Gość: lady IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 08.10.04, 16:39 Oj dawno mnie tak nie cieszyła perspektywa wolnego piątkowego popołudnia i dwóch dni całkowitej laby....:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leff Re: weekend, weekend, lalala:) IP: *.crowley.pl 08.10.04, 16:42 lady , cziżby panna nam sie zakochała ?? albo wiosna idzie ?? <agent , powiedz coś , qrcze przecieszsz jeszcze nic dzisiaj nie wlewałem oprócz kaffy , jest jesień czy już przespałem 2 pory roku ??> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: weekend, weekend, lalala:) IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 08.10.04, 16:43 leff, niestety muszę Cię zmartwić:( jeszcze nie, ale zaczynam wierzyć że wszystko przede mną:) a z tą wiosną to u mnie straszna lipa... spóźnia się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: weekend, weekend, lalala:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:38 a ja musze sie uczyc , caly weekend...:( ojojojojoj. pozdrawiam wszystkich kujonow co to tez maja taka perspektywe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: weekend, weekend, lalala:) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 08.10.04, 17:39 ojj, mnie tez, a fajnie mi sie te dwa dni zapowiadaja :)) Odpowiedz Link Zgłoś