pietrysia11 24.10.12, 19:04 na co najpierw zwracacie uwagę widząc kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkafuria Re: panowie, ale tak szczerze 24.10.12, 19:09 nie, no weź... co to za pytanie tendencyjne, przyznaj sie kim tak naprawde jestes w sensie czemu trollujesz ;) kazdy prawdziwy mezczyzna na bank patrzy w oczy i tylko w oczy! nie wiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
politologbezpracy Re: panowie, ale tak szczerze 24.10.12, 19:49 Na wzrost uzebienie i spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
coff.eina wiedziałam 24.10.12, 20:11 ,że inwestuję nie w to co trzeba: koktajl.fakt.pl/Joanna-Krupa-krem-do-biustu-reklama,artykuly,183082,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: wiedziałam 24.10.12, 21:28 Zima idzie. Będzie coraz bardziej zasłonięty. Lepiej zainwestować w spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 18:29 uzębienie? to super! to jest to o co dbam najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: panowie, ale tak szczerze 24.10.12, 20:19 takich pytań obawiam się najbardziej..... są cholernie trudne i podchwytliwe.....i wymagają głębszego zastanowienia co wywołuje ból zwojowy.... cóz.... czego się nie robi dla kobiet.... niech pocierpię.....myśle...myśle...że.... tak.... myślę , ze jak kobieta odsłania dekold to patrzę na jej cycki.... a jak zakłada mini...to myśle..... "ona ma na mnie chęć i czeka mnie kilka dobrych rżnięć..." a jak maluje usta na czerwono tzn, że oczekuje prawdziwej miłości...a jak robi masłane oczy tzn że chcialaby ale to nie ten dzień miesiąca..... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: panowie, ale tak szczerze 24.10.12, 20:35 Mariusz, co Ty ostatnio masz z tymi kropkami???? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: panowie, ale tak szczerze 24.10.12, 20:41 kropka jest dla mnie ucielesnieniem niespełnionej miłosci do namiętnej kobietu gotowej na wszystko...a że takich nie ma to sobie stawiam kropeczki.....bo niby co innego mam sobie stawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 18:31 mariuszg2 napisał: > kropka jest dla mnie ucielesnieniem niespełnionej miłosci do namiętnej kobietu > gotowej na wszystko...a że takich nie ma to sobie stawiam kropeczki.....bo niby > co innego mam sobie stawiać? nie ma takich kobiet????? to może chcesz mnie poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 21:37 żadnej nie przepuszczę.... dawj fotę i swoją historie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 21:40 hmmm, ale na focie nie widac mojej namiętności... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 22:05 jak chcesz poczuć moją to dawaj fotę i nie filozuj Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 22:44 mariuszg2 napisał: > jak chcesz poczuć moją to dawaj fotę i nie filozuj Mariusz=wyrobiłeś się. Robi się tutaj z ciebie buhaj rozpłodowy. A ja sądziłem, że ty tylko siedzisz na forum, pijesz siedem herbat dziennie i strugasz pinokia, Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 22:54 hahahahahaha....mam niedościgniony wzorzec.....zwłaszcza w kwestii strugania pinokia........qrwa....znowu mi rośnie.....idę pod prychol... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: panowie, ale tak szczerze 26.10.12, 17:10 to co Mariusz, przeslesz fotę? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt na figure... 24.10.12, 20:42 pietrysia11 napisała: > na co najpierw zwracacie uwagę widząc kobietę? i czy to by bylo przyjemnie prze.... bo intelekt i urode - to mozna podrasowac. figury sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: na figure... 24.10.12, 21:15 facettt napisał: > pietrysia11 napisała: > > na co najpierw zwracacie uwagę widząc kobietę? > > i czy to by bylo przyjemnie prze.... > bo intelekt i urode - to mozna podrasowac. > figury sie nie da. ___________________________ figurę sie da podrasować ;) intelektu - nie bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Thanks for memory :) 24.10.12, 21:47 rybka.11 napisała: > figurę sie da podrasować ;) intelektu - nie bardzo ;) nie da sie ani jednego, ani drugiego. thanks for the memory. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Thanks for memory :) 24.10.12, 21:55 facettt napisał: > rybka.11 napisała: > > figurę sie da podrasować ;) intelektu - nie bardzo ;) > > > nie da sie ani jednego, ani drugiego. > thanks for the memory. _______________________________- :) pamiętam i...zapamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 wierze w milosc od trzeciego wejrzenia 25.10.12, 12:57 pierwsze rozbiera, drugie ocenia. [jisztaudynger] rzut okiem wylapuje wady dyskwalifikujace, np. garb, brudne paznokcie, tluste wlosy potem twarz - ogolnie, oczy, wlosy, usmiech, szyja powoli w dol - ma cycki, ma male cycki, dwie wisienki na desce do prasowania w obwodzie? ....cm eksponuje czy zakrywa zwieczenie nog? celulit obecny? lydki ladne, takie sobie, balerony, slupy? stopy - wieksze od moich? tak mniej wiecej to idzie. Potem zwracamy uwage na wartosci intelektualne badz zalety ciala, bez ktorych zyc sie nie da.. to jest proces wielostopniowy, a flow chart jest dlugie i skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: wierze w milosc od trzeciego wejrzenia 25.10.12, 18:38 nie.mam.20 napisał: > pierwsze rozbiera, drugie ocenia. > [jisztaudynger] > > rzut okiem wylapuje wady dyskwalifikujace, np. garb, brudne paznokcie, tluste w > losy > potem twarz - ogolnie, oczy, wlosy, usmiech, szyja > powoli w dol - ma cycki, ma male cycki, dwie wisienki na desce do prasowania > w obwodzie? ....cm > eksponuje czy zakrywa zwieczenie nog? > celulit obecny? > lydki ladne, takie sobie, balerony, slupy? > stopy - wieksze od moich? > > tak mniej wiecej to idzie. > Potem zwracamy uwage na wartosci intelektualne badz zalety ciala, bez ktorych z > yc sie nie da.. > > to jest proces wielostopniowy, a flow chart jest dlugie i skomplikowane super to napisałeś! ja podobnie oceniam facetów 9pomijając cycki i cellulit) Odpowiedz Link Zgłoś
coff.eina kocie... 25.10.12, 13:17 po co się tu niepotrzebnie zastanawiać...torbę na głowę i za Ojczyznę... cycki rozm SS(same sutki) czy wigwamy kogo to obchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 19:02 patrzyłem sie na buzie i oczy ale mam wrazenie ze powinienem na du-pe a najlepiej słuchac penisa bo on swoje wie Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 19:23 i penis każe Ci patrzeć na buzię? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 19:31 penis mi albo staje albo nie - nie wiem dlaczego tak sie zachowuje- czesto w ogole to sie nie pokrywa z moim odczuciem wizualnym - ale mi dobrze podpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: panowie, ale tak szczerze 26.10.12, 17:09 a co robisz jak spontanicznie reaguje na kobietę której twoj zmysł estetyki nie zdzierża? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: panowie, ale tak szczerze 25.10.12, 19:30 he..he twarz, dłonie i w pierwszej kolejnosci biodra i nogi. Teraz nie mam problemu,bo gorzej widze, wiec jestem mniej wybredny..he..he. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Właśnie - dłonie. 26.10.12, 18:14 dziala_nawalony napisał: > he..he twarz, dłonie i w pierwszej kolejnosci biodra i nogi. Teraz nie mam pro > blemu,bo gorzej widze, wiec jestem mniej wybredny..he..he. Mam chyba jeden fetysz - kobieta musi mieć bardzo delikatne i drobne dłonie. Nawet śliczna babka odpada, jak zamiast dłoni ma dwa bochenki chleba. Tak więc wzrok wędruje u mnie najczęściej od góry do dołu. Ale jeżeli baba ma wielkie graby, obgryzione pazury, lub tipsy na 3-5 cm, to koniec obserwacji na nich. Po kolei więc: Włosy, twarz (uśmiech, kształt nosa, oczy, czy brwi nie przypominają dwóch szczotek do zamiatania, czy uszy ma zgrabne, czy raczej jak słonik Dumbo od Disney-a), szyja, bary (chłopobaby ze 100cm w obwodzie barków odpadają), "mleczarnia" (nie musi być duża, C wystarczy, może nawet spore B - musi sprawiać wrażenie jędrnej [pomaga, gdy obiekt obserwacji porusza się chodem, czy też siedzi w podskakującym autobusie] i niewspomaganej "push-upami"), dłonie, brzuch (a raczej brak "oponki nad biodrami"), biodra (lubię kobiety z ciut szerszymi) no i na koniec tyłek i nogi (tyłka trochę powinno być, nogi mogą być ciut solidniejsze, byle nie tłuste ani krzywe). Odpowiedz Link Zgłoś
coff.eina się znalazł 26.10.12, 18:21 esteta... Ty to pewnie 25 cm i picujesz,przebierasz jak w ulęgałkach...tylko to,ze lubisz szerokie biodra Cię ratuje! Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: się znalazł 10.11.12, 01:39 coff.eina napisał(a): > esteta... > Ty to pewnie 25 cm i picujesz,przebierasz jak w ulęgałkach...tylko to,ze lubisz > szerokie biodra Cię ratuje! Kurczę. Dopiero teraz widzę, że ktoś odpowiedział. Przepraszam za "okropny" czas reakcji Nie, nie mam dłoni smukłych i długich na 25cm+ ;) A to, że lubię kobiety o szerokich biodrach... cóż, też zboczenie, tyle, że moje, prywatne :) Nijak nie jestem fanem kobiet stanowiących dziś obiekt naszej cywilizacyjnej obsesji... 90-60-90? Nie, poproszę 100-80-100 już szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio I tak trzymaj. 10.11.12, 12:46 qqbek napisał: Nijak nie jestem fanem kobiet stanowiących dziś obiekt naszej cywilizacyjnej ob > sesji... 90-60-90? Nie, poproszę 100-80-100 już szybciej. I tak trzymaj. Nie znosze konkurencji, ktora mi wchodzi w parade. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: Właśnie - dłonie. 26.10.12, 19:55 widze że faceci zwracają uwge na dlonie tak jak kobiety na dłonie facetow... Odpowiedz Link Zgłoś
mohitto Re: panowie, ale tak szczerze 09.11.12, 22:58 > na co najpierw zwracacie uwagę widząc kobietę? na figure, twarz, glos. Odpowiedz Link Zgłoś
jake210 Re: panowie, ale tak szczerze 10.11.12, 01:48 Lew Starowicz powiedzial kiedys dokladnie: twarz, cycki, dupa. W dokladnie takiej kolejnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zzoot Re: panowie, ale tak szczerze 10.11.12, 03:06 To co powiedział Lew-Starowicz to statystyka, w rzeczywistości każdy facet patrzy na kobiety trochę inaczej. U mnie kolejność wygląda następująco: uda, biodra, twarz, ramiona, piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: panowie, ale tak szczerze 10.11.12, 08:43 Na stopy. Na kształt twarzy.Na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: panowie, ale tak szczerze 10.11.12, 10:46 1. Twarz 2. Oczy 3. Włosy 4. Dłonie 5. Nogi 6. Biust 7. Biodra 8. Brzuch Acha, miało być 'najpierw'.... no i potem cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: panowie, ale tak szczerze 10.11.12, 12:54 Przez "najpierw" masz na myśli na co najbardziej czy o kolejność z jaką tu czy tam spoglądamy? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrysia11 Re: panowie, ale tak szczerze 10.11.12, 14:13 chodzi mi o kolejność :) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: panowie, ale tak szczerze 10.11.12, 21:44 pietrysia11 napisała: > na co najpierw zwracacie uwagę widząc kobietę? To zależy od wielu czynników, czy widzę ją po raz pierwszy, czy już kiedyś spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: panowie, ale tak szczerze 10.11.12, 22:29 masz zadatki na dyplomate Odpowiedz Link Zgłoś