Dodaj do ulubionych

Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH?

24.08.05, 18:46
Jak w temacie. NIe wiem co wybrać infę na UJ na wydziale MiI czy infę stosowaną na AGH na EAIE.

Piszcie jeśli coś wiecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: maro Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:15
      napisz mi ile miales pkt z matury i z testu kompetencji i czemu wollales isc na
      stosowana to sprobuje ci pomoc
      • Gość: MK Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:19
        więc tak: matma - 168, infa - 68, angielski - 189, test - 84.

Na zwykłą się nie dostałem, a na tą z wolnego miejsca (agh). Na uj przyjęli mnie z pierwszej rekrutacji. Ale się zastanawiam, bo słyszałem, że UJ to infa taka czysto teoretyczna, a AGH łączy jeszcze praktykę. Poza tym to uczelnia techniczna, a na takie podobno pracodawcy lepiej patrzą.
        • Gość: maro Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:36
          to masz przecietny wynik z maty i tk ale genialny z angielskiego
          189 tyle nie mial nikt w mojej szkole. ja ide na inf stos bo na zwykla sie
          nie dostalem(podobno jest nawet gorsza) mialem 1112 pkt
    • Gość: maro Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:38
      a co bylo brane pod uwage na uj?
      • Gość: MK Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:10
        Głównie brano pod uwagę test (wg dklaracji 2/3 punktów) a matura z matmy 1/3. Ale z tego co widziałem, to test decydował prawie w 100 procentach.
        • Gość: maro Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:55
          a skladasz podanie o akademik ja nie wiem czy mozna ale dostalem
          sie w 2 turze wiec kiedy miaklem to zrobic
    • Gość: maro czy mozna zlozyc podanie o dom studencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:44
      bo tez dostalem sie w 2 turze i nie wiem
    • Gość: on19 Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: 82.160.57.* 26.08.05, 13:59
      czy skonczysz to czy to i tak bedzie dobrze przeciez to sa jedne z najlepszych
      informatyk w kraju
    • Gość: gość Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: *.netcorp.pl 27.08.05, 23:25
      człowieku pracodawcy patrza najbardziej na twoje umiejętnośći...liczy sie rozmowa...wiem bo mój brat przeprowadza rozmowy w Amplico Life...i takie same szanse maja Ci po jakiejs elitarnej uczelni co Ci po slabej...liczy sie to co Ty umiesz
      • Gość: on Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: 82.160.57.* 28.08.05, 13:26
        to studiuj infe bedziesz miał prace pewną :)
        • Gość: HellHax Re: Co wolą pracodawcy? UJ czy AGH? IP: *.visp.energis.pl 28.08.05, 20:41
          zdecydowanie agh:) ja sie dostalem na inf stos a uj i na to samo na eaie agh i
          ide na agh. Na zwykla na uj bym nie poszed (nawet nie skaladalem tam papierow)
          ponoc ciezko to skonczyc i jest to duuuzo bardziej teoretyczne a poz tym nie
          wiem czy tam jest tak wspaniale...przyjeli tam kiklu moich znajomych co sie
          dostali glownie z tego testu a na maturze z matemy mieli na roz ok 30% (ciekawe
          czy to skoncza:))

no i na agh na inf stos są ciekawe kierunki łaczące wiedze techniczną i
          informatyczną...zresztą juz byl topic na ten temat...

no chyba ze chodiz o prestiz: jak sie pochwalisz jakiejs paniece ze studiujesz
          infe na uj to zrobisz wrazenie a jak powiesz ze na agh to sie najwyzej zdziwi:)
          (bez urazy płci piękna to byl zart:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka