Dodaj do ulubionych

do chłopcu z gg

IP: *.provider.pl 15.08.04, 06:48
Moj chłopiec wyjechał i co? Mam "kontakt" na gg. Z każdym dniem coraz mniej mi
się chce w ogole ten sypiący się program odpalać. Kocham? Już mnie paru przed
nim zrobiło, więc nie mówie nic o uczuciach.

Chłopak ma być obok, ma być fizycznie, a nie kolejna wirtulne zludzenie.

Niektóre kobiety nie wierza w cale te wasze "jesteś sliczna", "mądra" i inne
bzdury. Trzeba być zakompleksioną zeby to kupić. Zwłasza po usłuszeniu tego od
100 z was. I każdy z was zapewnia jestem "inny". Haha.

Ja nie mam zamiaru miec super chłopca zza siedmiu routerów. Dlatego zostanę
nawet przy gorszym, który zwyczajnie będzie.

Obserwuj wątek
    • Gość: yoyo Re: do chłopcu z gg IP: 217.144.243.* 15.08.04, 09:41
      Cos chcialas powiedziec,ale nie bardzo wiesz sama co..To ,ze ktos Ci wali jaka
      to jestes fajna to chyba nic zlego,moze faktycznie taka jestes?!My faceci od
      czegos musimy zaczac.Nasz szanse nie byly by chyba najmocniejsze gdybysmy
      zaczeli,np.hej fujaro jak leci...
      • Gość: gg uster (still) Re: do chłopcu z gg IP: *.provider.pl 15.08.04, 10:38
        Chciałam powiedziec, ze w pewne komplementy się juz nie wierzy, zwłaszcza ze
        wiadomo: no co mają powiedzieć, no muszą te komplementy mówić.

Chodzi mi o coś znacznie wazniejszego: o blikość, o to żeby onpo prostu był. Nie
        łudźcie się ze gg, icq, komórki czy cokolwiek innego są w stanie to zastąpić.
        Pare wieczorów kiedy męzczyzny nie ma, kiedy ma być i kobieta zaczyna się
        rozglądać. Ile można wyczekiwać Godota?
        O ile ma się perspektywy odchodzi, kobiety takie jak ja - potrafią nawet odejść
        do niczego, do pustego pokoju.

• Gość: figa Re: do chłopcu z gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 11:31
          Faceci to sie juz wygodni zrobili, wystarczy bąknąć "kocham cię" do komórki lub
          pudełka zwanego komputer (no i sztuczne malowane kwiatki przesłać), zeby kobita
          myślała ze tak jest i trzepała z zachwytu rzęsami " A niech tam bedzie miała co
          kolezankom opowiadac hihih". A z romantyków od czasu do czasu,- to się
          naśmiewaja, że "cioty", nie prawdziwi mężczyźni. A jest miło w tym dzisiejszym
          zapędzonym swiecie techniki stac się choc na chwilę kimś innym.....
          "gdzie Ci męźczyźni, prawdziwi tacy....????" jak spiewała Danutka Rinn
          • Gość: yoyo Re: do chłopcu z gg IP: 217.144.243.* 15.08.04, 12:33
            jest tu troche prawdy,ze stajemy sie gatunkiem wymierajacym.Idzie to jednak w
            dwuch kierunkach.Co sie dzieje z tymi suptelnymi dziewczynami.Emancypacja u
            wielu z Was tak sie zarysowuje,ze tylko czekac jak zaczna wam rosnac
            penisy.Sorry ,ale zbyt duzo chlopczyc widze aby o tym nie wspomniec.Oczekujecie
            od nas romantyzmu bedac same wulgarnymi blondynkami.
            • Gość: gg user Re: do chłopcu z gg IP: *.provider.pl 15.08.04, 13:51
              Ja byłam subtelna, aż zostawiona sobie samej przez kolejnego menszczysne -
              otrzeźwiałam. Teraz wiem, ze musze sobie jakoś i prace znaleść i pomyśleć o
              samochodzie i mieszkaniu.

Kiedy byłam młodsza śmiali się z mojej nawiności "Życie jest parszywe a kobieta
              naiwna" "Ciebie to mozna robić" usłyszałam nie raz.

Teraz jeden mowi o wyrachowaniu a yoyo o braku subtelności.

Głowę zwiesiła niemo.
              • conveyor Re: do chłopcu z gg 15.08.04, 14:05
                Ale dalej nic nie napisalas, na ile wyjechal, dokad? ja wlasnie mialem do czynienia z taka laska, musiala wyjechac do Hiszpanii na 4 tyg. a ja do Finlandii, no i wystarczylo 2 tyg. zeby przestala tesknic, a 3 tyg. zeby napisala mi maila ze:"...juz nie czuje do Ciebie tego co dawniej..." a przed wyjazdem bylo tak super, "Tylko Ty" i inne podobne badziewie...

------------------
                Forum bez cenzury
                Prawdziwy Mężczyzna
              • Gość: gg user Re: do chłopcu z gg IP: *.provider.pl 16.08.04, 00:01
                No.. moze nieco ponikuje - nie ma go od miesiaca - nie wiadomo czy wróci.
                • conveyor Re: do chłopcu z gg 16.08.04, 01:29
                  Czekaj, jak to nie wiadomo czy wroci? wyjezdzal z zamiarem zostania, rozmawialiscie o tym? napisz cos wiecej, bo ni cholery nie da sie nic wywnioskowac, a moze niepotrzebne na Ciebie krzycze...

------------------
                  Forum bez cenzury
                  Prawdziwy Mężczyzna
                  • Gość: gg user Re: do chłopcu z gg IP: *.provider.pl 16.08.04, 11:56
                    Wyjechał oczywiscie do Angli, do Londynu. Powiedział, że "do Polski nie wraca".
                    Nie wiem, jak poważnie można traktować jego słowa (raczej starał się być słowny).
                    • conveyor Re: do chłopcu z gg 16.08.04, 18:43
                      To troche zmienia postac rzeczy, ale dalej odmierzasz informacje jak kroplomierzem, wrrrr... rozmawialiscie o tym wyjezdzie wczesniej? powiedzial Ci to ni z tego ni z owego? zgodzilas sie? nie zgodzilas sie?

------------------
                      Forum bez cenzury
                      Prawdziwy Mężczyzna
                      • Gość: gg user Re: do chłopcu z gg IP: *.provider.pl 16.08.04, 20:28
                        Zatem tym razem będę "szczodra".
                        Znamy się krótko - pare miesięcy, on wyjazd miał już dawno zaplanowany,
                        powiadomił mnie o tym, że wyjeżdza. Trudno mi ocenić, na ile powazne są jego
                        słowa - ma 23 lata i wiem, że jest w stanie to zrobić.

Nie w tym, myślę, rzecz, że go nie ma. Mam takie dziwne, irracjonalne uczucie,
                        że ja nie mam czasu, że jestem tylko tutaj i tylko teraz. Nie piszcze mi, że
                        jestem młoda - bo mam 25 lat, ja nie mam takiego poczucia. Tracę czas na ...
                        "czekaniu", mam wrazenie, że chłopacy prowadza jakąś podlą grę na czas, wiedząc
                        z góry, że tylko oni w niej zwyciężą.

W przeszłości miałam sporo bardzo nieprzyjemnych i nieciakawych doświadczeń z
                        męzczyznami, nauczyło mnie to dużej ostrożności, ważenia słow, ale tez
                        przysporzyło zgorzknienia, frustracji a nawet depresji, którą mam już za sobą.

Po porstu czuję się bezradna: kolejny chłopak, i ... no własnie, ledwie się
                        przyzwyczaję to ... "papa"

Nie potrafię być dziewczyną na jedną noc (próbowałam) bardzo to przeżywam, za
                        bardzo.

Myśle że zaspokoilam teraz ciekawość wszystkich czytających, to chyba nie jest
                        dobry pomysł pisać otwarcie na sieci, tym niemniej to zrobiłam.
                        • conveyor Re: do chłopcu z gg 17.08.04, 13:30
                          No to nareszcie troche rozjasnilas, troche... dalej nie napisalas jakie sa teraz wasze stosunki, czy on chce Cie zatrzymac przy sobie, czy chce Cie sciagnac do Anglii, a w ogole to angazujac sie nie myslalas o tym ze on przeciez za pare miesiecy zniknie? jesli gosciu tylko trzyma Cie tak na odleglosc, nie ma zamiaru nic z tym zrobic, to napisz mu to co nam napisalas i zacznij sobie ukladac zycie od nowa...

-----------------
                          Forum bez cenzury
                          Prawdziwy Mężczyzna
            • Gość: figa Re: do chłopcu z gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:20
              To prawda ze subtelne dziewczyny to tez zanikający gatunek i to jest
              przerażające. Niektóre kobiety za bardzo chcą udowodnic swoje usamodzielnienie,
              swoja "kobiecą męskość". Zawsze tak było, że kobieta i mężczyzna są jak dwie
              połówki i mają sie uzupełniac. Może dziś ludzie w tym pędzie za mało czasem ze
              soba rozmawiają, po tym jak sie do siebie przyzwyczają w związku, i z tego robi
              sie problem hihih. Najlepiej moze w rozłące powrócić to tej archaicznej
              papeteri w serduszka. A zreszta krótkie rozstania chyba powinny wzmocnic
              związek.
              Mimo równouprawnienia kobiety chyba sie zapedziły, nadzieja , że nie stanie się
              taka rzeczywistość jak przedstawiona w "Seksmisji".

A co do wulgarnych blondynek, moze maja dość kawwałów na swój temat i stąd ich
              zachowanie hihihih.....
    • conveyor Re: do chłopcu z gg 15.08.04, 11:41
      A na ile wyjechal? na stale czy na pare tygodni? bo jak na pare tygodni i wraca to Ty strasznie wygodna jestes...

------------------
      Forum bez cenzury
      Prawdziwy Mężczyzna
    • mobypussy Re: do chłopcu z gg 15.08.04, 15:05
      a ja cie user bardzo dobrze rozumiem. sama to przechodze. i po kilku latach
      dochodze do wniosku ze to co bylo kiedys, to stale, czasami meczace, nurzace.
      ta monotonnia to bylo naprawde to. kochalismy sie, czasami klocili, ale byl...
      codziennie, na kazde zawolanie lub tez nie...
      ale przeciez kur*** mi sie znudzilo. i placilam... roznymi zwiazkami na
      odleglosc, tylko po to zeby sie przekonac ze to nie to. ale czlowiek uczy sie
      na bledach. a jakby ich nie posmakowal to by ciągnelo tak czy siak.
      popierd*** jest to zycie...
      moze kiedys sie jednak cos ulozy? :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka