Dodaj do ulubionych

Chce se przywiezc dupke ze Wschodu

IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 13:58
Kochani!!
Jade po raz drugi w swoim zyciu za Nasza wschodnia granice- Rosja, Ukraina.
Chcialbym oprocz prezentow , upominkow i pamiatek dla znajomych i rodziny
przywiesc takze kobiete. Wiem, ze wschodnie kobiety sa sympatyczniejsze od
polek. Chcialbym poznac i przywiezc sobie kobiete pracowita, wierna,rodzinna,
czula i rzecz jasna musi mi sie choc troche podobac i lubic siadac na
wentylu:). Wiem, ze jest tam mnostwo takich kobiet. Jak bylem pierwszy raz to
taki cel wyjazdu byl dla mnie smieszny. teraz moja sytuacja sie zmienila,
czuje sie osamotniony, chcialbym mic rodzine, a z Naszymi rodaczkami nie za
bardzo mi wychodzi bo za bardzo filozofuja.
Czy moze ktos zastosowal taki manewr i jest zadowolony? Jesli tak to
interesuja mnie pewne rzeczy.
Gdzie takowa mozna znalzc, w duzych miastach, malych, wsiach, miejscowosciach
turystycznych? Wiem, ze Rosjanki sa bardziej przywiazane do swojego miejsca
zamieszkania, lepiej sytuowane i trudniej je sobie skubnac. Jesli ktos
zrealizowal podobny zamiar to prosilbym bardzo o podzielenie sie ze mna swoimi
doswiadczeniami.

Obserwuj wątek
    • Gość: lalalal Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 10.08.04, 14:04
      Witaj !!
      Jak z Polką sobie nie umiesz poradzic to tym bardziej z kobieta ze wschodniej
      granicy. Tak cie zaczaruje ze sie nie spostrzezesz i zostaniesz z niczym.
      Pozdrawiam
      • Gość: Halina Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.ip-pluggen.com 10.08.04, 14:14
        Wiem, ze kobiety ze wschodu bardzo chetnie stamtad wyjezdzaja.
        Pytanie tylko jak dlugo taka kobieta z Toba zostanie?
        Czym prostsza, tym wieksza szansa ze bedzie z Toba dlugo siedziec jesli ja
        bedziesz dobrze traktowac.

W Szwecji kobiety z Petersburga oglaszaja sie w katalogach i biurach
        posrednictwa.
        Lekarki wychodza za zwyklych robotnikiw czy rencistow aby tylko dostac sie do
        Szwecji.
        Niestety, "milosc" trwa tylko 2 lata, az do momentu uzyskania prawa pobytu w
        Szwecji, a potem ...adje...
        • Gość: prorodzinny Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 14:17
          No tak, ale St. petersburg to duza, mozna nawet powiedziec zachodnia- europejska
          metropolia i tam sie liczy zimna kalkulacja.
        • gomory Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu 10.08.04, 14:55
          > Lekarki wychodza za zwyklych robotnikiw czy rencistow aby tylko dostac sie do
          > Szwecji. Niestety, "milosc" trwa tylko 2 lata

SZWEDZI!!! Nie dosc ze nam potop zgotowali, ojczyzne zrujnowali, to jeszcze co
          dwa lata nowa zone maja! A u nas zawsze ze wszystkim gorzej ;).
      • Gość: prorodzinny Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 14:14
        Wiesz tego sie boje. Dlatego chyba lepiej szukac na wschodzie Wschodu, bo te z
        okolic Lwowa i duzych rosyjskich miast "liznely' troche zachodniego stylu zycia
        i tez zaczynaja filozofowac.
        • wlk.brytania Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu 10.08.04, 15:05
          Niewatpliwie byloby latwiej pol wieku temu.Wowczas zabralbys ze soba kilka
          egzemplarzy budzika i mialbys ogromne szanse na oczarowanie,zadziwienie
          wybranki ("Toc to czarodziej jaki ...") oraz przekupinie rodziny.No a
          dzisiaj...Hmmm, musi Cie byc stac na wille z basenem oraz coroczny pakiet
          operacji plastycznych.
          • l_zaraza_l Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu 10.08.04, 19:46
            Moze zacznij od czegos prostrzego.
            Kobieta, nawet, ze wschodniego wschodu, bedzie jednak czlowiekiem i moze cos
            kumac (filozofowac).
            Moze na poczatek jakas owieczka... Tylko cobu gotowac umiala.
      • Gość: korek Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:31
        Znam gościa który sie ożenił z taką ze wschodu , mają syna 8 lat ale od 5 ze
        sobą nie śpią bo Pani z Białorusi pisze wiersze i maluje obrazy (czyli bardziej
        nawiedzona niż nasze Polki??).. podobno
        nie pracuje rozwodu mu też nie chce dać , bo nie będzię miała z czego żyć
        także odradzam chyba że prawdziwa miłość ..
        pozdrawiam
    • Gość: Artur Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.acn.waw.pl 10.08.04, 15:05
      Dla mnie też spora część młodych Polek jest jakaś taka zblazowana. Weźmy na
      przykład hostessy w nocnych klubach. O stokroć wolę postawić szampana milutkiej
      Ukraince i z nią posiedzieć niż jak bym miał tracić czas z nabuzowaną Polką.
      Kobiety ze Wschodu mają w sobie to coś, czego brakuje naszym rodaczkom.
      • Gość: lalala Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 10.08.04, 15:10
        Ukraince i z nią posiedzieć niż jak bym miał tracić czas z nabuzowaną Polką.
        > Kobiety ze Wschodu mają w sobie to coś, czego brakuje naszym rodaczkom.
        Jacy faceci są naiwni haha.
        Pzdrawiam Asia.
        • Gość: ewcia Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.core.lanet.net.pl 10.08.04, 17:20
          Niestety faceci nie są naiwni, tylko Polki są sztywne.
          I takie skupione na sobie. Bardziej je obchodzi własna
          tapeta niż faceci.
          • Gość: Brudny Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:24
            Muszę Ci przyznać 100% racji. Niewiele jest kobiet które potrafią być krytyczne
            w stosunku do innych kobiet a zwłaszcza do siebie. To oznaka inteligencji!
            • Gość: lalaal Re: Chce se przywiezc dupke ze Wschodu IP: *.gdynia.multicon.pl / *.gdynia.multicon.pl 10.08.04, 18:30
              Pewnie zwłaszcza na forum bardzo łatwo komus nawrzucac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka