Dodaj do ulubionych

Za i przeciw- mini ankieta ;)

04.11.14, 14:05
W nawiązaniu do mojego poprzedniego postu z wątpliwościami czy męzczyzna kocha czy nie postanowiłam konkretnie podsumować.

Za:
Chce bardzo często się widywać, najchętniej codzinnie
Jest bardzo czuły, aż do przesady (ciągłe trzymanie za rękę, głaskanie itp)
Pomaga mi ale w zakresie przez niego wybranym ( w sensie że sam proponuje jakieś rzeczy, na moją prośbe raczej nie wykazuje entuzjazmu)
Powiedział mi że mnie kocha (pytanie co to znaczy...)
Robi mi czasem drobne niespodzianki typu szukałam czegoś a on to kupił na allegro
Zawsze robimy to co ja chcę( heh, nie wiem czy to dobrze włąściwie, on nie bardzo ma inicjatywę)
Raczej nie przedkłada innych spraw czy ludzie ponad mnie (choć w sumie niewiele ma takich innych spraw)
Super seks (bardzo o mnie dba, nie jest egoistą)

Przeciw

Nie chce za bardzo wchodzić w moje zycie, a raczej chce na włąsnych warunkach (czyli coś tak, cos nie)
Nie interesuje się mną , nie pyta o moje sprawy, o moje zycie
Nie mówi tez o sobie prawie nic
Toleruje moich znajomych i rodzinę ale ich nie lubi i raczej nie stara sie o ich sympatię
Nie robi żadnych wspólnych planów- nic absolutnie, nawet dotyczących najbliższych miesięcy
Nie mamy nic wspólnego
Nie chce żebym wkraczała w jego zycie- raczej tak stara się je poukładać, żeby koegzystować obok siebie

Jak się wam to widzi? Kocha czy jest mu po prostu wygodnie? Ja chcę czegos na poważnie...acha, spotykamy sie od ponad roku, oboje po rozwodach

Obserwuj wątek
    • obrotowy kulturalny, dobrze wychowany mezczyzna... 04.11.14, 15:54
      dzialajacy wedlug zasady: - dobrze jest, jak jest - i tak 3miec...

jak i Tobie dobrze jest , to i ty to ciagnij... - az do pierwszego zakretu...

a jesli masz inne, bardziej dalekosiezne plany - to pytaj...
      • titta4 Re: kulturalny, dobrze wychowany mezczyzna... 04.11.14, 17:28
        Pytałam , usłyszałam same ogólniki, do niczego nie zobowiązujące..że kiedyś, gdzieś, jakoś...:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka