Dodaj do ulubionych

KARELIA - smacznego..

IP: *.ipt.aol.com 12.12.02, 08:28
Jesus co za swiat co za ludzie.. idem spac.. tylko dbaj o linie - to tylko
jedzenie.. nie warto na sile smile

pozdrawiam

bastard
Obserwuj wątek
    • karelia Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 08:47

• jan.kran Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 08:58
        Smacznego i milej zabawy! Pomysle o Tobie o 13-tej. Pozdrawiam.

Kran
        • karelia Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 09:02
          Dziekuje, byc moze , gdy tak bedziemy sie weselic przy julowym stole, ktos
          opowie jakas wink))) norweska historiesmile))))))))
          Kranie , a co wy tam w tej Norge macie za przysmaczki ? Pewnie tylko dorsz,
          dorsz, i lax....
          co za czasy, co za ludziewink
          • jan.kran Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 09:12
            Ja nie uzywam norweskich przysmakow. Nie znam ich osobiscie i jakos sie
            do tego nie pale smile Jade do Polski na jul i tam pierogi, pierogi...
            Pozdrawiam.

Kran Nieswiadomy Norweskich Przysmakow
            • karelia Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 09:33
              alez kranie, co Ty wygadujesz, to cywilizowany kraj. Na pewno maja jakies
              smaczne przysmaczkiwink, ktore maglabys ewentualnie polubic. Jedzenie, wnetrza
              domow, ubranie... bardzo duzo nam mowia o innych narodach. Nie kaze Ci jesc
              grillowanych termitow, ani innych dziwactw, ale jakis losos dobrze
              przyrzadzony, oczywiscie po norwesku,wcale nie jest zly. Ja polubilam niektore
              potrawy szedzkie i jakos zyje, nie otrulam sie.
              • jan.kran Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 09:44
                Losos mniam, mniam. A jak ide na kolacje do znajomych Norwegow to mi serwuja
                chinszczyzne albo barszcz. Buuuuuuuu. I jak ja sie mam z obca kultura
                zaznajamiac, pytam Cie Karelio ? Kran
                • karelia Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 10:32

• _szwedka Czwartek 12.12.02, 13:41
        to grochowka i nalesniki karelka i zaden julbord nie moze tego zmienic
        a na deser alvedon bo glowa mi peka i juz nie wiem czy od zaziebienia czy od
        tych recept ktore zaserwowalam sobie wczoraj wieczorem heheehe
        ps.
        Czy nie przeniesc z powrotem tutaj zebrania?
        • Gość: marcee Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.134.139.* 12.12.02, 13:45
          Zebranie Klubu powinno byc tutaj !!
          zwlaszcza ze robercik mnie wykolegowal z Kurnika i nie moge sie dopisac

proponuje zebranie Klubu w naszym Mateczniku czyli tutaj
          • _szwedka Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.02, 13:51
            Marcee! Ty mi cos obiecalas i co?
            A w kurniku juz nic sie nie dzieje...
            Tylko mi szkoda mojego kacika szydelkowania hehehe
            • karelia Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.02, 15:33

• _szwedka Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.02, 16:01
                jeszcze wiecej roboty niz mam? juz mi sie nic nie chce robic bo i tak nie zdaze
                na czas hehehe to czy tydzien w ta czy wewta?
                • karelia Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.02, 16:09
                  Masz bardzo zle planowanie, musisz byc chaotyczna , nie zorganizowana,
                  rozkojarzona i po prostu leniwatongue_outPPPPPP. Robota nie moze sie nawarstwiac, ona
                  moze sie zmniejszac, ewentualnie minimalnie zwiekszac, zeby sie blyskawicznie
                  zmniejszyc smile))) Grunt to dobry planering i zaawansowana logistyka tongue_outPPPP
                  • karelia Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.02, 16:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka