Gość: karta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:54 Kochani, czy ktoś z Was zna jakiś hotel w Poznaniu, Wrocławiu a może w Krakowie gdzie byłyby zainstalowane lustra na suficie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vern Re: lustro na suficie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:56 Czyżbyście chcieli mieć pełny podgląd na wasze pieprzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: lustro na suficie 16.11.04, 13:07 kolega vern koniecznie chcial cos napisac. a ze nie bardzo wiedzial co i jak, to napisal tak jak umial najlepiej. tylko przeprosic kolezanke wypada.. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karta Re: lustro na suficie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 13:28 również odnoszę wrażenie, że vern wspiął się na wyżyny... dziękuję p-iotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vern Re: lustro na suficie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 13:34 Nie, no po prostu zdiwiło mnie pytanie. Gdybym ja zapytał czy są jakieś trzygwiazdkowe hotele w okolicach Płocka, których zachodnie ściany byłyby pomalowane w zielono-czerwone pasy ? A tak w ogóle kolego, to nie baw się w mediatora, tylko sam odpowiedz na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: lustro na suficie 16.11.04, 14:40 Gdybys zapytal... wtedy gdybym znal odpowiedz podalbym ja, jezeli nie - siedzialbym cicho. Na pewno zaś nie szukalbym dna, tak jak byles laskaw to uczynic swoja wysmakowana odpowiedzia. A chamstwo trzeba tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vern Re: lustro na suficie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:28 Obrońca moralności się znalazł. Dobra, już siedzę cicho, Janosiku. Odpowiedz Link Zgłoś