wielkafuria 28.10.12, 09:35 forum... widzę że częstotliwość wpisów spadła, pewnie to dlatego że nas zasypało. albo się jeszcze nie obudziło, albo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollarek Re: zamarzło... 28.10.12, 11:00 wielkafuria napisał(a): > forum... widzę że częstotliwość wpisów spadła, pewnie to dlatego że nas zasypał > o. > albo się jeszcze nie obudziło, > albo? Ja to drugie:D Good morning Sunshine:** Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: zamarzło... 28.10.12, 11:02 ...uff.... już się bałam że imbir Ci zaszkodził :D kawka? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: zamarzło... 28.10.12, 11:05 wielkafuria napisał(a): > ...uff.... > już się bałam że imbir Ci zaszkodził :D > kawka? Imbir to dupsko uratował, bo nie wiem, jakbym noc przetrwała:> Przy takiej temperaturze to tylko kąpiel bądź flacha. Kawka, kawka:))) Idę wstawiać wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 16:04 zawracac dobrym ludziom w niedziele glowe o 9.35, gdy nadszedl czas i sezon zimowy i trza sie porzadnie wyspac... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 16:07 ja wstałam o 7 :) czemu inni maja miec lepiej :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 16:25 wielkafuria napisał(a): > ja wstałam o 7 :) czemu inni maja miec lepiej :D:D Woooooot:DDD To myślę, że spodoba Ci się kodeks. Ja go przyjęłam z entuzjazmem:DDD sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/481954_341550119258444_1880948496_n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 17:39 baaaardzo mi się podoba :) wlaśnie odśnieżyłam jakieś 60 m2 podjazdu z mokrego sniegu, myslalam po drodze ze sie za przeproszeniem p.......m! BTW jade do Leroya oddać/wymienić wiatraczek bo cos w nim lata i się boje że wybuchnie jak się bede dogrzewac, to sobie tam kupie czekoladę na goraco w ramach rekompensaty odsniezania :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 21:03 wielkafuria napisał(a): > BTW jade do Leroya oddać/wymienić wiatraczek bo cos w nim lata i się boje że wy > buchnie jak się bede dogrzewac, to sobie tam kupie czekoladę na goraco w ramach > rekompensaty odsniezania :) Ooo... a kawka kiedy?:> Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:10 no Ty to masz refleks... dzisiaj Leroy do 20 był więc się spięłam i około 19 wymieniałam wiatraczek i kupowałam sól drogową. Przy taszczeniu 25 kg worka pomagali mi dwaj mili panowie, jeden wrzucił na wózek, drugi do auta, a z auta to już go ciagnełam po podjeździe zastanawiając się jakim cudem podniosłam i przeniosłam kiedyś swojego faceta ktory ważył okoł 75 kg, a nie umiałam sobie poradzić z 25 workiem soli :/ ale czekoladę sobie kupiłam, taką z automatu, słodką.... aromatyczną.... Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:36 wielkafuria napisał(a): > no Ty to masz refleks... Ja dziś też ruchawo dzień spędzam:))) > dzisiaj Leroy do 20 był więc się spięłam i około 19 wymieniałam wiatraczek i ku > powałam sól drogową. Przy taszczeniu 25 kg worka pomagali mi dwaj mili panowie, > jeden wrzucił na wózek, drugi do auta, a z auta to już go ciagnełam po podjeźd > zie zastanawiając się jakim cudem podniosłam i przeniosłam kiedyś swojego facet > a ktory ważył okoł 75 kg, a nie umiałam sobie poradzić z 25 workiem soli :/ > Lol, jest kilka wytłumaczeń tego ewenementu. Najpowszechniejszym jest, że Cię wkvrwił maksymalnie:DD Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:00 pollarek napisała: > Lol, jest kilka wytłumaczeń tego ewenementu. Najpowszechniejszym jest, że Cię w > kvrwił maksymalnie:DD bardziej wkurfił mnie dziś worek soli :) ja tamtego faceta to z miłości nosiłam :P chociaż trochę Cię okłamałam... on chyba ważył 65 kg, bo pamiętam ze ja ważyłam 55, a on był 10 kg cięższy :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:12 pollarek napisała: > Ooo... a kawka kiedy?:> wracam w przyszły poniedziałek. To się w końcu zdecyduj: wódka w zakąskach, nalewka u mnie, czy kawa u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:37 wielkafuria napisał(a): > pollarek napisała: > > Ooo... a kawka kiedy?:> > > > wracam w przyszły poniedziałek. > To się w końcu zdecyduj: wódka w zakąskach, nalewka u mnie, czy kawa u Ciebie. Wszystkoooo! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:57 pollarek napisała: > Wszystkoooo! > :DDD ułóż proszę w kolejności chronologicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:03 wielkafuria napisał(a): > ułóż proszę w kolejności chronologicznej :) Z rana kawka, potem nasączanie się naleweczką, wódka na dobicie:> Correct?:D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:07 pollarek napisała: > Z rana kawka, potem nasączanie się naleweczką, wódka na dobicie:> Correct?: > D miałam na myśli dni tygodnia a nie plan dnia :) coż... jesli chcemy TO zrobić to musimy skołować szofera :D BTW nie musisz w tygodniu chodzić do pracy??? bo ja nie musze :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:11 wielkafuria napisał(a): > miałam na myśli dni tygodnia a nie plan dnia :) Oooo.... dobrze mówi, nalać jej!:DD > coż... jesli chcemy TO zrobić to musimy skołować szofera :D Pomyślimy, pomyślimy... > BTW nie musisz w tygodniu chodzić do pracy??? bo ja nie musze :P No weź noooo... nie znęcaj się! I to jeszcze przed poniedziałkiem.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:18 pollarek napisała: > No weź noooo... nie znęcaj się! I to jeszcze przed poniedziałkiem.. > :P noo ja w ten poniedzialek to bede siedziala min 4 godz za kołkiem klac jak szewc i snujac sie w korku 20 km/h nasza piękną pozwężaną gierkówką... Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:27 wielkafuria napisał(a): > noo ja w ten poniedzialek to bede siedziala min 4 godz za kołkiem klac jak szew > c i snujac sie w korku 20 km/h nasza piękną pozwężaną gierkówką... No dobra. Wygrałaś. Masz gorzej. :DD Ale Ty tylko 1 dzień w korkach a ja 3 dni... i o ile pierwszą robotę kocham, to w drugiej jest teraz cieplutko...' Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 08:31 pollarek napisała: > Ale Ty tylko 1 dzień w korkach a ja 3 dni... i o ile pierwszą robotę kocham, to > w drugiej jest teraz cieplutko...' tak mi zle zyczysz? bilet w jedna strone?? przeciez ja jeszcze wrocic musze !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 10:02 wielkafuria napisał(a): > tak mi zle zyczysz? bilet w jedna strone?? przeciez ja jeszcze wrocic musze !!! > !!!!!!!! Ale już nie w korkach wracaj:DD Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 14:53 pollarek napisała: > Ale już nie w korkach wracaj:DD > odszczekuje wszystko co powiedzialam o zwezeniach na gierkowce. jedno sie raptem jakies znalazło. Zrobilam trasę w rowniotkie 3 godziny jadac jakies 120. mam nadzieje ze w drufa strone taz otworzyli wszystkie zwezenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 16:10 wielkafuria napisał(a): > odszczekuje wszystko co powiedzialam o zwezeniach na gierkowce. jedno sie rapte > m jakies znalazło. Zrobilam trasę w rowniotkie 3 godziny jadac jakies 120. > mam nadzieje ze w drufa strone taz otworzyli wszystkie zwezenia :D Miszcz!:D Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 07:42 pollarek napisała: > wielkafuria napisał(a): > > > ja wstałam o 7 :) czemu inni maja miec lepiej :D:D > > Woooooot:DDD > > To myślę, że spodoba Ci się kodeks. Ja go przyjęłam z entuzjazmem:DDD > > sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/481954_341550119258444_1880948496_n.jpg Tam zamiast 'dziecięcego' można równie dobrze inny epitet wstawić... Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 10:03 agios_pneumatos napisał: > Tam zamiast 'dziecięcego' można równie dobrze inny epitet wstawić... Właśnie dlatego tak mi się podoba:DD Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria a tak w ogóle 31.10.12, 10:25 to pollarku ile tych dzieci się w końcu mieści w tym gimnazjum w Piasecznie???? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: a tak w ogóle 31.10.12, 14:37 wielkafuria napisał(a): > to pollarku ile tych dzieci się w końcu mieści w tym gimnazjum w Piasecznie???? Siedmioro. Niezłe, co?:> Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a tak w ogóle 31.10.12, 14:55 pollarek napisała: > wielkafuria napisał(a): > > > to pollarku ile tych dzieci się w końcu mieści w tym gimnazjum w Piaseczn > ie???? > > Siedmioro. > Niezłe, co?:> coooooo? a nie chcą tego wynajac?? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: a tak w ogóle 31.10.12, 14:58 wielkafuria napisał(a): > coooooo? a nie chcą tego wynajac?? ^^ Heheh, ale po co? Jako katolickie gimnazjum mają stałe dofinansowanie, zaś prawa ekonomii ich się nie imają:> Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: zamarzło... 28.10.12, 23:01 o mamo, przeczytałam coś innego :) mariuszg2 napisał: > daj pochucham.... ch=r no ale coż, głodnemu chleb na mysli :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: zamarzło... 29.10.12, 08:35 wyszło mi że przeczytałaś :"daj poruram"...konieczna wizyta u logopedy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: zamarzło... 29.10.12, 09:10 mariuszg2 napisał: > wyszło mi że przeczytałaś :"daj poruram"...konieczna wizyta u logopedy.... od razu widac ze nie jesteś "głodny", bo jakbyś był to byś wiedział które ch zamienieć a r a które zostawic :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: zamarzło... 29.10.12, 11:10 nie.... jestem na diecie....... mam specjalne menu... jakbyś chchiała skosztowac daj znać na prv... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: zamarzło... 03.11.12, 22:05 puk puk, jest tu jeszcze ktoś???? czy juz wszyscy poszli na kobiete? Odpowiedz Link Zgłoś