Gość: Asik Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 01.10.04, 16:47 Ja też:-))))) Dużo radości wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 01.10.04, 16:48 ooo, jak milo :* ja tez mam dzisiaj dobry humorek :)) wyprostowalo sie, Tony? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 01.10.04, 17:19 mala poprawka: na piec sekund humor mi sie popsul, no ale piec sekund juz minelo i znowu jest oki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 16:59 ja tez i to dzien wesoly na maxa oby takich wiecej :D Odpowiedz Link Zgłoś
hiszi Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 17:01 ja też, ja też:DDD :):):):) lalalalalalalala :):) Odpowiedz Link Zgłoś
a.b.i.g.a.i.l Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 17:21 Ja tez mam dzisiaj dobry humor, jestem jakas miło pobudzona:)może to piątek tak działa..... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 17:37 mój humor jest też dobry ale .... inaczej pozdrawiam zycze miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 17:41 Jak zobaczylem Twojego nicka to zwachalem jakies faux pa. Ale po przeczytaniu tresci wszystko jest ok ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 17:44 rany, co wy z tym nickiem, wiecznie ktos sie czepia.to ze nie mam humoru przez zaledwie 350 dni w roku to chyba nie problem pozdrawiam guru Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:00 Tak sie uczepili Twojego nicka, jak do mnie z guru :-/. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:05 zapracowalismy na to, przyznaj. i nie wmawiaj mi, że przydomek guru nie łechce twej męskiej dumy, fajnie czuć że ludzie się liczą z twoją opinią. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:12 Tylez lechce co drazni. Mile jest gdy ktos uznaje ze to co pisze ma sens. Ale drazni gdy sugeruje ze ma sens, bo to ja pisze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:17 nieee, no teraz to przesadziłeś. mam nadzieje, że nie masz na myśli mnie. bo jeśli masz to zmieniam nicka na 'toady' Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:52 No pewnie ze nie, nie zmieniaj nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:08 a kto nie ma w piątek ? u mnie huśtawka słodko-goryczkowa (chmiel:-) i nie wiem , co dzisiaj przeważy, słodycz kusi ,chmiel wzywa ... "przecież się k..wa nie rozdwoję" -rzekła żaba, gdy zwierzęta w lesie dzieliły się na piekne i mądre Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:14 hahaha:)leff,to o zabie swietne:))) ja tez mam dobry humor:) Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:36 Ja dla odmiany nie mam dzisiaj humoru. Ani też nie jestem wielce smutny/zdołowany. Ale bliżej tego drugiego :| Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:43 Łojoj a co sie stalo?? Kazdy z wesolych podzieli sie z toba odrbina swojego dobrego humoru i odrazu bedzie lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:46 Taki dzień. Jutro będzie lepiej, zwarzywszy, że parents wyjeżdżają na dwa dni :D. Nie żeby zaraz balangę robić na pół osiedla, ale coś ciekawego się wymyśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 18:49 tak musisz to wykorzystac ja ostatni jak mialma 5dniwolna chate to sobie poprawke zafundowalam i zamiast imprezowac to sie uczylam bezsensu to bylo:) takze tobie zycze godnego wykorzystania takiej okazji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 01.10.04, 21:52 i mi się trafiło:) humorek rewelka! było małe załamanie, ale kupiłam sobie biureczko!!!!! lalala Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 22:30 ja teszszsszsz :) ostatnio przewaznie mam dobry :)no dobra tylko przez 350 dni w roku. może zmianie nicka an wielkaradość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkismutek Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D IP: 212.244.107.* 01.10.04, 22:42 nie podejme rękawicy, ale skorpion pamięta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:36 Ja mam dzisiaj swietny humor. Jesienna deprecha mi nie straszna :D Odpowiedz Link Zgłoś
tresura Re: Kto ma dziś dobry humor??? :D 01.10.04, 22:40 OOOO!!! Ja mam od rana bardzo dobry humor..ale to chyba za sprawą James'a Browna i paru innych wynalazków ;)Trafiłes Tony z tym pytaniem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś