Dodaj do ulubionych

PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 23:11
Paskal zmien forum bo tu nie masz zbyt wielu wielbicieli
Obserwuj wątek
    • Gość: Lok Paskal to KRETYN IP: 209.158.113.* 21.10.04, 00:44
      Wycina psoty ktore nie naruszaja regulaminu tego forum.

Watpie ze rozumie na czym polega jego tu obecnosc!
      Debil i tyle
      • vivaldi.usa Re: Paskal po prostu gotuj! 21.10.04, 01:38
        poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/ksiazka/itemid22/
        • Gość: baha Pascal to dewiant! IP: 209.158.113.* 21.10.04, 01:47
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=16892965
          • Gość: baha czy ktoś się podszywa ? :/ IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 21.10.04, 15:28
            ktoś mi zabrał nick :/ może nieświadomie, bo poprostu nie wie , że taki już
            istnieje, ale jak nie, to bardzo proszę się nie podszywać !!!!!
            • agent88 Re: czy ktoś się podszywa ? :/ 21.10.04, 15:34
              Gość portalu: baha napisał(a):

> ktoś mi zabrał nick :/ może nieświadomie, bo poprostu nie wie , że taki już
              > istnieje, ale jak nie, to bardzo proszę się nie podszywać !!!!!

to prosze nie robic awantury tylko 'zahaslowac' sobie nicka, skoro jest sie do
              niego przywiazanym.
              pozdrawiam
              • Gość: baha Re: czy ktoś się podszywa ? :/ IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 21.10.04, 15:40
                no co Ty nie robię awantury :) tylko czasem ktoś podszywając się pod czyjś nick
                może wypisać głupoty. Ale ktoś oczywiście może nie wiedzieć, że jakaś baha się
                już tu pałęta, więc wybaczam :)
                • agent88 Re: czy ktoś się podszywa ? :/ 21.10.04, 15:50
                  no tak, awantury nie rbisz, ale krzyczysz przy pomocy kilku wykrzyknikow :)

propozycja zahaslowania nicka byla powazna i uwazam ze generalnie to dobry
                  pomysl. Pare osob juz na moj apel swego czasu odpowiedzialo i sa szczesliwe,
                  jak mniemam ;-)
                  • Gość: baha Re: czy ktoś się podszywa ? :/ IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 21.10.04, 16:24
                    o kurczak, przepraszam za podniesienie głosu :) nawet nie zauważyłam jak
                    krzyknęłam :) a to chyba sobie zahasłuję, bo goszczę tu coraz częściej.
                    Dziękuję i pozdrówki :)
                  • Gość: katinka Re: czy ktoś się podszywa ? :/ IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.10.04, 16:32
                    agent88 napisał:

> propozycja zahaslowania nicka byla powazna i uwazam ze generalnie to dobry
                    > pomysl. Pare osob juz na moj apel swego czasu odpowiedzialo i sa szczesliwe,
                    > jak mniemam ;-)

Agent, a kogo dokladnie masz na mysli? ;)
                    • agent88 Re: czy ktoś się podszywa ? :/ 22.10.04, 10:47
                      mam na mysli kilka pogrubionych osobnikow:

katinka_w_plaszczyku
                      tony82
                      burrunduk
                      pauli7

:-)
                      • burrunduk Re: czy ktoś się podszywa ? :/ 23.10.04, 20:18
                        mnie to nawet zerrowało ;)
                        i potem mi pan zoolog zarzucał, ze sie pisze pszes jedno hihi :)
                        dziekujemy Ci o agentolo ;)
                      • pauli7 Re: czy ktoś się podszywa ? :/ 24.10.04, 23:00
                        agent, no nie chcialabym twych zaslug umniejeszac, ale moj nick byl zahaslowany
                        od poczatku:)no, chociaz nie za kazdym razem chcialo mi sie logowac;))

Pauli
    • tony82 Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.04, 13:17
      Jak się komuś nie podoba, to niech założy sobie własne forum, gdzie będzie
      adminem:P
      pzdr
      • Gość: katinka Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.10.04, 13:29
        tony82 napisał:

> Jak się komuś nie podoba, to niech założy sobie własne forum, gdzie będzie
        > adminem:P
        > pzdr

osz Ty, Lizusie Maly Ty :)))

PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <--
        • tony82 Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.04, 13:32
          Żaden lizus. Każdy kto tu przychodzi doskonale wie, że pascal jest tu bogiem i
          to on wyrzuca posty/wątki, które mu nie leżą. Interpretuje regulamin tak jak
          uważa i dobrze.
          • Gość: katinka Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.10.04, 13:33
            ojejj, ale dzis powaznie...
            • tony82 Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.04, 13:34
              oj kati... buziak dla Ciebie:*
      • Gość: Mag Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.04, 19:06
        a co jestes za dewiacja?
    • Gość: czerwony kapturek veto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:33
      jest OKI, wyciał mnie za jedno słówko k....ale co tam ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • tony82 Re: veto 21.10.04, 13:34
        Mnie usunął za pewne stwierdzenie:)))
        • agent88 Re: veto 21.10.04, 14:24
          a mnie bo nawolywalem do udzialu w wyborach :D
    • burrunduk NIECH ŻYJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.04, 14:21
      HIHI :)CHIBA NIE JEST TAI ZLY???
      a poza tym nie reaguje natychmiastowo ;)
    • Gość: ktos Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:44
      I tak jest lepszy od niejakiej owcy (admin-kobiety), betty i innych
      rozplotkowanych bab, ktore udzielaja sie na forum, na ktorym moderuja, wdaja w
      glupie pyskowki i daja wyraz swoim prywatnym sympatiom i antypatiom. A poza tym
      trzyma klase na forum wegetarianizm.;)
    • Gość: Max PRECZ Z BEZMYSLAN CENZURA! IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 15:53
      Pascal niestety jest nadgorliwy i wycina posty z jakis niezrozumialych dla mnie
      powodow. Posty ktore nie naruszaj regulaminu tego forum/portalu laduja na oslej
      lawie. Na dodatek Pascal chowa sie za ekranem i nie raczy nam powiedziec
      dlaczego to robi.

A wiec podpisuje sie pod tym watkiem:

PRECZ Z BEZMYSLAN CENZURA!
      • Gość: Foxy Pascal to dewotka! IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 21.10.04, 21:19
    • Gość: Mag Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.04, 18:34
      i nic nie mozna zrobic , rozpanoszyl sie na dobre dewiant jeden
      • Gość: ciekawska?? Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:46
        Meg, czy ty się kiedyś nie podpisywałaś jako "ciekawska"? O tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=13652538&a=13652538
        IP się zgadza. Wygląda więc na to, że nadal masz żal do moderatora o jakiś
        wątek wycięty przed kilkoma miesiącami. Żal mi cię, dziewczyno. Dla mnie to
        jest chore...
        • Gość: Mag Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.04, 19:54
          Wiesz co , mysle ze kazdy ma prawo do obrony swoich racji,a tak na marginesie
          to mi natomiast zal takich ludzi co im mozna w twarz napluc a oni powiedza ze
          deszcz pada , pozdrowka
          • Gość: ciekawska?? Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:04
            Gość portalu: Mag napisał(a):

> Wiesz co , mysle ze kazdy ma prawo do obrony swoich racji,

Jasne, że tak. Ale czy nazywając kogoś głupim fiutem lub dewiantem można bronić
            jakichkolwiek racji? Jeszcze bardziej mi cię żal. Nie wiem co cennego musiał
            zawierać ten wątek, ktory ci usunięto, że do dziś masz w sobie tyle nienawiści.

> a tak na marginesie to mi natomiast zal takich ludzi co im mozna w twarz
            > napluc a oni powiedza ze deszcz pada

Kazdy ma swoje preferencje. :-)) Chociaz nie rozumiem co to ma wspólnego z
            tematem.
    • Gość: Mag Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.04, 20:11
      jak ci sie nie podoba to poskarz sie adminowi , on lubi takich jak ty:)))
      • Gość: ciekawska?? Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:52
        Gość portalu: Mag napisał(a):

> jak ci sie nie podoba to poskarz sie adminowi,

Podoba, nie podoba tylko w takich kategoriach patrzysz na świat. Ty jesteś dla
        mnie po prostu ciekawy przypadek i chciałbym cie rozgryźć. Rzadko spotykam tak
        pokreconych ludzi...

> on lubi takich jak ty:)))

A ciebie pewnie boli, ze nie lubi takich jak ty? Wiesz, nie dziwie mu sie.
        Cieżko kogos takiego polubić.
    • spragnienie Paskal... Według mnie to świetny facet. 24.10.04, 23:39
      Takie jest moje zdanie.
      Niebanalny, męski, do tego świetnie gotuje!
    • Gość: spragnienie Chdzi o tego z TVN - u!!! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:41
      • tony82 Re: Chdzi o tego z TVN - u!!! 24.10.04, 23:42
        Tak, tego z TVN:P
    • Gość: jaro Re: PRECZ Z PASKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 17:31
      nie mozna sie go pozbyc ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka