Dodaj do ulubionych

Co robić??? Mam już dość!!!

IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 12.10.04, 18:12
Cześć!
Znowu siedze w domu i szukam pomocy. Problem polega na tym, że znowu Ją
widziałem znowu o niej myśle.
Chodzi o moją byłą dziewczyne. Byliśmy ze sobą 4 lata. Związek nasz rozpadł
się ponad rok temu. Zostawiła mnie dla innego(niestety ja obwiniam o to
siebie, gdyż niedbałem ostatnio o nasz związek).Przez ostatni rok, ona miała
2 facetów.Ja próbowałem z 2 dziewczynami ale nie wyszło. Od 0,5 roku prawie
wogule nie ujtrzymywaliśmy kontaktu, a przez ostatnie 3 m-ce nie widzieliśmy
sie.I ostatnio przypadkiem spotkalismy sie na ulicy. Pózniej przychodziła do
mnie do pracy z proźbą o pomoc przy komputerze. Teraz sobie o mnie
przypomniała???
Powinienem jej odmówić-tak mi się wydaje- ale jestem za mięki i pomogłem jej.
Problem w tym, że ja chyba dalej ja kocham, czuje coś do niej.Może to dla
tego, że nie znalazłem sobie innej partnerki, może było by inaczej. Ona teraz
jest chyba wolna. Nie wiem co mam robić? Czy porozmawiać z nią o Nas? O tym
żebyśmy znowu byli razem? Ale próbowałem już 0,5 roku temu i nic z tego. Nie
widzialem jej przez ostatni okres i wszystko jakoś sie układało. Teraz
wszystko powróciło. Czuję sie samotny,mam chyba depresje,nie mam do niczego
motywacji, nadużywam alkoholu itd. Co robić???
pzdr
dziekuje za ewentualne rady.
Obserwuj wątek
    • tomekchcialbywiedziec Re: Co robić??? Mam już dość!!! 12.10.04, 18:31
      znam ten bol.moge ci doradzic jedno.porozmawiaj z nia zobaczysz co ci powie.za
      rozmowe nikt w ryj nie dostal.tzn taka normalna.jak nie bedzie chciala to
      odetnij sie od niej,wyrzuc zdjecia i pamiatki i zacznij sobie szukac nowej
      panienki ale nie na sile bo nie wyjdzie.wiem ze latwo powiedziec ale innej
      perespektywy nie ma jak znam zycie.tak bedziesz dalej na niej wisial i tracil
      czas.
      • Gość: darkman Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 12.10.04, 19:23
        Dzieki stary, zobaczymy ale nie licze na wiele.Chyba poprostu do siebie nie
        pasujemy.
        • givenchyblue Re: Co robić??? Mam już dość!!! 13.10.04, 01:51
          Stary !!!! Daj sobie spokój.
          Nie maż się jak baba. Ta "zła kobieta" zostawiła Cię, olała, zrobiła z Ciebie
          fajera. Co ty myślisz, że jeszcze się ułoży? Bzdura !!!
          Powiedz szczerze, zaufasz jej jeszcze?? Kiedy znowu zrobi Cię "na szaro"??
          Nie kochała Cię, bo zostawiła. To jest proste. Jeżeli jakaś inna dziewczyna
          będzie Cię przekonywać: zadzwoń, pogadaj, bla bla bla. Nie ma. Kobiety w końcu
          muszą zrozumieć, że nie godzimy się na wszystko. Że jeżeli koniec to koniec i
          nie ma że ja Cię kocham ale....
          Daj spokój. Niech to umrze. Rozpocznij coś nowego z przyszłością.
          Trzym się ziom. Moc jest z nami :)
        • Gość: gonzo próba nie strzelba !!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 21:25
          stary zalezy w jaki sposób zerwała z Toba, czy Cie zdradziła czy po prostu
          stwierdziła ze to nie to...ale jak myslisz ze dalej ja kochasz to stary zobacz
          jak z tym jest u niej czy nadal czuje cos do Ciebie, takie rozstanie moze was
          niezle do siebie zblizyc jak zapomnicie co było kiedys...sam mam niestety
          podobny problem z przeszłoscią ale o tym w innym temacie !
    • Gość: ppp Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:27
      Znam ten bol. Ja nigdy nie pozwolilbym jednak zebysmy zeszli sie ponownie. Wiec
      ze moze to swinskie ale ja zrobilem z niej suke w moich oczach i jest mi
      latwiej. Tzw.: zostawanie przyjaciolmi przynosi najwiecej bolu.
    • Gość: baha Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 12.10.04, 23:14
      Jeżeli ją jeszcze kochasz to doradzam rozmowę !
      Jeżeli zdecydujesz sie na rozmowę, będziesz pewny, że zrobiłeś wszystko, co w
      Twojej mocy.
      Czasem trzeba ryzykować, mimo wszystko.
      Życie potrafi się nieźle poplątać :( I może ta cała Wasza historia była Wam
      przeznaczona, może bardziej docenicie swoje uczucia, może ta historia miała coś
      pokazać. Mogę snuć tu domysły.....
      Jeżeli Wasze spotkanie nic nie zmieni, może to również bedzie znak, żeby ułożyć
      sobie wszystko od nowa.....
      Powodzenia.
      • Gość: kitty Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 22:09
        Ze mna zerwal facet 2 miesiace temu,nie dla innej,ale z innych
        przyczyn.Myslalam,ze strasznie mnie kocha,wiec nie moglam i nadal nie moge sie
        pozbierac,nie wiem moze on tez ma kogos,pewnie tak.Ale gdyby chcial wrocic,nie
        moglabym zapomniec jakmnie potraktowal.Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej
        rzeki.A tym bardziej ty nie powinienes wychodzic z inicjatyka,Poczekaj,moze ona
        zadziala,bedziesz mial chociaz odrobine godnosci.
    • Gość: dedek Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:30
      przechalapane, widac ciagle ja kochasz....

Mozna by sprobowac rozmowy i nowego poczatku, jak ci juz radzono ale
      statystyczne szanse na to sa raczej niewielkie. Jak nic z tego nie wyjdzie
      musisz sie z tym sam przegryzc, w czym najlepiej pomaga poznanie kogos innego i
      zaangazowanie sie w nowy zwiazek. Ale siedzac w domu i biadolac i rozpamietujac
      nie osiagniesz tego, musisz sie ruszyc z domu na lowy. Moze nie od razu sie uda
      ale szanse na poukladanie zycia sobie zwiekszysz. Powodzenia :)
    • Gość: opo Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.ump.pl / *.ump.pl 15.10.04, 13:43
      porozmawiaj z nią! BO MOŻE ONA CZUJE TO SAMO CO TY I TAK SAMO JĄ TO BOLI, TYLKO
      UKRYWA TO POD POZOREM SPOTKAŃ I ZWIĄZKÓW Z INNYMI, BO KOBIETY JUŻ MAJĄ TAKĄ
      GŁUPIĄ DUMĘ, POWODZENIA
    • Gość: sztr Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: 195.116.26.* 15.10.04, 15:25
      daj sobie spokój z nią , z wódą , deprechą i takimi tam .
      dziołchę dziłochą zwyciężąj i gnaj do przodu
    • Gość: wizard Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 20.10.04, 19:52
      olej ją...
    • zegor Re: Co robić??? Mam już dość!!! 20.10.04, 20:52
      DAJ SOBIE SPOKÓJ!
      W ciągu tego roku miała dwóch facetów,ale do ciebie nie wróciła!To co,dalej po
      cichu cię kocha?
      Pogadasz i wrócicie do siebie a ona znowu kogoś fajniejszego pozna i puści cię
      kantem.Brutalne,ale życiowe.
      Trzym się i nie daj z sibie robić wała.
    • Gość: Max Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.mad.east.verizon.net 20.10.04, 21:59
      >Powinienem jej odmówić-tak mi się wydaje- ale jestem za mięki i pomogłem jej.

1.Z tym to jestes glupi? Dlaczego nie masz jej pomoc???

2.Pytam sie ciebie dlaczego nie mozesz z nia o tym porozmawiac? Dlaczego sie
      nad tym zastanawiasz? Rozmowa nic nie kosztuje!
      • Gość: darkman Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 21.10.04, 19:59
        Od 3 dni spotykam się z nią. Najpierw przyszla do mnie do pracy. Zjedliśmy
        razem obiadek, teraz jedziemy na zakupy,powiedziałem jej że Ją Kocham ale
        konkretnej rozmowy jeszcze nie było.Troche jej nie rozumie. Gdy ją przytulam
        nie ma żadnej reakcji z jej strony, gdy chce ją pocałować w usta nie chce(ale
        głupoty pisze) Zobaczymy w krótce!!
        DZIĘKI ZA WSZYSTKIE RADY:)
        • Gość: darkman Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 07.11.04, 08:28
          NIe wiem już co mam robić!!! ROzmawiałem z nią 2 tyg temu. Powiedziała, że to
          nie ma sensu, że nie chce sie teraz z nikim wiązać itd.Po jakimś czasie
          wylądowaliśmy w łóżku!!Nie wiem dlaczego to zrobiła??? żeby mnie uszczęśliwić
          czy co???
          Wczoraj przyszła z moimi kolegami na imprezke gdzie byłem, czułem sie bardzo
          dziwnie. Ona się wszystkimi bawi i tyle.A ja tak strasznie to przezywam, nie
          moge spac mysle o niej cały czas, czy to sie kiedys skończy???;(((
          • conveyor Re: Co robić??? Mam już dość!!! 07.11.04, 08:34
            Olej ja, badz facetem i zdecyduj sie to radykalnie zakonczyc...

------------------
            Forum bez cenzury
            Prawdziwy Mężczyzna
          • hyhyhyhy Re: Co robić??? Mam już dość!!! 07.11.04, 10:25
            jakbyś czytał swoje posty z naszej perspektywy- tzn osób niezaangażowanych
            uczuciowo, to byś przeklinał te pannę co ona temu swojemu byłemu robi :]
            wiem, nam sie łatwo pisze, ale skoro 90% odpowiedzi mówiło ci- olej ją,
            to może juz czas żeby to zrobić ostatecznie?
            tylko nie na zasadzie "zostańmy przyjaciółmi", tylko zerwanie kontaktu..
            inaczej sie nie da
            wyjdź do ludzi darkman, z daleka od tej pani grającej na twoich uczuciach..
            powodzenia :)
            • Gość: darkman Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 08.11.04, 15:37
              Żeby jeszcze tego było mało, przychodzi sobie na imprezke z moim dobrym kolegą.
              Wiem, że mu sie podoba. Ona tez wie że jest atrakcyjna i obwija sobie facetow
              wokół palca.Ale jego sobie traktuje poprostu jako kolegę.Ale ja nie jestem w
              stanie bawic sie razem z nimi. Chyba to normalne. Może skorzystać z pomocy
              psychologa??? Sam już nie wiem. Nie moge dalej żyć w tym stanie psychicznym...
              pzdr i dzieki!!
              • Gość: darkman Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 09.11.04, 05:59
                To już chyba obsesja!!!
                • Gość: prion Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:10
                  Zauwazam u Ciebie objawy nadmiaru bialka we krwi
                  i niedoboru swiezego, cieplego miesa.
    • telemasca Re: Co robić??? Mam już dość!!! 09.11.04, 08:29
      Wziac sie w garsc chlopie! Badz na nia wsciekly, znienawidz ja w koncu zrobila
      ci swinstwo. Po co ona sie do ciebie odezwala? Moze uwielbia widziec jak
      cierpisz a sama dobrze wie ze nie bedziecie razem. Zajmij sie teraz wylacznie
      soba, swoimi planami, swoim rozwojem, samorealizacja! Nie potrzebny ci jest do
      tego nikt inny. Bycie singlem jest wbrew pozorom bardzo mile
    • w_cat Re: Co robić??? Mam już dość!!! 09.11.04, 14:18
      IMHO masz kilka wyjść.
      Robiąc to co w tej chwili robisz, prawdopodobnie się chłopie wykończysz. Szkoda
      życia, więc:
      1. Wyjedź jak najdalej, zmień pracę, środowisko, nie zostawiaj adresu, telefonu
      itp. itd.
      2. Zwalcz ogień ogniem, mało to kobiet na świecie?
      3. A samemu też nie jest wcale źle.
    • Gość: nana Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.blueyonder.co.uk 09.11.04, 17:56
      modl sie i odddaj to Bogu, jesli to Jego wola,to bedziecie razem,jesli ona
      ciebie tez kocha,to napewno sie ulozy,jesli bedziesz zawsze mial milosc w sercu
      a nie zal i zapomnisz o starych rzeczach,wszystko moze sie pomyslnie ulozyc,ale
      najwazniejsze,zeby oddac sie Chrystusowi,bez Niego nic nie dziala tak jak
      powinno!
      • poprioniony Re: Co robić??? Mam już dość!!! 09.11.04, 18:11
        > najwazniejsze,zeby oddac sie Chrystusowi,

