torpedować gdy był na to odpowiedni moment, teraz już za późno).
            • piwi77.0 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 09:38
              ultimate.strike napisał:

pomysł z kiltem trzeba było torpedować gdy był na to odpowiedni moment, teraz już za późno.

To tak jak z syfem, też do pewnego momentu można coś z tym zrobić, potem jest za późno.
              • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 09:41
                Jest zupełnie inaczej, syf zabija, kilt poprawia jakość życia, bo jest wygodniejszy.
                • piwi77.0 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 09:49
                  Nie mówię, że to niewygodne, ale jak to wygląda?
                  • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 09:52
                    Mężczyzna nie powinien się nadmiernie swoim wyglądem przejmować, chyba, że jest lalusiem albo innym metroseksualistą.
                    • piwi77.0 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:09
                      Mężczyzna jak najbardziej powinien się swoim wyglądem przejmować, wygląd poprawia poczucie własnej wartości.
                      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:12
                        A stąd prosty wniosek, że kilt nie nadaje się dla mężczyzn o zaniżonej samoocenie, o to Ci chodziło?
                        • piwi77.0 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:42
                          Każdy musi sam wiedzieć, czy mu się nadaje, czy nie. Przy okazji pytanie, czy do takiej spódnicy nosi się rajstopki, czy paraduje z gołymi nogami, a jeżeli z gołymi, to czy należy depilować?
                          • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:49
                            Rajstop się nie nosi, podkolanówki wystarczają by było ciepło w zimie, nie praktykuję też depilacji.
            • lepian4 Re: 18 maja już za kilka dni 16.05.12, 07:08
              A kiedy jes Swiatowy Dzien Skarpetek? Obiecuje, ze nawet je wypiore na to swieto
    • chcesztomasz Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 17:47
      Kto ma zamiar świętować?

ja nie. Tłumów bym się nie spodziewała.
      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 17:50
        Ja się wcale tłumów nie spodziewam, akczkolwiek w czasie ostatniego długiego łikendu całkiem spory szkocki regiment dokonał wielokrotnego przemarszu przez miasto. :)
    • six_a Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 17:50
      dzień otwartych kiltów, to bym mogła przyjść.
      robicie? :)
      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 14.05.12, 17:55
        To się zobaczy podczas świętowania. :)
    • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 08:40
      lubiłem się przebierać w damskie ciuszki jak byłem maly...i nadal mnie ciagnie czasami ;))))
      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 08:59
        > lubiłem się przebierać w damskie ciuszki jak byłem maly...i nadal mnie ciagnie
        > czasami ;))))

Nie to świeto, kilt jest męski, męska spódnica, jak sama nazwa wskazuje też. :)
        • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 09:58
          ojej...no szkoda...musze w takim razie zajrzeć w głąb swego ja i się zapytac czy nie mam pierwiastka homo aby bez oporów założyć męską spodnicę...bo to zaraz trzeba nogi golić i takie tam...
          • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 10:05
            Co ma męska spódnica do homo? Sugerujesz, że Szkocja, czy Indie sa w całości zamieszkałe przez populację homoseksualną?

Kilt i męska spódnica to stroje męskie, które nie maja żadnego związku z orientacją seksualną. Co innego przebieranie się w damskie ciuszki, jak spodnie, które wymyślono dla kobiet i ze względów anatomicznych się dla kobiet znacznie lepiej nadają...
            • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 10:26
              otoz to.... moja twierdzi, ze mi piersi urosły i pewnie jej staniki by na mnie weszly....do czego to doszlo...w pogodziw anomalia, ludzkie ciało też głupieje....no nic...dobrze ze 18 go jest w piątek...bedzie okazja na opijanie....tylko z kim tu opijać...jak powiem sąsiadowi to mnie wyklnie...
              • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 10:38
                > otoz to.... moja twierdzi, ze mi piersi urosły i pewnie jej staniki by na mnie
                > weszly....

No to zostałes wash&go, dwa w jednym. :)

> ....no nic...dobrze ze 18 go jest w piątek...bedzie okazja na opijanie....tylko
                > z kim tu opijać...jak powiem sąsiadowi to mnie wyklnie...

Sąsiad jest niepijącym alkoholikiem?
                • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 10:53
                  hahaha...no sam widzisz.... teraz to dopiero problem...co założyć? w co się ubrać? mam dlemat jako kobieta, mężczyzna, homo, trans, hetero.... w szafe mi to wszystko nie wejdzie...
                  • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:00
                    Za to wielozadaniowy jesteś, jak F-16C/D Block 52+. :)
                    • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:20
                      Ja Ci zaraz dam 52+ :)))
                      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:21
                        > Ja Ci zaraz dam 52+ :)))

Nie martw się, do emerytury jeszcze daleko. :)
                        • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:43
                          Też się czujesz odmłodzony? ale patrz to nie fair.... kobiety zostały odmłodzone bardziej niż my.... to jawna dyskryminacja mężczuzn...jak zwykle mamy gorzej....sic!
                          • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:51
                            Kobiety starzały się szybciej, wyrównanie wpisuje się w trend równouprawnieniowy.
                            • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 11:56
                              rozumiem czyli rzad uznał, że kobety czas za bardzo posunął i im to rekompensuje....to sprawiedliwe....w ten sposób zamknęli usta M. Srodzie. O czym ta kobieta teraz będzie gadać?
                              • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 12:04
                                Może już czas na jakąś promocję zawodów technicznych wśród kobiet, np. kombajnista chodnikowy, obsługa ciągłego odlewania stali, monter rusztowań itp. Dlaczego kobiety są tak słabo w tych zawodach reprezentowane?
                                • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 12:15
                                  myślę, że to wina mężczyzn...to oni zarezerwowali dla siebie najlepsze zawody, lepiej płatne i w dodatku nie wymagające wykształcenia.... i wmowili jeszcze kobietom, że te powinny siedzieć w domu i rodzić dzieci...z tymi dziećmi to tez jakiś grubszy przekręt...
                                  tak serio mój sąsiad powiedział, że jak jego kobieta bedzie zarabiać i ich utrzymywac to on może siedzieć w domu i zajmować się dzieckiem...
                                  • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 12:22
                                    O tego samego sasiada chodzi, który wyklina za propozycje wspólnego spozywania trunków?
                                    • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 14:41
                                      tak... ale mu sie dziwie ostatnio po awanturze z żoną wyszedł z taką czerwoną pręgą na twarzy jakby oberwał...a sąsiadka na mnie obrażóna....(nie wiem za co) nawet go pytałem czy zadzwonić gdzieś na policję, czy do pomocy społecznej, czy do tych od przemocy w rodzinie...ale on mówi, że schodzi do garazu na cichą mszę i potem mnie woła do siadki z kielonkiem :))))
                                      • lepian4 Re: 18 maja już za kilka dni 16.05.12, 07:11
                                        Ja mysle, ze dokladnie z takich samych pobudek mezczyzni, zaliczani do grona pierwotnych, wlasnie dlatego tak chetnie chodzili na polowania
                                        • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 16.05.12, 07:27
                                          Odważna teza, nie wiem, czy taki pierwotny mysliwy pozwoliłby, żeby go baba biła.
                                          • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 16.05.12, 09:04
                                            Coś w tym jest.... człowiek potrzebuje świętego spokoju.... przecież żaden normalny mężczyzna nie lubi hałasu i nielogicznych emocji babskich...lepiej wtedu uciec do swojego lepszego świata.... alkohol, inne kobiety (polowanie), sport (inne kobiety), wędkarstwo (inne kobiety), modelarstwo (planowanie na nowo swojego życia), polityka (odreagowanie porażki w domu na forum)....itp, itd..
                              • s.romeczek Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 12:35
                                że kobety czas za bardzo posunął
                                no właśnie, to ten posuwacz co to żadna za nim nie tęskni a jednak wszystkie mu się oddają i weź tu zrozum kobiety
                                • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 14:39
                                  jak nie tęsknią jak tęsknią za tym czasem kiedy były pięne i młode i niewinne.... a zdrugiej strony przeklinają, że to przez niego już nie są.... przecież to nie wina czasu, że już nie są niewinne....... i tu wartoby się zastanowić dlaczego ta wskazówka od zegara co szybciej sie obraca jest dłuższa a to wolniejsza krótsza....
                                  • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 16:24
                                    Do dalszych rozważań należy zdefiniować pojęcie niewinności. :)
                                    • mariuszg2 Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 17:32
                                      Niewinność - pojęcie względne.... przychodzi mi do głowy brak orzeczonego prawomocnego wyroku sądu o popełnieniu przestępstwa...np złamanie serca mążczyzny, zrujnowanie jego życia, świadome wprowadzenie w błąd o swoim stanie urody, majątku, rodzinnym, przeszłości kryminalnej, zawyżenie ceny, niewspółmierności jakości do ceny oraz fałszywej przysiędze przed zmanipulowanymi świadkami...
    • voxave Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 17:02
      ultimate.strike napisał:

> a pod tą datą obchodzony jest Dzień Kiltów i Męskich Spódnic. Kto ma zamiar świ
      > ętować?

Będe w podróży Wroclaw-Gdańsk.
      • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 19:08
        Będziesz mogła zdać relację, jak przebiegało świętowanie w różnych regionach Polski. Patrz uważnie, może zauważysz jakieś przejawy? :)
        • voxave Re: 18 maja już za kilka dni 15.05.12, 22:45
          ultimate.strike napisał:

> Będziesz mogła zdać relację, jak przebiegało świętowanie w różnych regionach Po
          > lski. Patrz uważnie, może zauważysz jakieś przejawy? :)

Ja to bym chciala ciebie zobaczyc w tym kilcie-----mnie tam sie podoba-----ostatnio lubie taka kreskowke dla dzieci-----występuje tam dzielny Szkot w spódnicy a torebke ma w kształcie zielonego tygrysa---bardzo dzielny człowiek.
          Lubie kreskówki i w ogóle bajki dla dzieci.....
          • ultimate.strike Re: 18 maja już za kilka dni 16.05.12, 14:07
            Internet zawalony jest trailerami jakiejś nowej disney'owskiej kiltowej kreskówki, miłego oglądania życzę. :)
    • mariuszg2 To już jutro!!! 17.05.12, 20:23
      w zamrażalce sie mrozi to i owo...sasiad juz wie i wyrazil chęć...sąsiadka zajęta dzieckiem i jeszcze tu nie zagladala...zreszta handluje owocami...
      • ultimate.strike Re: To już jutro!!! 17.05.12, 20:32
        Ale chyba zdajecie sobie sprawę, jaki strój jutro obowiązuje?
        • mariuszg2 Re: To już jutro!!! 17.05.12, 20:53
          oczywiście...śledzę prognozę pogody bo nie wiem czy mam rajstopy włożyć...i jaki DEN
          • ultimate.strike Re: To już jutro!!! 17.05.12, 20:58
            Rajstopy do kiltu? Zwariowałeś? Chcesz sobie saunę urządzić?
      • ultimate.strike To już dzisiaj! 18.05.12, 07:57
        Czas zacząć świetowanie, jeszcze tylko kilka godzin roboty i impreza kiltowa się zacznie.
        • slottka.ja Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 08:20
          oj dobra,
          mam dziś spódnicę taką w stylu militarnym nada się?:)
          • ultimate.strike Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 08:32
            Jest męska?
            • slottka.ja Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 08:41
              pewnie, że męska i jeszcze wąsy sobie doczepiłam;)
              • ultimate.strike Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 08:49
                Do spódnicy? :)
                • slottka.ja Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 08:55
                  nie pasują?
                  kurcze wiedziałam, że przesadze
                  już odklejam;)
                  • ultimate.strike Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:01
                    Przy odklejaniu uważaj, jak klej mocno złapał to możesz sobie tą spódnicę poszarpać i zniszczyć. Tak BTW przypuszczam, że to nie była męska spódnica. Święto nazywa się dniem kiltów i męskich spódnic. Meskiej spódnicy pewnie nie masz ale jest dla Ciebie szansa, od pewnego czasu produkują coś takiego, jak kilt damski, moze w tym spróbuj?
                    • slottka.ja Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:08
                      dziękuję za troskę:)
                      kilt damski hm może wyjdzie z tego pelerynka?:P
                      • ultimate.strike Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:16
                        > kilt damski hm może wyjdzie z tego pelerynka?:P

W Twoim przypadku raczej o coś takiego mi chodziło, spróbuj go użyc jako pelerynki. :P
                        • slottka.ja Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:18
                          haha jaki słodziak;)
                          jeszcze dwa kitki +kolanowki?
                          • ultimate.strike Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:39
                            Kiltki nie sa konieczne ale dobrze kombinujesz, możesz się do świętowania przyłączyć. Tylko pamiętaj o zasadach dotyczacych noszenia kiltu. :)
        • mariuszg2 Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:01
          specjalnie wczoraj się dokładnie umyłem na tę okoliczność i wypachniłem :)
          • ultimate.strike Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:17
            I bardzo dobrze, nie będzie obciachu. :)
            • mariuszg2 Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:19
              aha i mam podkolanowki....takie pikarskie...moga być?
              • ultimate.strike Re: To już dzisiaj! 18.05.12, 09:27
                Mogą, styl sportowy jest dozwolony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka