Dodaj do ulubionych

Prezent dla gracza

15.09.13, 18:30
Cześć. Mój chłopak ma niedługo urodziny, a że jest zapalonym graczem, chciałabym mu kupić coś związanego właśnie z jego hobby. Myślałam nad tym, aby mu kupić portfel z Halo: geeko.pl/glowna/72-portfel-halo.html
bo wiem, że ma do tego tytułu sentyment, albo np. koszulkę ze Star Wars, bo gra też np. w Star Wars The Old Republic: level77.eu/t-shirt-1/star-wars-darth-vader-portrait-logoshirt.html

Najchętniej kupiłabym mu miecz świetlny, ale to może na jakąś większą okazję ;D
Koszulki to prezent uniwersalny, ale też trochę już oklepany, portfel byłby bardziej oryginalny, chyba mało kto by taki miał. Chłopak portfela nie ma, ale nie mam pewności czy zacząłby go używać, dlatego szukam jeszcze jakiejś opcji. Ogólnie trudno jest znaleźć gadżety dla graczy. Myślałam jeszcze nad grą, ale co interesującego ostatnio wyszło? Chodzi oczywiście o typowo męskie gry :)
Obserwuj wątek
    • helowbora Re: Prezent dla gracza 28.09.13, 13:22
      Jak dla gracza, to koniecznie pendrive z gry Call of Duty: Black Ops 2. To jest nie tylko bajeranckie, ale i użyteczne.
    • Gość: Gadzetmaster Re: Prezent dla gracza IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 20:30
      Kup mu GTA 5 ! Na pewno się ucieszy. ;)

FANÓW XBOXA I PLAYSTATION ZAPRASZAM DO SIEBIE! :D

gadzetmaster.wordpress.com/
    • ktremor Re: Prezent dla gracza 17.10.13, 09:28
      Ja bym mu kupił coś z gadżetów SteelSeries!
    • 19david Re: Prezent dla gracza 17.10.13, 11:04
      dobry pomysł z ta koszulką
    • Gość: Agata135 Re: Prezent dla gracza IP: *.softdesk.eu 28.10.13, 08:54
      Jak tak pisałaś o Star Wars, to skojarzyło mi się z prezentem, którym kupiłam mojej kumpeli
      mrjoy.pl/do/item/SWZPRO/Zegar-Darth-Vader-z-projektorem
      Śmiała się przez trzy dni z tego, teraz jest bardzo zadowolona, generalnie StarWars jest dość wdzięcznym tematem na prezent.
    • helowbora Re: Prezent dla gracza 09.11.13, 10:50
      Świetnym prezentem dla gracza będzie figurka z popularnej gry The Walking Dead - technogadzet.pl/2013/11/01/przerazajaca-dziewczynka-dla-fanow-serialu-the-walking-dead/
      Jest animowana i reaguje na dźwięki.
    • Gość: magdanov Re: Prezent dla gracza IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 20:51
      Ja mojemu kupiłam z myślą o nadchodzących świętach klocki lego z BTTF:). W każdym mężczyźnie jest odrobina małego chłopca, a mój jest do tego wielkim fanem Powrotu do Przyszłości:).
    • great_librarian Re: Prezent dla gracza 14.11.13, 09:26
      Klocki lego - najlepiej Technic. Prezent, który ucieszy chyba każdego faceta. Nie znam takiego, który by się oparł budowaniu z klocków lego.
    • helowbora Re: Prezent dla gracza 14.11.13, 14:22
      Jeżeli szukasz jakiegoś fajnego portfela dla graczy to na tej stronie masz spory wybór. Kilkanaście różnych modeli z takich gier jak Halo, Assasin’s Creed, Zelda, Mass Effect, Dead Space, Warhammer 40,000, Mega Man.
    • montreal33 Re: Prezent dla gracza 10.12.13, 15:38
      Możesz mu po prostu kupić jakąś grę :D albo koszulkę z gry. Będzie się cieszył.

---
      Jestem użytkownikiem Skype
    • Gość: Anti Re: Prezent dla gracza IP: *.free.aero2.net.pl 12.09.14, 19:12
      Kup mu jakieś fajne akcesoria, masz do wyboru fajne myszki, klawiatury czy podkładki, poczytaj sobie www.morele.net/wiadomosc/akcesoria-dla-gracza-komputerowego-jak-wybrac/605/
    • niuspejper Re: Prezent dla gracza 01.10.14, 09:39
      A gdybyś mu kupiła poduszkę z ulubionym zespołem lub grą?:):)

www.vinnst.com/pl/poduszki-reklamowe
      --
    • Gość: Kuba Re: Prezent dla gracza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 11:57
      Może warto skupić się raczej nad czymś związanym z akcesoriami do gier,jak myszka czy dobra klawiatura,co o tym sądzisz? Podaj też budżet w którym chcesz się zmieścić i łatwiej będzie utrafić w konkretny model.

Shan.com.pl
    • kooszmarek Re: Prezent dla gracza 05.12.14, 08:57
      Oj, akurat gadżetów dla graczy jest mnóstwo, tylko trzeba wiedzieć, gdzie szukać ;) W Internecie będzie tego pełno. Pytanie tylko, jakich gier jest fanem. A może lepiej kupić mu coś, co umożliwi mu lepszą grę, np. nowe słuchawki czy głośniki do komputera? Wszystko zależy od tego, jakim dysponujesz budżetem.
    • Gość: dsddsaas Re: Prezent dla gracza IP: *.dynamic.mm.pl 14.01.16, 07:39
      Szukam obecnie czegoś dla 16-latka. Siostrzeniec ma urodziny. Jakies sugestie?
      • just_krk Re: Prezent dla gracza 18.02.16, 23:11
        może sprzęt do paintballa?
        • kingaprzybyl Re: Prezent dla gracza 29.02.16, 17:29
          na początek można go zabrać po prostu żeby spróbował w ogóle czy to go kręci
    • Gość: jermon Re: Prezent dla gracza IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 14.01.16, 14:15
      Zerknij sobie tutaj:
      www.valhalla.pl/prezent-dla-gracza-co-kupic/
      Na stronie jest wpis na blogu o tym co można na przykład kupic w prezncie dla gracza. Jest bardzo wiele pomysłów takich jak
      mysz do gier
      słuchawki
      gra komputerowa

To Ty wiesz w co dana osoba lubi grać. Ja jakiś czas temu kupowałem bratu Dragon Age INkwizycja Game of the Year.
    • wearableweb.pl Re: Prezent dla gracza 18.01.16, 19:34
      Smartbandy i smartwatche mają funkcje monitorowania dziennej aktywności. Na przykład taki Sony Smartband SWR 10. Będzie mógł monitorować ile czasu spędził w grze.
    • wearableweb.pl Re: Prezent dla gracza 27.01.16, 20:54
      Akurat trwa promocja na smartwatche i smartbandy. Poleca, ceny niższe nawet do 50%
      wearableweb.pl/newsy/206/
    • lewiksa Re: Prezent dla gracza 25.02.16, 13:26
      Fajna myszka, wysoka czułosć i funkcjonalność z pewnością pomogą osiagać fajne wyniki.
      • just_krk Re: Prezent dla gracza 26.02.16, 17:59
        to już może lepiej jakaś gra? Call of duty np
        • kingaprzybyl Re: Prezent dla gracza 29.02.16, 17:30
          Pomysł dobry, wytrawny gracz doceni - o ile już jej nie ma
          • just_krk Re: Prezent dla gracza 17.03.16, 14:46
            zawsze lepiej sprawdzić :D
    • medioland_pl Re: Prezent dla gracza 09.03.16, 09:53
      Jest wiele fajnych gadżetów związanych z marką star wars :) jak koszulki to sprawdź othertees.com < - codziennie nowe wzory ;)
      • just_krk Re: Prezent dla gracza 10.06.16, 00:28
        jaka fajna kryptoreklama, idź śmiecić gdzie indziej.
    • Gość: Ambasador marki Sa Re: Prezent dla gracza IP: 80.54.158.* 20.06.16, 21:39
      A myślałeś może nad okularami do rzeczywistości rozszerzonej? Jest to ciekawy gadżet dla graczy - pozwala na całkowicie nowe wykorzystanie swojego smartphona. Okulary VR można dokupić oddzielnie lub warto poszukać promocji bo często są dołączane bonusowo do telefonu tak jak to było w przypadku przedpremierowego zakupu Galaxy S7. Ambasador marki Samsung
    • adam_anton Re: Prezent dla gracza 30.06.16, 13:19
      kup mu jakieś dobre słuchawki np
      www.sluchawkomania.pl/sluchawki-do-studia/audio-technica-ath-m20x.html

w sklepie sluchawkomania.pl
    • Gość: Ambasador marki Sa Re: Prezent dla gracza IP: 80.54.158.* 05.07.16, 22:22
      A myślałaś może nad okularami do rzeczywistości rozszerzonej? Dzięki nim można wejść w całkowicie inny wymiar rozrywki. Okulary takie są kompatybilne z wieloma modelami smartphonów np. Galaxy S6, S7. Ambasador marki Samsung
    • dankaaaaa1234 Re: Prezent dla gracza 21.07.16, 15:18
      Jak szukasz czegoś ciekawego to wejdź na o10groszy.pl, można tam często znaleźć różne gadżety za grosze ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka