good_morning 09.11.12, 22:53 tyle tworzycie, ha? ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: co wy tu nagle 09.11.12, 23:13 jesień - ciągoty do ciasta ze śliwkami i twórczości w bardziej niż plener sprzyjających okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio liscie trza posprzatac 10.11.12, 04:40 bo jest wysyp. a nie brzenczec. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: liscie trza posprzatac 10.11.12, 09:58 nie każden jest taki bogaty, żeby mieć własne liście do sprzątania. u mnie taki bogaty jest tylko pan dyrektor podwórka, a liście jak leżały, tak leżom. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: liscie trza posprzatac 10.11.12, 12:55 six_a napisała: > nie każden jest taki bogaty, żeby mieć własne liście do sprzątania. > u mnie taki bogaty jest tylko pan dyrektor podwórka, a liście jak leżały, tak leżom. U mnie tez leżom, jako i robota . I jedno i drugie czeka, ktore sie pierwsze od tego lezenia zmeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: co wy tu nagle 10.11.12, 13:55 good_morning napisała: > tyle tworzycie, ha? ;P Nagły przypływ inwencji twórczej. Może zabić. :> Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: co wy tu nagle 10.11.12, 18:56 jaki wysyp? jakie tworzenie? toż to zwykłe towarzystwo wzajemnej adoracji po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: co wy tu nagle 10.11.12, 20:08 wielkafuria napisał(a): > jaki wysyp? jakie tworzenie? > toż to zwykłe towarzystwo wzajemnej adoracji po prostu. Heheh, no trzeba sobie jakoś życie umilać i urozmaicać. Nie można bez przerwy pić/jarać/łajdaczyć się:DD Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: co wy tu nagle 10.11.12, 20:11 ech... chcialabym sie troche połajdaczyc, ale musialabym schowac dume do kieszeni i pogadac z czasoumilaczem :/ troche pije nie jaram !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: co wy tu nagle 10.11.12, 20:12 pollarku, jak dobrze że jesteś :D auto odebrane? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: co wy tu nagle 10.11.12, 20:22 wielkafuria napisał(a): Albo zmienić model. Czasoumilacza ofc:D Auto odebrane, ale nienaprawione. W tej chwili jeżdżę z miską. Podkładam ją pod kierownicę w razie deszczu - nie ma to jak radosna inwencja twórcza, jak w wątku:DD Też się cieszę, że Cię widzę:* Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: co wy tu nagle 10.11.12, 20:30 > Auto odebrane, ale nienaprawione. W tej chwili jeżdżę z miską. Podkładam ją pod > kierownicę w razie deszczu że co????? :D :D aż się zakrztusiłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: co wy tu nagle 10.11.12, 20:32 wielkafuria napisał(a): > że co????? :D :D aż się zakrztusiłam :D Ha! Mówiłam, że inwencja może zabić. Moja na pewno:DDD Odpowiedz Link Zgłoś