Dodaj do ulubionych

skoro już

20.11.13, 13:17
w wielu miejscach już po lunchu czyli jesteśmy już w drugiej schyłkowej połówce tygodnia nr 47/52. Bardzo proszę o garść tego czego nie powinien golem nr 07071973 robić absolutnie od tego momentu.
ja zacznę.
wydaje mi sie, że nie powinien wciągać makdonalda.
czego jeszcze nie powinien ?
proszę uprzejmie o inspiracje na przyszły rok.
a co powinien ?
co powinno stać się celem takiego golema, żeby mógł się dobrze czuć we własnej skórze.
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: skoro już 20.11.13, 14:27
      paco_lopez napisał:

>jesteśmy już w drugiej schyłkowej połówc
      > e tygodnia nr 47/52.

kroczymy wspólnie krętymi ścieżkami ..ot pielgrzymi los poszukujących tym bardziej że jak cyfra wskazuje półmetek już za nami a celu nie widać....nawet światełka w tunelu....i zostało już tylko 5 połówek do końca roku....mało kurcze!

> proszę uprzejmie o inspiracje na przyszły rok.

"wyrwij mórom zęby krat, zerwij kajdany, połam bat..."

> a co powinien ?

porozmawiaj sam ze sobą w ciszy i skupieniu, wyobrać sobie, że jesteś częścią jakiejś wszechogarniające jaźni.....dobrej, ciepłej, spokojnej....i mama okrywa Cię kołderką, całuje w czułko do snu, opawiada bajkę i złym smoku i dzielnym Paco co go załatwił a w nagrodę dostał pół królestwa i śliczną księzniczke za żonę....

a tata w milczeniu rozkłada kolejkę PIKO HO i się z nim pobawisz od samego rana...będziesz maszynistą....a potem pójdziecie na sanki....o ile nie będzie promocji na sól drogową w markecie

> co powinno stać się celem takiego golema, żeby mógł się dobrze czuć we własnej
      > skórze.

nowa kobieta (koniecznie młodsza), zmień robotę nie zapominająć odchodzą powiedzieć szefowi kim jest jego matka....
      • sibeliuss Re: skoro już 21.11.13, 20:26
        I z tą młódką ma być bez zobowiązań :D
      • paco_lopez Re: skoro już 22.11.13, 21:12
        porozmawiaj sam ze sobą w ciszy i skupieniu, wyobrać sobie, że jesteś częścią j
        > akiejś wszechogarniające jaźni.....dobrej, ciepłej, spokojnej....i mama okrywa
        > Cię kołderką, całuje w czułko do snu, opawiada bajkę i złym smoku i dzielnym Pa
        > co co go załatwił a w nagrodę dostał pół królestwa i śliczną księzniczke za żon
        > ę....
        >
        > a tata w milczeniu rozkłada kolejkę PIKO HO i się z nim pobawisz od samego rana
        > ...będziesz maszynistą....a potem pójdziecie na sanki....o ile nie będzie promo
        > cji na sól drogową w markecie

albo puść sobie bon jovi living on the prayer i niech ci sie zdaje , ze idziesz do ósmej klasy, a tam już nikt ci nie podskoczy.
    • paco_lopez Re: skoro już 22.11.13, 20:19
      a nie wiedziałem, ze mnie do innej sali przeniesiono. a jak tak to dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka