27.06.04, 23:39
Zastanawiam się nad wypowiedźiami niektórych kobiet, które mówią, że nie
podobają im się umięśnieni faceci. Dla jasności jestem baaardzo szczupły.
Obserwuj wątek
    • poprioniony Re: Mięśnie 28.06.04, 00:09
      uncledonken napisał:

> Zastanawiam się nad wypowiedźiami niektórych kobiet, które mówią, że nie
      > podobają im się umięśnieni faceci. Dla jasności jestem baaardzo szczupły.

I co? Czekasz na oklaski? CHLOP MUSI MIEC MASE z dwoch powodow:
      Pierwszy, jak wraca najebany do domu, zeby go wiatr nie przewrocil, a drugi,
      jak juz dotrze do domu, zeby stara miala w co napierdalac walkiem.

Dlatego radze ci popracowac nad masa, moze tutaj znajdziesz cos dla siebie?
      www.anirol.datas.com.pl/
      • uncledonken Re: Mięśnie 28.06.04, 00:51
        hehe, dobra. A na oklaski nie czekam
        • gomory Re: Mięśnie 28.06.04, 06:49
          Wiesz, ja przez wiekszosc zycia takze bylem chudy. Raczej nic w tym pociagajacego dla kobiet. Mozna ponadrabiac np. "bajera", zachowaniem -> ale musisz to _nadrabiac_. Pomyslalem ze warto by to odmienic, zostalem stalym bywalcem silowni, i to dziala ;). Mam budowe atropomorfika (slabe stawy, chude wszystko, szybciutka przemiana materii), swoje lata (wiec odpuszczam hormonony, zarcie wspomagaczy, specjalistyczne diety). Nie zrobilem sie wielki, ale te 10 kg miesni dodalem, w ubraniu nie zmienilem sie wiele. Za to z moja zona w lozku albo na plazy miesnie plusuja i to bardzo. Po prostu to widac ze sie podobaja, a lapie i inne przychylne spojrzenia roznych pan ;).
    • Gość: szamanka Re: Mięśnie IP: *.lodz.mm.pl 28.06.04, 09:53
      jak sie koś spodoba kobiecie to nie jest ważne czy ma góre mięsni czy nie.Nie
      wrzucajmy wszytkich do jednego worka. Dla odmiany u facetów jest tak że jak sie
      chuda dziewusia to sie z zasady wszytkim z podoba. Kobiety maja troche inne
      kryteria.
    • Gość: Julia Re: Mięśnie IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 28.06.04, 17:08
      Ej, ale chyba mylimy pojęcia. Przecie umięśniony to nie od razu Pudzian :) Moj
      mąż jest zajebiscie umięśniony, ale jest też calkiem szczupły. Jedno nie
      wyklucza drugiego..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka