tony82 02.10.04, 16:50 Jest nas tu sporo osób. Mamy swoje poglądy i racje. Zakładamy parię i przejmujemy władzę w (k)raju?? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papilocik Re: Mam pomysł IP: 83.168.121.* 02.10.04, 17:06 Ja się od polityki trzymam z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: Mam pomysł 02.10.04, 18:07 oj Tony Tony - Ty niepoprawny optymisto :)) przecież na co drugim forum wszyscy się ze sobą kłócą, mimo szacunku i ogromnej sympatii nawet do tych, co zdecydowanie inne niż ja mają poglądy - jakoś tego nie widzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Mam pomysł 02.10.04, 18:29 A dlaczego chcialbys przejac wladze w kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domcio Re: Mam pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:50 Ok, zaczynajmy. Najważniejsza jest nazwa.... Macie jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Skład rządu 02.10.04, 20:40 ministrowie: uncle - transport agent - agencja bezpieczenstwa narodowego pauli - ochrona środowiska katinka - kultura i sztuka tony - MSWiA diastema - służba zdrowia czerwony kapturek - obrona narodowa gomory - sprawy zagraniczne leff - opieka socjalna blinski - edukacja narodowa -- Pozostałych forumowiczów uprzejmię prosimy o składanie deklaracji, które rozpatrzymy z Pauli we dwoje:D Posiadamy wakaty ministerialne oraz na szefa rządu oraz prezydenta. Wszelkie zmiany na "stołkach" są mozliwe:P Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Skład rządu 02.10.04, 21:07 dzięki premierze za zaufanie :-) ja skuli wykształcenia i praktyki handel uchwyciłbym w swe pazury 1 posunięcie - ograniczenie produkcji niektórych dóbr FMCG i zakaz importu tychże stąd wprowadzamy kartki i ... sie zaczyna prosperity dla nas tylko w przypadku kartek na coś możemy sie nachapać rozkradli juz chyba co mogli Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Skład rządu 02.10.04, 21:12 w kwestii obsadzania stolkow - zapraszamy na czat;) tam czekamy na.... argumenty (nie musza byc w kopercie, wystarczy owinac recepturka...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Skład rządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:37 spocznija, osobiście melduję Panie Premierze Tony za zaszczyt takiego mianowania. oświadczam, że w dzionek oczyściłam pepeszke, i zaczynam zwiady graniczne, rozdając amunicje i przybory wszystkim by w gotowości bojowej byli, odmeldowywuje sie generałka kapturek ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Skład rządu IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.10.04, 23:14 hahahaha, Kapturku masz u mnie specjalna toge za caloksztalt swoich poczynan :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Skład rządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 23:22 dzieki serdeczne, minister Katinka, będę ją traktować z szacunkiem jak świętość, bom bardzo grzeczna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Skład rządu 02.10.04, 23:15 Od razu bym stanowiska povetowal. Katinka dostala jedyne ministerstwo na ktorym mozna trwac, trwac, trwac. Raczej trudno podpasc, bo jest ono na szarym koncu. Wiec wiadomo ze jest ze wszystkich najlepsze. Nie ma tam za co kogos rozliczac. Katinka jest pokojowa, doskonala negocjatorka, kocha caly swiat. Pacyfistka, demokratka, kocha zwierzeta i dzieci, ma ciepla nature, nawet Bin Ladena by nie rozstrzelala. Za granice pasuje jak ulal ;). Moznaby dokonac malej podmiany za obopolna zgoda. P.S. Zauwazylem ze pare fajnych lasek nie ma angazu, a mi by sie przydala sekretara ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Skład rządu IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.10.04, 23:31 Panie Ministrze Gomory :) mysle, ze idealna sektetarka bylaby dla Ciebie Burunduk, wpatrzona w swego szefa obowiazki wykonywalaby wzorowo, babka z charakterkiem i uroda niebanalna, dobrze reprezentowalaby Twoj urzad ;)) Burunduk, wiesz ze Cie lubie, jak cos :* a dlaczego chcesz mnie wyslac za daleka granice ;( nie moge wyjechac, kultura w naszym kraju podupada, ze sztuka tez jestesmy na bakier, mialabym spore pole do dzialania i moglabym sie wyzyc artystycznie (bo moze byloby mnie w koncu stac na materialy, o ktorych na razie marze, zadowalajac sie pakietem podstawowych farb za 500 zl na przyklad...). jestem wrazliwa i delikatna, to i pewnie zbyt dlugo nie pozyje, ale do tego czasu chetnie mianuje Cie swoim doradca i pierwszym v-ce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Skład rządu IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.10.04, 23:40 Tony, a gdzie jestescie z Pauli?? :( Odpowiedz Link Zgłoś