farmaceutka99
24.10.13, 23:46
Ideałów nie ma, wiadomo… Kobieta może wiele znieść, ale dlaczego tak ma być??? Brak rozmowy i ciche wieczory doprowadzają do totalnego odmóżdżenia. Dość mam tego cholernego dźwięku myszki komputerowej. Po prostu dość!!! Gdzie są faceci, którzy pozwalają się kochać? No gdzie??? Czy jeszcze jakiś docenia rodzinne ciepło, smaczny obiad, uśmiech na twarzy? Trzeba być totalnym burakiem skoro nie docenia się kobiety wykształconej, atrakcyjnej i wiernej. Połóż głowę na moich kolanach, daj się pogłaskać, popatrz w oczy i zobacz ile tam miłości. Chcę być Twoja tak naprawdę, tylko dla Ciebie. Do wielkiego serducha w pakiecie dołączam moje zgrabne długie nogi, pełne piersi i kocie spojrzenie, bo jeśli kochać, to na całego…duchem i ciałem... tak już mam, nie umiem inaczej… Tylko, że…Ty nie umiesz tego docenić, wziąć. Wolisz ją…myszkę komputerową, którą pukasz tak namiętnie i zdecydowanie…nie tak jak mnie, bo pukanie myszki daje kasę, a ja tylko miłość. Wiesz co? Jebaj się! Ideałów nie ma, ale moje idealistyczne podejście zostanie na zawsze, nie wmówisz mi, że nie ma wartościowych, inteligentnych dżentelmenów, którzy potrafią kochać. Znajdę GO, choćbym miała stracić na to życie i szukać do usranej śmierci, bo właśnie to szukanie przy życiu mnie trzyma. Kocham Cię mężczyzno mojego życia, gdziekolwiek jesteś!!!