Ze co?!
        • Gość: Krzychu DARKMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 00:20
          Wylecz się z niej!!!!Co z tego jesli nawet wrocicie do siebie??Ile to potrwa??3
          miesiace, 5, 8 i znowu sie rozejdziecie...taka jest brutalna prawda i takie
          jest to popieprzone zycie!!!Poźniej bedziesz jej cały czas wypominał to co
          zrobiła, a ona przez to równiez bedzie sie czuc nieszczesliwa i tak bedzie sie
          napedzac to chore koło wzajemnych oskarżeń.Odpowiedz sobie na pytanie czy bedac
          z nia byłbys ja w stanie kochac szczerze i bez ograniczen??Bo według mnie uraz
          pozostaje....znam to z autopsjiP.S.Nie łam sie, bedzie dobrze;-)
          • Gość: darkman Re: DARKMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.04, 05:47
            dzieki;)))
        • Gość: nana Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.blueyonder.co.uk 10.11.04, 20:13
          ze tak,bo jak nie w Jego reku,to w czyim? tylko od Niego mozna uczyc sie
          milosc,polecam
          • Gość: prion [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:17
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ALE Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.11.04, 15:49
      jesli naprawde ci na niej zalezy-walcz o nia!sama jestem kobieta i...gdyby jej
      choc troche na tobie nie zalezalo, na pewno w spr. kompa zwrocilaby sie do
      kogos innego, a jednak wybrala ciebie. wydaje mi sie,ze ona chyba tez chce
      zaczac raz jeszcze ,ale nie wie, jak to zrobic, ty decyduj.WSZYSTKO W TWOICH
      REKACH!POWODZENIA!
      • Gość: darkman Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 22.11.04, 16:23
        Znowu porwacam.Wczoraj rozmawiałem z nią i pytała sie czy pojde z nia na wesele
        do kuzynki za m-ąc? Dlaczego chce isc ze mną???
        Uważam, że to pomysł jej rodziców. Znam jej kuzynke oraz jej rodzine wiec to
        chyba jest powodem. Ale nie wiem teraz czy sie zgodzić cho wstępnie
        powiedziałem, że TAK.Mam wątpliwości czy będę sie dobrze bawił!!!
        pzdr.
        • Gość: psycho Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:25
          Zauważyłam, ze: mężczyźni karzą Ci rzucić to jak najszybciej, a kobiety karzą
          Ci walczyć.
          Wiec by szala przesunęła się we właściwą stronę: jestem kobietą i mówię Ci -
          zostaw ją.
          Zrób to dla samego siebie. Popatrz, jak bardzo ona Cię szarpie! Ilez można!
          Przeciez zwiazek winien być miejscem,w którym zaznaje się więcej pozytywnych
          niż negatywnych uczuć.
          Ja rozumiem strategie typu: przychodze z czyimś kumplem na imprezę, by poderwac
          chłopaka, ale ona przegina. Wy już razem byliście. Ty już mówisz, ze ją kochasz
          (po co do cholery jej to mówisz?)
          I dlaczego zgodziłeś się isc znią na to wesele? Co z tego, ze Cię znają. Chce
          Cię jeszcze raz pokazac rodzinie? Niech sobie kogoś innego znajdzie. Ty nie
          masz wzgledem niej żadnych obowiazków.
          Odpusc sobie i zacznij nowe życie.

PS. Odgrzewana zupa nigdy nie smakuje tak samo jak świeża.
          I powodzenia życze! - cokolwiek wybierzesz...
          Trzymaj się cieplutko!
          • Gość: darkman Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.04, 05:59
            Dziękuje za Twoje słowa!!!
            Zrobie co w mojej mocy.
            pzdr
            • Gość: zraniona Re: Co robić??? Mam już dość!!! IP: 212.69.78.* 11.01.05, 19:38
              Taka mała historia pewnej miłości... Bardzo kochałam mężczyznę, okazało się, że
              kochał się jednocześnie ze mną i z koleżanka z pracy... A podobno jestem
              miłością jego życia - i po prostu naj... Jak miło - prawda :(

To jest bardzo świeże - bardzo boli - ale podjęłam decyzję - pomimo uczuć,
              które ciągle czuję - kończę ten związek, nie mogę zrozumieć i wybaczyć... Wiem,
              że nie będę w stanie już nigdy mu zaufać. Szkoda, że życie przynosi nam takie
              niespodzianki. Moim zdaniem - zapomnij o niej.

Trzymaj się :)
    • pobik Re: Co robić??? Mam już dość!!! 22.11.04, 16:53
      poszukaj innej i lepszej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka