ladyjoy 25.11.12, 21:03 Co sądzicie o takich butach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:10 Buty jak buty. Porządne na zimę. Kupuj. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:11 Timberlandy? W sam raz żeby nosić do końca prywatnego liceum... Dorosły facet powinien nosić takie... Kiedyś będzie mnie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:19 six_a napisała: > absolutne szkaradzieństwo. > Miło poznać inne zdanie. No to poproszę o kontrpropozycje. Tylko ma być ze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:35 ja się nie znam, ale w takim typie mi się podobają: www.bata.pl/web/katalog/clusters-klasyczna-kolekcja-meska/93819-weinbrenner-buty-meskie Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:41 Rozumiem takie buty w postaci wysokich oficerek. Ale takie za kostkę? Primo - spod spodni i tak nie widać kroju. Duo - są za luźne w kostce przez tą cholerną gumę. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:47 no to jest sztyblet, klasyczny but dla panów, co ja poradzę, że nie wciska się spodni do środka, zresztą zawsze możesz spróbować;) kostka raczej nie będzie luźna, zresztą są też bez gumy na suwak z boku. pomyśl, że chciałeś założyć buty a la wojak z zapięciem jak łyżwy figurowe, co może być gorszego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:26 wersja_robocza napisała: > Takie trochę trumienne. To daj propozycję, serio proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:29 buty-mustang.pl/pl,product,14985092,kowbojki,meskie,mustang,shoes,31a,015,jesien,zima,2012,2013.html W tym klimacie mi się podobają. Ale to tylko przykład. Oczywiście takie buty to nie do wszystkiego i nie na każdą okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:39 Oh, for god sake... Materiał skóropododny. Miej że litość kobieto :) Takie mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:40 Wiem, że nie skóra. Ja fason reklamowałam. :P Mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:46 wersja_robocza napisała: > Wiem, że nie skóra. Ja fason reklamowałam. :P > Mogą. Zdajesz sobie sprawę ze w przypadku mężczyzn noszenie kowbojek niesie ze sobą większa odpowiedzialność niż w przypadku kobiet? :D W przypadku faceta strój to nie jest tylko stylizacja. To odzwierciedlenie jego osobowości(niezłe pierdoły, co nie? :D ). Nosząc kowbojki albo czuje się pionierem albo rockendrolowcem. A za tym idzie skórzana kurtka, długie włosy i pas nabijany ćwiekami :D Nie ma nic za darmo :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:50 No oczywiście. Od razu cała filozofia.:P Po co brać od razu wszystko? Tak jak wyżej napisałam te czy inne buty nie do wszystkiego pasują. raczej dżins niż wełniany garnitur. Niezależnie czy to damska czy męska moda trzeba wiedzieć, co gdzie nosić, bo nie wszędzie wszystko pasuje.:> Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:58 Wolveriny które pokazałem na zdjęciu na początku pasują do prawie wszystkiego. Poza klasycznym ciemnym graniturem/smokingiem. Ale w sytuacji gdy noszę ciemny garnitur śmiało mogę założyć normalne buty, bo i tak nie zmarznę, niezależnie od pory roku. Tak samo jak Ty w sytuacji formalnej nie będziesz miała wątpliwości co do stroju czy butów (poza naturalnym "jak wyglądam" :) ) o tyle w sytuacji gdy będziesz musiała się w danym obuwiu poruszać w pracy i po pracy, w śniegu i w komunikacji miejskiej - wówczas wybór nie będzie taki prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:01 Dlatego przezornie mam kilka par butów.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:04 wersja_robocza napisała: > Dlatego przezornie mam kilka par butów.:cool: To się rozumie samo przez się :P Zgaduję że sukien balowych też więcej niż jedna? Swoją drogą - nie ma tutaj emotki ":cool:" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:07 Naturalnie i cały czas poszerzam swoje zbiory. Przezornie.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:12 wersja_robocza napisała: > Naturalnie i cały czas poszerzam swoje zbiory. Przezornie.:cool: A umówimy się kiedyś? Bo strasznie tęsknie do okazji aby smoking włożyć. btw. tak w ramach absolutnej prywaty Jak uda mi się bilet na koncert noworoczny we Wiedniu wygrać to na 90% do Ciebie dzwonię :) 10% rezerwuję na możliwość wzięcia ślubu :) Sama rozumiesz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:16 Ale ten ślub to też ze mną? Doprecyzujmy, żeby ściemy nie było.:> Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:27 wersja_robocza napisała: > Ale ten ślub to też ze mną? Doprecyzujmy, żeby ściemy nie było.:> Hmmmm, swoją drogą interesująca perspektywa :) Ale odpada. Po prostu nie przeżyłbym kpin znajomych jakby o oświadczynach przez internet usłyszeli :) Także sama rozumiesz - choćbym chciał - nie mogę :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:29 Oświadczysz się w Wiedniu i tyle.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:30 A ogóle przepraszam najuprzejmiej... Nie zrobiłbyś czegoś, bo znajomi by się śmieli? To odpowiedź brzmi NIE.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:33 wersja_robocza napisała: > A ogóle przepraszam najuprzejmiej... Nie zrobiłbyś czegoś, bo znajomi by się śm > ieli? To odpowiedź brzmi NIE.:cool: Damn... A właśnie bilet rezerwowałem. Swoją droga znajomi by się z miłości i sympatii śmiali. Serio, innych nie akceptuję. Btw - byłaś we Wiedniu zimą? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:34 > Swoją droga znajomi by się z miłości i sympatii śmiali. Serio, innych nie akcep > tuję. Dlaczego by się śmiali? Co z nimi jest nie tak?:> Nie byłam. Ale chciałabym i mam nadzieję się wybrać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:39 > > Dlaczego by się śmiali? Co z nimi jest nie tak?:> A dlaczego by nie. W momencie gdy swoich przyjaciół i znajomych kochasz (w dość swobodnym znaczeniu tego słowa :) ) nic nie szkodzi w krępującej sytuacji ich postawić i się trochę pośmiać. Tym bardziej gdy masz 200% szans że sie zrewanżują :D > Nie byłam. Ale chciałabym i mam nadzieję się wybrać. ;) Ja mam czas w styczniu i lutym... i nie lubię słyszyć "nie". :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:42 Żarciki żarcikami, ale nie zrobić czegoś, bo kumple by się śmiali? To dobre w przedszkolu. No nawet w gimnazjum, ale w Twoim przypadku? Nie za dziecinne to?:> Pff czas to drugorzędna sprawa.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:46 wersja_robocza napisała: > Żarciki żarcikami, ale nie zrobić czegoś, bo kumple by się śmiali? To dobre w p > rzedszkolu. Kurcze. Zawsze mam problem jak mi się kreacja internetowa i żart internetowy z osobą realną miesza ... No więc w realnej sytuacji zdanie kolegów, znajomych czy rodziny znaczenia nie ma. Zwłaszcza w temacie oświadczyn. Co nie zmienia faktu że w przypadku oświadczyn nawet Antarktyda na tyle daleko nie jest aby tego osobiście nie zrobić. > Pff czas to drugorzędna sprawa.:cool: Jep, wola i ochota to podstawa. Co nie zmienia faktu że NIE MA TU emotikony :cool: :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:53 wersja_robocza napisała: > Jak nie ma jak jest:cool:.:P Pospierał bym się w tym temacie, ale przez interenet to nie zabawa. :) Aha - we Wiedniu jest zbrojownia na którą sobie cały dzień rezerwuję. Mam nadzieję że znajdujesz coś ciekawego w zbrojach, pancerzach i reszcie żelastwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 22:56 wersja_robocza napisała: > Tak. Będę szukać rycerza.:P Touche x2 :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 23:00 wersja_robocza napisała: > :D:D Nie wyrosłaś z marzeń o rycerzu jeszcze? :) Bo o ile mieczem czy szablą robić umiem to z żalem stwierdzić muszę że na koniu jeździć nie umiem i zbroi nosić nie zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 25.11.12, 23:04 Całe życie człowiek wychowywany na królewnach i rycerzach to co się dziwisz. Trudno się rozstać z bajkami.:P Rycerzem w cywilu możesz być.:P Koniec tego dobrego. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 25.11.12, 23:11 wersja_robocza napisała: > Całe życie człowiek wychowywany na królewnach i rycerzach to co się dziwisz. Tr > udno się rozstać z bajkami.:P Rycerzem w cywilu możesz być.:P > > Koniec tego dobrego. Dobranoc. No i sobie wzięła i poszła... Dobranoc. :) Swoją drogą dobrą, autentyczną historię o rycerce płci żeńskiej znam. Ale to kiedy indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 26.11.12, 12:13 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > No i sobie wzięła i poszła... > Dobranoc. :) > Swoją drogą dobrą, autentyczną historię o rycerce płci żeńskiej znam. Ale to ki > edy indziej. Mówisz o Joannie d'Arc? Czy o kim?;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 26.11.12, 16:36 wersja_robocza napisała: > g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > > > No i sobie wzięła i poszła... > > Dobranoc. :) > > Swoją drogą dobrą, autentyczną historię o rycerce płci żeńskiej znam. Ale > to ki > > edy indziej. > > Mówisz o Joannie d'Arc? Czy o kim?;) Żebym to ja pamiętał o czym pisałem wczoraj :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 26.11.12, 17:25 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > Żebym to ja pamiętał o czym pisałem wczoraj :D :D Czyli z Toba to można rozmawiać niczym w odcinkach. Każdy odcinek o czymś innym.:P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Buty zimowe 26.11.12, 20:00 wersja_robocza napisała: > g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > > > > Żebym to ja pamiętał o czym pisałem wczoraj :D :D > > Czyli z Toba to można rozmawiać niczym w odcinkach. Każdy odcinek o czymś inny > m.:P Mało tego. W każdym odcinku mogę kilka wątków ciągnąć. Ale bez kontynuacji - mam krótki "attention span" - przekleństwo internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Buty zimowe 26.11.12, 12:02 > W przypadku faceta strój to nie jest tylko stylizacja. To odzwierciedlenie jego > osobowości(niezłe pierdoły, co nie? :D ). Jesteś męską szafiarką? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Buty zimowe 26.11.12, 07:58 albo takie www.theiconic.com.au/Khyke-Fur-28834.html Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na noo! 26.11.12, 09:17 Copy- toś zarzucił arystokracją :) fakt-prócz obuwia trekkingowego sztyblety u mężczyzny bardzo wskazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: noo! 26.11.12, 11:16 jedyne AUD 525 robione na miare, 8 tygodni czekania. A moze wolisz buty ze strusia? jakies 2200, 8 tygodni ubranka i buciki dla farmerow www.rmwilliams.com.au/home.asp?pageid=2E6B299F55B297E8 ale wiocha ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na wcależe bo nie! 26.11.12, 14:02 nie uważam że to wiocha-Ci Panowie mają styl-dla mnie extra:) taki kałboj to jest ktoś! a nie rozważałeś obuwia z foczych napletków bądź mysich ci..ek? nóżkę wkładasz jak w masełko :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: wcależe bo nie! 26.11.12, 21:23 ja tam na twarde jazdy mam Merrellki, a na miekkie Asics-y (no pun intended). Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 bum cajszpil 26.11.12, 23:28 img.wolverineworldwide.com/is/image/WolverineWorldWide/UK-MRL-W86595-06.psd?op_usm=0.5,1&wid=500&hei=520&qlt=70&fmt=jpg&extend=0,0,0,0 i takie img.wolverineworldwide.com/is/image/WolverineWorldWide/UK-MRL-W80429-04-y1?op_usm=0.5,1&wid=500&hei=520&qlt=70&fmt=jpg&extend=0,0,0,0 Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:21 ladyjoy napisał(a): > Co sądzicie Sądzimy że hołdujesz zasadzie, "reklama dźwignią handlu". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Buty zimowe 25.11.12, 21:34 zależy od wieku - przedział 15-25 no i mało praktyczny kolor jak na zimowe błotko Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Buty zimowe 26.11.12, 06:56 bardzo dobre jakościowo,fajny fason :) piękne są :) a! jeszcze Badura ma fajne obuwie-rodzima firma o której każdy zapomina bądź nie wie-obuwie maja super jakości z membraną-na prawdę warto na nie wydać!mam już je 5 sezon i są niezniszczalne :P Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Buty zimowe 26.11.12, 12:14 osobiscie wole ten sam wzor ale cat a do czeslawow z pultuska i mlawy ktorzy pojecia nie maja o tym w czym sie chodzi to jest klasyczny wzor i dziwne zeby ich nie miec Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Buty zimowe 26.11.12, 12:25 To jak pojawisz się w Pułtusku, od razu będzie wiadomo, żeś nietutejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio W kazdym Powiecie - po Uniwersytecie 26.11.12, 13:16 wersja_robocza napisała: > To jak pojawisz się w Pułtusku, od razu będzie wiadomo, żeś nietutejszy. W kazdym Powiecie - po Uniwersytecie A w kazdej wsi - WSI haslo to - lansowane za komuny - trafilo dzis pod strzechy. W Pultusku mamy zatem Akademia Humanistyczna. szczesliwym trafem , jest to jedna z niewielu uczelni prywatnych na dobrym poziomie. ERGO: jest tam wielu studentow z roznych stron, ktorzy rowniez w takich butach chodza i na nikim nie robia one wrazenia :) pl.wikipedia.org/wiki/Akademia_Humanistyczna_im._Aleksandra_Gieysztora_w_Pu%C5%82tusku Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: W kazdym Powiecie - po Uniwersytecie 26.11.12, 13:50 Jameson twierdzi, że na pultuskich Cześkach robią. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Buty zimowe 26.11.12, 14:41 piaski jak najbardziej tak sa tak samo ponadzasowe jak kurtka m65, parka northfejsa, "zeglarskie" timberlandy, czy polo lacosty no ale to trzeba wiedziec ergo miec stycznosc od dziecka z takimi produktami Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Ano właśnie. 26.11.12, 15:03 wez_sie napisał: > piaski jak najbardziej tak > sa tak samo ponadzasowe jak kurtka m65, parka northfejsa, "zeglarskie" timberla > ndy, czy polo lacosty > no ale to trzeba wiedziec ergo miec stycznosc od dziecka z takimi produktami Buty śliczne. W ogóle mam słabość do butów "na słoninie". Wolę Bust a Gripy a nie Timberlandy, ale z całością postu się zgodzę. Co do "pasowania" butów do kategorii wiekowej 15-25 (pojawiło się powyżej) to się tylko pośmieję z politowaniem. Mam ciut więcej i nie sądzę, bym przez kolejne 15 lat na zimowe spacery z psem/z dzieckiem na sanki czy po prostu na jakiekolwiek "normalne" okazje potrzebował innych, niż podobne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
satysf.akcja Re: Buty zimowe 26.11.12, 19:51 wez_sie napisał: > piaski jak najbardziej tak > sa tak samo ponadzasowe jak kurtka m65, parka northfejsa, "zeglarskie" timberla > ndy, czy polo lacosty > no ale to trzeba wiedziec ergo miec stycznosc od dziecka z takimi produktami Bankowo trzeba też być warszawiakiem z dziada pradziada, żeby docenić te jakże wyrafinowane i niespotykane produkty konfekcji męskiej. No, polo lacosta, coś takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
janek_jan3 Re: Buty zimowe 26.11.12, 15:16 O widze, że Panowie wybierają buty baardzo w moim stylu :) Aczkolwiek ostatnio spodobały mi się bardziej śmiałe buty, zwłaszcza jeśli chodzi o kolor... Np te: GENIALNEE! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Dobre sa, ale 26.11.12, 15:23 ale najwazniejsze , ze pasuja do kufajki: www.spodlady.com/prod_1419_Kufajka_kurtka_ocieplana.html Odpowiedz Link Zgłoś