Dodaj do ulubionych

Większe uda...większa pupa...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:51
Czegoś tu nie rozumiem...Niby za idealną kobietę uchodzi ta o wymiarach 90-60-90...kobieta wiotka, z małą zgrabną pupką itd...Tymczasem media oszalały na punkcie pań bardziej okrągłych , takich jak: Beyonce, Lopez czy Shakira. Wiem , wiem- to typ latynoamerykański, według moich spostrzeżeń jednak najbardziej pożądany. Nagle nogi i pupy tych kobiet stały się idealne, kiedyś wciskaliby nam do głów, że jak to tak, że trzeba się odchudzać, a teraz.... Niee... nic z tego nie wiem. Może jakiś mężczyzna spróbuje mi to wytłumaczyć, wy w końcu lepiej sie znacie.
Obserwuj wątek
    • hrabia_dewalgo Re: Większe uda...większa pupa... 28.07.04, 14:55
      Gość portalu: Kasja napisał(a):

> Czegoś tu nie rozumiem...Niby za idealną kobietę uchodzi ta o wymiarach 90-60-
      9
      > 0...kobieta wiotka, z małą zgrabną pupką itd...Tymczasem media oszalały na
      punk
      > cie pań bardziej okrągłych , takich jak: Beyonce, Lopez czy Shakira. Wiem ,
      wie
      > m- to typ latynoamerykański, według moich spostrzeżeń jednak najbardziej
      pożą
      > dany. Nagle nogi i pupy tych kobiet stały się idealne, kiedyś wciskaliby nam
      do
      > głów, że jak to tak, że trzeba się odchudzać, a teraz.... Niee... nic z tego
      n
      > ie wiem. Może jakiś mężczyzna spróbuje mi to wytłumaczyć, wy w końcu lepiej
      sie
      > znacie.

++++++++++

Nie przypominam sobie, zeby w swierszczach wystepowaly tylko modelki z 90-60-90.
      Kobieto! Szukaj meskiego idealu tylka w swierszczu a nie w cozmopolitanie.

• monika_04 Re: Większe uda...większa pupa... 28.07.04, 14:59
        no nie wiem... wcale nie są takie krągłe, po prostu żebra im nie wystają (aż
        tak bardzo)
    • gomory Re: Większe uda...większa pupa... 28.07.04, 14:59
      Moim skromnym zdaniem trzeba miec niezle zryty beret zeby stwierdzic ze
      Beyonce, Lopez czy Shakira sa jakos specjalnie kraglejsze. To jakas paranoja,
      przeciez to zwykle szczuple, laskowate dziewuszki. W zyciu bym ich nie
      zakwalifikowal do tej grupy.
      Moze ja mam jakies spaczenie, bo mi sie podobaja kobiety jako takie.
      Wyciagniete w gore modelki tez maja swoj urok, ale i niziutkie, okraglutkie tez
      moga byc palce lizac.
      • Gość: Kasja Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:02
        No nie powiesz mi chyba, ze pupa J.Lo jest mała;)?
        • gomory Re: Większe uda...większa pupa... 28.07.04, 15:03
          Przede wszystkim jest zajebista :-)~~~~
        • Gość: hidalgo Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:03
          Typowa babska zazdrość....a poza tym idealna kobieta to zadbana kobieta
          • hrabia_dewalgo Re: Większe uda...większa pupa... 28.07.04, 15:08
            Gość portalu: hidalgo napisał(a):

> Typowa babska zazdrość....a poza tym idealna kobieta to zadbana kobieta

Wlasnie- wazne jest tez, co robi z tym tylkiem- z samego posiadania zgrabnego
            zada nic sie jeszcze nie urodzilo, ehm.
            • Gość: hidalgo Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:14
              o tym co robi tym tyłkiem to później.....jeszcze słońce swieci i może czytają
              to dzieci..:)))
              Hehe zrymowało mi się:)
              • gomory Re: Większe uda...większa pupa... 28.07.04, 15:24
                Dzieci? Boszzz zapomnialem sie ze swoim niewybrednym slownictwem. Ale i tak
                pewnie moderator mnie ciabachnie ;).
                • hrabia_dewalgo Re: Większe uda...większa pupa... 28.07.04, 15:26
                  gomory napisał:

> Dzieci? Boszzz zapomnialem sie ze swoim niewybrednym slownictwem. Ale i tak
                  > pewnie moderator mnie ciabachnie ;).

+++++++++++

To nie moderator tylko cenzor.

Wnosze o zmiane moderatora na moderatora- mezczyzne, ktory nie bedzie walil nam
                  na warge za sprosne slowka.
    • orgovana Re: Gomory ! 29.07.04, 16:10
      Bueheheheh Twoje teksciki mnie tak rozbawily ze nie przestane sie rechotac i
      mnie z roboty wyleja ehehehe , Pozdro :)=, ale to fakt ze trzeba byc umyslowo
      niepelnosprawnym zeby stwierdzic ze powyzsze laski sa pulchne ehehehe
      • gomory Re: Gomory ! 29.07.04, 16:22
        A co pracujesz w firmie pogrzebowej? Nie no masz racje, niezbyt to wypada ;).
        • Gość: orgovana Re: Gomory ! IP: *.zreo.compaq.com 29.07.04, 16:37
          hehehehe zdecydowanie nie , ale jakbys uslyszal moj rechot to gwarantuje pelne
          zrozumienie :)=
          • gomory Re: Gomory ! 29.07.04, 16:44
            Zawsze mozesz twierdzic ze biedronka wleciala Ci pod bluzke i laskocze ;).
            • Gość: orgovana Re: Gomory ! IP: *.zreo.compaq.com 29.07.04, 16:48
              No w tym przypadku stwierdzam ze z powodu ogromnej odpowiedzialnosci i
              koszmarnego stresu musze odreagowac ehehe, potem strzelam gadke o
              dobroczynnosci endorfin i szybciej cyrkulujacej krwi i odpowiednim dotlenieniu
              mozgu , na razie to dziala, ale nie wiem na jak dlugo ehehe Pozdro :)=
              • gomory Re: Gomory ! 29.07.04, 16:53
                I wcale sie nie mylisz. Tak to wlasnie dzieki pracy odreagowujesz stresy z
                pracy ;).
      • Gość: Kasja Re: Gomory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 11:34
        Nie napisałam, ze są pulchne tylko okrąglejsze...no chyba, ze Ty nie widzisz np różnicy pomiędzy Calistą ( Ally McBeal) a np Beyonce. No i jeszcze mi zarzucasz umysłową niepełnosprawność...
        • gomory Re: Gomory ! 30.07.04, 12:15
          Jesli Cie obrazilem to przepraszam, nie mialem takiego zamiaru.
          Beyonce jest jakby to ujac, kobieca i normalna. A nie jakos specjalnie
          kraglejsza. Calista jest jakby to ujac - no nienaturalnie chuda kurde jest. Tez
          moze sie podobac, ale nie byloby zbyt latwo lansowac ja na seksowna kobiete.
          Mezczyzni przede wszystkim zwracaja uwage na pewne proporcje biustu, talii,
          bioder. I wieksze kobiety mogace sie poszczycic walorami i te z malymi
          piersiami o wiekszym wcieciu w talii moga byc pociagajace. Stosunkiem wzrostu
          do kilogramu raczej jaraja sie kobiety, wszystkie lapia kompleksa jesli
          spotkaja wyzsza od siebie o mniejszej wadze.
    • Gość: orgovana Re: Gmory ten post byl do mnie ehehe ;)= IP: *.zreo.compaq.com 30.07.04, 13:10
      hehe, no coz napisalas ze 90-60-90 to kobieta wiotka ze zgrabna mala pupka -
      dla mnie do wieszak i przepraszam ale tylka tam sie dopatrzec nie moge, Gomory
      widzisz u Calisty pupe? bo ja wady wzroku nie mam :), a Beyonce czy Shakira to
      normalne szczuple kobietki ze zgrabnymi fajnymi pupkami = Gomory czy teraz
      lepiej widze eheheh? no a tak sie zastanawiam jak jest kawal chlopa z lapskiem
      jak bochen chleba to ma przerabane w swiecie "idealow kobiecego piekna"
      biedaczysko nawet pomacac sobie pozadnie nie moze ehehe :)=
    • Gość: Magda Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.futuro.pl 30.07.04, 13:56
      Kobiety o idealnych kształtach można tylko podziwiać. A do tego aby się
      zachwycić,zauroczyć potrzeba czegoś więcej. Bardzo dobrze że, świat przejrzał
      na oczy i przestał lansować takie sztuczne lale. Dla mnie jest to pocieszające,
      bo mogę w końcu jeśc ile chcę. Dziewczyny więcej tolerancji dla innych
      dziewczyn (jakoś faceci nie mają z tym problemów).
    • Gość: llalalala Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 08.08.04, 22:15
      Witam !!
      Gruba czy chuda to przeciez nie ma znaczenia, zawsze mozna schudnac albo
      przytyc , ja bym powiedziała ze wyzej wymienione panie są potęzne , mi się
      wydaje ze Kidman jest najlepsza . pozdrawiam
      • gomory Re: Większe uda...większa pupa... 08.08.04, 22:24
        Potezne? No dobre sobie... Nic nie mam do Nicole Kidman, bo to atrakcyjna
        kobieta. Ale ja sie chyba jednak powoli zaczne upierac przy tym, ze kobieta to
        moze ocenic czy grzadki na ogrodku sa dobrze wypielone ;).
        • Gość: lalalala Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 08.08.04, 22:36
          Nie mam ogródka, na północy Europy takie panie nazywa sie wielorybami haha .;)
          • gomory Re: Większe uda...większa pupa... 08.08.04, 22:44
            Brak ogrodka powoduje wlasnie, ze niektore kobiety wygaduja rozne takie
            eghrrrr.... opinie. Moze masz jakies hobby ;)?
            • Gość: lalalala Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 08.08.04, 22:50
              Taka natura kobiet, ze mówią o innych kobietach zle, dobrze ze są męszczyzni na
              tym swiecie co je pocieszą :)
              • gomory Re: Większe uda...większa pupa... 08.08.04, 23:04
                > są męszczyzni na tym swiecie

Wiesz moze jak sie nazywa forum na ktorym teraz piszesz ;)?
                • Gość: lalala Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 08.08.04, 23:10
                  Wiem , ale męszczyzna brzmi lepiej i kojarzy się lepiej. A tak wogóle to juz
                  jest pozno i ide spac.
                  Dobranoc wszyskim,udanego <sex>
    • cynick1 Re: Większe uda...większa pupa... 09.08.04, 10:57
      to temat przerabiany od setek lat
      przypomnij sobie obrazy Boticellego czy freski M.A. w Kaplicy Sykstynskiej
      obaj byli homosiami (moze M.A.mniejszym) obaj siedzieli przy papieskich
      stolach otrzymujac najwieksze zamowienia
      wyznaczali trendy w sztuce i niech Cie nie zmyla podrecznikowe bajdurzenia
      bo jaki M . Osw .chcialby zawracac nastolatkom glowe o mniejszosciach
      seksualnych
      po 500 latach znowu trendy wyznaczaja osoby spod znaku srebrnej obraczki
      powody; wieksza wrazliwosc, zwiekszenie wydajnosci i bezpieczenstwa pracy;)
      obnizenie kosztow materialowych itd.
      osobiscie preferuje kobiety o obfitych ksztaltach (tluszczyk oczywiscie w
      granicach rozsadku )mozna wtedy poszalec jak sternik na rufie
      czterdziestki siodemki a dochodza do tego okazale kabestany;)

pzdr.
    • Gość: bruneta Re: Większe uda...większa pupa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 17:48
      Nie powiem, zeby 90-60-90 to byla kobieta wiotka i w ogole.. Ja sie za taka nie
      uwazam, nikt mnie nie okresli chuda z pewnoscia, ani nawet szczupla (znajomi
      itp.).. Ewentualnie: w normie, lekko przy kosci (to czesciej). Panie bardziej
      okragle i Lopez, Shakira?? Hehe.. dobre sobie.. A slyszalas kiedys, ze kamera
      dodaje kilogramow? Te panie to raczej szczuple laski, jak juz ktos powiedzial..
      A co do pupy, to moi znajomi maja takie o niej zdanie, ze im wieksza, tym
      lepsza, do pewnej granicy.. :)
      Aha - moj faceto-przyjaciel zdziwil sie, ze jestem "tak chuda", co wskazuje na
      to, ze mezczyzni nie maja pojecia o tym, jak wymiary sie lacza z wygladem.. :P
    • and51 Re: Większe uda...większa pupa... 15.08.04, 11:33
      Osobiscie podobaja mi sie bardziej kobiety, ktore maja "troche" tego ciala.
      Wiem jednak ze wiekszosc mezczyzn goni za Venus z Milo. Cieszy mnie to...
      W ogole to kobieta, ktora chce sie podobac, powinna byc przede wszystkim mila...
      Reszta ma juz mniejsze znaczenie... dla mnie.
      • gomory Re: Większe uda...większa pupa... 15.08.04, 17:36
        > Wiem jednak ze wiekszosc mezczyzn goni za Venus z Milo.

Wez przestan. Kobieta bez rak to wcale nie taka znowu atrakcja ;)
        • and51 Re: Szukasz robotnej? :))) 16.08.04, 21:54
          • gomory Re: Szukasz robotnej? :))) 16.08.04, 22:07
            Jestem tradycjonalista doceniajacym umiejetnosci manualne kobiet :D.
            No i podobaja mi sie zadbane dlonie, co nie rzuca sie w oczy w wersji "z
            Milo" ;).
            • Gość: Annie Re: Szukasz robotnej? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:35
              Hmm 90-60-90 ja mam 88 w pupie i uwazam ze mam za duzy tylek i chce zejsc do
              83cm w biodrach a w pasie do 58 biustu duzego tez nie lubie i chce zeby tez
              zmalal tak do 80 cm w obwodzie a nogi to chce miec chudziutkie tak 43 cm w
              udzie na samej gorze :P
              No ale ja chce sie podobac sobie przedewszytkim :) zreszta wcale nie bede za
              chuda z takimi wymiarami wciaz bedzie mnie mial moj chlopak za co zlapac i nie
              narobi sobie siniakow wbrew pozorom :)
              Pozdrawiam
              • Gość: lu Re: Szukasz robotnej? :))) IP: *.acn.waw.pl 17.08.04, 00:48
                Jasne Annie, odchudzaj sie i cwicz. Bedziesz przypominala deske z zebrami.
                Mniam! I tak zostalas ofiara mody narzuconej przez gejow - kreatorow "modelu
                piekna"
                • Gość: Annie Re: Szukasz robotnej? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 01:47
                  Nie jestem ofiara poprostu taka bede sie sobie podobac a chyba kazdy z nas robi
                  wszytko by sie lepiej poczuc jesli chodzi o wyglad ja akurat taka siebie widze
                  i to jest jeszcze dopuszczalne nie bede wychudzona anorektyczka bo taka
                  przesada u mnie nie przejdzie
              • Gość: Annie Re: Szukasz robotnej? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 01:48
                Nie jestem ofiara poprostu taka bede sie sobie podobac a chyba kazdy z nas robi
                wszytko by sie lepiej poczuc jesli chodzi o wyglad ja akurat taka siebie widze
                i to jest jeszcze dopuszczalne nie bede wychudzona anorektyczka bo taka
                przesada u mnie nie przejdzie .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka