airish123 24.06.13, 10:07 Szanowni mężczyźni. Jaki jest wasze podejście do opalania się żony topless. Czy Was to podnieca? , może irytuje, czy obojętne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Re: Żona topless 24.06.13, 11:12 Szczerze obojetne, gdyz mamy inne okazje do ogladania wlasnej slubnej. Ciekawe to jest , gdy inne opalaja sie topless. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na z całym rispektem...ale 24.06.13, 12:27 Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz?!! Najpierw wąty o gina,teraz o opalanie....ktoś tu ma nieźle zjechane na temat swej kobieciny:-) Tak z perspektywy modliszki : super sprawa w negocjacjach małżeńskich-ilekroć ramiączko szło w dół tym lepsza obietnica prezentu... hue hue hue :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: z całym rispektem...ale 24.06.13, 13:55 Tez to zauważyłam ;) wyjęłaś mi z ust ten komentarz :)) To czysta "prowokacja" ja myślę, tylko nie wiem jeszcze jaki cel może mieć w tych pytaniach?... Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: z całym rispektem...ale 24.06.13, 15:23 rybka.11 napisała: > Tez to zauważyłam ;) > wyjęłaś mi z ust ten komentarz :)) > To czysta "prowokacja" ja myślę, tylko nie wiem jeszcze jaki cel może mieć w ty > ch pytaniach?.. Nie przywykłam od ust sobie odejmować :-) Nie oceniajmy chłopca zbyt srogo...może to młody żonkiś,który stara się jakoś wyregulować smycz na odpowiednią odległość....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: z całym rispektem...ale 24.06.13, 17:10 coffei.na napisała: > Nie oceniajmy chłopca zbyt srogo...może to młody żonkiś,który stara się jakoś w > yregulować smycz na odpowiednią odległość....;-) > > Stary obleśny troll a nie żaden młody żonkoś. :> Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Żona topless 24.06.13, 16:13 forum.gazeta.pl/forum/w,150,145271367,145271367,Zona_u_ginekologA.html A może czas do lekarza? O seksie i fantazjach: forum.gazeta.pl/forum/f,11113,Erotica_Nova.html Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Żona topless 25.06.13, 11:26 airish123 napisał: > Szanowni mężczyźni. Jaki jest wasze podejście do opalania się żony topless. > Czy Was to podnieca? , może irytuje, czy obojętne? Szanowny airishu, Nasze podejście jest różne w zależności od odpowiadającego, jednych to podnieca, innych irytuje jeszcze innym jest to obojętne. To wszystko a nawet więcej zależy też od tego czyja to żona w tym toplesie. Odpowiedz Link Zgłoś
dreemcatcher Re: Żona topless 25.06.13, 11:36 możliwe że bym nie miał nic przeciwko jego żonie toples, czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Żona topless 25.06.13, 11:45 dreemcatcher napisał: > możliwe że bym nie miał nic przeciwko jego żonie toples, czemu nie Niedawno twierdził, że jego żona ma ładną plastycznie pochwę.... ale o biuście nic nie wspominał. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Żona topless 26.06.13, 19:59 Pisał o pochwie żony? Niektórzy ludzie to dziwni som... Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Żona topless 27.06.13, 09:41 rekreativa napisała: > Pisał o pochwie żony? Oj... juz powinnaś się przyzwyczaić, do tego, że jak coś piszę to mam podstawy... :):):), cytuję: "mowila ze jej ginekolog przeprowadza plastykę pochwy ale powiedział ze ja mam bardzo ładną". > Niektórzy ludzie to dziwni som... albo gupi albo są na etacie gazety i pracują nad klikalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
mexx_01 Re: Żona topless 25.06.13, 14:47 Mi to przy mojej zonie nie przeszkadza. Nie irytuje mnie to, nie podnieca. Ile mozna te same cycki ogladac??? Za to lubie inne zony topless ogladac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amancjuszka Re: Żona topless 25.06.13, 15:20 Airis zwycieżyłeś w tym tygodniu w moim prywatnym rankingu na idotyczne pytania. Albo jestes a) malo inteligentny albo b) widocznie tylko d. zainteresowany, we wszystkich tematach tylko poruszasz tematy dotyczace 4 liter, co i tak pozwala sadzic ze twoje szare komorki sa w zaniku. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Żona topless 25.06.13, 22:30 airish123 napisał: > Szanowni mężczyźni. Jaki jest wasze podejście do opalania się żony topless. > Czy Was to podnieca? , może irytuje, czy obojętne? mója łuwaza ze mo za mołe cycki i nie wymiarowe.....nie wiem bo nie zwracam łuwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Żona topless 26.06.13, 21:22 kup jej burkę i nie będziesz się zamartwiał......bedzie tylko dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Żona topless 30.06.13, 00:14 Mnie o nie przeszkadza o ile owa żona ma bardziej top niż less :) Odpowiedz Link Zgłoś
nawalonych7krasnali Re: Żona topless 26.07.13, 21:19 Mało precyzyjne pytanie, bo o czyją żonę pytasz. Swoją, naszą, obcą, czy czyjąś? Pokaż zdjęcie swojej, to się wypowiemy jak działa... Odpowiedz Link Zgłoś