Gość: kaska IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 01.09.03, 22:45 Czy ktos zna tanie miejsca noclegowe w Sevilli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gutek Re: noclegi w Sevilli IP: 193.45.14.* 02.09.03, 16:38 co dla Ciebie znaczy "tanie"? ja miałem w sierpniu 2 osobowy pokój z klimą za 40 EUR - jedyny problem to dzielnica (Macarena) trochę nieciekawa, więc aby czuć się w miarę sympatycznie unikaj Macareny i Triany. pozdrawiam gutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: noclegi w Sevilli IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 02.09.03, 17:34 dzieki za informacje. Bede unikac. Ciekawa jestem czy trzeba wczesniej rezerwowac miejsca czy da sie znalezc od tak. Pozdrawiam. A tak w ogole jak ci sie podobalo w sevilli??? Ile dni trzeba na zwiedzenie? Pozdrawiam kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: noclegi w Sevilli IP: 195.94.199.* 03.09.03, 10:06 Poszukałam trochę w necie i daję Ci kilka adresów, które znalazłam: www.europe-travel-student-budget.com/spain.htm www.travelpunk.com/spain/ Ja wrzucam hasło na wyszukiwarkę google (np. po angielsku) i zawsze sporo miejsc się wyswietla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: noclegi w Sevilli IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 03.09.03, 10:30 serdecznie dziekuje za informacje. Ja tez szukam w necie, ale ogrom informacji powoli mnie przerasta, wole wiec oprzec sie na cudzych radach. Dzieki. Pozdrawiam kaska Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: noclegi w Sevilli 03.09.03, 14:13 My nocowaliśmy pod Sevillą - w miasteczku Las Pajanosas (droga nr 630) oddalonej o 20 km od Sevilli. W miasteczku tym znaleźliśmy informację turystyczną, w której otrzymaliśmy wyczerpujące wskazówki dotyczące zwiedzania oraz parkowania (uff, co za ulga) w Sevilli. Pani pracująca w informacji poleciła nam również nocleg w małym pobliskim pensjonacie, gdzie jak się okazało, obsługa mówi po angielsku i jest bardzo miła. Świadczy o tym fakt, że udało nam się zamówić i zjeść obiad (za przyzwoite pieniądze) w godzinach, w których restauracja jest już zamknięta. Cena noclegu to 30 euro za pokój dwuosobowy (z klimą). Odpowiedz Link Zgłoś