Dodaj do ulubionych

CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????

IP: *.btinternet.com 27.04.01, 19:40
TAK CZY NIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY??????? IP: *.starnet.pl 27.04.01, 20:26
      nie podawaj sie za mnie cioto.
      • Gość: m Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.btinternet.com 27.04.01, 21:42
        przepraszam!!!!! nie wiedzialam ze jest jeszcze jedno M!!!!!!! oops!!! nie
        mialam takiego zamiaru.... a ciota nie jestem odszczekaj!!!!!!!
        • Gość: M Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.starnet.pl 27.04.01, 21:59
          Przepraszam::>>
          nie wiedzialem ale byc moze sie ze mnie nabijasz;>>
          pozdrowienia:)
          • Gość: juznie m Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.btinternet.com 28.04.01, 17:37
            Wiec wszystko OK?
            • Gość: Sławek Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.artcom.pl 29.04.01, 14:51
              NIE.
              • Gość: max Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 20:20
                nie
                • Gość: mesco Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 19:07
                  tak, szczególnie z owlosionymi piersiami
                  • Gość: ramzes;) fujjj... IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 20:12
                    owlosione kobiety??? jak owlosione??

kiedys bralo sie je do cyrku jako atrakcje, ale pewnei nie chodzi ci o kobiety
                    z broda :))

mam wrazenie, ze owlosiona kobieta nie jest sczegolnie atrakcyjna, bo
                    przepomina faceta :)) he he

ramzes:)
            • Gość: J. Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 18:28
              Co wy chrzanicie! Czy chcielibyście, aby Wasza dziewczyna/żona miała np. włosy
              na nogach? i to latem? Nie wierzę.Włosy u kobiety w innym miejscu jak na głowie
              są ohydne!
        • Gość: QWERTY Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.porta-complex.com.pl 08.05.02, 15:07
          UWIELBIAJĄ OWŁOSIONE MOCNO I ROZLEGLE ŁONA ,NA LUDACH I NA BRZUSZKU ,A TAKŻE NA
          NOGACH,SUTKACH I POD PACHAMI
          • Gość: jarek Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.ruh.isu.net.sa 08.05.02, 16:55
            Gość portalu: QWERTY napisał(a):

> UWIELBIAJĄ OWŁOSIONE MOCNO I ROZLEGLE ŁONA ,NA LUDACH I NA BRZUSZKU ,A TAKŻE NA
            >
            > NOGACH,SUTKACH I POD PACHAMI

Jednoczesnie, dobrze jak na glowie ich nie ma :-)

jarek
          • Gość: kaja Re: CZY MEZCZYZNI LUBIA OWLOSIONE KOBIETY???????do M IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 17:20
            Tak w ogóle, to on do swojej dziewczyny mówi dlatego - proszę pana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka