Dodaj do ulubionych

prawda czy stereotyp o mezczyznach?

14.04.13, 12:19
kazdy, chce miec seks z najwieksza mozliwa liczba kobiet?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 13:31
      tak, bo wtedy nareszcie będą mieli pretekst, żeby odwiedzić lekarza.
      od chorób wstydliwych. ale zawsze.
      • jeriomina Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 13:48
        :D
      • mariuszg2 Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 20:39
        kolega gin po wódce zwierzył misie ze marzy musie pacjent mezczyzna wreszcie..... ma już dosyć chorób kobiet.... przytłaczają go swoja pospolitością i naiwnością nieuleczalną....choć buduje go fem fantazja we fryzie intymnym...
    • gyubal_wahazar Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 15:31
      Cóż za krzywdzące uogólnienie. Brak słów, naprawdę. Nie tknąłbym ani mojej siostry katechetki, ani tej która robiła kiedyś za kanara w betce. A jeszcze ze 3 inne, spokojnie by się znalazły
    • facettt podwojny falsz 14.04.13, 18:06
      1. Nie kazdy, a tylko ok. polowy - gdyz mniej wiecej tyle ma sklonnosci poligamiczne.

2. I tez nie jak najwieksza liczbe, a tylko stosowna - do posiadanego czasu,
      zasobow finansowych etc...

Pomijam sytuacje chorobowe (patologiczne - syndrom Casanovy) - gdyz to jednak wyjatki.

ERGO: - mezczyzna o sklonnosciach poligamicznych chce miec pod reka STOSOWNA
      do jego potrzeb i mozliwosci liczbe kobiet - ale wcale nie najwieksza.
    • mariuszg2 Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 14.04.13, 20:36
      jesteś mężczyzna czy kobiet?
      bo jeśli z tv to zasadniczo mamy kilka miejsc...
    • wyszeptany-o-zmroku Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.04.13, 09:28
      Ale że tak jednocześnie??nie nie,ledwo dwom dałem radę....trzy to stanowczo zbyt tłoczno jak dla mnie.
    • coffei.na tak! 15.04.13, 10:00
      bo mężczyzna to wojownik i wieczny łowca..a swe ofiary bierze-nie pytając o zgodę..gdyż prawdziwy mężczyzna żąda a nie pyta o zdanie!
      dlatego...prawdziwych mężczyzn już nie ma..ale za to-mamy reaktywację dinozaurów :)
      • wyszeptany-o-zmroku Re: tak! 15.04.13, 10:16
        Ja tam wojownikiem ani łowcą nie jestem,to raczej na mnie się poluje;),a mi to nawet pasuje..
        I wiesz,mogę być nawet dinozaurem,albo chodzić na czworaka byle być aktywnym;)
        • coffei.na Re: tak! 15.04.13, 10:21

>,albo chodzić na czworaka byle być aktywnym;)

interesujące........:) czekaj...czekaj! mam projekcję.............:P
    • allerune Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.04.13, 11:41
      Nie słyszałem o takim stereotypie, dla mnie to totalna bzdura.
    • lled Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.04.13, 15:31
      w tym ze prawa reka sie nie liczy :D
    • szturmownik teoretycznie to.. 18.04.13, 13:45
      Teoretycznie tak, bo ewolucja nas tak zaprogramowala. Jednakże każdy facet dochodzi do pewnego wieku, kiedy uznaje, że ciągłe ubieganie się za kobietami nie ma sensu. Lepiej się ustatkować i zbudować wspólne gniazdko z wybranką życiową.
      • mijo81 Re: teoretycznie to.. 24.04.13, 23:16
        A po zbudowaniu gniazdka znowu jazda ... bo jak się ustatkowałeś to nudy jak cholera
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.05.13, 17:49
      Prawda. Takie potrzeby są korzystne dla ewolucji gatunku.
    • wersja_robocza Re: prawda czy stereotyp o mezczyznach? 15.05.13, 20:42
      Nie. Przeciętnemu mężczyźnie nie zależy na seksie. Skąd pomysł wgle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka