Dodaj do ulubionych

facet -ignorant

IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.08.04, 08:52
czesc mam z pozoru banalny problem......................................
otóz odchudzam się chcąc zwrócić uwagę faceta który do tej pory jest
niezdecydowany w stosunku do mnie czy to może przynieśc jakiś skutek, a może
jak powinnam go uwieść? bardzo go kocham i nie chcę go stracić ,
poradżcie ......
Obserwuj wątek
    • gomory Re: facet -ignorant 31.08.04, 09:04
      Wiesz... jesli z wagi 85 kg przeskoczysz na 65 to powienien zwrocic uwage.
      Kobiety ktore sie jaraja tym ze schudly 5 kg, powinny wiedziec ze mezczyzna nie
      dostrzeze tego absolutnie. Poza tym piszesz jakies sprzecznosci... chcesz go
      uwiesc, jest niezdecydowany, ma zwrocic na Ciebie uwage -> wynika ze nie
      jestescie razem. "Nie chce go stracic" -> wynika z tego ze jestescie razem ;).
      To jak to jest?
      • Gość: kinia Re: facet -ignorant IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 31.08.04, 10:22
        powinnam byla napisac jak go uwiesc ponownie :) masz racje
        jesli chodzi o niego to facet ma wagę w oczach wiec chyba to jest przyczyna !!
        • Gość: burunduk Re: facet -ignorant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:33
          normalny facet ma w oczach dzikie żadze, a nie wagę...
          sprzedawca z miesnego???
      • Gość: kinia Re: facet -ignorant IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 31.08.04, 14:52
        wiesz chudne z 82 do 54 przy wzroscie 180 :) juz jestem na pólmetku co ty na
        to ? :P
        • diastema Re: facet -ignorant 31.08.04, 14:52
          no ja gratuluje i podziwiam :D
        • Gość: tony Re: facet -ignorant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:54
          a dla kogo tak chudniesz?dla siebie,czy dla niego?
    • hrabia_dewalgo Re: facet -ignorant 31.08.04, 13:20
      Gość portalu: kinia napisał(a):

> czesc mam z pozoru banalny problem......................................
      > otóz odchudzam się chcąc zwrócić uwagę faceta który do tej pory jest
      > niezdecydowany w stosunku do mnie czy to może przynieśc jakiś skutek, a może
      > jak powinnam go uwieść? bardzo go kocham i nie chcę go stracić ,
      > poradżcie ......

---------

Wszystko zalezy od tego jak chudniesz- jesli w wyniku utraty kilogramow
      przechodzisz z 75C do 75B to wtedy napewno rozczarujesz chlopaka.

Rada:
      Przy najblizszej okazji wloz mu reke za spodnie- przestanie Cie ignorowac i
      pobudzisz nietylko jego zainteresowanie.
      • diastema Re: facet -ignorant 31.08.04, 13:45
        kg sie nie licza.liczy sie czy ty sie czujesz atrakyjna i tak lapa w spodnie
        moze pomoc.........
      • Gość: kinia Re: facet -ignorant IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 31.08.04, 18:04
        zajefajnie na pewno wyprobuje :)
    • Gość: kris Re: facet -ignorant IP: *.crowley.pl 31.08.04, 15:03
      moja kobitka też tak myślała. Mówiłem, zabraniałem, ale powiedziała, że robi to
      dla siebie. I żarła przez miesiąc jakieś zielska typu brokuły, jogurciki itp.
      Schudła, ale nie podobała mi się bardziej - mniej też nie. Co więcej opadła z
      sił biedaczka i parę razy dostała krwotoków z nosa, nie mówiąc, że na niektóre
      inne rzeczy sił nie stało.

Dziś wróciła do stałej wagi. Wygląda mmmm smakowicie i czuje się super. Ma
      zakaz odchudzania.

Przecież to sama przyjemność przytulić się do ukochanego ciała, a nie nabijać
      sobie guzy obijając się o wystające biodra .
      • Gość: kinia Re: facet -ignorant IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 31.08.04, 18:05
        ja nie zamierzam byc anorektyczka tylko sporty woman :) wiem, ze duze tez jest
        piekne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka