Gość: zenek IP: 195.94.198.* 29.09.04, 13:51 Witam! Gdzie w ciemno można iść do hmmm...DOBREGO zakładu kosmetycznego który się sensownie zajmnie męską twarzą... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_28 Re: kosmetyczka - Wawa 29.09.04, 13:54 Gość portalu: zenek napisał(a): > Witam! > Gdzie w ciemno można iść do hmmm...DOBREGO zakładu kosmetycznego który się > sensownie zajmnie męską twarzą... > pzdr Ja słyszałam że o wiele lepszy od zabiegów / maseczek kosmetycznych jest lepszy wytrysk prosto na buźkę :-) Pozdrawiam, CZARNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: kosmetyczka - Wawa IP: 195.94.198.* 29.09.04, 13:58 ale to Kitku chodzi o moje ryło a nie Twojego buziaka...choć jeśli chcesz... :)) ja nie utrzymuje stosunków homoseksualnych... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_28 Re: kosmetyczka - Wawa 29.09.04, 14:01 Gość portalu: zenek napisał(a): > ale to Kitku chodzi o moje ryło a nie Twojego buziaka...choć jeśli chcesz... :) > ) > ja nie utrzymuje stosunków homoseksualnych... No a sam sobie na buźkę chlap chlap to nie pora ?? :-))) Będzie taniej i lepiej ... komon bejbe czekieraut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: kosmetyczka - Wawa IP: 195.94.198.* 29.09.04, 14:05 sam sobie to chyba nie taki sam fan jak ktoś tobie Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_28 Re: kosmetyczka - Wawa 29.09.04, 14:07 Gość portalu: zenek napisał(a): > sam sobie to chyba nie taki sam fan jak ktoś tobie że co? że jak ? chłopie mów no po ludzku do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: kosmetyczka - Wawa IP: 195.94.198.* 29.09.04, 14:11 > że co? że jak ? > chłopie mów no po ludzku do mnie taaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_28 Re: kosmetyczka - Wawa 29.09.04, 14:18 OKI.. Zenek.. teraz na poważnie...dość tych głupot, podpowiem ci co robić Ja na twoim miejscu wybrałabym się do lepszej perfumerii i zakupiła jakąś dobrą maseczkę, kremik, do cery odpowiedniej dla ciebie i sobie tego urzywać, bo kosmetyczki zdzierają szmal - za jeden zabieg (który niewiele ci pomoże) zapłacisz tyle co dobrej jakości kosmetyk, serio... zaufaj mi.. no chyba że cię stać na wydawanie od 150/200 a czasem i więcej na jeden zabieg to git. Polecam kosmetyki Clarinsa, Clinica oraz La Prairie... Odpowiedz Link Zgłoś