Dodaj do ulubionych

Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t

25.01.13, 08:37

Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 12:26
      Ja wyślę Tobie, bo masz podobno zgrabny i jędrny tyłek - prawda to?
      • nie.mam.20 to będzie - Walęwtyłek? 25.01.13, 12:47

• mariuszg2 Re: to będzie - Walęwtyłek? 25.01.13, 12:49
          nie.mam.20 napisał:

>
          ustawa o związkach partnerskich nie przeszła...chłopcy ...pospieszyliście się z tym wyjściem z podziemia...
      • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 12:48
        ha...wiedziałem, że się ukrywałeś :)
        • sibeliuss Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 28.01.13, 08:19
          mariuszg2 napisał:

> ha...wiedziałem, że się ukrywałeś :)

Ja? Chyba żartujesz :D
          • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 28.01.13, 14:18
            > Ja? Chyba żartujesz :D

skad masz informacje, że mam jedrne pośladki? w lustrze tego nie widac dobrze....raczej jakies krostki, zgrubienia ... pomimo stosowania kremu bambino, pudru dla niemowląd i oliwki dżonsons bejbi....hmmmm ....może przesadzam...sama nie wiem....
            • sibeliuss Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 28.01.13, 23:36
              Efekt fatalnej depilacji.
              • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 29.01.13, 08:55
                ostatnio jedna dzikuska mnie szarpałą za włoski i pewnie powyrywała trochę.... dlatego jestem ciekaw czy to tasam :)
                • sibeliuss Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 31.01.13, 11:46
                  W sensie za grzywę?
                  :P
                  • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 31.01.13, 11:54
                    troche sie zapuscilem....
                    • sibeliuss Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 31.01.13, 14:55
                      To teraz modne, futro a la vintage.
                      • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 31.01.13, 15:17
                        wymiar artystyczny powiadasz.....proszszszs

artmuseum.pl/filmoteka/?l=0&id=1233&adult_conf=TAK
                        • sibeliuss Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 01.02.13, 09:15
                          W końcu żaden wstyd.
                          :D
                          • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 01.02.13, 09:20
                            naturalistycznie... jak u Żeromskiego....trochę zbyt mało eststycznie jak dla mnie... wywołuje odruch wymiotny.... wolę piękno erotyzmu a nie zboczony manifest systemu "rozdziobią nas kruki wrony"
                          • nie.mam.20 no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgneli do 01.02.13, 09:21
                            siebie.... :)
                            taka meska przyjazn a la Bliski Wschod.
                            • coffei.na Re: no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgne 01.02.13, 09:41
                              widzisz Copy jak to ludzie się maskują-czasem i przez całe życie...ale żeby na trzeźwo takie wynurzenia??już teraz wiemy z czego wynika brak szacunku u niektórych do płci pięknej...:)
                              • sibeliuss Re: no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgne 02.02.13, 16:33
                                Nie bądź śmieszna :D
                                • mariuszg2 Re: no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgne 02.02.13, 17:28
                                  czy homo moze miec w pogardzie kobiet? Czy jest cos na rzeczy? nie wiem,,,,coffeina wie? lub ktos inny?
                                  • coffei.na Re: no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgne 02.02.13, 19:07

> czy homo moze miec w pogardzie kobiet? Czy jest cos na rzeczy? nie wiem,,,,coff
                                    > eina wie? lub ktos inny?

z homo to nigdy nie wiadomo..zawsze to jakaś konkurencja..do jednej lub drugiej strony...hmm medalu :)
                                  • sibeliuss Re: no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgne 03.02.13, 23:26
                                    Homo traktują kobiety jak równorzędne partnerki w życiu bez mineciarskiej uległości.
                                    • mariuszg2 Re: no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgne 04.02.13, 13:14
                                      ! ha :D
                                      • sibeliuss Re: no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgne 06.02.13, 09:28
                                        Relacje bez podtekstu seksualnego są zupełnie inne - międzymęskie również :D
                                        • mariuszg2 Re: no prosz, prawie tydzien jak chlopcy przylgne 06.02.13, 09:38
                                          wszelkie relacje są oparte na podtekscie seksualnym i jest on dominujący....
    • wez_sie Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 12:56
      ja wysle to swiezych_jezy zeby siksa byla zazdrosna
      • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 13:24
        hahah.......to ja wyślę do siksy, sibellius powinien być zazdrosny..... przez takie Walentynki i jakie zamieszanie
      • maly.jasio wez mi, q... nie rob tloku 25.01.13, 13:46
        bo wczesniej mialem sam ten szczytny zamiar poglaskac ja po grzywce:
        pl.memgenerator.pl/mem-image/a-ja-wierze-w-swiete-jeze-pl-088bba
    • jeriomina Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 13:56
      co za pomysł w ogóle :P
      • maly.jasio Wez nie doluj Mlodzi... 25.01.13, 14:25
        jeriomina napisała:
        > co za pomysł w ogóle :P

Wez nie doluj Mlodzi...
        Taki sam dobry jak i ten:
        canindia.com/2012/10/brampton-to-throw-a-post-halloween-party/
      • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 19:05
        no wiesz ....Sibi taki bjutal jest..ni...niegrzecny chlopiec....potrzebuje aby go ukarac..... taki jest lobuziak maly niesforny...... wiesz, ze Cie lubie.... gdyby nie te Twoje podejrzen konszachty w swoim swiatku dziwnym ;)
        • jeriomina Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 19:25
          W jakim światku???
          • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 20:25
            obcym ale pieknym
            • jeriomina Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 25.01.13, 20:28
              Jak zwykle nie wiem, o czym mówisz
              • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 26.01.13, 00:36
                hm...mnie sie z Toba dobrze rozmawia....
    • leptosom Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 27.01.13, 16:03
      chyba nie. te, którym bym wysłał wzięły i poznikały :)
    • pollarek Łojej, to tutaj są takie zwyczaje? o.O 27.01.13, 19:26
      :>
      • coffei.na Re: Łojej, to tutaj są takie zwyczaje? o.O 28.01.13, 10:52
        pamiętaj mała...liczę na coś :)
        • pollarek Re: Łojej, to tutaj są takie zwyczaje? o.O 28.01.13, 14:00
          coffei.na napisała:

> pamiętaj mała...liczę na coś :)
          >
          Kochana, ze mną jak z dzieckiem - mówisz i masz:> Z jednym ino zastrzeżeniem: nie będę śpiewać:D
          • maly.jasio Łojej, to ja sie poddaje... 28.01.13, 15:13
            pollarek napisała:
            pamiętaj mała... liczę na coś :)

no to ja sie poddaje...
            z taka konkurencja, to nie da sie wygrac.
            • pollarek Re: Łojej, to ja sie poddaje... 28.01.13, 17:43
              maly.jasio napisał:

> pollarek napisała:
              > pamiętaj mała... liczę na coś :)
              >
              > no to ja sie poddaje...
              > z taka konkurencja, to nie da sie wygrac.

To nie ja napisałam, stanowcze dementi!:D
              Noooo... z Coffcią, to nawet nie startuj maleńki:DD
              • maly.jasio Łojej, to ja sie poddaje... 28.01.13, 20:24
                pollarek napisała:
                z Coffcią, to nawet nie startuj maleńki: DD

pewnie, ze nie.
                dzeciatek i menzatek nie biere.
                kazden ma swoje gusta.
                • pollarek Re: Łojej, to ja sie poddaje... 29.01.13, 09:32
                  maly.jasio napisał:

> pewnie, ze nie.
                  > dzeciatek i menzatek nie biere.
                  > kazden ma swoje gusta.

No tak, coloribus et gustibus non disputandum est, jak antyczni mawiali:> Ale za to ja się łapię, weź mnie, weź mnie!:DDD
                  • maly.jasio Re: Łojej, to ja sie poddaje... 29.01.13, 17:08
                    pollarek napisała:
                    > No tak, coloribus et gustibus non disputandum est, jak antyczni mawiali:> A
                    > le za to ja się łapię, weź mnie, weź mnie!:DDD

nie da rady. dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi, a juz napewno nie,
                    gdy jest to rzeka Kacza.
                    Trzymam jednak kciuki za Ciebie i Cofcie. Moze wam sie cos uda ?
                    • pollarek Re: Łojej, to ja sie poddaje... 29.01.13, 19:38
                      maly.jasio napisał:

> nie da rady. dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi, a juz napewno nie,
                      > gdy jest to rzeka Kacza.
                      > Trzymam jednak kciuki za Ciebie i Cofcie. Moze wam sie cos uda ?

Ej no, mylisz osoby... Ja z Tobą w żadnej wodzie nie siedziałam:>
                      Z Coffcią uda się na pewno, bo jak stara prawda głosi: kto chce szuka sposobu, kto nie chce, szuka powodu:))
                      • maly.jasio mimo to ... 30.01.13, 19:33
                        pollarek napisała:
                        Nie traktuj życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziesz z niego żywy:

mimo to wolalbym jednak umrzec zdrowy na ciele i umysle.
                        • pollarek Re: mimo to ... 30.01.13, 20:25
                          maly.jasio napisał:

> mimo to wolalbym jednak umrzec zdrowy na ciele i umysle.

Oj tam, oj tam... nic nie smakuje tak dobrze, jak odrobina szaleństwa:>
                          • maly.jasio Re: mimo to ... 30.01.13, 23:11
                            pollarek napisała:
                            > Oj tam, oj tam... nic nie smakuje tak dobrze, jak odrobina szaleństwa:>

zaiste. tylko kto nie chcial sie kapac w tej rzece ?
                            ja tam w niej przynajmniej nogi (dla zachety) zamoczylem.
                            • pollarek Re: mimo to ... 31.01.13, 00:07
                              maly.jasio napisał:

> zaiste. tylko kto nie chcial sie kapac w tej rzece ?
                              > ja tam w niej przynajmniej nogi (dla zachety) zamoczylem.

Wstyd się przyznać, ale i do słowa kacza i do słowa moczyć, pasuje mi jedno - dvpa:>
                              • maly.jasio I dobrze. ... 31.01.13, 00:14
                                pollarek napisała:
                                Wstyd się przyznać, ale i do słowa kacza i do słowa moczyć, pasuje mi jedno - dvpa:

Z przyjemnoscia sie zgodze.. Tesz co do jednego. Ze wszystko nam pasuje.
                                Tyle, ze kazdemu - co innego.

Spakojnaj Noczi.
          • coffei.na Re: Łojej, to tutaj są takie zwyczaje? o.O 28.01.13, 16:10

> Kochana, ze mną jak z dzieckiem - mówisz i masz:> Z jednym ino zastrzeżenie
            > m: nie będę śpiewać:D
            >

będę Tobie ja śpiewać Ty się mną zachwycać a ja będę za ten zachwyt Ci dziękować...jak tylko zechcesz Polli....:*
            • pollarek Re: Łojej, to tutaj są takie zwyczaje? o.O 28.01.13, 17:42
              coffei.na napisała:

>
              > będę Tobie ja śpiewać Ty się mną zachwycać a ja będę za ten zachwyt Ci dziękowa
              > ć...jak tylko zechcesz Polli....:*
              >
              Coffcia, toż Ty romantico jesteś, lol o.O
              To kiedy przyjeżdżasz?:)))
              • coffei.na bo w zyciu o to chodzi 28.01.13, 19:20

> Coffcia, toż Ty romantico jesteś, lol o.O
                > To kiedy przyjeżdżasz?:)))

żeby wielobarwnym być....
                Pollinko ma milutka-już niedługo...wiem wiem ciężkie to nasze oczekiwanie..ale pomyśl jakie słodkie będzie to spotkanie -dwóch serc, dwóch dusz zagubionych w życia zgiełku..tak więc pomaleńku...rozkoszujmy się tymi chwilami niepewności a niedługo będziem bawić się sobą do późnej hmmmm ciemności???!!

muszę tutaj zakończyć jedną sprawę...już niedługo..niedługo :)
                a potem to wpraszam się na Twoją chatę i pozwolę zaprosić się do jakiej exclusive Wawskiej restałrant...:*
                • wielkafuria Re: bo w zyciu o to chodzi 28.01.13, 22:19
                  coffei.na napisała:
                  > pomyśl jakie słodkie będzie to spotkanie -dwóch serc, dwóch dusz

jak to kurfa dwóch???? nie zapomnialaś o kims ????

bosz, czlowiek na chwile z forum znika i już mu rogi doprawiają!
                  • pollarek Re: bo w zyciu o to chodzi 29.01.13, 09:33
                    wielkafuria napisał(a):

> jak to kurfa dwóch???? nie zapomnialaś o kims ????
                    >
                    > bosz, czlowiek na chwile z forum znika i już mu rogi doprawiają!

Weheheh, spokojnie, kanap Ci u nas dostatek:)))
                  • coffei.na oł Bejbe... 29.01.13, 15:08

> jak to kurfa dwóch???? nie zapomnialaś o kims ????
                    >
                    > bosz, czlowiek na chwile z forum znika i już mu rogi doprawiają!

luuuubie jak się złościsz Myszorku...:) wtedy widzę jak bardzo Ci na mnie zależy :*
    • six_a Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 29.01.13, 18:35
      wszystkie walętynki proszę cc do mnie, muszę wiedzieć, co się tutaj wyprawia i kto z kim oraz kiedy:)
      • wielkafuria Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 29.01.13, 23:50
        Ej Sixa, czy to prawda ze jestes starsza od mamy grycanki?????
        • six_a Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 29.01.13, 23:51
          tak, jestem tu najstarsza, czeba się liczyć ze słowami.
          69 mam:)
          • nie.mam.20 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 30.01.13, 00:39
            shuuuut, nie doroslem do twego 69 :(
            • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 30.01.13, 08:34
              ale skoro nie masz 20 to spokojnie szybko zalapiesz o co jej chodzi ;)
              • nie.mam.20 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 30.01.13, 12:07
                myslisz, ze jeszcze pamieta? :/
                • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 30.01.13, 12:38
                  69 nie daje długo o sobie zapomnieć...przynajmniej tak jest w moim przypadku...choć konkretnych osób już nie pamiętam :/
                  • nie.mam.20 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 30.01.13, 12:56
                    mnie to przypomina pilotaz na slepo (Smolensk ;) - caly czas gapisz sie w przyrzady, a i tak orientacje tracisz :P
                    • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 30.01.13, 13:36
                      hahahahaha....

a potem Ci taka weźmie i powie, że mgły nie było, wieża była trzeźwa i wydawąła dobre polecenia, płyta lotniska przygotowana, lotnisko bez zastrzeżeń....a, że wpadka to Twoja wina...no jak tu nie zrobić z ofiary świętego i męczennika za sprawę?
    • qqbek Siksie... 31.01.13, 01:04
      ...jakkolwiek się z nią wadzę, to mnie ta kobita intryguje.
      A skoro wszystkie chce na pocztę, to muszę przeszukać całą masę stron ze śmiesznymi obrazkami;)
      • mariuszg2 Re: Siksie... 31.01.13, 08:11
        :).....podeślij jakieś linki do fajnych stron...jak znajdziesz pls
    • wersja_robocza Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 02.02.13, 18:59
      Jeszcze nie zdecydowałam której. :cool:
      • nie.mam.20 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 03.02.13, 08:48
        nie sadzilem, ze zlapie Cie na tak oczywistej dyskryminacji.
        • wersja_robocza Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 03.02.13, 12:22
          nie.mam.20 napisał:

> nie sadzilem, ze zlapie Cie na tak oczywistej dyskryminacji.
          >

A gdzie tu dyskryminacja?
          • nie.mam.20 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 03.02.13, 12:36
            tylu tu wspanialych kawalerow, zaden Ci nie pasi? :P
            • wersja_robocza Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 03.02.13, 19:34
              Chwylunia, Maryjusz o forumki pytał, to udzieliłam odpowiedzi.:P
              • nie.mam.20 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 03.02.13, 21:30
                nie zwalaj na niewinnego, czyzby czolowej feministce forum brakowalo inicjatywy?? :)
                poza tym, mario pisal o zjawisku, walentynka jako prezent, zyczenia etc.
                • nie.mam.20 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 03.02.13, 21:31
                  ok - forumce. przegapilem.
                  • wersja_robocza Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 03.02.13, 21:34
                    Nooo właśnie.:>
                  • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 03.02.13, 21:34
                    Ja tylko w kwestii informacyjnej:>
                    Skoro ona to forumka, to on? Forumiś?
                    • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 04.02.13, 08:20
                      fa-forek - tak ostatkowo...
                      • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 04.02.13, 09:45
                        mariuszg2 napisał:

> fa-forek - tak ostatkowo...

Albo ostatecznie Finitek.
                        • coffei.na Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 04.02.13, 11:45

> Albo ostatecznie Finitek.
                          > :>

bądź filuternie...hmm Filutek :)
                          • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 04.02.13, 13:05
                            coffei.na napisała:

> bądź filuternie...hmm Filutek :)
                            >
                            Stąd już blisko do Fircyka...
                            :D
                            • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 05.02.13, 12:43
                              Finitek, Filutek, Fiutek, Filipek...... no drogie kolezanki.....male rozmiary to chyba was juz nie zadawalają mam rację?
                              • coffei.na Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 05.02.13, 13:50
                                wyślij fotke to Ci powiemy...
                                ale jak będziesz w stanie...i jak Ci stanie...materiału na tęże projekcję :)
                                • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 05.02.13, 15:37
                                  nie wysyłam fotek nieznajomym
                                  • coffei.na Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 06.02.13, 10:09

> nie wysyłam fotek nieznajomym

strachu nie miej...a starczy nam lupa z 3 krotnym powiększeniem?
                              • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 05.02.13, 14:57
                                mariuszg2 napisał:

> Finitek, Filutek, Fiutek, Filipek...... no drogie kolezanki.....male rozmiary t
                                > o chyba was juz nie zadawalają mam rację?

A dlaczego "już"?
                                • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 05.02.13, 15:38
                                  nie wiem...
                                  • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 05.02.13, 15:49
                                    mariuszg2 napisał:

> nie wiem...

Acha!
    • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 08:47
      i co wysłaliście już? :p
      • sibeliuss Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 09:12
        mariuszg2 napisał:

> i co wysłaliście już? :p

No ba :)
        • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 09:14
          a o mnie zapomniałeś....ech...faceci...;)
          • sibeliuss Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 11:11
            To działa w dwie strony :P
            • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 11:49
              sorki...jeszcze nie przywykłem...dopiero wchodze... w rolę....
      • kalllka Re: Wyślecie którejś forumce poczta kwiatowa 14.02.13, 09:25
        uhym, ja dostalam z wtorku na srode tyle, ze to anonimus byl wiec potraktowalam powaznie

:| milego dnia wszystkim strozom

• mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce poczta kwiatowa 14.02.13, 09:38
          no właśnie a ja chciałem Ci wysłać nieanonimowo i nie mogę.....pozostaje mi zatem publicznie....ale to musze pomyśleć....żeby nie sprowokowac jasia np....
          • nie.mam.20 tu Cie mam!!! 14.02.13, 10:00
            wezmiemy sie za rece z Sybim i Cie obejmiemy :P
            jak kochac, to tylko we dwoch!!!!
            • mariuszg2 Re: tu Cie mam!!! 14.02.13, 10:10
              bo zawołam jasia :/
            • coffei.na hello kitty :* 14.02.13, 10:57
              te a gdzie zyczenia dla mnie??pewnie nawpierd..sie kopytek..
              kazdy facet jest taki sam...
              • nie.mam.20 cicho, nie tutaj, nie przy ludziach, niespodzianka 14.02.13, 14:07
                miala byc ;)
                Poza tym forum odwiedzane jest przez gimnazjalistow (<18), wiec musze sie miarkowac.
                Zycze Ci, zeby twarda rzeczywistosc zawstydzila nawet Furie. Znaczy, zadowolila.
                Zebys zaserwowala danie na wiele smakow, przy stole otoczonym wianuszkiem smakoszy...
                I standardowo - gozdzik, rajstopy i niedzwiedz. :D :********** , masz wiecej gwiazdek, niz inni kropek.
            • kalllka Re: Ciemnia!!! 14.02.13, 11:08
              to bellus jest maszo, a nie sybilla

poza tym pytanko, nie znudzilo ci sie juz lechu po rusku ?
          • kalllka Re: Wyślecie którejś forumce poczta kwiatowa 14.02.13, 10:34
            dzieki za publiczna deklaracje
            poza tym, jachu w zadnym moim uchu nie ma juz odsluchu

• mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce poczta kwiatowa 14.02.13, 11:11
              tym bardziej się boje...jezeli jest zrozpaczony i ma złamane serce może skrzywdziić każdego kto mu się nawinie pod ręke....taki pistorius np......
              • kalllka Re: Wyślecie którejś forumce poczta kwiatowa 14.02.13, 11:21
                mowie ci , ze z jachen nie bedzie problemu
                sie umowilismy, ze zostanie w skarpetkach, a ja w zamian zatkam mu uszy
                co do protez to przeciez udowodnia, ze dzialal szkieletem w afekcie- nie swiadoma reka
                sprawa zalatwiona- szkieleta sie wycofa z produkcji i po speedzie
                • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce poczta kwiatowa 14.02.13, 11:39
                  czyli to stopy..... aluminium
                  ...są winne krzywd ludzkich....człowiek jest niewinny chociaz to on stopy wymyslił chociaz wzorował sie na pierwowzorze....z Edenu...
    • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 11:07
      mariuszg2 napisał:

>
      Serdecznie dziękuję:**

Mam tylko jedno pytanie, co oznacza :sciana: w tym całym ciągu?:DD
      • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 11:10
        ściana to symbol....tego co między nami....
        • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 11:19
          mariuszg2 napisał:

> ściana to symbol....tego co między nami....

Uhum, symboliką poleciałeś, no na bogato serdeńko:DD
          Spróbuj jeszcze przedstawić w formie graficznej te 20 km (?) między nami:D
          • coffei.na te!srajdla!!!a ja???? 14.02.13, 11:39
            o mnie kutwa zapomnialas!!!!i calusy kcem...ale tylko ponizej tego wiesz...poziomu?? :P
            sie rozwydrzylo babsko jedne...nie pamieta-no tak!najlepiej nie pamietac o najwazniejszych osobistosciach!!!
            • mariuszg2 Re: te!srajdla!!!a ja???? 14.02.13, 11:45
              normalnia jakaś nachalnie seksualnie nie wyżyta jesteś....czekaj...jasiu sie tu gdzieś kręcił....
              • coffei.na to nie bylo do Ciebie wiesmacku!! 14.02.13, 11:49
                > normalnia jakaś nachalnie seksualnie nie wyżyta jesteś....czekaj...jasiu sie tu
                > gdzieś kręcił....
                nie wtlaczaj mie sie tu w kolory bo Cie moim kochaniem poszczuje!
                • mariuszg2 Re: to nie bylo do Ciebie wiesmacku!! 14.02.13, 11:51
                  boszszszsz....zwariowała! idę odetchnąc świeżym powietrzem....
            • pollarek Re: te!srajdla!!!a ja???? 14.02.13, 12:07
              coffei.na napisała:

> o mnie kutwa zapomnialas!!!!i calusy kcem...ale tylko ponizej tego wiesz...pozi
              > omu?? :P
              > sie rozwydrzylo babsko jedne...nie pamieta-no tak!najlepiej nie pamietac o najw
              > azniejszych osobistosciach!!!

Coffciu moja kochana, wszystkiego naj z okazji tego obrzydliwie komercyjnego święta!!! Miłości pod każdą postacią i ze zróżnicowanych źródeł ofc:D Ściskam Cię serdecznie i przypominam, że czekam tu na Ciebie z niecierpliwością! I moje kanapy też:DDD
              Kiss:*******
              • coffei.na no! 14.02.13, 12:19

> Coffciu moja kochana, wszystkiego naj z okazji tego obrzydliwie komercyjnego św
                > ięta!!! Miłości pod każdą postacią i ze zróżnicowanych źródeł ofc:D Ściskam Cię
                > serdecznie i przypominam, że czekam tu na Ciebie z niecierpliwością! I moje ka
                > napy też:DDD
                > Kiss:*******
                i tak ma byc!!!bo inaczej...karniakow pare...musze zawitac przygarniemy tez ta Furenke slodziutka ale cichosza...bo jeszcze jaki nieproszony tlok..znaczy g2 cwok sie przypalence...ja Tobie tez z calym goracem wrazen nieodkrytych...cokolwiek to znaczy oj Ty Polli Ty...pierono jedna...ahhhh wrrrrrrrrr!!!
                • pollarek Re: no! 14.02.13, 13:15
                  coffei.na napisała:

> i tak ma byc!!!bo inaczej...karniakow pare...musze zawitac przygarniemy tez t
                  > a Furenke slodziutka ale cichosza...bo jeszcze jaki nieproszony tlok..znaczy g2
                  > cwok sie przypalence...ja Tobie tez z calym goracem wrazen nieodkrytych...coko
                  > lwiek to znaczy oj Ty Polli Ty...pierono jedna...ahhhh wrrrrrrrrr!!!
                  >
                  >
                  O tak wrażeń to mi trza!:DDD
                  No, ja już sobie posprzątałam (dobra, nie oszukuję, wcale nie ja:P) i czekam, czekam z utęsknieniem czekam:)))
                  • coffei.na to zalezy.... 14.02.13, 13:22

> O tak wrażeń to mi trza!:DDD
                    > No, ja już sobie posprzątałam (dobra, nie oszukuję, wcale nie ja:P) i czekam, c
                    > zekam z utęsknieniem czekam:)))
                    >

co serwujesz bejbe...jakie bajabongo na stole with Furia byloby wskazane...a moge jeszcze przybyc z kims? takie male wasate...nie podpadnie a jeno uciechy nam dostarczy...:P i tych! wrazen!!
                    • pollarek Re: to zalezy.... 14.02.13, 13:27
                      coffei.na napisała:

> co serwujesz bejbe...jakie bajabongo na stole with Furia byloby wskazane...a mo
                      > ge jeszcze przybyc z kims? takie male wasate...nie podpadnie a jeno uciechy nam
                      > dostarczy...:P i tych! wrazen!!

Bierz kogo chcesz kochana, ja z tych tolerancyjnych - wąsaty, wygolony, wsio równo:DDD
                      A Furia mój stół już poznała, chociaż densić jej się nie chciało:>
          • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 11:44
            weź sobie gugle mapy i wyznacz trase...zaznacz punkk A Pollarek pubkt G mariuszg2....ewentualnie wejdx na strone ztm.waw.pl od razu wyrzuci Ci najlepszy dojazd do mnie...moze nawet bez przesiadki....ja bedem stal na przystanku z kwiatami....
            • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 12:09
              mariuszg2 napisał:

> weź sobie gugle mapy i wyznacz trase...zaznacz punkk A Pollarek pubkt G mariusz
              > g2....ewentualnie wejdx na strone ztm.waw.pl od razu wyrzuci Ci najlepszy dojaz
              > d do mnie...moze nawet bez przesiadki....ja bedem stal na przystanku z kwiatami
              > ....

Zwariował. W ZTM chce mnie wsadzić. Hrabinę, kuźwa.
              :DD
              • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 12:14
                > Zwariował. W ZTM chce mnie wsadzić. Hrabinę, kuźwa.
                > :DD

Hrabina jest godna mojego konia...ale wpierwej musi ZTM do stajen mych doczeć.... nie wykupiłem OC i AC oraz NW (o Assistance) nie wspomne dla mojego konia.... boję się ryzykowac jazdy wierzchem po mieście.... poza tym karta woźnicy mam nie podbitą...

to jak? ....mam nowego młodego mastalerza.....cudnie wygląda w bryczesach...zwłąszcza z pszodu....
                • pollarek Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 12:17
                  mariuszg2 napisał:

> Hrabina jest godna mojego konia...ale wpierwej musi ZTM do stajen mych doczeć..
                  > .. nie wykupiłem OC i AC oraz NW (o Assistance) nie wspomne dla mojego konia...
                  > . boję się ryzykowac jazdy wierzchem po mieście.... poza tym karta woźnicy mam
                  > nie podbitą...
                  >
                  > to jak? ....mam nowego młodego mastalerza.....cudnie wygląda w bryczesach...zwł
                  > ąszcza z pszodu....
                  >

O właśnie. Przypomniałeś mi. Chyba oponę wczoraj przebiłam, idę sprawdzić.

Chociaż dzisiaj, to się czuję mniej jak Hrabina, bardziej jak Leoncio...

Cu later:)))
          • kalllka Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 12:14
            to ja wyexploruje flanelce, by mogla sobie przelozyc na swoje i ewentualnie wygrawerowac na czym tam chce (byle nie na de bo nie bedzie widziec)

otoz wektory maja kierunki <-> strzalki urbanistycznie rzecz ujmujac- sralki ( gowniary)
            gdy je popchnac iii zasada ekono dynamiki to leca z luku w gore, badz ii- to po prostej rownoleglej = rura naprzod , zawsze w kulki ( bo dobra amortyzacja sprzetu)
            wybor wiec padal na te co najciezsze - rura oraz na te ktore mialy male bufory wtedy lukiem
            ale ze nieswiadome celu szczylki - spadaly gdzie popadnie- lamiac przy tem podstawowe zasady miedzynarodowych lotow kosmicznych trzeba bylo uporzadkowac miejscowe klepisko -likwidujac turbodawcow znaczkow pocztowych, ubezpieczyc od szkod w plocie ( profilowana reklama) oraz zamontowac blokade rodzicielska na tornister i torby sportowe z fajsbuka
            • mariuszg2 Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 12:16
              no wreszcie ktoś coś z sensem napisał....nie rozumiem tylko dlaczego rura jest cienka? wypraszam sobie...
              • kalllka Re: Wyślecie którejś forumce walentynkę? n/t 14.02.13, 12:23
                a dlaczemu?
                cienka od cieknie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka