mariuszg2 01.09.13, 21:08 bywa, że to najgorsze co może usłyszeć facet przed położeniem się do łóżka z kobietą....scyzoryk się otwiera w kieszeniu i aż chce się odszczeknąć: "a szpileczki i pończoszki gdzie? suszą się na sznurku?" co nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 01.09.13, 21:13 Widocznie dałeś powód, ma przykre doświadczenia w twoim towarzystwie. Wstydż się. Taki facet jest aseksualny i odpychający. Odpowiedz Link Zgłoś
dreemcatcher Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 08:40 wszystko zależy w jakim tonie zostało wypowiedziane, natomiast nie wszyscy lubią sypiać z brudasami Odpowiedz Link Zgłoś
wodnapani Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 10:19 Ciekawe, że chłopina za odpowiednik męskiego mycia (czyli podstawowej higieny) uważa wystrojenie się kobiety w szpilki i pończoszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 10:29 wodnapani napisała: > Ciekawe, że chłopina za odpowiednik męskiego mycia (czyli podstawowej higieny) > uważa wystrojenie się kobiety w szpilki i pończoszki. Nie.... wcale tak chłopina nie uważa....ale widzi następujący związek...estetyczno-przyczynowo-skutkowy...: jest ochota na chłopa pora odejść od mopa wepchać się pod koc w galotach szkoda na to perfum oj sorry zabieram kojota do nory, spać...branoc Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 10:22 stedo napisała: > Wstydż si > ę. Taki facet jest aseksualny i odpychający. no i właśnie...kto się powinien wstydzić? myślisz, że jakby stanęła przede mną 18tka dziunia na szpileczkach i w pończoszkach to pozwoliłbym sobie na ekstrawagancję w kufajce i zabłoconych gumofilcach? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 11:49 Człowiek w miarę cywilizowany myje się, czyści zęby, zmienia skarpety i bieliznę niezależnie od tego, z kim się spotyka. Ale jeżeli musisz wodę nabierać żurawiem ze studni i grzać ją na węglowym piecu - to mam zrozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 14:43 Znam takiego, który kąpie się rano, chyba że ma być brombranko - czyli po smrodzie spod kołdry czuć, że seksu nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 15:02 sibeliuss napisał: > zie spod kołdry czuć, że seksu nie było :) a plamy pożółkłe na szarości prześcieradła :P (ciekawe czy ja to forumki czytają to im się niedobrze robi czy wręcz przeciwnie :P) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 15:03 man_sapiens napisał: > Człowiek w miarę cywilizowany myje się, czyści zęby, zmienia skarpety i bielizn > ę niezależnie od tego, z kim się spotyka. > Ale jeżeli musisz wodę nabierać żurawiem ze studni i grzać ją na węglowym piecu > - to mam zrozumienie. dziękuję za zrozumienie....idę coś upolować....i skórę wygarbować bo słota jesienna doskwiera dziś niemiłosiernie i ziąb Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 02.09.13, 15:20 man_sapiens napisał: > Człowiek w miarę cywilizowany myje się, czyści zęby, zmienia skarpety i bielizn > ę niezależnie od tego, z kim się spotyka. To je forum mężczyzna - dla prawdziwych chojraków, a nie jakiś cywilizowanych miękkich fajek. Woda żurawiem, golenie brzytwą, paczka Marlboro, te sprawy. No i po 10 kochanek na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Piłeś? - nie jedziesz :) 02.09.13, 15:26 - takie cos tez mozna uslyszec :) dla niekumatych dodam, ze nie chodzi tu o jazde samochodem... Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: "A Ty się dzisiaj myłas?" 02.09.13, 19:29 Mariuszu drogi,trzymaj sie i nie daj sie.Moja babcia i moj dziadek mysli sie tylko raz w tygodniu i nie przeszkodzlo im to splodzic 12 dzieci i dozyc 50 lat razem. A teraz, popatrz: myja sie 2,3 razy dziennie i czesto nie potrafia nawet jednego dziecka zrobic! Kiedys uslyszalam podobne pytanie od meza-czyscioszka. Kiedy uslyszal,ze nie umylam stop, malo sie nie porzygal z obrzydzenia.Mogl wczesniej uprzedzic,ze bedzie chcial ssac moj duzy palec u stopy to bym umyla, ale nigdy tego nie robil, wiec pytam sie : PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłas?" 02.09.13, 21:46 molly_wither napisał(a): Kiedy uslyszal,ze nie um > ylam stop, malo sie nie porzygal z obrzydzenia.Mogl wczesniej uprzedzic,ze bedz > ie chcial ssac moj duzy palec u stopy to bym umyla, ale nigdy tego nie robil, w > iec pytam sie : PO CO? A tata Kazika śpiewał, że w zeszłe święto miał kobite co miała obie nogi umyte.... widać to musiał być rzadkość i ekstra doznania....a Tytus Romek i Atomek uważali, że mycie nóg zycia wróg a ja z tego wszystkiego nie dość, że po prysznicu to jeszcze włoski z nosa wydepilowałem i co? Nic.... a nosi człowieka...cos by tu...kurka wodna nabroić no...a wszyscy śpią.... albo udają.......cholerny świat.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ja to sie czesze byle czym. 02.09.13, 23:27 mariuszg2 napisał: a Tytus Romek i Atomek uważali, że mycie nóg zycia wróg Ty sie wez nie czepiaj. ja to myje nogi tylko rano. bo to w robocie mam nie smierdziec. a w lozku - to mam skore regenerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: ja to sie czesze byle czym. 03.09.13, 08:06 To gdzie pracujesz, ze "na samych" skarpetkach chodzisz?! maly.jasio napisał: >> Ty sie wez nie czepiaj. > ja to myje nogi tylko rano. > bo to w robocie mam nie smierdziec. > a w lozku - to mam skore regenerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ja to sie czesze byle czym. 03.09.13, 10:56 maly.jasio napisał: > mariuszg2 napisał: > a Tytus Romek i Atomek uważali, że mycie nóg zycia wróg > > Ty sie wez nie czepiaj. > ja to myje nogi tylko rano. > bo to w robocie mam nie smierdziec. > a w lozku - to mam skore regenerowac. wiem....pracujesz z Wojtkiem Cejrowskim i biegasz z nim boso po dżungli Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: "A Ty się dzisiaj myłas?" 03.09.13, 08:05 To byl tata Kazika, a nie tata Wojtusia,wiec wiedzial,gdzie jest ukryte prawdziwe piekno. W kazdym razie nie w wyszorowanej piecie. mariuszg2 napisał: > > A tata Kazika śpiewał, że w zeszłe święto miał kobite co miała obie nogi umyte. > ... widać to musiał być rzadkość i ekstra doznania....a Tytus Romek i Atomek uw > ażali, że mycie nóg zycia wróg > > a ja z tego wszystkiego nie dość, że po prysznicu to jeszcze włoski z nosa wyde > pilowałem i co? > > Nic.... a nosi człowieka...cos by tu...kurka wodna nabroić no...a wszyscy śpią. > ... albo udają.......cholerny > świat.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłas?" 03.09.13, 10:55 molly_wither napisał(a): > W kazdym razie nie w wyszorowanej piecie. > nie wiem co trzeba wyszorować żeby dostrzec prawdziwe piękno....palec u nogi odpada bo jego trzeba wyssać.... Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 03.09.13, 00:49 za czynik miarodajny weź ser feta wystający z załamań skórnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 03.09.13, 10:53 shachar napisała: > za czynik miarodajny weź ser feta wystający z załamań skórnych. od razu pleśniowy....a we francji im ser bardziej śmierdzi tym cenniejszy i smaczniejszy...to samo z perfumami i miłością francuską.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio bo trza to podlac vinem 04.09.13, 14:48 mariuszg2 napisał: .a we francji im ser bardziej śmierdzi tym cenniejszy i sma > czniejszy...to samo z perfumami i miłością francuską.... zawsze muvilem, ze gdy sie kobiete podleje vinem, to cala inaczej smakuje. tylko bron Boze nie slodkim, zeby sie potem nie kleila. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: bo trza to podlac vinem 04.09.13, 15:14 a może wsadzić do deptanie kapusty boso w beczce...z zadartą kiecką.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio kapucha ? 04.09.13, 15:27 mariuszg2 napisał: > a może wsadzić do deptanie kapusty boso w beczce...z zadartą kiecką.... kapucha ? - to jusz dla bardzo wytrawnych znawcow tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 11.09.13, 12:15 Widocznie nie miała fetysza na ostry samczy feromon. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
langusta22 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 19.09.13, 14:16 Mnie się to nigdy nie zdarzyło, może dlatego że moja żona wie, że się myję i nie zadaje mi takich pytań :) W sumie zabawny jest ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 ciekawe... 19.09.13, 15:43 langusta22 napisał(a): może dlatego że moja żona wie, że się myję... a myslalam, ze tego nie trzeba wiedziec, bo to sie czuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: ciekawe... 19.09.13, 20:52 gocha033 napisała: > a myslalam, ze tego nie trzeba wiedziec, bo to sie czuje ? typowo kobiecy punkt widzenia.... ważne żeby czuć a nie wiedzieć.... no ale ja tu czuć jak się nie wie... cóz...pozostaje niemy krzyk zdesperowania o poniższej treści... www.youtube.com/watch?v=OMRfzMkj3W0 Odpowiedz Link Zgłoś
nerika Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 23.09.13, 16:59 należy myć się dokładnie, są kobiety, które lubią spoconych brudasków, ale są i takie, które preferują zadbanych Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 23.09.13, 18:58 nerika napisała: > należy myć się dokładnie, są kobiety, które lubią spoconych brudasków, ale są i > takie, które preferują zadbanych a ja myślałem, że preferują tych co kochają swoje kobiety...bez względu czy to brudasek czy czyścioszek.... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 23.09.13, 21:41 No to się dowiedziałeś że nie każda zakocha się w skunksie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 23.09.13, 21:51 samica skunksa siem zakocha.... i miło będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 26.09.13, 23:50 Powodzenia. Nie zapomnijcie zamknąć okien - szkoda by było, gdyby pszczoły i inne owady w okolicy wyzdychały. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 27.09.13, 10:40 man_sapiens napisał: > Powodzenia. Nie zapomnijcie zamknąć okien - szkoda by było, gdyby pszczoły i in > ne owady w okolicy wyzdychały. no tu muszę zaprotestować....okna będą otwarte, żeby mogły wylecieć na świeże powietrze.... świat bez pszczół by nie istniał....niech sobie pobzykają na kwiatkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 tego sie nie myje to sie wietrzy 27.09.13, 11:15 mariuszg2 napisał: > bywa, że to najgorsze co może usłyszeć facet Mamy rozne wrazliwosci zapachowe. Kobiety sa przewrazliwione na zapachy. Ma to byc moze nawet genetyczne i ewolucyjne podstawy. W stadzie sympansow pozbawionym samca alfa samice w rui zazwyczaj sa rozrywane=mordowane. Totez kobiety Homo Sapiens maja podswiadomy nawyk maskowania swoich fermonow, perfumy to czapki niewidki. Sa produkty w diecie, ktore daja mocne aczkolwiek zupelnie nie spodziewane efekty zapachowe u mezczyzn. Mycie tu nic nie pomoze. Nie bede tego rozwijal bo to produkty mocno reklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio o, hollender... 27.09.13, 14:41 kasz0 napisała: Totez kobiety Homo Sapiens maja podswiadomy nawyk maskowania swoich > fermonow, perfumy to czapki niewidki. o hollender... a to pampersy nie wystarcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: tego sie nie myje to sie wietrzy 27.09.13, 19:47 kasz0 napisała: > W stadzie sympansow pozbawionym samca alfa samice w rui zazwyczaj sa rozrywane= > mordowane. Totez kobiety Homo Sapiens maja podswiadomy nawyk maskowania swoich > fermonow, perfumy to czapki niewidki. Ha! i wywołałeś gadzinę do tablicy.... no to siup: "Nieprzyjemny zapach z pochwy – przyczyny i metody zapobiegania Źródła tej dolegliwości można podzielić na trzy grupy: ..... 3.Dieta - To co jemy ma kolosalny wpływ na to, jak się czujemy, jak wyglądamy oraz jak pachniemy. Nieprzyjemną woń z pochwy gwarantuje m.in. dieta bogata w mięso, cebulę, czosnek, szczypior, por, dlatego warto wprowadzić do codziennego jadłospisu więcej owoców. " ciekawe że nic nie wspominają o czekoladkach (?) Odpowiedz Link Zgłoś
bartpolak87 Re: "A Ty się dzisiaj myłeś?" 11.10.13, 16:08 hehe, ja zawsze odpowiadam "nie" i z bańki, no chyba że jestem po treningu;p Odpowiedz Link Zgłoś