tibralte 14.04.13, 12:19 kazdy, chce miec seks z najwieksza mozliwa liczba kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 13:31 tak, bo wtedy nareszcie będą mieli pretekst, żeby odwiedzić lekarza. od chorób wstydliwych. ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 20:39 kolega gin po wódce zwierzył misie ze marzy musie pacjent mezczyzna wreszcie..... ma już dosyć chorób kobiet.... przytłaczają go swoja pospolitością i naiwnością nieuleczalną....choć buduje go fem fantazja we fryzie intymnym... Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 15:31 Cóż za krzywdzące uogólnienie. Brak słów, naprawdę. Nie tknąłbym ani mojej siostry katechetki, ani tej która robiła kiedyś za kanara w betce. A jeszcze ze 3 inne, spokojnie by się znalazły Odpowiedz Link Zgłoś
facettt podwojny falsz 14.04.13, 18:06 1. Nie kazdy, a tylko ok. polowy - gdyz mniej wiecej tyle ma sklonnosci poligamiczne. 2. I tez nie jak najwieksza liczbe, a tylko stosowna - do posiadanego czasu, zasobow finansowych etc... Pomijam sytuacje chorobowe (patologiczne - syndrom Casanovy) - gdyz to jednak wyjatki. ERGO: - mezczyzna o sklonnosciach poligamicznych chce miec pod reka STOSOWNA do jego potrzeb i mozliwosci liczbe kobiet - ale wcale nie najwieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 20:36 jesteś mężczyzna czy kobiet? bo jeśli z tv to zasadniczo mamy kilka miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.04.13, 09:28 Ale że tak jednocześnie??nie nie,ledwo dwom dałem radę....trzy to stanowczo zbyt tłoczno jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na tak! 15.04.13, 10:00 bo mężczyzna to wojownik i wieczny łowca..a swe ofiary bierze-nie pytając o zgodę..gdyż prawdziwy mężczyzna żąda a nie pyta o zdanie! dlatego...prawdziwych mężczyzn już nie ma..ale za to-mamy reaktywację dinozaurów :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: tak! 15.04.13, 10:16 Ja tam wojownikiem ani łowcą nie jestem,to raczej na mnie się poluje;),a mi to nawet pasuje.. I wiesz,mogę być nawet dinozaurem,albo chodzić na czworaka byle być aktywnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: tak! 15.04.13, 10:21 >,albo chodzić na czworaka byle być aktywnym;) interesujące........:) czekaj...czekaj! mam projekcję.............:P Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.04.13, 11:41 Nie słyszałem o takim stereotypie, dla mnie to totalna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.04.13, 15:31 w tym ze prawa reka sie nie liczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
szturmownik teoretycznie to.. 18.04.13, 13:45 Teoretycznie tak, bo ewolucja nas tak zaprogramowala. Jednakże każdy facet dochodzi do pewnego wieku, kiedy uznaje, że ciągłe ubieganie się za kobietami nie ma sensu. Lepiej się ustatkować i zbudować wspólne gniazdko z wybranką życiową. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: teoretycznie to.. 24.04.13, 23:16 A po zbudowaniu gniazdka znowu jazda ... bo jak się ustatkowałeś to nudy jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.05.13, 17:49 Prawda. Takie potrzeby są korzystne dla ewolucji gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.05.13, 20:42 Nie. Przeciętnemu mężczyźnie nie zależy na seksie. Skąd pomysł wgle. Odpowiedz Link Zgłoś