opo7 25.04.13, 17:31 macie bliska kolezanke/przyjaciolke.Nie do seksu tylko tak do pogadania, wypad na piwo:)czy do pogadania o problemach. zona /dziewczyna wam pozwala:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijo81 Re: macie przyjaciolki 25.04.13, 19:32 opo7 napisał(a): > macie bliska kolezanke/przyjaciolke.Nie do seksu tylko tak do pogadania, wypad > na piwo:)czy do pogadania o problemach. > zona /dziewczyna wam pozwala:) Do pogadania i piwa to ma się kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: macie przyjaciolki 25.04.13, 20:17 nie....jesteśmy taaaacy samotni ...hlip... Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 08:47 mariuszg2 napisał: > nie....jesteśmy taaaacy samotni ...hlip... jakbys chlipal a nie hlipal to zaproponowalabym Ci przyjazn :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:01 > jakbys chlipal a nie hlipal to zaproponowalabym Ci przyjazn :P już się poprawiam....chlip, chlip.....w domu sobie 100 razy napisze w zeszycie.... czekam na konkrety (poza forum) :D Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:17 zeszyt w linie czy w kratke? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:24 w 3 linie....dwie grubsze u dolu dla małych literek i jedna ciensza u góry żeby laseczki było gdzie zawiesić... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:33 pitu pitu....konkretny proszę...Pani Praktyczna Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:41 dziękuję o łaskawa.... ale mama mi nie kazała spoufalać się z nieznajomymi Paniami...więc Pani wybaczy....idę szukać konkretów gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:44 no coz Panie Mariuszu 2G nie zatrzymuje .. nie zatrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
facettt mamy. 26.04.13, 01:18 opo7 napisał(a): > macie bliska kolezanke/przyjaciolke.Nie do seksu tylko tak do pogadania, wypad > na piwo:)czy do pogadania o problemach. > zona /dziewczyna wam pozwala:) mamy. zona nie pozwala. ale mamy to w d. zona nie jest od pozwalania. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Przyjaciółki do pogadania? 26.04.13, 08:49 Po ki c**j? Mężczyźni nie siedzą i nie rozwlekają swoich problemów jak baby. Jeżeli mężczyzna rozmawia z kimś o swoich problemach, jest to ktoś kto może mu pomóc w ich rozwiązaniu lub coś doradzić. Bezproduktywne gadanie o swoich problemach jak baba - wyłącznie po to by się wygadać, u normalnego mężczyzny wywołuje co najwyżej frustrację. Dlatego też mężczyźni o swoich problemach rozmawiają z innymi mężczyznami, a nie z "przyjaciółkami" które nie są w stanie im pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:13 a to ogłoszenie czy tez pytanie co jest napisane w Twojej stopce to jakies niepelne jest....nie podajesz gdzie ...a to weażne żeby jakaś duszyczka nie zbłądziła czy też zeszla na zla droge ... Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:07 nie, heteroseksualni faceci nie mają aseksualnych przyjaciółek Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:16 allerune napisał: > nie, heteroseksualni faceci nie mają aseksualnych przyjaciółek "Bo wy myślicie tylko o jednym"!!!, "Świnie!!!" :) Co nie przeszkadza mieć przyjaciółek seksualnych, choć bez konsumpcji (bo żonę kolegi to tak głupio trochę...) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:19 no tak, ale to tak na prawdę nie przyjaciółki, liczba wspólnych tematów jest dosyć ograniczona i możliwość polegania na takiej osobie w trudnych chwilach też, ja bym to nazwał "dobrymi koleżankami" PS. gratulacje bycia cytowanym w artykułach na Gazecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 10:46 allerune napisał: > no tak, ale to tak na prawdę nie przyjaciółki, liczba wspólnych tematów jest do > syć ograniczona i możliwość polegania na takiej osobie w trudnych chwilach też, > ja bym to nazwał "dobrymi koleżankami" To prawda. To nie są prawdziwe przyjaciółki. Ale o przyjaciół ciężko niezaleznie od płci. > > PS. gratulacje bycia cytowanym w artykułach na Gazecie :D Dziękuje, dziękuje. :D Szkoda że w takim głupim artykule. btw. Czy ola długołęcka, autorka durnych artykułów ma coś wspólnego z faktyczną seksuolożką alicją długołęcką? Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 11:29 > btw. Czy ola długołęcka, autorka durnych artykułów ma coś wspólnego z faktyczną > seksuolożką alicją długołęcką? no idea, ale w tym zawodzie posiadanie pojedyńczego nazwiska to lekka wiocha, powinna być co najmniej "długołęcka-puszczykowska" :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: macie przyjaciolki 26.04.13, 11:31 > no idea, ale w tym zawodzie posiadanie pojedyńczego nazwiska to lekka wiocha, p > owinna być co najmniej "długołęcka-puszczykowska" :P Sugerujesz że pojedyncze nazwisko może oznaczać że żaden jej nie chciał? W sumie to dobry powód aby zostać seksuologiem - dowiedzieć się dlaczego nie chciał :D Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: macie przyjaciolki 02.05.13, 22:00 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > btw. Czy ola długołęcka, autorka durnych artykułów ma coś wspólnego z faktyczną > seksuolożką alicją długołęcką? To jest ta sama pani, któta napisała w GW artykuł, który mniej wiecej brzmiał tak: jak internautki oceniają sędziego Tuleye?? rozumiem forumowe pogaduchy, ale żeby pisać artykuł to już fakt, trzeba durnym być!! o ile to ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: macie przyjaciolki 27.04.13, 19:20 z pszyjaciółko trzeba by pogadać. a oni nie umiejo. przeważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ee tam... 27.04.13, 19:34 six_a napisała: > z pszyjaciółko trzeba by pogadać. a oni nie umiejo. przeważnie. ee tam... przyjaciolce to wystarczy po ws.pol.czuc - ew. udzielic ws.parcia. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ee tam... 27.04.13, 19:46 tak, bo każdy potrzebuje innym płakać w rękaw. tak właśnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ee tam... 27.04.13, 21:37 choć...wypłać misie...wypłacz...znaczy siię...w co tylko chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio no wlasnie, Sissi... 27.04.13, 22:36 six_a napisała: tak, bo każdy potrzebuje innym płakać w rękaw. tak właśnie jest. Zazwyczaj jak i Kalcie , tak i Ciebie, Sissi, trudno zrozumiec, ale to i tak nie ma znaczenia, bo niewazne co, ale wazne jak muvisz. - A mowisz pieknie. Tak samo i ja, to znaczy tak samo ja sie staram. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: no wlasnie, Sissi... 27.04.13, 23:29 six_a napisała: > co? no jak vidzisz. staram sie, ale mi nijak nie wychodzi. ide zmienic zajecie. czuj, czuwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Mam... 28.04.13, 23:56 ...jedną taką "psiapsiółę". Żona zazdrosna o nią jak jasna cholera... a mi się dobrze jednak z nią sam na sam, w trakcie samotnych wyjść gada. Wypad na piwo? Nie jej styl. Obiad wspólny gdzieś w lokalu - to i owszem. Czy żona pozwala? Myślę, że to pozwolenie jest dorozumiane... w końcu psiapsółkę znam dłużej niż ją. I nie - nigdy nie byliśmy ze sobą w łóżku (choć kilka razy albo jedno, albo drugie miało na to ochotę, o czym potrafiliśmy sobie szczerze powiedzieć). Doszliśmy do wniosku, że "tak jak jest jest lepiej, nie trza psuć". Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: macie przyjaciolki 01.05.13, 19:47 [b]Mało mozliwe. łóżko zawsze będzie w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: macie przyjaciolki 02.05.13, 06:54 tak. ja mam 2. małżonek mi pozwala i jest przyzwyczajony, że raz na jakiś czas idę w tango na pół nocy z nimi, jeszcze pyta, czy po mnie przyjechać :P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: macie przyjaciolki 02.05.13, 23:49 pewnie ze mam ale z przyjaciołkami sie nie bzykam- seks nie jest dla mnie tak wazny duzo wazniejsze sa relacje Odpowiedz Link Zgłoś