Gość: student IP: *.ipt.aol.com 12.12.02, 08:28 Jesus co za swiat co za ludzie.. idem spac.. tylko dbaj o linie - to tylko jedzenie.. nie warto na sile pozdrawiam bastard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 08:58 Smacznego i milej zabawy! Pomysle o Tobie o 13-tej. Pozdrawiam. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 09:02 Dziekuje, byc moze , gdy tak bedziemy sie weselic przy julowym stole, ktos opowie jakas ))) norweska historie)))))))) Kranie , a co wy tam w tej Norge macie za przysmaczki ? Pewnie tylko dorsz, dorsz, i lax.... co za czasy, co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 09:12 Ja nie uzywam norweskich przysmakow. Nie znam ich osobiscie i jakos sie do tego nie pale Jade do Polski na jul i tam pierogi, pierogi... Pozdrawiam. Kran Nieswiadomy Norweskich Przysmakow Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 09:33 alez kranie, co Ty wygadujesz, to cywilizowany kraj. Na pewno maja jakies smaczne przysmaczki, ktore maglabys ewentualnie polubic. Jedzenie, wnetrza domow, ubranie... bardzo duzo nam mowia o innych narodach. Nie kaze Ci jesc grillowanych termitow, ani innych dziwactw, ale jakis losos dobrze przyrzadzony, oczywiscie po norwesku,wcale nie jest zly. Ja polubilam niektore potrawy szedzkie i jakos zyje, nie otrulam sie. co za czasy, co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: KARELIA - smacznego.. 12.12.02, 09:44 Losos mniam, mniam. A jak ide na kolacje do znajomych Norwegow to mi serwuja chinszczyzne albo barszcz. Buuuuuuuu. I jak ja sie mam z obca kultura zaznajamiac, pytam Cie Karelio ? Kran Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Czwartek 12.12.02, 13:41 to grochowka i nalesniki karelka i zaden julbord nie moze tego zmienic a na deser alvedon bo glowa mi peka i juz nie wiem czy od zaziebienia czy od tych recept ktore zaserwowalam sobie wczoraj wieczorem heheehe ps. Czy nie przeniesc z powrotem tutaj zebrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.134.139.* 12.12.02, 13:45 Zebranie Klubu powinno byc tutaj !! zwlaszcza ze robercik mnie wykolegowal z Kurnika i nie moge sie dopisac proponuje zebranie Klubu w naszym Mateczniku czyli tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.02, 13:51 Marcee! Ty mi cos obiecalas i co? A w kurniku juz nic sie nie dzieje... Tylko mi szkoda mojego kacika szydelkowania hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.02, 16:01 jeszcze wiecej roboty niz mam? juz mi sie nic nie chce robic bo i tak nie zdaze na czas hehehe to czy tydzien w ta czy wewta? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.02, 16:09 Masz bardzo zle planowanie, musisz byc chaotyczna , nie zorganizowana, rozkojarzona i po prostu leniwaPPPPPP. Robota nie moze sie nawarstwiac, ona moze sie zmniejszac, ewentualnie minimalnie zwiekszac, zeby sie blyskawicznie zmniejszyc ))) Grunt to dobry planering i zaawansowana logistyka PPPP co za czasy, co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś