zentis 09.10.12, 13:01 jesć nie mogę, spać nie mogę, cały czas o Tobie myślę lub cos ty mi zrobila?!! .. etc. zawsze sa probami manipulacji? czy sa jakiekowleik okolicznosci, w ktorych moga wyrazac faktyczne uczucia autora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreemcatcher Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 13:03 zawsze nie są :) Odpowiedz Link Zgłoś
zentis Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 13:13 ue powinna finansowac kursy osmielania mezczyzn do pelnej wypowiedzi..) Odpowiedz Link Zgłoś
dreemcatcher Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 13:25 :) ale to jest pełna wypowiedź , tyle że nie zamieściłem zbędnego rozpisywania się co w rezultacie doprowadzi do odpowiedzi : i tak i nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nfrv Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 13:57 moze napisz autorce jak to rozroznic. chyba o to jej chodzi, mam wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 13:28 Moim zdaniem są to elementy manipulacji. Od dłuższego czasu już mówię wszystkim łasym na "miłe słówka" kobietom - czyny, nie słowa. Powiedzieć można dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
thelma.333 Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 14:02 wlasciwie to prawie kazdy tekst moglby byc proba manipulacji pytanie tylko, czy Ty sie na to lapiesz? jak tam z asertywnoscia? nawet jesli w relacjach damsko-meskich ktos obdarza szczerym uczuciem druga strone, nie ma obowiazku odwzajemniac tych uczuc; wiec koles moze sobie tak gadac na zdrowie; nie slowa sie licza, a czyny; powiedziec to mozna wszystko; Odpowiedz Link Zgłoś
coff.eina Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 14:03 ja mam coś lepszego: Hej maleńka wskocz na Beńka zawsze byłaś..ma jedyna ma wyśnioną ko-ko-ko-kobietą... yeah! jest to tekst piosenki-nie umiałam znaleźć na yout.-ale polecam jako filmik instruktażowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 15:23 ja akurat tak mam przy duzym zakochaniu - dlatego zakochanie u mnie to powazna choroba:( Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: czy teksty w rodzaju............... 09.10.12, 21:41 ZAWSZE!!! Nie uwierzę w bajeczki, że facet nie może jeść spać itp....no chyba jeśli ma niestrawność albo grypę jelitową albo boli go ząb....:D W inne wypadki niepodobne powyższym nie uwierzę nigdy!! Facet, który nie je, jeszcze przez babę, też mi coś! Bajki na dobra noc:D Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigix Re: czy teksty w rodzaju............... 10.10.12, 07:51 |To nie jest żadna manipulacja, kobiety wszędzie gdzie mogą piszą że pragną faceta romantyka a gdy taki się zjawia i mówi że nie może jeść, lub spać przez kobietę to już bajka jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
dreemcatcher Re: czy teksty w rodzaju............... 10.10.12, 09:34 to jest dowód na to ze nie wiedza czego chcą i to facet musi za nie zdecydować :) Odpowiedz Link Zgłoś
prowokatormysli Re: czy teksty w rodzaju............... 10.10.12, 08:44 jest to manipulacja, czyli środek zaradczy, nie zawsze trujący.... mój blog Odpowiedz Link Zgłoś
aroden nie zawsze 10.10.12, 13:58 zentis napisała: > zawsze sa probami manipulacji? czy sa jakiekowleik okolicznosci, w ktorych moga > wyrazac faktyczne uczucia autora? za to wiemy, ze Twoje miejsce jest na forum Romantica - a nie na forum silnych wilkow , kuswa mac. Odpowiedz Link Zgłoś
quien Re: nie zawsze 10.10.12, 15:39 ze kogo forum....? .DDDDDDDD litosci, ar........ bo nie moge wstac z podlogi, tak mnie zwija....................D ze smichu.) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: nie zawsze 10.10.12, 15:44 no dobra - silnych wilczkow. takich na dotarciu. Odpowiedz Link Zgłoś