eat.clitoristwood 23.07.15, 19:09 Dlaczego fryzjer pyta się, czy maszynką? Mnie tam jest obojętne, niechby kindżałem, maczetą. To on, fryzjer powinien wiedzieć, czym mu wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: U fryzjera 23.07.15, 21:23 eat.clitoristwood napisał: > Dlaczego fryzjer pyta się, czy maszynką? Mnie tam jest obojętne, niechby kindża > łem, maczetą. To on, fryzjer powinien wiedzieć, czym mu wygodniej. bo z reguły fryzjer jest kobietą...one ciągle mają dylematy..choć w Twoim wypadku być może miała skrupuły... moja nie ma żadnych... "Panie mariuszg2 ... krótko i na ostro tniemy przez kreskę a potem masażyk i żel?" zawsze dodaje - na koniec - "tonic" żeby ją utwierdzić w przekonaniu racji i słuszności przedsięwzięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
miau.weglowy Re: U fryzjera 23.07.15, 23:28 nastepnym razem powiedz,ze maczeta (nagraj to) Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: U fryzjera 24.07.15, 18:27 Zasadniczo no taką brzytwą...to ryzyko jest :-P Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: U fryzjera 24.07.15, 19:02 anus-hka napisała: > Zasadniczo no taką brzytwą...to ryzyko jest :-P zasadniczo tak, ale w malpiej lapie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt od czasu, gdy kupilem sobie maszynke, 25.07.15, 12:17 zwolnilem fryzjera, co pozwala mi przy kazdym strzyzeniu na dwa piva - gratis. cos pomoglem ? Odpowiedz Link Zgłoś
tindada Re: U fryzjera 26.08.15, 14:54 hmmm... mój pięciolatek boi się maszynki więc w tym momencie pytanie jest na miejscu... może pyta z przyzwyczajenia? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: U fryzjera 11.10.15, 00:39 A moze autor watku wyglada jak straumatyzowany pieciolatek co boi sie maszynki? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkaczmarek01 Re: U fryzjera 29.01.16, 11:34 Jak dla mnie nie ma to żadnej różnicy, myślę że to pytanie jest zbędne. Fryzjer sam powinien wiedzieć której metody użyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: U fryzjera 30.01.16, 17:20 bo cięcie jest inne, poza tym ceny są zróżnicowane, dlatego pyta....żeby przy płaceniu nie było gderania. Może nawet z długich na jeża obciąć Cię nożyczkami, jednak jest to bardziej pracochłonne i cenowo byłoby droższe. Są tez klienci którzy nie lubią maszynką, mają uprzedzenia. Ty masz jedną fryzjerkę, ona klientów ma setki, prócz twarzy, nie zawsze pamięta, jakie masz fanaberie, musiałaby prowadzić kartoteki klientów, choć może Ci się wydawać, że jesteś jedyny.... więc pyta. Odpowiedz Link Zgłoś