Dodaj do ulubionych

zamarzło...

28.10.12, 09:35
forum... widzę że częstotliwość wpisów spadła, pewnie to dlatego że nas zasypało.
albo się jeszcze nie obudziło,
albo?
Obserwuj wątek
    • pollarek Re: zamarzło... 28.10.12, 11:00
      wielkafuria napisał(a):

> forum... widzę że częstotliwość wpisów spadła, pewnie to dlatego że nas zasypał
      > o.
      > albo się jeszcze nie obudziło,
      > albo?

Ja to drugie:D
      Good morning Sunshine:**
      • wielkafuria Re: zamarzło... 28.10.12, 11:02
        ...uff....
        już się bałam że imbir Ci zaszkodził :D
        kawka?
        • pollarek Re: zamarzło... 28.10.12, 11:05
          wielkafuria napisał(a):

> ...uff....
          > już się bałam że imbir Ci zaszkodził :D
          > kawka?

Imbir to dupsko uratował, bo nie wiem, jakbym noc przetrwała:> Przy takiej temperaturze to tylko kąpiel bądź flacha.

Kawka, kawka:))) Idę wstawiać wodę.
    • gocha033 To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 16:04
      zawracac dobrym ludziom w niedziele glowe o 9.35,
      gdy nadszedl czas i sezon zimowy i trza sie porzadnie wyspac...
      • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 16:07
        ja wstałam o 7 :) czemu inni maja miec lepiej :D:D
        • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 16:25
          wielkafuria napisał(a):

> ja wstałam o 7 :) czemu inni maja miec lepiej :D:D

Woooooot:DDD

To myślę, że spodoba Ci się kodeks. Ja go przyjęłam z entuzjazmem:DDD

sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/481954_341550119258444_1880948496_n.jpg
          • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 17:39
            baaaardzo mi się podoba :)

wlaśnie odśnieżyłam jakieś 60 m2 podjazdu z mokrego sniegu, myslalam po drodze ze sie za przeproszeniem p.......m!
            BTW jade do Leroya oddać/wymienić wiatraczek bo cos w nim lata i się boje że wybuchnie jak się bede dogrzewac, to sobie tam kupie czekoladę na goraco w ramach rekompensaty odsniezania :)
            • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 21:03
              wielkafuria napisał(a):

> BTW jade do Leroya oddać/wymienić wiatraczek bo cos w nim lata i się boje że wy
              > buchnie jak się bede dogrzewac, to sobie tam kupie czekoladę na goraco w ramach
              > rekompensaty odsniezania :)

Ooo... a kawka kiedy?:>
              • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:10
                no Ty to masz refleks...
                dzisiaj Leroy do 20 był więc się spięłam i około 19 wymieniałam wiatraczek i kupowałam sól drogową. Przy taszczeniu 25 kg worka pomagali mi dwaj mili panowie, jeden wrzucił na wózek, drugi do auta, a z auta to już go ciagnełam po podjeździe zastanawiając się jakim cudem podniosłam i przeniosłam kiedyś swojego faceta ktory ważył okoł 75 kg, a nie umiałam sobie poradzić z 25 workiem soli :/

ale czekoladę sobie kupiłam, taką z automatu, słodką.... aromatyczną....
                • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:36
                  wielkafuria napisał(a):

> no Ty to masz refleks...

Ja dziś też ruchawo dzień spędzam:)))

> dzisiaj Leroy do 20 był więc się spięłam i około 19 wymieniałam wiatraczek i ku
                  > powałam sól drogową. Przy taszczeniu 25 kg worka pomagali mi dwaj mili panowie,
                  > jeden wrzucił na wózek, drugi do auta, a z auta to już go ciagnełam po podjeźd
                  > zie zastanawiając się jakim cudem podniosłam i przeniosłam kiedyś swojego facet
                  > a ktory ważył okoł 75 kg, a nie umiałam sobie poradzić z 25 workiem soli :/
                  >
                  Lol, jest kilka wytłumaczeń tego ewenementu. Najpowszechniejszym jest, że Cię wkvrwił maksymalnie:DD
                  • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:00
                    pollarek napisała:
                    > Lol, jest kilka wytłumaczeń tego ewenementu. Najpowszechniejszym jest, że Cię w
                    > kvrwił maksymalnie:DD

bardziej wkurfił mnie dziś worek soli :)
                    ja tamtego faceta to z miłości nosiłam :P

chociaż trochę Cię okłamałam... on chyba ważył 65 kg, bo pamiętam ze ja ważyłam 55, a on był 10 kg cięższy :P
              • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:12
                pollarek napisała:
                > Ooo... a kawka kiedy?:>

wracam w przyszły poniedziałek.
                To się w końcu zdecyduj: wódka w zakąskach, nalewka u mnie, czy kawa u Ciebie.
                • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:37
                  wielkafuria napisał(a):

> pollarek napisała:
                  > > Ooo... a kawka kiedy?:>
                  >
                  >
                  > wracam w przyszły poniedziałek.
                  > To się w końcu zdecyduj: wódka w zakąskach, nalewka u mnie, czy kawa u Ciebie.

Wszystkoooo!
                  :DDD
                  • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 22:57
                    pollarek napisała:
                    > Wszystkoooo!
                    > :DDD

ułóż proszę w kolejności chronologicznej :)
                    • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:03
                      wielkafuria napisał(a):

> ułóż proszę w kolejności chronologicznej :)

Z rana kawka, potem nasączanie się naleweczką, wódka na dobicie:> Correct?:D
                      • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:07
                        pollarek napisała:
                        > Z rana kawka, potem nasączanie się naleweczką, wódka na dobicie:> Correct?:
                        > D

miałam na myśli dni tygodnia a nie plan dnia :)
                        coż... jesli chcemy TO zrobić to musimy skołować szofera :D
                        BTW nie musisz w tygodniu chodzić do pracy??? bo ja nie musze :P
                        • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:11
                          wielkafuria napisał(a):

> miałam na myśli dni tygodnia a nie plan dnia :)

Oooo.... dobrze mówi, nalać jej!:DD

> coż... jesli chcemy TO zrobić to musimy skołować szofera :D

Pomyślimy, pomyślimy...

> BTW nie musisz w tygodniu chodzić do pracy??? bo ja nie musze :P

No weź noooo... nie znęcaj się! I to jeszcze przed poniedziałkiem..
                          :P
                          • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:18
                            pollarek napisała:
                            > No weź noooo... nie znęcaj się! I to jeszcze przed poniedziałkiem..
                            > :P

noo ja w ten poniedzialek to bede siedziala min 4 godz za kołkiem klac jak szewc i snujac sie w korku 20 km/h nasza piękną pozwężaną gierkówką...
                            • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 28.10.12, 23:27
                              wielkafuria napisał(a):

> noo ja w ten poniedzialek to bede siedziala min 4 godz za kołkiem klac jak szew
                              > c i snujac sie w korku 20 km/h nasza piękną pozwężaną gierkówką...

No dobra. Wygrałaś. Masz gorzej.
                              :DD
                              Ale Ty tylko 1 dzień w korkach a ja 3 dni... i o ile pierwszą robotę kocham, to w drugiej jest teraz cieplutko...'
                              • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 08:31
                                pollarek napisała:
                                > Ale Ty tylko 1 dzień w korkach a ja 3 dni... i o ile pierwszą robotę kocham, to
                                > w drugiej jest teraz cieplutko...'

tak mi zle zyczysz? bilet w jedna strone?? przeciez ja jeszcze wrocic musze !!!!!!!!!!!
                                • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 10:02
                                  wielkafuria napisał(a):

> tak mi zle zyczysz? bilet w jedna strone?? przeciez ja jeszcze wrocic musze !!!
                                  > !!!!!!!!

Ale już nie w korkach wracaj:DD
                                  • wielkafuria Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 14:53
                                    pollarek napisała:
                                    > Ale już nie w korkach wracaj:DD
                                    >

odszczekuje wszystko co powiedzialam o zwezeniach na gierkowce. jedno sie raptem jakies znalazło. Zrobilam trasę w rowniotkie 3 godziny jadac jakies 120.
                                    mam nadzieje ze w drufa strone taz otworzyli wszystkie zwezenia :D
                                    • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 16:10
                                      wielkafuria napisał(a):

> odszczekuje wszystko co powiedzialam o zwezeniach na gierkowce. jedno sie rapte
                                      > m jakies znalazło. Zrobilam trasę w rowniotkie 3 godziny jadac jakies 120.
                                      > mam nadzieje ze w drufa strone taz otworzyli wszystkie zwezenia :D

Miszcz!:D
          • agios_pneumatos Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 07:42
            pollarek napisała:

> wielkafuria napisał(a):
            >
            > > ja wstałam o 7 :) czemu inni maja miec lepiej :D:D
            >
            > Woooooot:DDD
            >
            > To myślę, że spodoba Ci się kodeks. Ja go przyjęłam z entuzjazmem:DDD
            >
            > sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/481954_341550119258444_1880948496_n.jpg

Tam zamiast 'dziecięcego' można równie dobrze inny epitet wstawić...
            • pollarek Re: To jest naprawde bezczelnosc 29.10.12, 10:03
              agios_pneumatos napisał:

> Tam zamiast 'dziecięcego' można równie dobrze inny epitet wstawić...

Właśnie dlatego tak mi się podoba:DD
              • wielkafuria a tak w ogóle 31.10.12, 10:25
                to pollarku ile tych dzieci się w końcu mieści w tym gimnazjum w Piasecznie????
                • pollarek Re: a tak w ogóle 31.10.12, 14:37
                  wielkafuria napisał(a):

> to pollarku ile tych dzieci się w końcu mieści w tym gimnazjum w Piasecznie????

Siedmioro.
                  Niezłe, co?:>
                  • wielkafuria Re: a tak w ogóle 31.10.12, 14:55
                    pollarek napisała:

> wielkafuria napisał(a):
                    >
                    > > to pollarku ile tych dzieci się w końcu mieści w tym gimnazjum w Piaseczn
                    > ie????
                    >
                    > Siedmioro.
                    > Niezłe, co?:>

coooooo? a nie chcą tego wynajac?? ^^
                    • pollarek Re: a tak w ogóle 31.10.12, 14:58
                      wielkafuria napisał(a):

> coooooo? a nie chcą tego wynajac?? ^^

Heheh, ale po co? Jako katolickie gimnazjum mają stałe dofinansowanie, zaś prawa ekonomii ich się nie imają:>
    • mariuszg2 Re: zamarzło... 28.10.12, 22:14
      daj pochucham....
      • wielkafuria Re: zamarzło... 28.10.12, 23:01
        o mamo, przeczytałam coś innego :)

mariuszg2 napisał:

> daj pochucham....

ch=r
        no ale coż, głodnemu chleb na mysli :P
        • mariuszg2 Re: zamarzło... 29.10.12, 08:35
          wyszło mi że przeczytałaś :"daj poruram"...konieczna wizyta u logopedy....
          • wielkafuria Re: zamarzło... 29.10.12, 09:10
            mariuszg2 napisał:

> wyszło mi że przeczytałaś :"daj poruram"...konieczna wizyta u logopedy....

od razu widac ze nie jesteś "głodny", bo jakbyś był to byś wiedział które ch zamienieć a r a które zostawic :P
            • mariuszg2 Re: zamarzło... 29.10.12, 11:10
              nie.... jestem na diecie....... mam specjalne menu... jakbyś chchiała skosztowac daj znać na prv...
    • minasz Re: zamarzło... 29.10.12, 09:32
      ja juz zaczełem sezon zimowy:)
    • wielkafuria Re: zamarzło... 03.11.12, 22:05
      puk puk, jest tu jeszcze ktoś???? czy juz wszyscy poszli na kobiete?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka