mamkaantka 30.12.15, 11:31 Na jaką część ciała kobiety zwracacie największa uwagę? Ostatnio takie pytanie padło na imprezie wśród moich przyjaciół i odpowiedzi mnie nieco zaskoczyły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2karlito Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 30.12.15, 17:40 Dla mnie twarz jednak wygrywa, powaznie jak jest sliczna dziewczyna nie mozna od niej oczu oderwac, sliczny usmiech, musi byc malutka, slodka po prostu I like that ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 18.01.16, 12:42 na cipkę Odpowiedz Link Zgłoś
monty007 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 31.12.15, 00:18 Twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 31.12.15, 07:49 zawsze na calosc, jako ze cialo kobiety to integralne dzielo,no a wisienka na torcie jest buzia & pupcia..hmm, Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to zalezy... 31.12.15, 12:00 na trzezwo - to na pupcie. a na rauszu - gdy wzrok juz tak daleko nie siega - to na cycunie. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 01.01.16, 01:28 Twarz, dłonie (dodałbym "figura") ale kategoria "największa uwaga skierowana na część ciała" nie przewiduje takiej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiestatystyk Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 01.01.16, 18:23 Zdecydowanie na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 01.01.16, 19:00 Fan a-nushki? Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiestatystyk Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 02.01.16, 11:30 Nic przeciwko niej nie mam, ale fanem to jestem raczej innych zgrabnych "nushek". Odpowiedz Link Zgłoś
djemnys Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 06.01.16, 21:18 Zdecydowanie twarz - przede wszystkim pogodny uśmiech, ładne i duże oczy, pogodny wyraz twarzy, zadbane włosy Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap2.0 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 17.01.16, 08:37 Stopy Odpowiedz Link Zgłoś
abel-ardi Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 18.01.16, 10:42 Ja zwracam uwagę na oczy,dłonie,stopy.Uwielbiam zadbane stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowakandrzej111 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 19.01.16, 13:00 Twarz to podstawa, bo przysłowie "worek na głowę i za ojczyznę" to dobra teoria, ale w praktyce się nie sprawdza. Figura też jest ważna, a może po prostu to żeby kobieta nie była gruba (może być pełnych kształtów). Ogólnie fajnie jak jest zadbana. No i stopy... drobne i kształtne stopy to magia! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 19.01.16, 23:20 Taaa wszyscy patrzą na twarz i oczy ale wszyscy chcą szczupłej :D Taki paradoksik. Panowie nie bądźcie zakłamani :D Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 26.01.16, 20:26 Fakt. Dokładnie to oceniamy płaskość brzucha. Takie preferencje to wyniki doboru naturalnego. Płaski brzuch - znaczy nie jest w ciąży, nadaje się do przedłużenia własnej linii genetycznej. Faceci o takich preferencjach mieli większa szansę na utrwalenie własnego genotypu w populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 26.01.16, 23:30 Ooo warto wiedzieć....taka cecha atawistyczna. Tylko nie wiem dlaczego Panowie nie potrafią wprost się przyznać. Przecież większość zwraca uwagę jednak na figurę, a dopiero później na charakter, inteligencję i inne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt dlaczego ? - od zawsze to pisze... 27.01.16, 09:46 lith45 napisała: > Tylko nie wiem dlaczego Panowie nie potrafią wprost się przyznać. Przecież więk > szość zwraca uwagę jednak na figurę, a dopiero później na charakter, inteligenc > ję i inne rzeczy... po ciemku twarzy nie widac, tylko figure, a zreszta twarz mozna przyslonic gazeta - jak mawial pewien znajomy... a co do charakteru i inteligencji - tez zwracam uwage: - maja nie przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: dlaczego ? - od zawsze to pisze... 27.01.16, 11:51 Z czyimś gustem nie dyskutuję - chodzi o tą inteligencję ;) Można i torbę po cukrze na głowę założyć, z figurą byłoby gorzej :P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ERGO: 30.01.16, 15:34 lilith45 napisała: > Z czyimś gustem nie dyskutuję - chodzi o tą inteligencję ;) > Można i torbę po cukrze na głowę założyć, z figurą byłoby gorzej ERGO: - ma byc zgrabna, chetna i niemarudna. i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: ERGO: 30.01.16, 17:02 Czyli grzeczna i podporządkowana :P Oj faceci jacy wy nudni jesteście...brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ERGO: ma byc grzeczna. :) 31.01.16, 07:24 ilith45 napisała: > Czyli grzeczna i podporządkowana :P Oj faceci jacy wy nudni jesteście...brrrr jasne , ze ma byc grzeczna. zyjemy w demokracji. a podporzadkowana byc nie musi - gdy nie chce. moze spokojnie odejsc - gdy cos sie nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: ERGO: ma byc grzeczna. :) 31.01.16, 15:22 ufff dobrze że może odejść... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt poviem wiency... 02.02.16, 16:27 lilith45 napisała: ufff dobrze że może odejść... poviem wiency... po pewnym czasie to nawet powinna - bo co za dlugo - to niezdrowo ___________________________________ w zyciu nie rzucilem zadnej kobiety. gentleman ma na to za miekkie serce. - wszystkie mnie rzucaly. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 23.01.16, 09:45 Mózg. M. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no to gdy masz powazne zamiary. 23.01.16, 11:10 mariner4 napisał: > Mózg. > M. no to gdy masz powazne zamiary. to jasne. ale gdy nie - to chyba jest cala reszta, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: no to gdy masz powazne zamiary. 18.02.16, 06:04 Każda euforia i zauroczenie się kończy. Potem żyć z głupia baba? Na chemię nie mamy wpływu. Na myślenie tak. M. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 26.01.16, 20:20 Facetowi do oceny atrakcyjności kobiety wystarczy jedno spojrzenie. W czasie tego spojrzenia wzrok faceta zaczyna od twarzy, potem w dół i ponownie w górę. Całość zajmuję ułamek sekundy. Tyle wystarczy by ocenić czy kobieta jest atrakcyjna. A co do tego na co ja zwracam największą uwagę - cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 26.01.16, 23:31 :D no! Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 31.01.16, 00:24 Jak się za kimś oglądam na ulicy, to ogólnie na figurę ;) A tak to na twarz przede wszystkim, potem figurę (w sensie żeby była mniej-więcej klepsydra - może być "duża", byle proporcje były zachowane), no i dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 15.02.16, 04:27 Pierwsze wrażenie to wygląd, sex. Potem mózg. M. Odpowiedz Link Zgłoś
medioland_pl Re: Na jaką część ciała k. zwracacie największa u 09.03.16, 09:30 Twarz, nogi :> Odpowiedz Link Zgłoś