Dodaj do ulubionych

Rocznicowanie

21.08.12, 19:44
Absurd!
"rocznica jak go poznałam, rocznica jak sie pobraliśmy, rocznica jak sie oświadczyl, rocznica jak sie rozstalismy, rocznica jak mnie szturchnął, rocznica imienin, rocznica...." srica... kuźwa! czlowiek zyje rocznicami...od rocznicy do rocznicy.... jak pomyslee o kolejnej rocznicy, żyła sama prosi się o ostrze żuletki i sie napina q rżnięciu i spienionemu wytryskowi ( a nie sorry to tętnica),
co ciekawe politycy i kobiety krecą rocznice... godzina W 17 wszyscy stają.... no i co! ja mialem W+1... i jakoś nic nie staje o tej porze.... a przecież to był najwiekszy życiowy dramat.... Wrzesień 39 trwał zaledwie miesiąc....no jedynie major Henryk Dobrzański tam na lubelszcyzźnie sobie przedlużył złota polską jesień w siodle i z karabinem...surviwalowiec w ząbek czesany...warszawa ile powstawala? miesiąc? Westerplatte tydzień wytrzymalo, chłopaki na poczcie w gdańsku ile wytzrymali? A ja qźwa już tyle lat.... i właśnie zbliza sie rocznica.... chyba wstąpię do zakonu albo księdzem zostanę....myślicie, że to możliwe jak się ma zonę dzieci i kochanki? (o psie, chomiku i rybkach nie wspomne)

kazania miałbym życiowe i ilu wiernych...może z tacy bym wyżył...i te namiętne szepthy niespełnionej chuci za kratkami konfesjonału....ech...rozmarzyłem sie..... co pijecie tunajt morning?
Obserwuj wątek
    • maly.jasio jedna rocznice to i ja obejde :) 21.08.12, 20:03
      2017 - 100-tna rocznice revolucji pazdziernikowej, z radoscia,
      ze babcia rewolucja dozyla 72 lata, a potem bezbolesnie zgasla :)))
      • mariuszg2 Re: jedna rocznice to i ja obejde :) 21.08.12, 20:08
        pozwolisz, że wzniose toast i zaśpiewam:

www.youtube.com/watch?v=iL7D4LA5zs0
        • mariuszg2 Re: jedna rocznice to i ja obejde :) 21.08.12, 20:14
          na stojaco oczywiście i w pozycji i z honorami i jak najbardziej prosze ja Ciebie....
    • katmich86 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:25
      To nie obchodź, powiedź, że masz to w d-pie i już. A nie się żalisz:P
      • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:34
        tak licze, ze moze sie ktos zlituje i mnei pocieszy i psituli :0) bylaby kolejna okazja do rocznica za rok do obchodzenia uroczyscie w strumieniach OH i muzie cool przy woni cyprysowo cykadowej....
        • katmich86 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:36
          A to w takim razie napisz, że pocieszenia szukasz, albo nowej kochanki, a nie owijasz w bawełnę:D
          • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:37
            co ja Ci bede pisal...i tak nie zrozumiesz :D
            • katmich86 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:40
              No fakt, ja nigdy nie rozumiem jak ktoś owija, albo z igły widły....L:D
              • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:45
                możesz rozwinąć o co Ci chodzi z tym owijaniem w widly?
                albo nie....
                pobujasz się ze mną?
                www.youtube.com/watch?v=P5s9illHQlctęskniłaś...?
                • katmich86 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:51
                  Ooooo Lubiem lubiem nawet bardzo:D

Wiesz tak się składa, że za chwilę mam rocznicę...:D
                  • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:54
                    to świetnie :)

masz jakies pomysły jak ją obejść?
                    • katmich86 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 21:55
                      Pewnie: dobre żarcie wino i seks :D Kolejność dowolna....w domowych pieleszach:D
                      • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 22:08
                        aha...czyli jednak wino..... noooda....ja myślałem, żeby zaprosić Cyganów z taborem co by coś ładnie zagrali do wina i tańca i ognia i kiełbasy..... ewentualnie Pawła Kukiza z Piersiami...

www.youtube.com/watch?v=TJJr68FbFXM
                        • katmich86 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 22:14
                          Każdy robi to co lubi:P Masz pomysł na swoją

P.S Im więcej kochanek tym więcej rocznic:P
                          • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 22:34
                            te kochanki to mit.... nie ma chętnych :( nie ma rocznic :( w zasadzie są.... kupiłaś już może sobie kwaterę na cmentarzu?
                            • katmich86 Re: Rocznicowanie 22.08.12, 09:53
                              Kwaterka cmentarna już zaklepana:D A jakże.

To biedny jesteś jak nikt cie nie chce. Ale może na kwaterce się zmieni?:D
                              • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 22.08.12, 10:13
                                zapraszasz mnie do swojej?
                                • katmich86 Re: Rocznicowanie 22.08.12, 11:26
                                  Eeeee moja już zajęta:D
                                  • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 22.08.12, 11:28
                                    ok możem skoczyć na te twoją wysepkę...byle była zarośnieta tak aby nikt nas nie podejrxzał ;)
                                    • katmich86 Re: Rocznicowanie 22.08.12, 13:25
                                      :)
    • doraszka Re: Rocznicowanie 21.08.12, 22:16
      No tak to juz u nas kobiet jest z tymi rocznicami,ale nie martw sie to mija przynajmniej w wiekszosci przypadkow:-)
      • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 22:24
        mija?

wątpię....w miejce minionych rocznic przychodzą następne....np kiedyś obchodzono rocznicę 22 lipca (manifest PKWN) a teraz nikt o tym nie pamięta...ale za to pojawiła się rocznica odzyskania niepodległości 11 listopada czego kiedyś nie obchodzono.....

w zasadzie dla mjenja wsjo rawno....pust prazdnik byl ... i wodka ipjesni i djewuszki tancewali i pust wsjegda budjet solnce....

www.youtube.com/watch?v=TVLhXMsdD1g
    • doraszka Re: Rocznicowanie 21.08.12, 22:44
      Bardziej chodzilo mi o te rocznice"rocznica jak go poznałam, rocznica jak sie pobraliśmy, rocznica jak sie oświadczyl, rocznica jak sie rozstalismy, rocznica jak mnie szturchnął, rocznica imienin, rocznica...."
      • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 21.08.12, 23:01
        no tak...to jakby naturalne, ze to mija....z czsem to nawet napisy na nagrobku zaciera czas i nie ma komu zniczy palic i wieńców (wieńcy - mam zawsze z tym problem) świeżych z szarfa bialo cerwoną skladac.... o warcie dwoch mlodych i przystojnych wybrancach z kompani reprezentacyjnej wojska polskiego nie wspomne....
        • doraszka Re: Rocznicowanie 22.08.12, 17:02
          Cieszę się,ze się zrozumieliśmy.Sama z własnego doświadczenia wiem jak to jest z tymi rodzinnymi rocznicami i powiem ci,ze sama wolałabym o niektórych nie pamiętać.Dobra koniec tego przynudzania.Pozdrawiam.
    • almet46 Re: Rocznicowanie 22.08.12, 17:43
      Tak mi się to spodobało że będę obchodził rocznicę czytania tego tekstu
      • doraszka Re: Rocznicowanie 22.08.12, 21:10
        To co za rok o tej samej porze?:-)
    • anna_sla Re: Rocznicowanie 22.08.12, 22:42
      o kurcze to ja taki hardcorowiec nie jestem. Kompletnie nie pamiętam czy poznałam GO 5 kwietnia czy 10 maja :D, ani którego dnia się oświadczył ani kiedy mnie szturchnął :D. Jestem wolna o co najmniej 3 rocznice :D
      • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 23.08.12, 13:28
        anna_sla napisała:

> o kurcze to ja taki hardcorowiec nie jestem. Kompletnie nie pamiętam czy poznał
        > am GO 5 kwietnia czy 10 maja :D, ani którego dnia się oświadczył ani kiedy mnie
        > szturchnął :D. Jestem wolna o co najmniej 3 rocznice :D

Mnie znajoma z Forum jakś czas temu napisała, że znamy się jużtyle i lat i podaje datę pierwszego posta, maila....... zszokowała mnie.... z kilku powodów:
        1. Myśłałem, że znamy się krócej
        2. Jak ten czas szybko lecie
        3. I co z tego skoro nic z tego nie wynikło i nie wynika i nie sadze aby wyniklo..

Bez sensu...moze chciała jakiś prezent? Podobno na rocznice sie daje....
      • obrotowy Cud Kobita... 23.08.12, 13:32
        anna_sla napisała:
        Kompletnie nie pamiętam... kiedy mnie szturchnął ...

Cud kobita.
        takiej to sie czlowiek nie boi powiedziec: - Chodz stara, posune Cie troche.
    • last_unearthly Re: Rocznicowanie 24.08.12, 10:39
      Ja nie obchodzę żadnych rocznic poza rocznicą ślubu od dwóch lat - staż małżeński mam ponad 5 letni ale zawsze zapominaliśmy z mężem o rocznicy, aż się o tym dowiedziała moja przeukochana bratowa i od dwóch lat dzwoni do nas kilka dni wcześniej aby nam o niej przypomnieć. Z tej okazji mąż zakupuje sobie whisky, dla mnie kilka browarków i jest git. Poza rocznicą od zawsze obchodzimy swoje urodziny (a raczej pamiętamy o nich) - w sensie złożenia życzeń ale bez prezentów.
      • mariuszg2 Re: Rocznicowanie 24.08.12, 10:48
        bratowa.... hahaha...ja mam szwagierkę i jej męża oraz teściową co pamiętają o imieninach siostry/corki (mojej żony) a tak się pechowo składa, że moje sa dzien po....:) Do mnie nigdy jeszcze nie zadzwonili z zyczeniami :)))) Żóna zawsze twierdzi, że zpominają :))) co roku o tej samej porze :)))) przez co moja pamięć się wyłacza również w dni imienin w/w osób :))) Generalnie panuje ciepła rodzinna atmosfera :)))) wszystcy się na wzajem kochają i szanują i jest git....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka