Gość: m IP: *.btinternet.com 27.04.01, 19:40 TAK CZY NIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY??????? IP: *.starnet.pl 27.04.01, 20:26 nie podawaj sie za mnie cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.btinternet.com 27.04.01, 21:42 przepraszam!!!!! nie wiedzialam ze jest jeszcze jedno M!!!!!!! oops!!! nie mialam takiego zamiaru.... a ciota nie jestem odszczekaj!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.starnet.pl 27.04.01, 21:59 Przepraszam::>> nie wiedzialem ale byc moze sie ze mnie nabijasz;>> pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juznie m Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.btinternet.com 28.04.01, 17:37 Wiec wszystko OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.artcom.pl 29.04.01, 14:51 NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 20:20 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 19:07 tak, szczególnie z owlosionymi piersiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) fujjj... IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 20:12 owlosione kobiety??? jak owlosione?? kiedys bralo sie je do cyrku jako atrakcje, ale pewnei nie chodzi ci o kobiety z broda :)) mam wrazenie, ze owlosiona kobieta nie jest sczegolnie atrakcyjna, bo przepomina faceta :)) he he ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 18:28 Co wy chrzanicie! Czy chcielibyście, aby Wasza dziewczyna/żona miała np. włosy na nogach? i to latem? Nie wierzę.Włosy u kobiety w innym miejscu jak na głowie są ohydne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWERTY Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.porta-complex.com.pl 08.05.02, 15:07 UWIELBIAJĄ OWŁOSIONE MOCNO I ROZLEGLE ŁONA ,NA LUDACH I NA BRZUSZKU ,A TAKŻE NA NOGACH,SUTKACH I POD PACHAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.ruh.isu.net.sa 08.05.02, 16:55 Gość portalu: QWERTY napisał(a): > UWIELBIAJĄ OWŁOSIONE MOCNO I ROZLEGLE ŁONA ,NA LUDACH I NA BRZUSZKU ,A TAKŻE NA > > NOGACH,SUTKACH I POD PACHAMI Jednoczesnie, dobrze jak na glowie ich nie ma :-) jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 17:20 Tak w ogóle, to on do swojej dziewczyny mówi dlatego - proszę pana. Odpowiedz Link Zgłoś