Dodaj do ulubionych

Który smartfon?

21.09.12, 12:53
Na rynku debiutują nowe Smartfony a ja mam chrapkę na jakąś nowość bo mój już ma swoje lata. Pierwsza opcja to Sony Xperia SL miałam już do czynienia z Xperią ale w wersji X10 mini pro. Była całkiem niezła dopóki nie wyleciała mi z 10 piętra ;/ Druga opcja to LG Optimus G podoba mi się tutaj wysoka rozdzielczość aparatu i rozmiary. A może macie do polecenia coś innego? Zależy mi w zasadzie na jednym, żeby pracował na androidzie
Obserwuj wątek
    • tomasz.re Re: Który smartfon? 27.09.12, 12:37
      Tez czytałem wiele pozytywnych opinii na temat tego modelu Samsunga, wypada w testach bardzo dobrze.
    • fredek1001 Re: Który smartfon? 27.09.12, 15:51
      Lepszy jest Sony Ericsson. LG mają to do siebie, że zaczynają zamulać jak masz dużo smsów, zdjęć, filmów, gier itp. Poza tym jest łatwiejszy w obsłudze.
    • Gość: miro1978 Re: Który smartfon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 09:39
      Ja bym polecił LG Optimus 3D. Wg mnie nie tylko świetnie się prezentuje, ale także ma bardzo dobre parametry, wyświetlacz, i powalająca jakość w 3d. No i dla mnie też fajną rzeczą jest to, że mając ten aparat mogłem skorzystać z usługi upc phone obniżającej koszty połączeń, bo współpracuje z darmową aplikacją, która to umożliwia. Mamy teraz z żoną tą aplikację na obu naszych smartfonach (żona ma HTC Legend i też jest zadowolona) i gadamy za darmo ;) A jak się zdecydujesz na jakiegoś smartfonika, to sprawdź sobie opcje tej usługi na www.upc.pl/telefon/uslugi-dodatkowe/upc-phone/?CMP=email_intmailing_upc_phone_08lis
      • Gość: luc Re: Który smartfon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 11:05
        Z tej usługi to można skorzystać nie tylko jak się ma LG, ale też inne komórki. Ja mam iphona i też sobie to zainstalowałem, żeby korzystać ze stacjonarnego przez komórkę i też mi działa super.
      • ol16 Re: Który smartfon? 08.12.12, 14:36
        A ja zainstalowałem tą aplikację na htc - dodam, że działa bez zarzutu ;) Generalnie można ją na różnych urządzeniach mobilnych instalować. Wrzucam listę ze strony upc, na czym działa: www.upc.pl/pdf/upc_lista_urzadzen_wspolpracujacych_z_upc_phone.pdf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka