Dodaj do ulubionych

siku na siedzaco;)

08.08.12, 07:25
jak sie zapatrujecie na taka propozycje:

Facet, ktory chce zostawic czysta okolice toalety, sika na siedzaco. Moj M wyniosl to z domu. Nie mamy syna, ale na pewno nie uczylby swoejgo syna sikania do toalety na stojaco.
Na stojaco to mozna pod krzaczkiem.
Obserwuj wątek
    • swiete.jeze Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 08:26
      Chcesz o tym porozmawiać?
      • kijek82 Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 08:28
        wybitna odpowiedz
        nie, nie jestem skryta fanka pissingu
        tak, interesuje mnie poglad MEZCZYZN w temacie. W TE MA CIE
        • facettt nie mamy na ten temat zdania 08.08.12, 11:02
          wiec i nie mamy dylematu.
          z przyczyn behavioralnych natomiast wiemy, ze kazda pozycja ma swoje zady i walety.
        • lepian4 Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 22:00
          Moj poglad na ten temat jest dla ciebie zaskakujacy, najpierw niech kobiety korzystajac z toalety faktycznie usiada. Tak w praktyce nie jest. Zwykle kucaja i z powietrza od dupy strony na slepo celuja. Te bardziej zaawansowane jedna reka trzamaja jeszcze klamke, bo kurna nie dowierzaja, ze zatrzask wytrzyma probe otwarcia przez innych w potrzebie
          5 lat w akademiku uczynilo mnie w tej kwestii ekspertem. Obecnie w zyciu zawodowym to sie tylko notorycznie potwierdza. Kobiece toalety sa zawsze obsrane, obsikane... Porozrzucane podpaski dopelniaja obrazu nedzy i rozpaczy! A najgorsze jest w tym wszystkim to, ze pozniej calymi dniami debatuja, ktora tak je wszystkich sraniem zaminowala? No coz, swiat i o tym musi kurde wiedziec!
    • six_a Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 08:45
      nie przejmuj się, po ślubie się zmieni.
      • kijek82 Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 08:51
        to nie moja wypowiedz, to cytat.
        Czyli sikanie na siedzaco - OK
        • six_a Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 09:12
          tak, kup pisuar i zmusisz gościa do sikania na stojąco. a na razie wygląda na to, że tak mu WYGODNIEJ.
          • kijek82 Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 09:15
            nie chodzi o wygode a o wychowanie
            • grassant Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 09:52
              źle wychowany? kompleks Edypa?
      • katmich86 Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 12:23
        hahaha :D
    • kijek82 jestes mezczyzna? 08.08.12, 09:22
      nie?
      Zamilcz w tym watku
      • six_a Re: jestes mezczyzna? 08.08.12, 09:44
        no prosz, dżewka nie umiesz obsługiwać, a chcesz innych pouczać, jak mają sikać. pięknie.
        wracając do tematu, o jakie wychowanie chodzi? przecież piszesz, że nie masz dzieci.
        • kijek82 Re: jestes mezczyzna? 08.08.12, 10:33
          słowo siem liczy a nie obsluga dżefka NERDZIE:)
          mam, ale to nie o moich
          • six_a Re: jestes mezczyzna? 08.08.12, 10:40
            no to powodzenia:)
            w tej dyskusji.
            • kijek82 Re: jestes mezczyzna? 08.08.12, 10:57
              dziekuje, narazie idzie dobrze, mimo twojego slownego slapfejsa niemenczizno ze swiata net-reguł
              • six_a Re: jestes mezczyzna? 08.08.12, 11:06
                na razie
                regułki są ważne. np. regułka sikania na stojąco.
                przynajmniej dla niektórych.

kaaaaaaaaaaaaallllka, pani do Ciebie.
                • kalllka Re: 08.08.12, 13:12
                  cosiedzesz styks;/

pani ma zapalenie cewki moczowej dlatemu o pozycjach w sikaniu.
                • kijek82 [...] 09.08.12, 15:51
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • maly.jasio jestem mezczyzna? 09.08.12, 16:47
                  six_a napisała:
                  > na razie
                  > regułki są ważne. np. regułka sikania na stojąco.
                  > przynajmniej dla niektórych.

No dla mnie tak. Tez chcialbym tak, po mesku, na stojaco.
                  Ale rece mi sie trzesa (po alkoholu) i nie trafiam.
                  • six_a Re: jestem mezczyzna? 09.08.12, 21:18
                    pijesz, więc jesteś.
                    • maly.jasio jasne... 09.08.12, 22:24
                      mysle, wiec powinien byc.

ale nie widze.
      • qqbek Ja jestem! 09.08.12, 19:04
        kijek82 napisał:

> nie?
        > Zamilcz w tym watku

I moim zdaniem masz męża nieodwracalnie skrzywionego przez mamusię.
        W publicznych toaletach też sika na siedząco?
        Jeżeli tak, to się musiał nieźle czuć w szkole :)

Sam szczę jak na faceta przystało.
        Jedyne wypadki, w których z klopa w domu korzystam na siedząco, to te, gdy wrócę "lekko nieświeży" a do tego na tyle przytomny, że wiem, że utrata kontroli nad strumieniem skończy się lataniem z mopem na kacu kolejnego dnia (małżonka stwierdziła, że mycie klopa to jedna sprawa, mycie klopa po każdym moim wyjściu z kumplami to już osobna... a ja głupi zgodziłem się kiedyś sprzątać w takich "wypadkach").

Nie rozumiem jak można faceta pozbawić tego ułatwienia zaoferowanego nam przez ewolucję? Z tego co pamiętam, to od podstawówki po WF na studiach sikający w kabinach mieli lekko przechlapane... cóż może wraz z obecną modą na metroseksualne homoniewiadomo to się zmienia, ale "za moich czasów" to był dodatkowy wyznacznik skończonego maminsynka.
    • king.james Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 10:18
      Na siedząco mogę sikać tylko wtedy, gdy robię kupę. Żadna siła mnie nie przekonać, by samo sikanie odbywać na siedząco. A czystość w toalecie zapewnia się m.in. przez regularne sprzątanie.
    • koham.mihnika.copyright nie, facet sika na stojaca oprocz: 08.08.12, 10:41
      1. wali paczke na fajans
      2. tak mu stoi, ze by sikal po scianie.
      3. w zasadzie nie sika, ale ma dosc upierdliwej baby i czyta sobie Przeglad Sportowy.
      • katmich86 Re: nie, facet sika na stojaca oprocz: 09.08.12, 10:07
        3 odpowiedź jest bardzo prawdopodobna:)
    • katmich86 Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 12:26
      Kurcze to chyba sprawa indywidualna każdej osoby co i jak robi na toalecie co? Jak mu tak dobrze to dobrze i tyle.
      2 sprawa to taka, że facet sikając na stojąco wcale nie musi zachlapać wszystkiego wkoło - kwestia umiejętności chyba:D a nawet jak zachlapie to może posprzątać (sprzątają tylko jak nie są u siebie i im głupio - w jego własnym domu radzę nie sprawdzać :D)
    • dioskorides Re: siku na siedzaco;) 08.08.12, 14:08
      Jakieś jaja prawda?
      facet ma szcz... na stojąco chyba że jest "wykastrowanym" pantoflem albo mamisynkiem. Zgadzam się zasadniczo z koham.michnika.
      Jakby mi kobieta mówiła jak mam sikać albo stawiac klocka to albo bym pogonił albo sam sie wyniósł. Wiem że zaraz pojawią się głosy o urażoną męską dumę czy cos w ten deseń. Ale nie o to chodzi, tylko o to że są gdzieś granice "ustawiania". A to jest przegięcie tej granicy.
      Poza tym jak sie nasyfi to trzeba ogarnąć porcelanę i tyle.
      Poza tym na siedząco tez można nasyfić i to jeszcze gorzej, bo jak dygnie to strumień może polecieć pomiędy muszlę a deskę i wylecieć z drugiej strony.
    • katmich86 Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 10:10
      A i jakoś tak kurcze ciężko mi uwierzyć, że facet sikający na siedząco nie jest ciepłą kluchą, albo jakimś "kujonem-lamerem"
      Sorry...
      • cavil83 Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 10:54
        Kiedyś, gdzieś tu na forum widziałem podobny wątek. Też wszystkie kobiety były co najmniej zdegustowane ale jakoś żadnej nie naszła refleksja kto tego biedaka tak urządził. :)
        Wychowujecie swoich chłopczyków (małych i dużych) na sikające na siedząco 'ciepłe kluchy' a potem lament, że oni jacyś dziwni. Uderzcie się w pierś baby zamiast zaglądać swoim chłopom do toalety! :)
        • katmich86 Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 11:39
          Mój syn ma 2 latka....a już sika na stojąco do wc i sam trzyma sobie siusiola, mimo że obsikuje pół toalety i później muszę to sprzątać:) Tak więc nie będę się użalać nad sikającymi na siedząco, ani zastanawiać się co kierowało ich porąbanymi matkami....bo mi żal.
          :)
          • cavil83 Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 21:01
            Mi chodziło o to byście chociaż przyznały czyja to wina i się solidarnie za swoją płeć uderzyły w pierś. Poza tym choć nauczyłaś synka sikać na stojąco, trzymając mocno siusiak w dłoni to niestety też uczysz od małego, że kobieta będzie po nim sprzątać.. ;)
            • cavil83 Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 21:04
              Choć może nie bij, jeszcze nabijesz siniaka i jak to będzie wyglądać ;)
            • katmich86 Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 22:07
              Nie bo jak jego tatuś jest to też po nim sprząta:P Zależy kto akurat jest w owej chwili "szczęścia"
              • cavil83 Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 00:31
                to już może lepiej tylko Ty po nim sprzątaj ;) mam mocno liberalne poglądy światopoglądowe i wydaje mi się, że jestem tolerancyjny.. ale może jednak lepiej małemu nie sugerować, że inny facet może po nim sprzątać :p
                • katmich86 Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 11:08
                  Hahahaha Sprzątać może sprzątać, byle by nie robił innych rzeczy:P
          • lepian4 Re: siku na siedzaco;) 20.08.12, 10:52
            Jasne, wierzymy ci na sowo, ze dwuletni synek juz siega w tym wieku siusiolem do ubikacji i powinien byc argumentem w tej dyskusji. Coz, w jego przypadku sprawa jest o tyle skomplikowana, ze jesli nas nie podpuszczasz, to musi on siurac na slepo pod gorke. W przypadku doroslych mezczyzn ta technika nie wchodzi w rachube, gdy cel znajduja sie na dole i jest dokonale widoczny
            • katmich86 Re: siku na siedzaco;) 20.08.12, 13:09
              Hahahaha........oczywiście, że nie sięga, ale ma stopień na którym staje i wtedy sięga bez problemu - wszystko kwestia organizacji. Napisałam również, że czasem zdarza mu się "nie wcelować " i ktoś musi sprzątać, natomiast z każdym siuśkiem jest lepiej.:P Dzisiaj potrafi nawet sam zdjąć majteczki:P został nawet przyjęty do przedszkola, bo jeść też potrafi sam i to sztućcami:P

Pozdrawiam.
              • koham.mihnika.copyright wow, to on jak mlody Oniegin, tylko musi sie 20.08.12, 15:25
                nauczyc tanczyc.
                • katmich86 Re: wow, to on jak mlody Oniegin, tylko musi sie 20.08.12, 17:58
                  2 latki potrafią tańczyć - po swojemu:P
              • lepian4 Re: siku na siedzaco;) 20.08.12, 17:30
                Podsumijmy wiec twoje rozwazania o siuraniu synka, naszego najnowszego autorytetu:
                podczas gdy jego rowiesniczki sikaja bez zazenowania w gacie, on dzielnie wspina sie na podest, sam sciaga sobie gacie i radosnie siura do kibelka. Rzadko jednak nie trafia do celu.
                Coz, mialas inny cel, ale dowiodlas wyzszosc sikania na stojaco nad ta niedoskonala wersja na siedzaco. Dziekuje ci bardzo za ten wklad i za zangazowanie w krzewieniu kultury sikania na stojaco.
                • katmich86 Re: siku na siedzaco;) 20.08.12, 18:01
                  :D

Ściąganie gatek opanował kilka dni temu, tak trzeba było pomagać:D
                  On jakoś po prostu załapał i już:)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 10:33
      Prawdziwy mężczyzna sika tylko do zlewu.
      Ten kulturalny wyjmuje naczynia.
      • six_a Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 11:10
        prawdziwy mężczyzna ma naczynia w dupie, a nie w jakimś zlewie.
        ;)
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 12:08

six_a napisała:

> prawdziwy mężczyzna ma naczynia w dupie, a nie w jakimś zlewie.

Naczynia ma w dupie jak sika do zlewu na siedząco :D
      • grassant Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 09:55
        sikając na naczynia, robi dobry początek ich zmywania.
        • volupte Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 13:35
          Cif ?
    • potworski Hahaha 09.08.12, 11:07
      Sikanie na stojąco jako bastion męskości=zdrowo jesteście pie...nięci. Widzę, że niektóre nicki z tego forum mają bardzo mocno zakrzywione pojęcie tego co jest męskie a co nie.
      • sibeliuss Re: Hahaha 10.08.12, 08:41
        :))))
        Normalny facet nie ma potrzeby udowadniania całemu światu, ze jest męski :)
    • bury_111 Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 11:20
      Sikanie w pozycji stojącej wytwarza mgiełkę (rosę?) która pokrywa najbliższą okolicę (np. wypucowane płytki, ręczniki, szczoteczki do zębów itp) - co jest niehigieniczne.

Warto też zauważyć, że ludzie światli od dawna namawiają do sikania pod prysznicem (oszczędzamy wtedy wodę do spłukiwania). Do zlewu kuchennego też się da, trzeba tylko na dnie położyć taką gąbkę, do zmywania naczyń chyba - ona stłumi rozprysk.

Zresztą ja już od dawna leję do zmywarki - czysto i ekologicznie.
      • six_a Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 11:29
        wiesz, co rozwiązuje problem mgiełki? pisuar. polecam - i jeszcze nie swoją wodę będziesz spuszczał, bo prawdopodobnie nie masz tego wynalazku u siebie w domu. same zalety+oszczędności
      • swiete.jeze Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 21:50
        bury_111 napisał:

> Sikanie w pozycji stojącej wytwarza mgiełkę (rosę?) która pokrywa najbliższą ok
        > olicę (np. wypucowane płytki, ręczniki, szczoteczki do zębów itp) - co jest nie
        > higieniczne.

To pomyśl co możesz mieć na szczoteczce do zębów jak spuszczasz wodę w kiblu.
    • lled Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 16:21
      jak na moje oko to gej klozetowy. aby facet sikal na siedzaco to jest nieludzkie. jego mamusia zabierala go do klopa jak szla se walnac z grubej i synek podpatrzyl i teraz jak ciota leje na siedzaco.
      • cavil83 Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 21:14
        klozetowy? olaboga dobrze, że nie sedesowy ;)
        choć nieludzkie w rzecy samej. ponoć w guantanamo najgorszą torturą był przymus sikania na siedząco. chyba jednak większy problem ze sobą mają ci których to tak bulwersuje i emocjonuje :)
        • lled Re: siku na siedzaco;) 09.08.12, 21:47
          bo to jest nie do pomyslenia aby facet siadal i sikal. to jest tak niemeskie jak elton john
          • cavil83 Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 00:35
            a kto Ci każe takiego faceta oglądać? zostaw to jego kobiecie jak jej odpowiada ok jak nie to jego problem..
            czekam na wątek 'którą ręką mam się podcierać i dlaczego żadną bo to bardziej męskie'
            • lled Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 00:47
              nastepne pytanie autorki bedzie czy jest ok jak maz chodzi do sklepu w sukience.
              • cavil83 Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 01:09
                może i będzie, ale widziały gały co brały :) zresztą skoro autorka nie może sama się określić czy jej to przeszkadza czy nie tylko szuka własnej odpowiedzi na forum to z nią też chyba coś nie do końca ok jest ;)
              • kijek82 Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 07:36
                lled - good one:)
                ale to nie moj malzonek, nawet takiego nie posiadam. To z niemowla - pani o uczeniu swego dziecka sikania
    • poprioniony Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 00:17
      Szczanie na siedzaco? Niewygodnie, kran wlazi do rowa.
    • htoft Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 13:22
      Jak bardzo trzeba być zakompleksionym, żeby sikanie na siedząco traktować jako urąganie męskości?
      Secundo, ci, co sikają w domu na stojąco, pewnie nigdy w życiu nie czyścili kibla i okolicznych ścian. Polecam przejechać białą ścierką po ścianie obok muszli
      • volupte Re: siku na siedzaco;) 10.08.12, 13:32
        A jak sobie z kranem radzisz?
    • antonow2 Re: siku na siedzaco;) 20.08.12, 10:17
      Faet sikajacy na siedzaco to osobnik o orientacji homoseksualnej- pasywnej . Moze tez byc bisexem ale z tendencja do pasywna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka