kaneel Re: facet- Ryba 02.07.04, 18:33 witam ;) nie jestem ekspertem,ale pewne doswiadczenie mam... poznalam trzy ryby i zauwazylam pewna zbieznosc w ich charakterach: -lubia kiedy kobieta nimi rzadzi, -sa niezdecydowani (to ty musisz zrobic pierwszy krok!) -sa wierni (przynajmniej ta trojka byla :p) -preferuja tradycyjny seks (bez orgii,czy skorzanych wdzianek) -lubia planowac,ale tylko dla samego planowania,bo z wprowadzaniem planow w zycie jest juz troche gorzej ;) -w marzeniach maja swoj okreslony typ ksiezniczki i trudno pogodzic im sie z kazda cecha Twojego charakteru,ktora nie pasuje do owego typu, -sa bardzo ematyczni... reasumujac..to takie slodkie Misie,ktore trzeba prztulic do piersi :)) pozdrawiam i zaznaczam,ze to tylko moje skromne zdanie na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: facet- Ryba IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 02.07.04, 19:02 jestem fadetem-Ryba.. i musze przyznac ze ta charakterystyka to wlasnie ja ;((( jakbym patrzyl w lustro ;) pozdrowki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_nitka Re: facet- Ryba IP: *.net 03.07.04, 18:14 mhm.. wiec ja chyba trafilam na wyrodna rybe... owszem jest niezdecydowany...ale napewno nie daje soba rzadzic... jak kot chadza wlasnymi sciezkami, straszny z niego kretacz, nie mowi co mysli tylko mam wrazenie ze mowi to co mu sie wydaje ze ja chce w danej sytuacji uslyszec albo to co dla niego jest wygodniejsze, niepunktualny, planowanie.. mhm.. to jego pasja... ale tylko na planach sie konczy:))) ale za to ..kochanek z niego...mmmrrrr.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: facet- Ryba IP: *.aster.pl 05.07.04, 14:23 Mój pan Ryba: > -lubia kiedy kobieta nimi rzadzi, nie zauważyłam :) > -sa niezdecydowani (to ty musisz zrobic pierwszy krok!) fakt, tak było - jeśli chodzi o nasz związek, ale w wielu rzeczach mnie wyręcza - jeśli chodzi o dokonywanie wybrow - to ja jestem niezdecydowana > -sa wierni (przynajmniej ta trojka byla :p) mam nadzieję, inaczej go zabiję > -preferuja tradycyjny seks (bez orgii,czy skorzanych wdzianek) nie zgadzam się :))) mój ma dużą fantazję, ale orgie i wdzianka chyba rzeczywiście odpadają > -lubia planowac,ale tylko dla samego planowania,bo z wprowadzaniem planow w > zycie jest juz troche gorzej ;) tak! > -w marzeniach maja swoj okreslony typ ksiezniczki i trudno pogodzic im sie z > kazda cecha Twojego charakteru,ktora nie pasuje do owego typu, no podobno jestem księżniczką ;) > -sa bardzo empatyczni... zgoda! > reasumujac..to takie slodkie Misie,ktore trzeba prztulic do piersi :)) mój to uwielbia :) > pozdrawiam i zaznaczam,ze to tylko moje skromne zdanie na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś
ellixire Re: facet- Ryba 02.07.04, 21:43 Jestem rybka. Nie wiem czy wiecie, ale ten znak to dwie ryby płynace w przeciwnych kierunkach. Jestem totalnym zaprzeczeniem mojego poprzednika. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious Re: facet- Ryba 03.07.04, 09:44 Ja jestem ryba i mam faceta rybę wiec sobie wyobrazcie jakie to polacznie, on lubi jak ja podjemuje decyzje i na odwrot, planowac tez umie ale ze wprowadzeniem tego w zycie ma problem , ogolnie to naprawde takie slodkie, niewinne dziecko za kt. trzeba myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskaa1 Re: facet- Ryba IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.04, 11:00 okropny, jak najdalej. take rybka, plywa sobie, to tu, to tam. zalezy jeszcze jaki masz znak, ja skorpion. jak uslysze, ze typ ryba to nawet juz nie gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra46 moja opinia IP: *.54.184.74.tisdip.tiscali.de 04.07.04, 22:57 zgadzam sie z kaneelem i nitka... moje doswiadczenia: - niezdecydowany - z wdrozeniem planow w zycie kiepsko - masa kompleksow - jednoczesnie narcyzowaty - niezorganizowany - wieszajacy oko na laskach jak wiekszosc facetow - bardzo dobry - bardzo kochany - wrazliwy /choc czesto na swoim punkcie/ - w zyciu czesto nosilby swoja ksiezniczke na rekach, ale czesto nie daje rady /fizycznie i psychicznie slaby/ - wazne , ze sie stara - inteligetny - z poczuciem humoru - czesto sfrustrowany i probujacy przerzucac wine za swoje bledy na partnera - bardzo romantyczny - wygodny - chronicznie niedowartosciowany - patrz narcyzowaty - fantastyczny "gospodarz domu" - kocha dzieci, chociaz nie zawsze umie byc dla nich czuly - potrafi i stara przekazac sie im wazne wartosci - erotyka, jesli to w polaczeniu z glebia ducha - nie umie obchodzic sie z pieniedzmi - kocha byc w centrum na razie tyle...pozdrawiam was kochane rybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: moja opinia IP: *.ip-pluggen.com 04.07.04, 23:49 Zgadzam sie ze wszystkimi choc opinia nitki najbardziej przypadla mi do smaku. A jest z "gospodarzem domu" w ktorym rybka ma byc taka fantastyczna? Tej cechy albo nie rozumiem, albo nie zauwazylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_nitka Re: moja opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 10:44 gospodarz domu???? jakos tego nie nie zauwazylam... wrazliwy? na swoim punkcie jak najbardziej!!! podsumowujac: rybka lubi plywac .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swordfishtrombone Re: moja opinia IP: *.torun.pl 05.07.04, 10:59 oj lubi, lubi- wypic i wtedy jest bardzo wrazliwy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_nitka Re: moja opinia IP: *.net 05.07.04, 15:44 mialam raczej na mysli to ze lawiruje..w zyciu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra46 Re: moja opinia IP: *.54.57.70.tisdip.tiscali.de 05.07.04, 15:46 lawiruje tzn.? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: moja opinia 05.07.04, 23:44 Ma sklonnosci ucieczki od zycia poprzez rozne odzywki: narkotyki, alkohol, seksomanie.Tak wyczytalam w ksiazce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: moja opinia IP: *.54.183.198.tisdip.tiscali.de 06.07.04, 01:23 a co to za ksiazka? Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: facet- Ryba 05.07.04, 15:59 Wszystko się zgadza. ariwederczi facet Ryba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakjuesej Re: facet- Ryba IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.04, 10:01 jestem facio-ryba i myślę, że sporo z tego co powyżej to prawda. Generalnie jesteśmy trochę pokomplikowani. Nie umiemy dbać o pieniądze, nie ruszają nas elektroniczne i mechaniczne zabawki takie jak sprzęt RTV, samochody, telefony i.t.p., jesteśmy leniwi, ale kurewsko zdolni, wiele rzeczy wyczuwamy intuicyjnie, o swoje kobiety bardzo dbamy, ale wymagamy w zamian porządnego dopieszczenia, jesteśmy mało ambitni, wrażliwi na krzywdę ludzi i zwierząt, cenimy sztukę i naturę. Znam kilka rybek, stąd wiem że to cechy wspólne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: facet- Ryba IP: *.wasosz.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 14:05 Mam do ciebie pytanie "facecie - Rybko" :) Chyba się zakochałam w pewnej Rybce. Nie wiem o co mu chodzi, czasem wydaje mi się, że podobam mu się i ze ma ochotę coś rozkręcić, a za chwilę nie odzywa się przez jakiś czas. Chyba kiedyś go zraniłam......tak mi się wydaje :( Teraz zrobiłabym dla niego wiele.....Nie wiem co mam robić, nie chcę się mu narzucać, nie wiem też czy coś z tego wyjdzie. Charaktery Rybek są chyba rzeczywiście zbieżne więc może napiszesz mi w jaki sposób odczytać z jego zachowania czy chciałby być ze mną czy nie ??? dziękuję ci z góry za pomoc ;) i pozdrawiam wszystkie Rybki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakjuesej Re: facet- Ryba IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.04, 12:12 oj nie wiem, czy znak zodiaku upoważnia mnie do dawania takich rad. Najlepiej zapytaj kolesia wprost co i jak, a jak dalej będzie robił fochy to niech spada w buraki. Odpowiedz Link Zgłoś